|
أین الرجبیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-(حتمابخوانید!)
|
|
۹:۳۸, ۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۹:۳۳ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . روز قیامت دعوت کننده ای دعوت می کند و می خواند. "یوم یدع الداع" -قمر6-[/b] . گروهی از مومنین در قیامت با نام "رجبیون" شناخته میشوند. 1.چگونه میتوان به این شخصیت رسید؟ 2.چگونه خداوند شرایط این صعود را در ماه رجی فراهم نموده؟ . ماه رجب یکی از ماه های حرام است یعنی جنگ با دشمنان ممنوع شده تا برای همه انسانها امن و امان باشد فکرش را بکنید در ماهی که خداوند جنگ با دشمنان را ممنونع کرده با دوستانش چه میکند؟!؟!؟ . ای قلب! در این ماه به خطاهای ما نگاه نمی کنند بلکه خدا می خواهد در این ماه ما را از بندگان خاص خود کند. . حدیثی از آیت الله ملکی تبریزی در کتاب المراقبات آمده به اسم "فرشته داعی": . از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گزارش شده : « خدای را در آسمان هفتم فرشته ای است به نام « داعی » هرگاه ماه رجب فرا رسد در همه شبهای آن از آغاز تا با مداد ، این فرشته چنین ندا می دهد : ذاکران ! مطیعان ! مستغفران ! توبه جویان ! مژده ، مژده ، بشارت ،بشارت خداوند می فرماید : من همنشین آنم که با من همنشین شود ، من مطیع آنم که مطیع من باشد ، من بخشندۀ آنم که از من بخشش خواهد ، ماه ماه من است و بنده بندۀ من است و رحمت رحمت من است هر که مرا در این ماه بخواند پاسخش می دهم و هر که از من چیزی بخواهد ، خواسته اش برآورده می سازم ، هر که از من راه بخواهد ، هدایتش می کنم ، این ماه را رشته پیوند میان خود و بندگانم ساخته ام، هر که بدان دست یازد به من رسد ». این فرشته از سرشب تا صبح ندا می کند ... نوری از بالاترین مقام غیب(آسمان هفتم) برغیب جان ما ندا می دهد!!! یک ارتباط باطنی و پنهانی از ابطن عالم با بنیان وجود مابرقرار میشود... خداوند این ملک را مامورکرده تا با جانهای ما حرف بزند در این ماه . خدایا کمک کن همه ی ما آن ندا را بشنویم... . ملک از جانب خدا می گوید من همنشین کسی ام که با من همنشین شود... اینکه بینی مرده و افسرده ای ... زان سبب بود که ترک سرور کرده ای در ابن ماه مب خواهند راه انس با حضرت حق را برایمان باز کنند... . خداوند میفرماید : مطیع من اطاعنی ... الله اکبر عجب خدایی داریم ما!!! . و در این ماه من اطاعت می کنم از کسی که من را پیروی کند!!! . یعنی از دریچه ی رجبی شدن می توان حوائجی را که خداوند حاضر و مایل است به مابدهد را به ما بدهد. . این سفره فقط به طوری خاص در همین 30 روز گسترده است !!! پس باید هنر استفاده کردنش را بدست آورد. . . روز محشر در آن تنهایی محض ندا می آید : این الرجبیون؟! یعنی کجایند کسانی که در ماه رجب با خدای خود انسی خاص گرفتندو نگذاشتند ماه رجب براحتی از دستشان برود!!؟؟ . . " من بخشندۀ آنم که از من بخشش خواهد " ... انگار استغفار این ماه هم استغفار خاص و حساب شده ایست . ذکر استغفار را در اعمال این ماه دیده اید؟ چرا در آن دیگر نمی گوییم "ربی"؟!؟! .
" ماه ماه من است و بنده بندۀ من است و رحمت رحمت من است" چه قدر آدم دلش گرم میشود در زمانی که خدا می گوید ماه من است و تورا بنده ی خود می خواندو دیگر گناهانت را نمی بیند!!! . [/b]زمینه ی یگانه شدن با خدا در این ماه فراهم شده!!! . مبنای نظری و فکری این یگانگی با اذکار و اوراد در دل و استغفار و توبه است و زمینه ی عملی آن که مهمتر است با روزه است روزه در این ماه راه یگانه شدن با خداوند تعالی است.
در این ماه حجاب واسطه ها برداشته میشود و خداوند خودش به اسم رحمان به صحنه می آید...(رحمت این ماه رحمت من است) . " فمن دعانی فی هذه الشهر اجبته " این ماه اجابتی عامه و برای همه دارد ... هرکس در این ماه مرا بخواند اجابتش می کنم... اجابتی مخصوص . " ومن سالنی اعطیته و من استهدانی هدیته " حرف توو دهانمان گذاشته ! می فرماید: بنده ی من اگر از من چیزی بخواهی به تو میدهم و اگر از من طلب هدایت کنی تو را هدایت می کنم... خودش حرف یادمان داده که ازاو طلب هدایت کنیم و مطمئن باشیم که به ما میدهد. . " وجعلت هذالشهر حبلا بینی و بین عبادی " این ماه را چون ریسمانی قرار دادم بین خود و بندگانم! . ماه رجب شرایطی است استثنایی که بندگان زیرک خدا از آن استفاده کنند و بالا بروند. مثل یک طناب که یک سرآن در دست خداست و سردیگر آن را رها کرده تا ما بگیریم و بالا برویم... . با انجام اعمال این ماه می توان سرطناب را برای بالارفتن گرفت!!! . " فَمَنِ اعتَصَم به وَصَل اِلَیَّ " : کسی که به ریسمان ماه رجب چنگ بزند به من وصل میشود.[/b] . . رجب یک مقام تکوینی است که باید هرکس آنرا در درون خود احیاء کند و اگر احیاء شد طبق روایات: . روزه ی یک روز آن موجب دفع جهنم است و روزه ی دوم آن موجب ایجاد صراط است یعنی جاده ای به سوی بهشت برایمان ایجاد میشود یعنی با دومین روزه ی ماه رجب قلبت را به سوی بهشت جهت می دهی و دیگر قلبت متوجه عالم معناست و از اینجا به بعد دیگر انسان جهت داری شده و روزه ی سوم آن ایجاد خود بهشت است یعنی وصل به بهشت شدن... . . . . خلقی زبان به دعوی عشقش گشاده اند ------------------------ای من غلام آنکه دلش با زبان یکی است . خدایا در این ابتدای ماه رجب توفیقات بهره مندی از برکات این ماه را به ما مرحمت فرما. .
نکات یسیار لطیف و شیرینی مانده که انشالله بعدا خواهم گفت ... .
التماس دعای فرج |
|||
|
|
۹:۵۰, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
واقعا برای این همه بهانه ها و فرصت هایی که خدا در زندگی مان گذاشته برای عبد شدن چه جوابی داریم برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
ماه رجب اولین استارتی است که برای آماده شدن لیله القدر داریم. در روزه گرفتن سه روز اول ماه رجب بسیار تاکید شده است....از همه دوستان التماس دعای فراوان دارم. |
|||
|
|
۹:۵۷, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۹:۲۸, ۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۹:۳۷ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم رب الهادی المهدی . . امام موسی کاظم(علیه السلام): رجب نام نهری است در بهشت از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر هرکه یک روز از این ماه را روزه بدارد البته از آن نهر بیاشامد. . پس: رجب یک نهر است یعنی یک مقام است. همانطور که آب و درخت در بهشت همان "مماکانوا تعملون" است. . . یهشت چیست؟ بهشت همان ظهور عقاید و اعمال و اخلاق ماست و به جان ما بسته است. حالا در این بهشت نهری است که از عسل شیرین تر و از شیر سفیدتر است. و این نهر اسمش رجب است. پس اولا: کسی که رجبی شد وصل به این نهر می شود. خوب این نهر کجاست؟ در بهشت ... پس وصل به بهشت می شود. ثانیا: این اتصال الان است با بعد از مردن ماست؟ . . امام رضا(علیه السلام): هرکس بگوید بهشت بعد است از ما نیست!!! ----------- پس این بهشت همین الان است. . . یعنی انشاالله همین الانی که تصمیم گرفتیم در این ماه از رجبیون شویم وارد بهشت شده ایم . . . ایت ا... جوادی آملی بحثی داشتندو از کلام امام رضا(علیه السلام) فرمودند: همین حالا وصل به بهشت می شوبم و همین حالا از بهشت خارج می شوبم بستگی به اعمال ما دارد. . و اشاره می کنند به آیات 43-44 عنکبوت می فرمایند: این است جهنمی که گناهکاران انکار می کنند و هم اکنون گناهکاران بین آن جهنم و آب جوشان در حال طواف اند. . . پس اگر بدون معرفت این ماه را بگذرانیم فقط وارد بک زمان شده ایم ولی اگر با معرفت وارد این ماه شویم در اصل وارد مقامی خاص از بهشت میشویم. [b]. . و آن مقام خاص به تعبیر روایت از عسل شیرین تر و از شیر سفیدتر است و این هم از روی حساب است! . . یکی از مفسرین می گوید: پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)هر گاه به طور کلی غذایی می خوردند می گفتند "الحمدلله" ولی وقتی شیر می خوردند می فرمودند که "خدایا زیادش کن" [b]. . از طرفی طبق آیات قرآن [b]پیامبر مامور هستند که بگویند" خدایا علم مرا زیاد کن" اشاره به " قل رب زدنی علما-طه 114 " . پس این شیر در عالم معنا همان علم است. . مگر علم جان را تغذیه نمی کند؟! بهترین غذا برای جان مادی شیر است و برای جان غیبی علم است!!! و از شیر سفیدتر بودنش یعنی چه؟!؟!؟ . اهل معرفت مقام [b]شیر در نهر رجب را می فرمایند در بهشت مقام "علم توحیدی[/b]" است. . یعنی اگر ماه رجب را حفظ کنیم معرفت توحیدی انشاالله نصیبمان می شودآن هم علمی که به راحتی به دست نمی آید و از آن معرفت های خاص است. . . ظهور آن معرفت همان شیر لودن آن نهر است و که از قلب ظهور می کند و از شیر سفیدتر بودنش هم به جهت پاک بودن از هرگونه شرک و آلودگی روحی است. . . ونیز آن نهر از عسل شیرین تر است چون عسل حرکت و گرما و تحرک می آورد یعنی ان عسل اراده های توحیدی و همت عمل توحیدی آدم را بالا می برد. اگر دقت کنید شور و شیدایی ای در عبادات حاصل میشود که ریشه اش همان عسل شیرین نهر یهشتی رجب است. . . پس حرارت انجام اعمال الهی را رجب به آدم میدهد و رجبیون هم هم به معرفت خاص و هم حرارت خاص در فهم دین و عمل به دین دست می یابند. . . نکات بسیار لطیفی باقی مانده که انشالله ادامه دارد... خطاب به دوستانی که ارسال را از ابتدا مطالعه کردند: "برای رجبی شدن لازم است"این تاپیک را بخوانید! |
|||
|
|
۹:۲۸, ۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۱۱:۵۲ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دستوراتی عرفانی از آیة الله قاضی درماه رجب
اگر میتوانی نخواب و اگر کسی نمیتواند همه شب را نخوابد؟ صب باشد، صب یعنی جگر سوخته، بیدار خوابی کند، شب زود بخوابد و سعی کند بیدار خواب کند طوری که بدن استراحت خود را بگیرد. آیة الحق مرحوم حاج میرزا علی قاضی طباطبائی درباره ماههای رجب، شعبان و رمضان فرمود: هان ای برادران عزیز و گرامیم؛ آگاه باشید! متوجه و هشیار باشید که ما در قرقگاه زمانی (ماههای رجب، شعبان و رمضان) داخل شده ایم! اصل این دستور را حضرت علّامه آیة الله سیّد محمّد حسین حسینی طهرانی أفاض الله علینا من بركات تربته، در سال آخر عمر شریف و با بركت خود در یكی از جلسات برای خواصّ أصحاب خودشان از روی نسخۀ خطّی آیة الحقّ مرحوم آیة الله حاج میزا علی قاضی طباطبائی كه بنام «صَفَحاتٌ منْ تاریخ الأعلام» بقلم فرزند ایشان نوشته شده است، بیان فرموده، به عمل و مداومت آن تأكید نمودند و مخصوصاً به طلّابی كه با حضرتش مأنوس بودند، أمر كردند آنرا در دفتر خود ثبت نمایند: و آن مطالب از این قرار است که : 1- آگاه و متوجه باش! كه ماههای حرام (رجب و شعبان و رمضان كه در نزد أهل عرفان ماههای حرامند) از راه رسید؛ بیدار باش! تا اینكه برای مسافرت خویش توشه برداری و این فرصت را از دست مده و غنیمت بشمار!. 2- شبهای آن را به بیداری و روزهای آن را به روزه گرفتن سپری نما، بشكرانۀ اینكه خداوند لطف خویش را عام و شامل همگان فرموده است!. 3- و شب را جز به مقدار كمی استراحت و خواب سپری مكن؛ و نماز شب را بنحو تهجّد و بیدار و خواب بجای آور (یعنی چند ركعتی نماز بخوان و مقداری بخواب و سپس بیدار شو و به همین ترتیب عمل نمای، تا نافلۀ شب پایان پذیرد) و چه بسیارند عاشقانی كه هرگز در شب نمی خوابند!. 4- و كتاب حقّ را تلاوت نمای و آنرا با بهترین صوت و زیباترین نغمه و آرام آرام قرائت كن، چرا كه ظلمتها و كدورتها را تبدیل به نور و روشنائی می نماید. 5- پس تو بهره مند نشدی، بلكه هیچكس از چیزی به مانند قرآن بهره نبرده است! و هر كس غیر از گفتۀ مرا بگوید سخت در اشتباه فرو رفته، مرتكب خطا گردیده و گمان او گمان باطلی خواهد بود!. 6- و سلام بفرست بر أصل قرآن و فصل آن (كه مقصود محمّد و آل محمّد صلوات الله علیهم أجمعین هستند) كه آنان باقیماندگان آل الله می باشند و در برابر آنان عبد محض و تسلیم و بدون اراده باش!. 7- هر كسی كه در غیر حبّ آنها خود را در ذمّۀ خداوند رحمن درآورد و به اندازۀ ذرّه ای از محبّت غیر آنها در دل راه دهد، او محققاً گمراه شده و منكر نعمت ولایت آنان گردیده؛ و در این انكار خود نعمتهای پروردگارش را از دست داده است!. 8- پس محبّت به آنها محبّت به خداوند است و در این صورت تو خود را در پناه حبّ خداوند درآور!. 9- و دربارۀ قرآن كوتاهی مكن و آنرا از روی لهو و لعب قرائت منمای و در معانی آن دقّت كن تا بواسطۀ دقت در قرآن به بالاترین ذروه از قلل مجد و شرف نائل آئی!. 10- و در هر حال بر تو باد كه ذكر و یاد خدا؛ و مبادا كوتاهی كنی در قرائت قرآن و ذكر پروردگار و هیچگاه در این مورد عذر نیاور كه: چگونه و چه مقدار به یاد او باشم. (یعنی اشتغال به امور دنیوی و تراكم شواغل و مشاغل تو باعث نشود كه در این دو مهمّ سستی و تكاهل ورزی و آنرا بعنوان عذر برای خویش تلقّی نمائی 11- این ماهها (رجب و شعبان و رمضان) قرقگاههای خداوند است، پس در این قرقگاه داخل شو، اما حرمت آنرا پاس بدار و آنها را معظّم داشته، ملتزم به رعایت آداب آن باش. 12- پس هر كسی كه به خداوند معتصم شود (دست به دامان رحمت و جمال و جلال او دراز نماید و به ریسمان او چنگ بزند) خود را در صراط او می یابد و اگر گفتی «ربّی الله» ای گوینده! روی این كلام ایستادگی نمای و دست از آن برندار. «قالَ عَزَّ منْ قائلٍ: «وَ مَنْ یعتصِم بِالله فقَدْ هُدی إلَی صِراطٍ مستقیمٍ[1]». وَ قالَ: «وَ اسْتقمْ كَمآ أمرْتَ..... [2] » وَ قالَ جلَّ جلالُهُ العَظیمُ: «إنَّ الذین قالوا رَبُّنا اللهُ ثمَّ استَقَموا تتَنَزَّلُ علیْهمُ الملئكَة... [3] ». «خداوند عزیز می فرماید: «و هر كسی كه اعتصام به خدا پیدا كند براستی در صراط مستقیم و راه راست هدایت شده است». و نیز فرموده است «به آنچه كه مأموریت یافتی پایداری و استقامت نما!» و نیز پروردگار كه دارای جلال و مجد و عظمت است می فرماید: «براستی آن كسانیكه بدین معنی اقرار نمودند كه: پروردگار ما «الله» است و پس از این اقرار و اعتراف، استقامت و پایداری را پیشۀ خود ساختند، ملائكۀ پروردگار بر آنها فرود می آیند......»» «هان ای برادران عزیز و گرامیم كه خدای شما را در طاعت خود موفّق بدارد آگاه باشید! متوجه و هشیار باشید كه ما در قرقگاه داخل شده ایم و همانگونه كه در زمینهای حرم باید از محرّمات اجتناب نمود و ارتكاب یك سلسله اعمالی كه در حرم جرم نیست در آنجا جرم محسوب می شود، در این ماهها هم كه قرقگاه زمانی محسوب می شود چنین است و باید با هشیاری و مواظبت در آن وارد شد، و به همان نحو كه در قرقگاه مكانی كه حرم است، انسان به كعبه نزدیك می شود، در این ماهها هم كه قرقگاه زمانی است، انسان به مقام قرب خداوند می رسد. پس چقدر نعمتهای پروردگار بر ما بزرگ و تمام است؟! و او هرگونه نعمتی را بر ما تمام نموده است؟!. پس حال كه چنین است، قبل از هر چیز آنچه كه بر ما واجب و لازم است، توبه ایست كه دارای شرایط لازمه و نمازهای معلومه است (مقصود همان دستور توبه ایست كه رسول خدا صلی الله علیهِ وَ اله و سلم در ماه ذوالقعدة الحرام داده اند و در كتب ادعیه مثل «مفاتیح الجنان» آمده و چهار ركعت نماز دارد[4].) و پس از توبه، واجب ترین چیز بر ما پرهیز از گناهان صغیره و كبیره است تا جائیكه توان و قدرت و استطاعت داریم!.» «پس (ای برادران عزیر) دستور توبه را در شب جمعۀ اول ماه (رجب) یا روز جمعه؛ و یا روز یكشنبۀ آن، انجام داده نماز توبه را بخوانید؛ سپس آنها را در روز یكشنبۀ دوّم همان ماه تكرار و اعاده نمائید. سپس ملتزم شوید به مراقبه، چه مراقبۀ صغری (باز داشتن نفس از آنچه كه خداوند بدان راضی نیست) و چه مراقبۀ كبری (نگاه داشتن دل از آنچه محبوب نمی پسندد). و نیز خود را وادار به محاسبه (حساب كشیدن از نفس) و معاتبه (سرزنش نمودن در صورت لغزش) و معاقبه (تنبیه نمودن نفس در صورت ارتكاب خلاف) به آن چیزی كه شایسته و سزاوار است نمائید. پس براستی هر كسی كه در صدد متذكر شدن به ذكر حقّ و در مقام خشیت از ذات اقدس حضرت حقّ متعال بوده «پس از این مرحله، با دلهای خود بخداوند رو آورده، بیماریهای گناهانتان را معالجه و مداوا نمائید و بوسیلۀ استغفار، بزرگی و سنگینی عیوب خود را كاهش دهید. و بپرهیزید از اینكه حریم الهی را بشكنید و پرده های حجاب را بالا زده حرمت حرم را هتك نمائید! زیرا براستی چنین شخصی در نظام تكوین بی آبرو و مهتوك است گرچه خداوند كریم از روی كرمش، بحسب ظاهر آبروی او را حفظ نماید؛ و همین جزای اوست و نیازی به مجازات پروردگار ندارد!. و كجا امید نجات است برای دلی كه شبهات وارد آن شده در او نفوذ نموده است؟! (یعنی یكی از واجبات و لوازم حتمیّۀ سلوك إلی الله، یقین داشتن به مبدأ و معاد و حقانیت طریق و شیخ و استاد است، و در صورت پیدایش كمترین شك و تردیدی سالك خودبخود از حركت باز می ماند. بنابراین، محال است با وجود شك، سالك از مهلكه نجات پیدا نماید.) و چنین شخصی هرگز نمی تواند در راه متقین قدم بردارد؛ و هیچگاه قدرت ندارد به مقام محسنین راه یابد و با آنان از چشمۀ آب گوارا بنوشد. و خداوند تنها محلّ اتّكای من و شما است و او بهترین یار و یاور می باشد.» عرفان به عمل است نه به گفتن! پی نوشت : [1] ـ ذیل آیۀ 101 از سوره آل عمران: 3. [2] ـ قسمتی از آیۀ 15 از سورة الشورَی: 42. [3] ـ صدر آیۀ 30 از سورۀ فصّلت: 41. [4] ـ مرحوم محدّث قمی (رحمة الله علیه) در فصل پنجم كه در اعمال ماه ذی القعده است گوید:..... و كیفیت آنچنان است كه در روز یكشنبه غسل كند و وضو بگیرد و چهار ركعت نماز گذارد: در هر ركعت حمد یك مرتبه و قل هوالله احد، سه مرتبه و معوذتین یك مرتبه، پس استغفار كند هفتاد مرتبه و ختم كند استغفار را به «لا حَوْل وَ لا قوَّةَ الا باللهِ العَلیِّ العَظیم» پس بگوید: «یا عَزیزُ یا غفار أغْفر ذُنوبی وَ ذنوبَ جَمیع المُؤْمنینَ وَ المُؤمناتِ فإنَّه لا یَغْفِر الذُّنوبَ إلا أنْتَ». فقیر گوید: ظاهر آنست كه: و ذكور و دعای بعد را، بعد از نماز باید بجا آورد. |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۱۱:۵۶ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۱ ۹:۲۸)teymur نوشته است: 11- این ماهها (رجب و شعبان و رمضان) قرقگاههای خداوند است، پس در این قرقگاه داخل شو، اما حرمت آنرا پاس بدار و آنها را معظّم داشته، ملتزم به رعایت آداب آن باش. . . از رسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم ) روايت شده است كه در روز يكشنبه ماه ذى القعده فرمود: . مردم ! كداميك از شما مى خواهيد توبه كنيد؟ راوى مى گويد: گفتيم : رسول خدا! همه ما مى خواهيم توبه كنيم . حضرت فرمودند: غسل كرده ، وضو گرفته و چهار ركعت نماز بجا آوريد. در هر ركعت يك بار ((فاتحه الكتاب ))، سه بار ((قل هو الله احد)) و يك بار ((معوذتين )) (قل اعوذ برب الناس و قل اعوذ برب الفلق ) بخوانيد. آنگاه هفتاد بار استغفار نموده و در پايان ((لا حول و لا قوه الا بالله )) بگوييد. سپس بگوييد: يا عزيز! يا غفار! اغفر لى ذنوبى و ذنوب جميع المؤ منين و المؤ منات فانه لا يغفر الذنوب الا اءنت (اى عزيز! اى بخشاينده ! گناهان من و گناهان تمام مردان و زنان مؤ من را ببخش كه جز تو كسى گناهان را نمى بخشد.) . . آنگاه فرمود: بنده اى از امت من چنين عملى را انجام نمى دهد، مگر اين كه از آسمان به او ندا مى رسد: بنده خدا! عمل را از نو شروع كن كه توبه تو قبول ، و گناهانت بخشيده شد. فرشته ديگر از زير عرش ندا مى كند: اى بنده ! مبارك باد بر تو و بر خانواده و خاندانت . منادى ديگرى صدا مى زند: در روز قيامت ، دشمنانت را از تو راضى مى نمايند. فرشته ديگرى ندا مى كند: اى بنده ! با ايمان از دنيا مى روى . دينت از تو گرفته نشده و قبر تو وسيع و نورانى خواهد شد. منادى ديگرى صدا مى زند: پدر و مادر تو و خاندانت بخشيده شده و در دنيا و آخرت خوش رزق خواهى بود. جبرئيل ندا مى كند: من با فرشته مرگ پيش تو آمده و به او دستور مى دهم كه با تو خوش رفتار بوده ، بخاطر مرگ آسيبى به تو نرسانيده و بنرمى روح را از بدنت خارج نمايد. . گفتيم : رسول خدا! اگر كسى در زمان ديگرى چنين بگويد چطور؟ فرمودند: چيزهايى را كه گفتم براى او نيز خواهد بود. جبرئيل اين مطالب را در شب معراج به من گفت . |
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۱۲:۲۲ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام بر ذخیره اللهی بر روی زمین
روز اولخدایا شکرت , ممنون که منو به رجب رسوندی و انشاالله توفیق عبادت و بندگی خودتو در این ماه به مومنین و مومنات عطا می کنی. گاهی اوقات خیلی جوگیر میشم و رک و پوست کنده به خدا میگم " من دیگه آماده ام " و مغرورانه چند روزی رو سپری می کنم و می دونم که حتی در اون چند روزهم به روم نمیاری که چیکار کردم و نکردم . از خوبی های بی نهایت شما به شرمندگی خودمون میرسیم . شاید شرمندگی را برای شیعیان آخرالزمان خلق کردی . . . شرمندگیی که دیگه به روی خودمون نمیاریم . دیگه پوست کلفت تر از اونی شدیم که با 10تا یا الله اشکمون سرازیر بشه یادش بخیر . . . چه خوش گفت بهجت پاکزاد که هر کی 10تا یا الله گفت و اشکی نمیامد . . . یا تواب ! خوب انقدر سخت گیری خوب نیست . پس ماه رجب برای کیه ؟ برای ما که بعد 10تا یا الله بازم میگیم " ببخشید به جا نمیارم ! " این پست تقدیم به محضر مبارک مرحرم آیت الله بهجت . اگر دوست داشتید برای شادی روحشان فاتحه یا صلواتی بفرستید |
|||
|
|
۹:۲۳, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم رب الهادی المهدی . رجب ماه ولایی شدن است برای ملاقات با خدا( ماه توحید و ماه ولایت). . این روایت در کتاب المراقبات را داشته باشید: ماه رجب ماه خداست و ماه شعبان ماه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ماه رمضان ماه امت رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است. . یعنی با ماه رجب که ماه خداست نیت سلوک شروع میشود و پس از انس با پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در ماه شعبان و رعایت اعمال مخصوص آن ماه به یک خودیابی در ماه رمضان می رسیم و این یعنی ماه رمضان ماه امت رسول الله است. اینکه رجب ماه خداست یعنی ماه توحیدی شدن است. . این روایت را با آن روایت جمع کنید که امام علی(علیه السلام) فرمودند: ماه رمضان ماه خداست و شعبان ماه رسول الله است و و رجب ماه من است. . طبق این روایت به یک اعتبار ماه رجب ماه یگانگی باخداست از طریق ارتباط با خود خدا و به یک اعتبار ارتباط با خدا بدون اتصال به ولایت ممکن نیست و لذا ماه رجب ماه امیرالمومنین یعنی صاحب ولایت است. پس اینکه ماه رجب ماه امیرالمومنین است یعنی ماه ولایت است. . . و ولایت یعنی زدودن جنبه های غیر الهی از دل و رسیدن به یک به خودآمدن ناب و ولایت مسیر رسیدن به توحید است. . این دو روایت می گوید: خودت را برای خدا در ماه رجب خالص کن تا بتوانی ولایت و نبوتش را آنچنان که باید بفهمی و خدا شروخ کن(در رجب) و به خدا ختم کن(در رمضان) . در رجب وقتی تشنه ی ارتباط حقیقی بیشتر با خداوند شدیم درمی یابیم که باید برای این ارتباط حقیقی باخدا دست به دامان ولایت شویم. . |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا علیٍّ الهادی (علیه السلام) فصل رحمت و مغفرت پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله : " رجب ، " ریزان" نامیده شده است ، چرا كه در این ماه ، رحمت خداوند بر امت من فرو می ریزد." رجب از راه می رسد، قدر حضورش را بدانید كه ناگاه خواهیم دید در حال وداع است. بهارعاشقان و دلدادگان حریم كبریایی فرا رسیده است. ماه رجب فصل روئیدن جوانه های عاشقانه زیستن و ماه شست و شوی دل و جان از زنگارهای گناه و غفلت ، و آماده شدن برای ورود به ضیافت الله اعظم است. كسانی كه دل درگرو محبت خدا نهاده اند، لحظه شماری می كنند تا با ورود به ماه رجب وبهره مندی از بركات آن، به درك فیوضات ماه عظیم شعبان موفق شوند و پس از آن بتوانند مدال لیاقت ورود به ضیافت الهی در ماه رمضان را دریافت نمایند. ماه رجب ، سراسر نور و فضیلت و رحمت است. شب اول آن كه جزء چهار شب برتر سال است و شب زنده داری در آن كه بسیار مورد تاكید قرار گرفته ، لیلة الرغائب( اولین شب جمعه ماه) و میلاد ابوالائمه امیرالمومنین علیه السلام تا شب نیمه رجب و ایام مبارك " بیض" كه راهیان طریق سلوك به اعتكاف و مناجات با رب جلیل می نشینند وبیست و هفتم رجب كه رحمت الهی ظهور كرد و محمد مصطفی صلی الله علیه و آله به رسالت مبعوث شد. رعایت كنندگان حرمت ماه رجب و عاملین به اعمال آن را " رجبیون" نامند. همانا كه در قیامت فرشته ای ندا می دهد:" أین الرجبیون" ، كجایند افرادی كه ماه رجب را محترم شمرده و اعمالی از آن را انجام داده اند. آنان بندگان خالصی هستند كه در دنیا و در میان مردم بی نام و نشان زندگی می كنند و آنگاه كه ماه رحمت فرا می رسد خود را در نهر نورانی رجب شست و شو می دهند و با دلی صاف و بی آلایش و پاكیزه از غفلت ها، كینه ها و گناهان،خود را برای نزول رحمت های الهی مهیا می كنند. امام خمینی (ره ) ، این عارف بالله در مورد ماه رجب می فرماید: " شرافت ماه رجب در زبان ها ، در بیان ها، درعقلها و در فكرها نگنجد. رجب ماه دعا و استغفار است و سفارش زیادی به استغفار در این ماه شده است." روزه داری دراین ماه ، مورد تأكید قرار گرفته و پاداش فراوانی برای روزه داران به خصوص در روزهای اول، وسط و آخر ماه وعده داده شده است. حال این ماییم واقیانوسی از معنویت كه قدم در بهار آن گزارده ایم تا با همتی خدایی خود را در برابر نفخه الهی كه دراین فصل، وزیدن می گیرد قرار دهیم و با دل كندن از تعلقات دنیایی، مقدمات ورود به جاده سلوك را فراهم ساخته و رنگ خدایی بگیریم. امید است آنگاه كه دستان خود را بر آستان الهی بلند می نمائید و به مناجات كه زیباترین تجلی روح انسانی است، می پردازید ما را از دعای خیر خویش محروم ننمائید. برگرفته از سایت شهید آوینی اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۹:۵۹, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم نقل قول:" فمن دعانی فی هذه الشهر اجبته "اول رجب ... . . . سیزده رجب چهارده رجب پانزده رجب . . . .فرصت ها گذشت... . . . هنوز فرصت هست هنوز شبا فرشته داعی ندا سر میده ... کیه که نخواد بشنوه؟! امروز بیستم رجب ... خدایا از این مقام رجب تا این روز از این ماه من تاکجاشو تونستم پا به پات بیام ؟!؟! خداجونم ...اگر تا الان توفیق نماز و روزه مستحبی این ماه رو نداشتم از این به بعد توفیقشو نصیبم کن! آمین . . . بیست و هفتم رجب ............ . خدایا کمکم کن این فرصتها رو غنیمت بدونم . . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |