|
تحلیل پروژه آرمگدون 2012 - آخرین مکرهای شیاطین
|
|
۱۵:۵۵, ۲۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۸۹ ۱۶:۰۱ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به تمامی کاربران این انجمن و برای تمامی شما عزیزان ارزوی تندرستی و سربلندی میکنم همانطور که از اسم تایپیک پیداست من قصد دارم با کمک شما سروران عزیز به بحث و گفت گو و نتیجه گیری در مورد مساله ای که هم اکنون در سطح جهان و کشور خودمون وجود داره و روز به روز بیشتر میشه بنشینم پیداست که من نمیخوام این تایپیک نیمه کاره رها بشه و تمام تلاش ها بدون رسیدن به جوابی منطقی به اتمام برسه به همین خاطر من برای این تایپیک در ذهن خودم چارچوبی رسم کردم و از تمام عزیزانی که قصد پست زدن در این تایپیک رو دارن تقاضا میکنم برای حفظ وحدت و یکپارچگی تایپیک این چارچوب رو رعایت کنند من این چارچوب را به 3 بخش تقسیم کردم و بعد از اتمام هر بخش به بخش بعد میرویم این بخش ها عبارتند از: 1 - داده ها : ما در این بخش بدون بحث اضافی و سبک سنگین کردن داده ها و راست ازمایی انها شروع به نوشتن داده های مساله که منجر به پدید امدن بحثی به اسم 2012 میشود میپردازیم. 2 - پردازش داده ها : در این بخش شروع به تجزیه تحلیل داده ها راست ازمایی داده ها شناخت افرادی که به گسترش این مفهوم میپردازن اهداف پشت پرده و چرایی این اقدامات و ....... میپردازیم. 3 - نتیجه گیری : در این بخش سعی میشه با توجه به بخش 2 به یک نتیجه گیری مناسب برسیم . خب دوستان من انچه را که فکر میکردم باید میگفتم گفتم و از پست بعد سعی میکنم اقدام به جمع اوری داده ها و مطالبی که از روی ان افرادی سال 2012 را سالی خاص میدانند بکنم و از تمامی شما تقاضا دارم اقدام به زدن پست اضافی نکنید و اگر پستی میزنید سعی کنید یکی از داده های مساله رو هر چند کوچک بنویسید بدون بحث اضافی بر روی داده و از بخش دوم به بعد شروع به بحث میکنیم. باز تاکید میکنم من سعی ندارم در این بخش درستی یا نادرستی داده ای رو تاکید کنم تنها و تنها قصد جمع اوری انواع داده ها رو دارم. موفق و پیروز باشید ناسا در هشداری اعلام کرد که یک توفان خورشیدی که در سال 2012 به زمین می رسد موجب خواهد شد که برق تمام دنیا خاموش شود. در هشدار ناسا و آکادمی ملی علوم آمده است که میلیونها نفر در سال 2012 بدون برق و در نتیجه بدون غذا و دارو خواهند ماند و تمام یخچالها، تلفنهای همراه و ماهواره ها خاموش می شوند. از ماه دسامبر فعالیت خورشید به آهستگی روبه افزایش می رود. نیروی مغناطیسی این ستاره هر 11 سال یکبار به نقطه ای می رسد که در آن پیک پدیده های فورانهای خورشیدی و پرتاب تاجهای خورشیدی بزرگ مشاهده می شود. این پدیده ها منجر به آزاد شدن میزان زیادی انرژی و تشعشعات می شود. این فورانها می تواند به زمین نیز برسد و منجر به ایجاد توفانهای ژئومغناطیسی زمین شود. اتمسفر زمین می تواند از این برخوردها خود را مصون نگه دارد اما خسارات جدی را بر روی ساختارهای اجتماعی و اقتصادی روی زمین وارد می کند. ستاره شناسان این پدیده ها را از سال 1859 رصد کرده اند. در آن زمان یک توفان ژئومغناطیسی ویژه در خطوط تلگراف اروپا و آمریکا اختلال ایجاد کرد. در ماه می 1921 توفان دیگری بسیاری از خطوط برق و تلفن را در دو سر اقیانوس اطلس خارج از استفاده کرد. در گزارش 132 صفحه ای ناسا و آکادمی ملی علوم آمده است: "انرژی برق کلید فناوری جامعه مدرن امروزی است و تمام زیرساختها و سرویسها به آن وابسته هستند. اگر توفان سال 1859 امروز اتفاق بیفتد به طور حتم خسارتهای اجتماعی و اقتصادی وسیعی برجای خواهد گذاشت." براساس گزارش نیوساینتیست، در سال 1989 شش میلیون نفر در کبک کانادا به مدت 9 ساعت به سبب یک توفان ژئومغناطیسی که 10 برابر ضعیف تر از توفان سال 1921 بود بدون برق ماندند. اگر حادثه ای مشابه آنچه که در سال 1921 رخ داد تکرار شود تعداد افراد بدون برق به 130 میلیون نفر افزایش خواهد یافت و تکرار حادثه ای مشابه سال 1859 که بسیار قویتر از توفان 1921 بود دو هزار میلیارد دلار خسارت وارد خواهد کرد. به گفته دانشمندان ناسا، پیک بعدی این توفانهای خورشیدی بین سالهای 2012 و 2013 خواهد بود که جامعه علمی هنوز بر سر شدت فعالیت خورشید در این دوره جدید به توافق نرسیده اند. منبع : تابناک http://tabnak.com/nbody.php?id=3688 |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۴, ۱۴/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۰ ۱۳:۴۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
دوست عزيز m.s.a
نشانه هاي ظهور و بيان كردن اون اصلا اشكال نداره .حتي اگر هم ما بگيم كه اين نشانه ها هم به زودي ديده مي شه باز هم اشكال نداره و تنها زماني اشكال وارده كه ما بخواهيم بگيم مثلا در روز --/--/---- امام ظهور مي كنند وگرنه امام محمد باقر و پيامبر اكرم هم نعوذ بالله گناهكارند چون مكررا نشانه هاي ظهور را بيان كردند. مثلا در احادیث و روایات عصر ظهور ،دیده شدن ستاره ای دنباله دار در آسمان ، مکرر ذکر شده . از نعیم بن حماد در کتاب "الفتن " آمده است : پیامبر (صلی¬ الله¬ علیه¬ وآله) فرمود: هر گاه در ماه رمضان صدای صیحه بلند شد پس در شوال جنگ آغاز می گردد. گفتیم: ای رسول خدا، صدای بلند چیست؟ فرمود: صدای شدید فرو افتادن چیزی است در ماه رمضان، در شب جمعه ای ، در سالی پر از زلزله ها که خوابیده را بیدار می کند، ایستاده را می نشاند و دختران جوان را از سراپرده هایشان بیرون می آورد. بنا بر این، هرگاه نماز صبح روز جمعه را خواندید، داخل خانه¬ هایتان شوید، درها و روزنه ها را ببندید، خود را بپوشانید و گوشهایتان را بگیرید. هر گاه آن بانگ بلند را احساس کردید، برای خدا به سجده در افتید و بگویید:«سُبحان القدّوس، سُبحان القدّوس، ربّنا القدّوس». زیرا هر کس چنین کند، نجات می یابد و هر کس چنین نکند، نابود می شود. الفتن، ص ۱۳۶، جزء ۳، ح ۶۱۹ . ( توضیح اینکه این روایت از ابن مسعود هم نقل شده است) در روایتی دیگر از امام باقر (علیه السلام) آمده : هر گاه عبّاسی به خراسان رسد، گیسوی سختی آور در مشرق طلوع میکند.نخستین بار که طلوع کرد، برای نابودی قوم نوح بود، هنگامی که خدا غرقشان کرد. در زمان ابراهیم (علیه السّلام)، آن گاه که او را در آتش افکندند و زمانی که خداوند فرعون و همراهانش را نابود ساخت و هنگامی که یحیی پسر زکریّا کشته شد، طلوع کرد. پس هر گاه آن را دیدید، از شرّ فتنهها به خدا پناه برید.طلوع این ستاره پس از گرفتن خورشید و ماه خواهد بود. سپس ]بنی عبّاس[درنگ نمیکنند(دوام نمی آورند) [جز زمانی کوتاه]، تا آنکه اَبْقَع در مصر آشکار شود. ( الفتن، ص 148، جزء ۳، ح 607) در روایتی دیگر آمده است : از علائم نزدیکی ظهور :... طلوع ستاره درخشان در سمت مشرق که همچون ماه میدرخشد سپس دو جانب آن خم گردد که نزدیک شود که آن دو جانب به همدیگر متّصل شوند. پدید آمدن سرخی در آسمان که در فضا پراکنده گردد. (علامه حلی:نگاهی بر زندگی دوازده امام. ترجمهٔ محمد محمدی اشتهاردی) گفتنی است ، حادثۀ یادشده ، در روز جمعه نیمۀ رمضان سال پیش از ظهور، تقریباً هنگام طلوع خورشید یا کمی پس از آن ، به وقت عربستان سعودی،رخ می دهد. البتّه چنین به نظر می¬رسد، اقدامات احتیاطی¬ ای که پیامبر اسلام(صلی¬ الله¬ علیه¬ وآله) به آنها اشاره فرموده است، بیشتر متوجّه مردم مشرق زمین، خصوصاً خاورمیانه، می¬شود. شیخ مفید- دانشمند شیعی - آورده است: هر گاه ستاره ای سرخ را دیدی که آن را نمی شناسی و در مسیرحرکت ستارگان قرار ندارد و در آسمان از جایی به جایی دیگر می رود و مانند ستون است، در حالی که ستون نیست، پس بی گمان،چنین چیزی نشانۀ جنگ، بلاها، کشته شدن بزرگان، زیادی شرور و اندوه¬ها و آشوب در میان مردم است(الاختصاص، ص (162 امام باقر (علیه¬ السلام) فرمود: [b]پیش از این امر (ظهور قائم)، گرفتن ماه پنج روز مانده به پایان ماه رمضان و گرفتن خورشید در پانزدهمین روز آن رخ خواهد داد،و در این هنگام، محاسبه منجّمان بر هم می خورد (الغیبة، ص ۲۸۰، ب ۱۴، ح ۴۶. متوجه شديد ؟ محاسبه منجمان به هم مي خوره. |
|||
|
|
۵:۲۸, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سال پیش بحثی به نام سیاره ی نیبرو (Planet X)مطرح شد که در اوایل بازتاب فراوانی داشت اما بعد از این که هیچ سازمان فضایی آن را تایید نکرد و حتی بسیاری آن را یک دروغ بزرگ دانستند این مسئله کمرنگ تر شد.
در این اوضاع بود که 5 ماه پیش یعنی در دسامبر 2010 آژانس فضایی روسیه خبر عجیبی از یافتن ستاره ای دنبال دار به نام المین مخابره کرد . http://russia-ic.com/news/show/11213 اما این بار دیگر ناسا توانایی تکذیب این خبر را نداشت.نکته ی عجیبی که از ناسا پرسیده شد این بود که چرا زودتر از این ها این ستاره ی دنباله دار پیدا نشده بود که متاسفانه ناسا از جواب معقول طفره می رفت. در یک تحلیل به نظر میرسد اصل ماجرا از قبل برای ناسا مشخص شده بوده و این سازمان با درز خبر از منبع معتبر دیگر مجبور به اعتراف شده است. اما درباره ی این ستاره ی دنباله دار نکات مهمی وجود دارد که همگان باید به آن توجه کنند. -ناسا در اوایل می گفت که این ستاره در نزدیک ترین فاصله ی از7.2AUزمین می گذرد اما جدیدا به فاصله ی 0.232AUاعتراف کرده است.حتی ناسا مدتی پیش فاصله ی کمتری را هم اعلام کرده بود.(لازم به ذکر است که ستاره ی دنباله دار hale-boppکه در سال 1997 میلادی مدتی نور افشانی می کرد کمترین فاصله اش 1.3AUبود.-شکل زیر-یعنی این فاصله سابقه نداشته و احتمال هر برخوردی موجود است.) http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C/...;cad=1#cad آنطوری که از اظهار نظرهای کارشناسان بر می آید این جرم آسمانی آنقدر غیر قابل پیش بینی رفتار می کند که به این راحتی قابل رصد نیست به طوری که بسیاری احتمال برخورد آن با زمین را رد نکرده اند.(دلیل این امر تاثیر میلیون ها پارامتر گرانشی و مغناطیسی است که جای بحثش نیست.این امر طبیعی است و دزباره ی این اجرام گسسته همیشه پیش بینی تا حدودی دقیق نبوده است.) 2-نکته ی مهم زمان نزدیک ترین فاصله ی آن از زمین در ماه اکتبر(رمضان)هما ن ماهی که در احادیث برای صیحه آسمانی ذکر شده است.(این مطلب توسط ناسا تایید و در لینک بالا موجود است.) 3-نکته ی مهم این است که کسی اطلاعات مستندی از اندازه ی این ستاره ی دنباله دار ارائه نمی کند.آن چه قول معروف است مرکزی با قطر 3Km و دنباله ی ای یک میلیون کیلومتری(که البته هیچ مدرک مستندی توسط سازمان های فضایی اعلام نمی شود و ناسا فقط حرف های کلی غیر مستند می زند که جای تعجب دارد.مطلب مهم این است که اندازه ی ستاره ای دنباله دار معروفی مثل هالی که یک ستاره ی دنباله دار متوسط است 10Kmو دنباله های این ستاره ها در حدود 20 تا 200 میلیون کیلومتر هستند.همین دنباله ی میلیون کیلومتری می تواند سنگباران را که یکی از حوادث قبل از ظهور است و در احادیث به آن اشاره شده را باعث شود.الله اعلم.) 4-خانمی(ظاهرا ستاره شناس) چند روز قبل از زلزله ی ژاپن با استفاده از تاثیرات همین ستاره دنباله دار خبر از زلزله ی ژاپن داد که درست در آمد.من خودم استدلالش را بررسی کردم حرف او از نظر مدارهای فضایی درست بود اما این سخن مستلزم جرم بسیار بالای المین است که خدا می داند.زیرا این تاثیر گرانشی فقط از جرمی غول آسا ساخته است.این خانم و بسیاری دیگر هم بر اساس همین روش دست به پیش بینی های دیگر درباره ی زلزله های آینده زده اند که جای بررسی و تامل دارد. http://www.youtube.com/watch?v=95zMdTvoq...r_embedded 5-اینکه در احادیث حرف از برخورد چنین اجرامی با زمین شده در حد تواتر لفظی قابل قبول است.حتی در احادیث سخن از گیسو ی سختی آور هلال و غیره شده که بسیار به ستاره ی دنباله دار شباهت دارد.اما سنگ های آسمانی کوچک تر هم اغلب موجودند که امکان جدا شدن آن ها از کمربند های سیارکی مشتری و زحل و... در هر آن وجود دارد. نقل قول:از نعیم بن حماد در کتاب "الفتن " آمده است : 6-نکته ی مهم این است که وجود این ستاره ی دنباله دار المین حتمی است و این ستاره در ماه اکتبر(رمضان)از کنار زمین عبور می کند.بقیه ی امور به دست اوست و من با اطلاعاتی که از نجوم دارم به قطعیت عرض می کنم تا بعد از عبور آن از کنار زمین نمی توان دقیقا گفت که آیا تخریبی صورت می گیرد یا خیر. http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-astr...n/?id=6527 |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
اگر یادتان باشد
توی فیلم 2012 اواخر پایان دنیا اغتشاشات و راهپیمایی های زیادی کل دنیا را فرا گرفته و المپیک 2012 لندن به دلایلی لغو شده !!!! |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
من به هیچ وجه نمیخوام نشانه های آخرالزمان رو ندیده بگیرم تنها دارم در مورد ناسا و چند تا شایعه صحبت میکنم. در ضمن به دوستان توثیه میکنم همینطوری حرفهای بی سند رو در مورد النین باورنکنن چون خیلی دور تر از اینه که بتونه زمین رو تحت تاثیر بده ! حتی نزدیک ترین فاصله اش زمین چیزی برابر 4 برابر فاصله ماه از زمین میشه که برای جرم اون هیچ تاثیری رو زمین نداره به دوستان پیشنهاد میکنم این مطلب رو بخونن: http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-astr.../?id=14416 در عین حال حرف های نقل قول شده از ناسا رو فقط توی این سایت سرچ کنید. |
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۷/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۱۳ توسط an147.com.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
11- اعتقاد شیطان پرستان، به فرود لوسیفر(شیطان) از ستاره صبح (زهره) بر روی زمین، به منظور بدست گیری حکومت جهان!
فراماسونرها می خواهند شرایط ظهور شیطان بر زمین را، جهت پرستش شیطان، مهیا کنند. فراماسونرها می خواهند آخر الزمان خودشان (آخرالزمانی که خودشان طراحی کردند) را عملی کنند. ممکن است در بین این آخرالزمان فراماسونرها ، آخرالزمان واقعی خداوند اتفاق بیفتد. فراماسونرها همیشه اسامی، روشها، برنامه ها، صورت مسئله های خود را برای گمراه کردن مردم تغییر می دهند. با فاش کردن این یازده موردی که نامبرده شد، نقشه های آنها ممکن است خراب شود. نوشته: امیر. لینک صحیح دانلود مقالۀ «تهران، پس از زلزله بزرگ». |
|||
|
|
۰:۵۷, ۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز بسیاری از احادیث در مورد ظهور به نظر ساختگی میرسد مثلا همین که دوستمان میگوید در شیراز.....
میدانید شیراز کجای نقشه است؟و اگر کشوری تا شیراز بدون جنگ بیاید یعنی چه؟ در جنگ مدرن و امروزی همچین چیزی ممکن نیست!مثل لشکر کشی قدیم نیست یک سپاه از تهران پیاده حرکت کند یکی از عراق به هم که رسیدند جنگ کنند و تمام! اگر از خلیج فارس بیایند که از بوشهر تا شیراز کلی راه است اگر از عراق بیایند از خرمشهر تا شیراز...... هر چه فکر میکنم میبینم اصلا جور در نمیاد.
|
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بچه ها این مقاله نویسنده اصلیش یعنی آقای "محمدرضا یحیایی" یه کم سوال برانگیزه ها...
تورو خدا مدیران محترم،به جای تشکر کردن زیر این تاپیک،بخونین نویسنده اش کیه: من از سایت خود نویسنده اصلی این اطلاعات رو گرفتم: اولا این لینک منبع عکس های زیر: http://fa.mry14mn.com/index.php?option=c...&Itemid=83 ![]()
|
|||
|
|
۲:۴۲, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
توی مستند ظهور جمله جالبی گفت : بگذارید هرچه میخواهند برنامه ریزی کنند چون خداوند بهترین برنامه ریز است
|
|||
|
|
۱:۱۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
خب.پس خدا رو شکر که اینقدر ظهورش نزدیکه.به خدا خسته شدیم دیگه از این وضعیت یا بمیریم یا یارش بمونیم هر دو تاش واسه من خوشاینده.ما که از خدامونه زودتر امام زمان ظهور کنه و تمام کسانی رو که دارن این ملت بد بخت رو عذاب میدن زیر گل بفرسته.الهی آمین[size=large]
|
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
به قول دوستومن دارن ذهنارو آماده می کنن 2012 اتفاقی نمیفته می گن 2013 بازم نمیفته می گن ............20
معلوم نیست پروژه اصلی چی ه؟ ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پروژه ماسونر نشان دادن اسلام برای جنگ آرمگدون، جدی است | vavp | 32 | 22,086 |
۹/اردیبهشت/۹۲ ۱:۲۲ آخرین ارسال: ندا دهنده |
|
| آخرین دست و پا زدن های صهیونیزم - نگاهی کلی به پروژه جدید صهیونیزم | MEYSAM.NAJJAR | 4 | 3,704 |
۱۱/مرداد/۹۰ ۳:۵۴ آخرین ارسال: تازه وارد |
|
| آیا آرمگدون همان قرقیسیاست؟ | صریا | 0 | 1,817 |
۲/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۲ آخرین ارسال: صریا |
|
| استاد رائفی پور: نا آرامی های خاورمیانه را در راستای پروژه 2012 | ANTi666 | 29 | 20,160 |
۲/تیر/۹۰ ۱:۵۳ آخرین ارسال: ريحانه الرسول |
|

![[تصویر: 4n3x529fyaytpbibqj7j.jpg]](http://www.up.iranblog.com/images/4n3x529fyaytpbibqj7j.jpg)