|
یک سوال درباره رایفی پور
|
|
۱۳:۲۲, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به داداش ها و خواهرهای خوبم
سال 88-89 یادم نیست توی شهرری استاد رایفی پور یه سخنرانی داشتن توی کانون بسیج جوانان ری که الان شده سپاه حضرت عبداعظیم(علیه السلام).. بعد الان شما میگید عبدالله هاشم با ماسون ها رابطه داشته. استاد توی اون سخنرانی خیلی از مستند تعریف و تمجید کردن. . استاد گفت من رابطه بسیار زیادی با سازنده سریال ظهور دارم..بعد من به خودم گفتم استاد با این همه توشه پر از اطلاعاتی که بهشون می باله نفهمیده بود این قضیه رو؟ ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۴, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام جناب باسواد 1 - اسم ایشون : علی اکبر رائفی پور است نه راعفی پور اصلا بر فرض این که راعفی پور باشد ابجد این کلمه برابر 902 است نه 900 ![]() ابجد کلمه : علی اکبر رائفی پور هم : ... ![]() تصورت از آینده ات در اون دنیا چیه ؟؟ |
|||
|
|
۴:۴۱, ۱۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۹)shoeyb نوشته است: سلام دوستان گرامی مواظب این جور افراد باشید معلوم نیست دنبال چی هستن و از کجا اومدن یا حق |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام.
من خود فرد رو کار ندارم. تا اونجا که با مدرک باشه، حرفاشو قبول کردم. |
|||
|
۱۲:۱۴, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلامی از کران ها بی کران تر به ارباب زمادر مهربان تر
سلام من با اینکه رائفی پور صرفا شخص موجهی است یا نه کاری ندارم بلکه حرف اصلی من اینست که سخن رائفی پور برای بعضی اشخاص حکم آیه الهی دارد و به هیچ وجه حتی حاضر نیستند درباره ی سخنان ایشان تحقیق کنند. رائفی پور همیشه خودش درباره سانسور و تحریف فرقه ماسونری سخن به میان می آورد و بارها گفته است که ماسون ها از فرقه ی خود اطلاعات انحرافی میدهند حتی در سایتهای وابسته به خودشان اما سوال اینست که آیا ممکن است عملکرد ایشان همانند عملکرد سایت ویکی لیکس باشد؟ آیا در سخنان ایشان به وفور تناقض پیدا نمیشود؟ چگونه آقای رائفی پور در عصر حاکمیت ماسون ها به این سرعت مطرح شد و معروف گشت. آیا این عجیب نیست؟ رائفی پور که بود و چگونه استاد رائفی پور شد؟ در پایان لازم به ذکر است یادآور شوم من قصد محکومیت استاد را ندارم بلکه تنها خواستار تحقیق بیشتر هستم و امیدوارم به راحتی هر حرفی را قبول نکنیم. |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
نقل قول:چگونه آقای رائفی پور در عصر حاکمیت ماسون ها سلام خوبه که پیگیر قضایا هستید اما مسئله مهم تر هم هستش . بنده هم از روز های قبل از معروفیت آقای رائفی پور و تک تک ماجراهای معروفیت ایشان را اطلاع دارم و به شما اطمینان میدم که ایشون از زحمت کشان این حوزه هستند شکی درش وجود نداره . فقط گفته های متناقض زیاد داشتند که نسبت به عملکرد عالیشان به چشم نمی آید |
|||
|
|
۰:۲۰, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:چگونه آقای رائفی پور در عصر حاکمیت ماسون هاحاکمیت ماسون ها؟!!! اولا دوره ی حاکمیت ماسون ها گذشته و برای همین صهیونیسم جهانی تصمیم گرفت خودش این جریان رو لو بده (ماجرای دیوید آیک و مستند بی بی سی شاهد بر این قضیه هستند) ثانیا ماسونها یا دیگر انجمنهای مخفی در هر جای دنیا که نفوذ داشته باشن در جمهوری اسلامی نفوذ ندارند و جمهوری اسلامی ایران به اقرار دوست و دشمن ، پژوهشگران داخلی و خارجی ، بهترین مکان و تنها مکان امن برای صحبت کردن علیه نظام سلطه و هژمون است. اگر آقای رائفی پور در جایی غیر از ایران چنین صحبتهایی میکردند قطعا سفره ی ایشون رو جمع کرده بودند. نقل قول:رائفی پور که بود و چگونه استاد رائفی پور شد؟به لطف خدا و حضرت صاحب الزمان! اینم سند قرآنیش: وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ کسانی را که در راه ما مجاهدت کنند ، به راههای خويش هدايتشان می کنيم ، و خدا با نيکوکاران است این وعده ی الهی است ، و دیدیم که به عنوان مثال درباره ی آقای رائفی پور محقق شد... پی نوشت: اینکه هر حرفی رو درباره ش خودمون تحقیق بکنیم و اینکه حرفهای آقای رائفی و دیگر سخنرانان صد در صد صحیح نیست رو کاملا قبول دارم. موفق باشید. |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
خسته شدیم از بس که شنیدیم فراماسون فراماسونری ماسون و.... !!!!!!!!!
یه عده با شعار برابری ،مساوات، برادری یک جنبشی رو به راه انداختند که حالا در ادامه انسان هایی که دنبال مقاصد پلید و زشت خودشون بودند آمدند تو این جنبش نفوذ کردند و آن رو به انحراف کشوندن عین بسیج کشور خودمون که در شروع با شعار بسیج مدرسه عشق است شروع شده و خدا کند در سال های بعد به انحراف نره توسط انسان های سودجو ، اینجا ما پایگاه و حوزه داریم اونجا لژ کلا بخوای مقایسه کنی ادامه دارد مگه چیدمان قدرت در حکومت ایران یا هر کشور دیگه چه جوریه؟ رهبر رییس جمهور ( قوه مجریه) رییس قوه قضاییه رییس مجلس ( قوه مقننه) مجلس خبرگان تشخیص مصلحت نظام نیروهای مسلح سپاه ارتش نیروی انتظامی الان جایگاه ما در هرم قدرت ایران کجاست؟ همون گوسفنده!! ![]() |
|||
|
۳:۰۶, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
به نام خدا من با تمام نظرات دوستمون [b] Amirsaeed [/b] موافق نیستم و از طرفی هم با بعضی تند روی های افراد و خطاب اونها با جملاتی ناشایست مخالفم . فکر میکنم اساس این سایت هم بیان نظرات و آزادی کلمات البته با رعایت خط قرمز ها میباشد. اینکه اساس اولیه ماسونری انجمن برادری بوده و بعد ها به انحراف کشیده مطالبی است که در سایت های کلاسیک غربی و ویکی پدیا نوشته شده است اما در خصوص صحت این موضوع باید از محققین و صاحب نظران پرسید اما از نظر من صحت این موضوع کمی غیر باور کردنی است و با عقل انسان در تضاد است. اما در خصوص بسیج. بنده خودم مدت ها در حوزه های بسیج(چه محلات و چه دانش آموزی) خوب مسئولیت هایی داشتم و از نزدیک شاهد قضایا بودم اما اینکه اصل بسیج به انحراف کشیده شده را قبول ندارم . اصل باقیست این ما انسان ها هستیم که گاه به نام بسیج کارهای غلطی انجام میدهیم البته آفت هایی مثل بروکراسی و گزارش پر کردن و همچنین جذب افراد بدون شاخص ها به منظور بالا بردن آمار ها از جمله این آفات هستند که خوب در هر تشکیلات امری عادی است. البته امیدوارم هر چه زودتر برطرف شود اما چیزی که هست اینست که بسیج هنوز بسیج است و امتحانش را پس داده به عنوان نمونه در فتنه 88.من امیدوارم که حساب شخصی را به بسیج متصل نکنیم. پرسیدید جایگاه ما کجاست من در پاسخ میگویم ما جایگاه خود را خودمان مشخص میکنیم البته با اعمالمان.و هرم قدرت و طبقه گوسفند برای ما معنا ندارد این حرف ها مال ماده گرا هاست ما محبان و شیعیان علی هستیم. |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۱ ۱۹:۳۶ توسط یا رب العالمین.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
استاد رائفی پور از تنها افراد شجاع ، صریح و با اراده و در عین حال توانمند و هوشمندی است که به درستی از این توانمندی در جهت حق و اعتقادات مهدوی تلاش می کند. قطعا چنین فردی دشمنان زادی خواهد داشت و خار چشم خیلی ها در درون و بیرن کشور خواهد بود و شک ندارم به سختی مورد تخریب و توهین و افترا قرار خواهد گرفت.
البته تعجب می کنم از کسانی که به راحتی این تحریف ها را باور می کنند من از کسانی هسنم که حتما سخنرانی های ایشان را با حوصله گوش می دهم و غیر از آن به منابع فارسی و انگلیسی نیز مراجعه و مطالعه می کنم .می توان گفت گفته های استاد در مورد فراماسونری قطره ای در دریاست که چون گسترش پیدا کرده و موجب بیداری اذهان گردیده است موجبات نگرانی خیلیها را فراهم آورده. ضمنا من تناقض خاصی هم در بیانات ایشام ندیدم. برعکس به نظرم فعالیتهای ایشان در جهت بیداری و آگاهی رساندن ایشان عین عمل بر اعتقادات هر شیعه منتظر است. اینکه ما حاضر نیستیم اینگونه باشیم و ادعای منتظر موعود را هم داریم جای تعجب دارد! پیشنهاد میکنم سخنرانی استاد را در لینک ذیل که در رابطه با مهدویت می باشد حتما گوش کنید. http://www.jc313.ir/1391/07/raefi-por-ma...va-rasane/ امیدوارم تمام عزیزان با دید یک شیعه منتظر به جهان اطراف خود توجه داشته باشند . در این صورت گوسفند نخواهند بود. این فقط به اراده خود ما و همت مان بستگی دارد. یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال درباره ی فیلمهای مستند ظهور | antihollywood | 7 | 7,062 |
۷/فروردین/۹۱ ۳:۰۰ آخرین ارسال: Blank Mind |
|

![[تصویر: gf19s2o4a2yefhb5ay2t.gif]](http://up.pnu-club.com/images/gf19s2o4a2yefhb5ay2t.gif)
![[تصویر: jcx6m8wi2lfp9ug46c.gif]](http://up.pnu-club.com/images/jcx6m8wi2lfp9ug46c.gif)