|
یک سوال درباره رایفی پور
|
|
۱۳:۲۲, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به داداش ها و خواهرهای خوبم
سال 88-89 یادم نیست توی شهرری استاد رایفی پور یه سخنرانی داشتن توی کانون بسیج جوانان ری که الان شده سپاه حضرت عبداعظیم(علیه السلام).. بعد الان شما میگید عبدالله هاشم با ماسون ها رابطه داشته. استاد توی اون سخنرانی خیلی از مستند تعریف و تمجید کردن. . استاد گفت من رابطه بسیار زیادی با سازنده سریال ظهور دارم..بعد من به خودم گفتم استاد با این همه توشه پر از اطلاعاتی که بهشون می باله نفهمیده بود این قضیه رو؟ ![]() |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام این سوال مربوط به استاد رائفی پور هستش و برای گرفتن جواب میتونید به وبلاگ شخصی ایشون: antisemitism.blogfa.com یا به سایت جنبش مصاف: masafportal.com مراجعه کنید. یا حق |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
1-سلام
2-اگر منظورتون ظهور هست باید بگم که اونو کسای دیگه ای ساختند و عبدالله هاشم به آن ها کمک کرده 3-هرکسی ممکنه گمراه بشه (عبدالله هاشم) 4- کسی نگفته با ماسون ها ارتباط داره انحراف اون مربوط به این موضوع هستش که ایشون ادعای یک مدعی دروغین رو باور کرده و داره برای اون شخص ارتباط تبلیغ می کنه دلیلش هم یک خواب می دونه موفق باشید منتظر جواب بقیه دوستان هم هستم |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
1-نام فامیل ایشون (رائفی پور) است 2-سازندگان مستند ظهور 2 نفر با نامهای احتمالا مستعار achernar و noreaga هستن.این در ابتدای خود مستند هم نمایش داده میشه و اسمی از عبدالله هاشم برده نمیشه ![]() 3-در جایی از مستند تصاویری از عبدالله هاشم نمایش داده میشه و گفته میشه که از مستندهای او هم کمک گرفته شده خود عبدالله هاشم نزدیک 1000 قسمت مستند ساخته. برای مثال: دجال1 - دجال2-13 راز ماسونی و ..... 4-تا جاییکه من اطلاع دارم هیچکس از هویت دقیق سازندگان اصلی مستند اطلاعات دقیقی نداره و بعید می دونم آقای رائفی پور هم چنین ادعایی کرده باشن این هم سایت رسمی پروژه بیداری است که سازنده مستندهایی مثل the arriavals و phase3 و .... هستن wakeupproject.com سایت عبدالله هاشم هم اینه: hashemstudios.com کاملا مشخص است که اینها یکی نیستند و البته طبق گفته های خودشون، با هم تبادل نظر و اطلاعات داشته اند |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بحث من عبدالله هاشم نیست بلکه اونایی که ظهورو ساختن و اعضای سایت میگویند همش دروغه آن مستند.
|
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۷:۴۹ توسط aleerz.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
هیچ چیزی به جز ذات اقدس الهی کامل نیست...
معلومه که هرکاری عیب و نقص هایی دارد این کار هم بی عیب و نقص نیست ولی دیگه همش هم دروغ نیست ما باید از قوه ی تشخیص کمک بگیریم و اندکی تحقیق کنیم و حق را از ناحق تشخیص دهیم در ضمن خود سازنده در آخر سریال می گوید که سریال تحقیق های سازنده است و هرچیزی به جز آیات کتاب الهی ممکن است غلط باشند.... موفق باشید منتظر جواب بقیه دوستان هم هستم... |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده با مدیر سابق قسمت فارسی زبانان فروم wup در باره موضوع عبدالله هاشم صحبت کردم . اتفاقا اونها هم موضع گیری جدید عبدالله هاشم در مورد شخص موسوم به یمانی! رو قبول نداشتن. حتی ایشون می گفت با خود عبدالله هاشم در باره ی این موضوع بحث کردن که بی فایده بوده |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۷:۱۹)TINCHY نوشته است: بحث من عبدالله هاشم نیست بلکه اونایی که ظهورو ساختن و اعضای سایت میگویند همش دروغه آن مستند. ![]() هر کسی می تونه نظر بده و جلوی دهان کسی رو نمیشه گرفت همه اعضای کدوم سایت میگن دروغه؟؟؟ ولی اینکه مستند ظهور دروغه، یک حرف رو هواست....... توی مستند از 14 معصوم هم میگه.اونها هم دروغن؟ اسمش روشه. مستند یعنی بر اساس یکسری سند و مدرک ویدئو موزیک مدونا هم دروغه؟ با اون حالت تبدیل به کلاغ و سگ و .... حملات دنباله دار به افغانستان و عراق و لبنان و غزه هم دروغه؟ مستند دارای اشکالاتی است و خود سازندگان هم ادعا نکردن 100 درصد بی عیب و نقص است ولی همین مستند ناقص تاثیرات زیادی داشته که فقط برای مثال یکیش افتتاح همین تالار بوده که سراسر شده دفاع از اسلام و تشیع دلیل اصلی ایجاد این تالار هم همون مستند بوده.... اینکه بگیم چیزی اساسش باطل و دروغ بوده ولی الان حق است، تناقض آشکاریه.... باید دید منافع چه کسانی پس از انتشار مستند ظهور بهم ریخت که میگن دروغه؟؟؟ در همین تالار هم ایراداتی گرفته شد که بیشتر نشان از عدم آگاهی افراد بود و مثلا فکر میکردن برای ساخت چنین مستندی باید میلیاردها هزینه بشه |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۱۳)Mahdy2021 نوشته است: اینکه بگیم چیزی اساسش باطل و دروغ بوده ولی الان حق است، تناقض آشکاریه....سلام شرمنده اما این جا استدلال اشتباهی آوردید. ما مردم ایران هم از اساس به وسیله غاصبین خلافت با اسلام آشنا شدیم ، اما الآن پیروان حق هستیم. مهم شروع یک جریان نیست ، مهم جهت گیری یک جریان هست. خیلی ها هستند که به وسیله اهل تسنن مسلمان شدند ، اما بعد خودشون راه حق و شیعه رو تشخیص دادند. |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۹)دل خسته نوشته است:سلام(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۱۳)Mahdy2021 نوشته است: اینکه بگیم چیزی اساسش باطل و دروغ بوده ولی الان حق است، تناقض آشکاریه....سلام الان شما دارید بحثی رو مطرح می کنید که ربطی به موضوعی که درش هستیم نداره ضمنا حرفتون بدون سند و مدرک است و صرفا یک ادعا این ادعا البته به شکل بدتری قبلا در تالار شده و بهش پاسخ داده شده: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12473.html شما هم اگر برای سخنانتون مدرکی دارید، مبحث جدایی در تالار ایجاد کنید و آن را شرح بدید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال درباره ی فیلمهای مستند ظهور | antihollywood | 7 | 7,088 |
۷/فروردین/۹۱ ۳:۰۰ آخرین ارسال: Blank Mind |
|

![[تصویر: i359760_the-arrivals-pt.00-intro5-32-.jpg]](http://151.0.img98.net/out.php/i359760_the-arrivals-pt.00-intro5-32-.jpg)