کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
أین الرجبیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-(حتمابخوانید!)
۹:۳۸, ۲/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۹:۳۳ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
.
روز قیامت دعوت کننده ای دعوت می کند و می خواند. "یوم یدع الداع" -قمر6-[/b]
.
گروهی از مومنین در قیامت با نام "رجبیون" شناخته میشوند.
1.چگونه میتوان به این شخصیت رسید؟
2.چگونه خداوند شرایط این صعود را در ماه رجی فراهم نموده؟
.
ماه رجب یکی از ماه های حرام است یعنی جنگ با دشمنان ممنوع شده تا برای همه انسانها امن و امان باشد
فکرش را بکنید در ماهی که خداوند جنگ با دشمنان را ممنونع کرده با دوستانش چه میکند؟!؟!؟
.
ای قلب! در این ماه به خطاهای ما نگاه نمی کنند بلکه خدا می خواهد در این ماه ما را از بندگان خاص خود کند.
.
حدیثی از آیت الله ملکی تبریزی در کتاب المراقبات آمده به اسم "فرشته داعی":
.
از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گزارش شده : « خدای را در آسمان هفتم فرشته ای است به نام « داعی » هرگاه ماه رجب فرا رسد در همه شبهای آن از آغاز تا با مداد ، این فرشته چنین ندا می دهد : ذاکران ! مطیعان ! مستغفران ! توبه جویان ! مژده ، مژده ، بشارت ،بشارت خداوند می فرماید : من همنشین آنم که با من همنشین شود ، من مطیع آنم که مطیع من باشد ، من بخشندۀ آنم که از من بخشش خواهد ، ماه ماه من است و بنده بندۀ من است و رحمت رحمت من است هر که مرا در این ماه بخواند پاسخش می دهم و هر که از من چیزی بخواهد ، خواسته اش برآورده می سازم ، هر که از من راه بخواهد ، هدایتش می کنم ، این ماه را رشته پیوند میان خود و بندگانم ساخته ام، هر که بدان دست یازد به من رسد ».

این فرشته از سرشب تا صبح ندا می کند ...
نوری از بالاترین مقام غیب(آسمان هفتم) برغیب جان ما ندا می دهد!!!
یک ارتباط باطنی و پنهانی از ابطن عالم با بنیان وجود مابرقرار میشود...
خداوند این ملک را مامورکرده تا با جانهای ما حرف بزند در این ماه
.
خدایا کمک کن همه ی ما آن ندا را بشنویم...
.
ملک از جانب خدا می گوید من همنشین کسی ام که با من همنشین شود...
اینکه بینی مرده و افسرده ای ... زان سبب بود که ترک سرور کرده ای
در ابن ماه مب خواهند راه انس با حضرت حق را برایمان باز کنند...
.
خداوند میفرماید : مطیع من اطاعنی ... الله اکبر عجب خدایی داریم ما!!!
.
و
در این ماه من اطاعت می کنم از کسی که من را پیروی کند!!!
.
یعنی از دریچه ی رجبی شدن می توان حوائجی را که خداوند حاضر و مایل است به مابدهد را به ما بدهد.
.
این سفره فقط به طوری خاص در همین 30 روز گسترده است !!! پس باید هنر استفاده کردنش را بدست آورد.
.
.
روز محشر در آن تنهایی محض ندا می آید : این الرجبیون؟!
یعنی کجایند کسانی که در ماه رجب با خدای خود انسی خاص گرفتندو نگذاشتند ماه رجب براحتی از دستشان برود!!؟؟

.
.
" من بخشندۀ آنم که از من بخشش خواهد " ... انگار استغفار این ماه هم استغفار خاص و حساب شده ایست . ذکر استغفار را در اعمال این ماه دیده اید؟ چرا در آن دیگر نمی گوییم "ربی"؟!؟!
.
" ماه ماه من است و بنده بندۀ من است و رحمت رحمت من است"
چه قدر آدم دلش گرم میشود در زمانی که خدا می گوید ماه من است و تورا بنده ی خود می خواندو دیگر گناهانت را نمی بیند!!!
.
[/b]زمینه ی یگانه شدن با خدا در این ماه فراهم شده!!!
.
مبنای نظری و فکری این یگانگی با اذکار و اوراد در دل و استغفار و توبه است و زمینه ی عملی آن که مهمتر است با روزه است روزه در این ماه راه یگانه شدن با خداوند تعالی است.
در این ماه حجاب واسطه ها برداشته میشود و خداوند خودش به اسم رحمان به صحنه می آید...(رحمت این ماه رحمت من است)
.
" فمن دعانی فی هذه الشهر اجبته "
این ماه اجابتی عامه و برای همه دارد ... هرکس در این ماه مرا بخواند اجابتش می کنم... اجابتی مخصوص
.
" ومن سالنی اعطیته و من استهدانی هدیته "
حرف توو دهانمان گذاشته ! می فرماید: بنده ی من اگر از من چیزی بخواهی به تو میدهم و اگر از من طلب هدایت کنی تو را هدایت می کنم...
خودش حرف یادمان داده که ازاو طلب هدایت کنیم و مطمئن باشیم که به ما میدهد.
.
" وجعلت هذالشهر حبلا بینی و بین عبادی " این ماه را چون ریسمانی قرار دادم بین خود و بندگانم!
.
ماه رجب شرایطی است استثنایی که بندگان زیرک خدا از آن استفاده کنند و بالا بروند. مثل یک طناب که یک سرآن در دست خداست و سردیگر آن را رها کرده تا ما بگیریم و بالا برویم...
.
با انجام اعمال این ماه می توان سرطناب را برای بالارفتن گرفت!!!
.
" فَمَنِ اعتَصَم به وَصَل اِلَیَّ " : کسی که به ریسمان ماه رجب چنگ بزند به من وصل میشود.[/b]
.
.
رجب یک مقام تکوینی است که باید هرکس آنرا در درون خود احیاء کند و اگر احیاء شد طبق روایات:
.
روزه ی یک روز آن موجب دفع جهنم است و روزه ی دوم آن موجب ایجاد صراط است یعنی جاده ای به سوی بهشت برایمان ایجاد میشود یعنی با دومین روزه ی ماه رجب قلبت را به سوی بهشت جهت می دهی و دیگر قلبت متوجه عالم معناست و از اینجا به بعد دیگر انسان جهت داری شده و روزه ی سوم آن ایجاد خود بهشت است یعنی وصل به بهشت شدن...
.
.

.
.
خلقی زبان به دعوی عشقش گشاده اند ------------------------ای من غلام آنکه دلش با زبان یکی است
.
خدایا در این ابتدای ماه رجب توفیقات بهره مندی از برکات این ماه را به ما مرحمت فرما.
.
نکات یسیار لطیف و شیرینی مانده که انشالله بعدا خواهم گفت ...
.
التماس دعای فرج
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، azade ، میلاد.م ، ats ، teymur ، أین المنتظر ، مسافر ، nasimesaba ، ساقی ، yamin ، یا ثارالله ، meshkat ، Tolou ، نسیم ، peimane ، Agha sayyed ، بی نام ، seiied ، aboutorab ، بیداری اندیشه ، laanbar1-2-3 ، Farzaneh

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۱۷, ۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #11

نقل قول:
" فمن دعانی فی هذه الشهر اجبته "
این ماه اجابتی عامه و برای همه دارد ... هرکس در این ماه مرا بخواند اجابتش می کنم... اجابتی مخصوص

.
" ومن سالنی اعطیته و من استهدانی هدیته "
حرف توو دهانمان گذاشته ! می فرماید: بنده ی من اگر از من چیزی بخواهی به تو میدهم و اگر از من طلب هدایت کنی تو را هدایت می کنم...
خودش حرف یادمان داده که ازاو طلب هدایت کنیم و مطمئن باشیم که به ما میدهد.
.
" وجعلت هذالشهر حبلا بینی و بین عبادی " این ماه را چون ریسمانی قرار دادم بین خود و بندگانم!
.
ماه رجب شرایطی است استثنایی که بندگان زیرک خدا از آن استفاده کنند و بالا بروند. مثل یک طناب که یک سرآن در دست خداست و سردیگر آن را رها کرده تا ما بگیریم و بالا برویم...
.
با انجام اعمال این ماه می توان سرطناب را برای بالارفتن گرفت!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت
۱۵:۳۸, ۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
يااباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
پدر عزيزتر از جانم
حق داري اگه فرزند گناهكارت را از خود براني
و من خود را مستحق ذره اي از اقيانوس بيكران محبتي كه در حق فرزند گنهكارت روا ميداري نمي دانم
به يقين وافقم كه نتوانستم فرزند خلفي برايتان باشم
اما فقط بنا به فرموده جد بزرگوارتان « انا و علي ابواها ....» حس مي كنم كه من هر چه قدر هم روسياه باشم پدر فرزندش را دور نمي اندازد و هميشه پشت و پناه و تكيه گاه فرزندش هست .
پس با شرمندگي تمام عرض مي كنم پدرجان ببخش منو و از خداوند بزرگ برايم طلب آمرزش نما

پدرجان با تمام وجودم دوستت دارم

پدر جان روزت مبارك

پدرم تو تکیه‌گاه من در زندگی هستی و امیدوارم همیشه مانند ابر بهار باران مهربانیت بر سر ما فرو ریزد.
[تصویر: 38826_714.gif]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از فارس، 13 رجب سالروز ولادت امیرالمومنین علی (علیه السلام) روز پدر نام‌گذاری شده است و بهترین بهانه است، تا در این روز قدر پدرانمان را بیشتر از همیشه بدانیم و در یک جمله به آنها بگوییم که دوست‌شان داریم. همه روزهای عمرم از واژه پر برکت نام پدر بلند آوازه شده و من وقتی که در کوچه‌ها و خیابان‌های زندگی گام بر می‌دارم، تفکر تو در ذهنم می‌جوشد و یاد تو سختی‌ها را برایم آسان می‌کند.

همه ما در هر لحظه نیازمند محبت و مهربانی پدر هستیم و هیچ گاه یادمان نمی‌رود که پدر تکیه‌گاه ما در زندگی است و همیشه آغوش گرمش برای ما باز است. شاید این تنها جمله‌ای باشد که بتوان با آن از پدر قدرشناسی کرد، اما نه، خوبی و صفای وجود پدر در هیچ واژگانی نمی‌گنجد.

پدر یعنی تکیه‌‌گاه، امید، ایثار و می‌دانم دل خسته‌ات پر از غم است و این را هم می‌دانم که رنج برایت صبوری را ترجمه کرد و تمام دردها و رنج‌های زندگی را تجربه کرده‌ای.دستان پینه‌ بسته‌ات گواه تن محنت‌کش توست و قطرات اشکی که هنگام مرور خاطرات زندگی در چشمان زیبایت حلقه می‌بندد و بغضی که در گلو داری همه و همه نشان از دردهای ناگفته درون سینه‌ات است.

هیچ چیز زندگی در این دنیا پایدار نیست و باید قدر همه لحظات زندگی را در وقت و ساعت خود دانست و می‌توان آرامش دنیا را از پدر یاد بگیری چرا که خداوند آرامش را در وجود آن نهاده است. اما در بین ما فرزندانی هستند که هیچ گاه پدران خود را ندیده‌اند و این پدران از مردان بزرگ این مرز و بوم بودند که همیشه یاد و نام و خاطرشان فراموش نمی‌شود.فرزندان این دلاورمردان مانند پدرانشان صبر و بردباری را یاد گرفته‌اند و همیشه به یاد پدرانشان هستند و در روز پدر بر سر مزارشان می‌روند و روز پدر را به این مردان بزرگ تبریک می‌گویند.

اما هرگاه که در این روزگار پر فراز و نشیب مایوس و خسته می‌شویم، اگر سختی‌های زندگی پدر را در ذهن به یاد بیاوریم، حتما مشکلات و سختی‌ها برایمان آسان می‌شود. اکنون که روز پدر است، بهترین فرصت است که دست پدرانمان را ببوسیم و قدر زحمات آنها را بدانیم، چرا که تا زمانی که در این دنیا از وجود پدر بهره می‌بریم قدر آن را بدانیم که در آینده افسوس چنین روزهایی را نخوریم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: laanbar1-2-3
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا