|
امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
|
|
۱۹:۳۰, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
بنده این بخش رو آماده کردم که دوستان هر روز مشاهده کنن و بگن امروز برای ظهور مهدی موعود چه کاری انجام دادند؟ امیدوارم فقط به الهم عجل لولیک الفرج بسنده نکنیم و برای ظهورش کار کنیم. شاید در طول یک ماه یک کار فقط انجام بدیم اما می تونیم تلاش کنیم تبدیل کنیم به یک هفته و بعدش هر روز برای ظهورش مفید باشیم و پایگاه برای قدوم مبارکش بسازیم.حتی به قدری پیشرفت کنیم تا جایی برسیم که هر شب از خودمون بپرسیم که فردا قراره برای ظهورش چکار کنم؟ پس هر روز بیا و بگو که برای ظهور مهدی فاطمه چه کاری انجام دادی؟ اول از خودم شروع می کنم: من امروز برای آقا فقط دعای عهد خوندم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۳, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تشکر.بنده و دوستان منتظر شما هستیم در پناه حق و امیر موفق باشید |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از وظایف منتظران مداومت بر خواندن دعای غریق است یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک چند مدته این دعا رو در قنوت میخونم خیلی بهم انرژی میده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک الهم صلی علی محمد و آل محمد |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بله حتما.تشکر از تذکر شما.فراموش کردم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۲۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۹ توسط هدایت شده.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید .
با تشکر از دوستان عزیز ساقی وسعید از پیشنهاداتی که به من دادند من نیز هم از پیشنهاد هر دو که در واقع یک پیشنهاد بود تشکر واستقبال میکنم. در حال حاظر در حال مطالعه مجدد کتاب الفبای مهدویت وبرداشت مطلب از ان هستم انشالله بزودی در این سایت قرار خواهم داد دوستان برای رسیدن به هدفم بسیار بسیار برای این بنده حقیر دعا کنید واقعا به دعای شما برای استمرار این امر مهم نیاز دارم .با تشکر فراوان از دوستان خوب ومتدین ومنتظر . اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد وآل ممد وعجل فرجهم واهلک عدوهم چگونه سر از خجالت بر اورم بر دوست...............................که خدمتی به سزا بر نیامد از دستم |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
متأسفانه کارهای ما منحصر میشن به کارهای انفرادی و شخصی...
از امر به معروف و نهی از منکر خبری نیست... منم امروز دعای فرج خوندم و دعای عهد و سعی کردم تا اونجایی که تونستم گناه نکنم... به امید روزی که انقدر تعداد کارام زیاد باشه که هرچی بنویسم تموم نشه |
|||
|
|
۰:۲۷, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
دعای قنوت جالبی خدا تو ذهن این بنده ی حقیر سراپا تقصیر انداخته دوست دارم با شما در میون بذارمش
(((((((( عااااااااااااااااالیه))))))))) ![]() ربنا آتنا فی الدنیا حسنه و فی الأخره حسنه و قنا عذاب النار و قنا عذاب القبر الهم اغفرلنا ذنوبنا و اغفرلنا والدیننا ، الهم عجل لویک الفرج وجعلنا من انصارهی و اعوانه الهم جعلنا فی وادی العبادک الصالحین ، الهم جعلنا فی الوادی الاولیاءک ترجمه : پروردگارا نیکی این دنیا و آخرت را به ما عطا کن و ما را از عذاب آتش و قبر دور کن خدایا گناهانم را ببخش و پدر و مادرم را بیامرز (گناهانشون رو ؛ این دعا رو هم برای زنده ها و هم مرده ها میگن) ، خدایا فرج ولی خودت ( امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ) را نزدیک تر کن و ما را از یاران و انصار او قرار ده خدایا ما را در دیار بندگان صالحت قرار ده ، خدایا ما را در دیار اولیا و نزدیکانت قرار ده قیافش خوفناکه خودش اونقدر ها هم طولانی نیست ( یک دقیقه هم طول نمیکشه) فقط یه شرطی داره وقتی میگید ما را قرار ده یاد همه ی دوستان خودتون و مخصوصا من حقیر و سراپا تقصیر هم بیافتین التماس دعا یا علی |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۱ ۲۲:۲۹ توسط ats.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهور الحجه سلام متاسفانه این قدر دچار روزمرگی هستم که یادم میره برا ظهور کاری باید بکنم ولی یه چیزی عادتم شده و آن هم اینه که در قنوت هام حتما دعای فرج را می خونم یا حداقلش یه صلوات با و عجل فرجهم می فرستم یادمه امام جماعت مدرسه راهنماییم یه حدیثی گفتن که مضمونش این بود که با هر غیبت کردن ما ظهور آقا به تاخیر میفته لازم نیست حتما کتاب بخونیم یا سی دی درست کنیم میشه جلوی یه غیبتمونو بگیریم تا ظهور آقا به تاخیر نیفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام
خدارو شکر مطالعاتم رو دارم روزانه بیشترو بیشتر میکنم تا بتونم به خودم بیشتر کمک کنم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |