|
امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
|
|
۱۹:۳۰, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
بنده این بخش رو آماده کردم که دوستان هر روز مشاهده کنن و بگن امروز برای ظهور مهدی موعود چه کاری انجام دادند؟ امیدوارم فقط به الهم عجل لولیک الفرج بسنده نکنیم و برای ظهورش کار کنیم. شاید در طول یک ماه یک کار فقط انجام بدیم اما می تونیم تلاش کنیم تبدیل کنیم به یک هفته و بعدش هر روز برای ظهورش مفید باشیم و پایگاه برای قدوم مبارکش بسازیم.حتی به قدری پیشرفت کنیم تا جایی برسیم که هر شب از خودمون بپرسیم که فردا قراره برای ظهورش چکار کنم؟ پس هر روز بیا و بگو که برای ظهور مهدی فاطمه چه کاری انجام دادی؟ اول از خودم شروع می کنم: من امروز برای آقا فقط دعای عهد خوندم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۰, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۰۱)farzaneh s نوشته است:(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۵)seiied نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیممن در حد اینحرفا نیستم 11:66-7 . البته به نظر من "الهم عجل لولیک الفرج" بهتر هست، ما به سرپرست نیاز داریم الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج لطفا دعا کنید. . یا سید الساجدین علیه السلام
|
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۱ ۱۴:۱۰ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
توی درس اخلاقمون بود که از حقوق پدر اینه که با اسم صداش نزنی، جلوتر ازاو راه نری، قبل از او ننشنی، صدات رو بلندتراز پدرو مادر نکنی، دستت رو بالاتر از اون ها بلند نکنی و... همه ی این ها رو انگار خدا به قلب آدما الهام میکنه ولی بازم اونها سراغ دو دوتا چهارتای عقلشون میرن و این قوانین دلی رو زیر پا می ذارند. به قول خدا انسان بسیار ناسپاس است. اگر یاد بگریم شاکر باشیم دلمون سالم میمونه. میخوام فقط یادم بمونه شاکر باشم. همین. صبح تا شب شکر! خدایا شکرت که هستی. مرا ببخش که این قدر نمک نشناسم. الهی شکرت |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
عرض اعمال برحضرت صاحبمان الامام الزمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دوستان بخوانیم برحال خویش گریه کنیم وای بر ما در طول هفته ها وماهها وسالها چند بار امام وصاحبمان را از خودمان رنجاندیم!!! و باعث گریه و ناله های شبانه آن امام عزیز شدیم چند بار ؟؟؟خدایا هر چی فکر میکنم بیشتر یادم میاد اون عزیزم وگریوندم تا بخندون اصلا خندوندمش ؟؟؟وای برمن که جز شرمساری و سر افکندگی چیزی پیش آن حبیب دل ندارم خدایا چیکار کنم اسمم وگذاشتم هدایت شده ولی واقعا هنوز گمراه گمراهم، در بیابانی سیاه وتاریک ونامعلوم دوره خودم میچرخم وراه خودم وپیدا نمیکنم .......خدایا اگه تو هدایتم نکنی باز در این بیابان خواهم ماند(یا ابا صالح اغثنی)یا ابا صالح اغثنی، یا ابا صالح اغثنی... بر اساس روایات، اعمال شیعیان در روزهای دوشنبه و پنج شنبه بر امام الزمان(علیه السلام) عرضه میشود.در این صورت لازم است انسان ، مراقب باشد عملی را مرتکب نشود که حین عرضه اعمال، باعث شرمندگی او نزد امام (علیه السلام)شود و ان وجود مقدس را برنجاند. از امام مهدی (علیه السلام)روایت شده که (اعمال امت در هر دوشنبه و پنج شنبه بر پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)عرضه میشود، پس به ان آگاه میگردد . همچنین بر ائمه (علیه السلام) عرضه میشود و به ان علم پیدا میکند.روایات در باب عرضه اعمال به حضرت ائمه به حد تواتر است، ولی مضامین آنها از نظر کیفیت ووقت عرضه متفاوت است:هر بامداد، هر پنج شنبه و دوشنبه،هر شب پنج شنبه،اول هر ماه.و به روایتی نیمه شعبان، همه اعمال دوران سال بر حضرات معصومین (علیه السلام)عرضه میگردد. عبدالله ابن ابان زیات میگوید:به حضرت امام رضا (علیه السلام)عرض کردم که برای من وخاندانم دعایی بکنید. حضرت فرمودند:مگر من دعا نمیکنم؟ به خدا سوگند اعمال شما در هر روز و شبی بر من عرضه میشود ، لذا در هر مورد که مناسب باشد دعا میکنم.)عبدالله میگوید:از این حرف امام تعجب کردم. امام (علیه السلام)وقتی متوجه تعجب من شدند، فرمودند:آیا کتاب خداوند را نمیخوانی ، انجا که میفرماید و قل اعملوا فسیری الله عملکم و رسوله و المومنون)و نیز نقل شده که روزی امام صادق(علیه السلام) خطاب به مردی که در مجلس ان حضرت حضور داشت، فرمودند:چرا رسول خدا را از خود می رنجانید؟شخصی از حضرت سوال کرد:یا بن رسول الله!ما چگونه رسول خدا را از خود میرنجانیم؟حضرت فرمودند:مگر نمدانی که اعمال شما بر رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عرضه میشود، پس اگر معصیتی در اعمال شما مشاهده نماید، باعث ناراحتی خاطر او خواهد شد.پس با اعمال بدتان پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را ناراحت نکنید،بلکه سعی کنید با اعمال خوبتان او را مسرور کنید.خدایا خودت کمکم کن... من جز شرمساری هیچی ندارم.... حتی اشک چشم من نیز خجالت زده وشمسار است وروی فرو ریختن ندارد.... یا ابا صالح خودت بفریادم برس(یا ابا صالح اغثنی)
|
|||
|
|
۹:۳۶, ۱۱/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۹:۵۵ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سلام علیکم (۲۶/خرداد/۹۱ ۲۲:۲۸)ats نوشته است: (۹/تیر/۹۱ ۱۴:۰۶)بیداری12 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم (۱۰/تیر/۹۱ ۱۹:۲۰)هدایت شده نوشته است: عرض اعمال برحضرت صاحبمان الامام الزمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر اساس روایات، اعمال شیعیان در روزهای دوشنبه و پنج شنبه بر امام الزمان(علیه السلام) عرضه میشود.در این صورت لازم است انسان ، مراقب باشد عملی را مرتکب نشود که حین عرضه اعمال، باعث شرمندگی او نزد امام (علیه السلام)شود و ان وجود مقدس را برنجاند. عبدالله ابن ابان زیات میگوید:به حضرت امام رضا (علیه السلام)عرض کردم که برای من وخاندانم دعایی بکنید. حضرت فرمودند:مگر من دعا نمیکنم؟ به خدا سوگند اعمال شما در هر روز و شبی بر من عرضه میشود ، لذا در هر مورد که مناسب باشد دعا میکنم.)عبدالله میگوید:از این حرف امام تعجب کردم. امام (علیه السلام)وقتی متوجه تعجب من شدند، فرمودند:آیا کتاب خداوند را نمیخوانی ، انجا که میفرماید******* دعای عصر غیبت ****** «اللّهمّ! عرّفني نفسك فإنّك إن لم تعرّفني نفسك لم أعرف نبيّك! خدايا! خودت را به ما بشناسان كه ما عارف تو باشيم و تو معروف ما، زيرا اگر تو را نشناسيم، پيغمبر تو را نميشناسيم؛ [/b] ***** اللّهمّ! عرّفني رسولك فإنّك إن لمتعرّفني رسولك لم أعرف حجّتك! [/b] خدايا! پيغمبرت را به ما بشناسان كه اگر پيامبر تو را نشناسيم، امام را نميشناسيم؛ *****[/b] اللّهمّ! عرّفني حجّتك فإنّك إن لم تعرّفني حجّتك ضللت عنديني! »(1) خدايا! امام را به ما بشناسان كه اگر امام را نشناسيم، از دينمان منحرف و گمراه ميشويم.[/b] ************ یکی از چیزهای که شیعیان به خواندنش سفارش شدن خواندن [/b] قدم به قدم با زیارت جامعه کبیره....شرح و تفسیر خدا را شکر توفیق خوندنش نصیبم شد ،البته با ترجمه و تامل دقت خواندن . ناگفته نه ماند که این تاپیک خیلی ارزشمند و مفید را از دست ندید. *****[/b] صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموش نشه [/b] صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ [/b] وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً. درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام) [/b] و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم[/b] و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه [/b] و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج.[/b] |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
من سه سال پیش که با اساتید طرح ولایت صحبت کردم گفتن باید از خدا شروع کنی تا به امام زمان برسی اما اگه خدا خودش میخواست بیاد برای هدایت پیامبرانی از جنس بشر نمیفرستاد بحث آخرالزمان هم بحث هدایت اختیاری توسط امام عصره این همه ظلم و جور قبل از پیامبر هم بوده که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اومد و بشریت رو تا زمان حیات مبارکش نجات داد و امام زمان هم قراره همین کارو انجام بدن پس به اثبات وجو پیامبران هم نیازه در ضمن میتونید با دفتر پاسخ گویی قم هم تماس بگیرین حتما جوابتون رو به طور عالی میدن 09640 شمارشه اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
با تشكر فراوان از همه اونهايي كه براي ظهور كاري انجام دادند و مي دهند، اميدوارم كه بدونن كه با اين كارشون در واقع دارند همه بشريت (كه منم شاملش ميشم )رو نجات مي دهند. هميشه آرزو داشتم يك كار عام المنفعه مثل تاسيس يك مدرسه يا مسجد و ... رو انجام بدم تا افراد زيادي از كارم بتونن سود ببرن و برام باقيات الصالحات شود. اما الان به اين نتيجه رسيدم كه هيچ عملي مثل منتظر بودن و كاري براي ظهور انجام دادن عام المنفعه نيست چرا كه هر ثانيه اي كه ظهور به خاطر يك "وعجل فرجهم" شما جلوتر بيفتد، برابر است با كمتر شدن هزاران قطره اشكي كه به خاطر ظلم ستمگران جاريه ، برابر است با كمتر شدن هزاران و شايد ميليون ها شكم گرسنه، هزاران فكر منحرف،هزاران آه و ناله بيماران و ... در واقع منتظر بودن، خودش به تنهايي، كار احداث مسجد و بيمارستان و مدرسه و خيلي چيزهاي ديگر رو ميكنه. از همه مهمتر اين كار باعث ادخال سرور در قلب يه مؤمن ميشه ( كه امام باقر فرمودند هيچ عبادتي مثل اون نيست) و كيه كه دلش نخواد قلب مومن ترين فرد عالم رو شاد نكنه؟! كيه كه دلش نخواد لبخند امام زمانمون رو روي لبهاي مباركشون جاري نكنه؟ پس "و عجل فرجهم" هاي خودتون رو دست كم نگيريد. و هر كار ديگه اي هر چند كوچك اگر به نيت نزديك شدن ظهور انجام شود همين اثر رو داره. لازم نيست حتما يه كار خاص و ويژه اي رو انجام بديم تا بگيم اون كار براي ظهوره. هر كار خوبي باعث نزديك تر شدن ظهور ميشود. نميدونم دوستان چرا دنبال كارهاي آنچناني ميگردند! كافيه وقتي كه صبح از خواب بيدار مي شوي هر كاري رو كه ميخاي انجام بدي با نيت منتظر بودن انجام بدي. يعني مثلا اتاقت نامرتبه، با خودت ميگي يه منتظر نبايد اتاقش نامرتب باشه. چون خدا گفته " خدا پاك است و پاكيزگان را دوست دارد" ، پس امام زمان هم از پاكيزگي خوششان مي ايد. اونوقت شروع ميكني به تميز كردن اتاقت با نيت خوشحال كردن امام زمان. با همين كار ساده داري ظهور رو جلو مي اندازي. يعني با هر چيزي كه جابجا مي كني و سر جاش ميذاري، مدتها ظهور جلو مي افته. و اصلا معني منتظر بودن كه بهترين اعمال در آخرالزمان هست ،همينه. يعني همون كارهاي روزمره ات رو براي خوشحال كردن مولا و براي نزديك كردن ظهور انجام بدي. اين طوري حتي سلام كردنت رو هم ميتوني با همين نيت انجام بدي، به اين صورت كه ميدوني خوشحال كردن يه مومن يه كار خيره پس باعث خوشحالي امام زمان و نيز نزديك تر شدن ظهور هم ميشه. (علاوه بر ثواب ذاتي اي كه داره) اگه با روي خندان و باز و با انرژي،همون سلام رو بدي ميبيني كه خانواده يا دوستات هم يه جورايي با خندان بودن تو شاد ميشن و با همون انرژي بهت جواب مي دن.پس چون اونا رو شاد كردي همين ميشه يه كاري براي ظهور مولا. و همين طور تا آخر شب ميشه پيش رفت. اونوقت درس خوندنت، سر كار رفتن و كار كردنت، حتي غذا خوردنت و ... باعث نزديك شدن ظهور ميشه. از اون طرف هم، همين طور كه دوست خوبمون ats گفتن، با جلوگيري از يه گناه باعث نزديك تر شدن ظهور ميشيم. شيطان چون پايان عمرش در ظهور است و به دست امام زمان كشته ميشود، تمام سعي اش بر اينه كه به هر طريقي كه مي تونه اين ظهور رو به تاخير بيندازه. هوشيار باشيم كه ما همدست و كمكيار شيطان نباشيم. بايد اونقدر خودمون رو آروم آروم به ترك گناهان عادت بديم كه شيطان رو از گمراه كردنمون نااميد كنيم تا دست از سرمون برداره. انّ عبادی لیس لک علیهم سلطان انّه ليس له سلطان علي الّذين آمنوا و علي ربّهم يتوكّلون پس حتما دنبال كارهاي خاص و ويژه نباشيم. همين الان كه داري سايت بيداري انديشه رو ميخوني به اين اميد كه يه چيز ياد بگيري تا تو زندگيت عملي اش كني تا بيشتر به خدا نزديك بشي، يا اينكه اعتقادات رو محكم تر كني،داري باعث نزديك شدن ظهور ميشي. و يادمون باشه نيت هامون خيلي مهم اند. اگه نميتوني نيتت رو خالص كني از خود امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بخواه كه نيتت رو خالص كنه. خود من هم فقط يه چند مدتيه شروع به اين كار كردم. اولش فقط يكي دو تا از اعمال روزمره ام رو يادم ميومد كه با اين نيت انجام بدم بعضي وقتها هم اصلا يادم نمي اومد ، ولي بعد هي بيشتر شد.(البته به نظرم، عمل اگه خير باشه و نيت ناجوري هم پشتش نباشه خودبخود باعث ظهور ميشه، ولي اگه با اين نيت انجامش بدي، هم يه حال ديگه اي بهت مي ده هم اصولا بايد اثرش بيشتر باشه) اموفق باشيد والتماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۱۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۱۹:۵۰ توسط هدایت شده.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
با سلام دوستان من امروز نیمه شعبان تونستم به کمک دوتااز بهترین دوستانم یه وبلاگ برا امام زمان درست کنم البته الان هنوز مطلب خاصی درش نیست امیدوارم هر روز
بیش از روز قبل بتونم روش کار کنم لطفا دوستان سر بزنید وکمک کنید که بتونم اون هر چه بهتر وپر محتواترش کنم امیدوارم مورد قبول صاحب الزمان باشد. http://diyarebaran.loxblog.com/index.php |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
روز ولادت آقا ساعتهای زیادی بیرون از خونه و بین مردم بودم تمام فکرمو روی این قرار دادم که امروز هرکاری که می کنم جوری باشه که باعث شه یه لیخند برا مولام به وجود بیاره ... توو اتوبوس جامودادم به خانمی که یه بچه ی تپل و ناز داشت ..{خدایا یه لبخند توو صورت نورانی آقا} به یه خانم کوچولو که توو مزار شهدا خیلی خوشگل چادرشو محکم گرفته بود تا باد نبره به شکلات (بیشتر ازاون همراهم نبود) جایزه دادم .. {یه لبخند دیگه توو صورت نورانی آقا} به خانمی تنها داشت برای پسرجوونش فاتحه می خوند با مامان و خاله رفتیم و برای پسرش فاتحه ای خوندیم تا احساس تنهاییش سبکتر بشه...{یه لبخند دیگه توو صورت نورانی آقا} خلاصه روزم خیلی قشنگ شد با لبخندهای مولی... ![]() کنار مزار شهدا و مرحوم عبادی ومرحوم آیت الله تهرانی و پدرم و همه ی درگذشتگان نماز توبه خوندم و از خدا خواستم تا دیگه کاری نکنم تا صورت مولام غمگین بشه وای بر من اگر از اسباب غم مولام باشم پناه برخدا... |
|||
|
|
۰:۱۳, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام
امرو واسه آقام دعا کردم تا همیشه سلامت باشه از گزند دوران |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
امروز به لطف یکی از پستای علی آقا این تاپیک اومد جلو چشم.
کار قشنگیه. امروزم که جمعه ... امروز توقنوت نمازم دعای فرج رو خوندم. . . تو یکی از پستای علی آقا اومده بود نقل به مضمون: اول باید اخلاقمونو درست کنیم. که این خلق خوش رو هم باید از خانه و خوانواده شروع کرد. از احترام و تکریم و خوش اخلاقی با والدین، تاحالا اون طور که باید رفتار نکردم. ازهمین الان و ازهمین ساعت به آقا قول میدم اخلاقمو درست کنم ساعت 20:11 روزجمعه 17 آذر. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و قل اعملوا فسیری الله عملکم و رسوله و المومنون)و نیز نقل شده که روزی امام صادق(علیه السلام) خطاب به مردی که در مجلس ان حضرت حضور داشت، فرمودند:چرا رسول خدا را از خود می رنجانید؟شخصی از حضرت سوال کرد:یا بن رسول الله!ما چگونه رسول خدا را از خود میرنجانیم؟حضرت فرمودند:مگر نمدانی که اعمال شما بر رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عرضه میشود، پس اگر معصیتی در اعمال شما مشاهده نماید، باعث ناراحتی خاطر او خواهد شد.پس با اعمال بدتان پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را ناراحت نکنید،بلکه سعی کنید با اعمال خوبتان او را مسرور کنید.

)