|
تحلیل پروژه آرمگدون 2012 - آخرین مکرهای شیاطین
|
|
۱۵:۵۵, ۲۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۸۹ ۱۶:۰۱ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به تمامی کاربران این انجمن و برای تمامی شما عزیزان ارزوی تندرستی و سربلندی میکنم همانطور که از اسم تایپیک پیداست من قصد دارم با کمک شما سروران عزیز به بحث و گفت گو و نتیجه گیری در مورد مساله ای که هم اکنون در سطح جهان و کشور خودمون وجود داره و روز به روز بیشتر میشه بنشینم پیداست که من نمیخوام این تایپیک نیمه کاره رها بشه و تمام تلاش ها بدون رسیدن به جوابی منطقی به اتمام برسه به همین خاطر من برای این تایپیک در ذهن خودم چارچوبی رسم کردم و از تمام عزیزانی که قصد پست زدن در این تایپیک رو دارن تقاضا میکنم برای حفظ وحدت و یکپارچگی تایپیک این چارچوب رو رعایت کنند من این چارچوب را به 3 بخش تقسیم کردم و بعد از اتمام هر بخش به بخش بعد میرویم این بخش ها عبارتند از: 1 - داده ها : ما در این بخش بدون بحث اضافی و سبک سنگین کردن داده ها و راست ازمایی انها شروع به نوشتن داده های مساله که منجر به پدید امدن بحثی به اسم 2012 میشود میپردازیم. 2 - پردازش داده ها : در این بخش شروع به تجزیه تحلیل داده ها راست ازمایی داده ها شناخت افرادی که به گسترش این مفهوم میپردازن اهداف پشت پرده و چرایی این اقدامات و ....... میپردازیم. 3 - نتیجه گیری : در این بخش سعی میشه با توجه به بخش 2 به یک نتیجه گیری مناسب برسیم . خب دوستان من انچه را که فکر میکردم باید میگفتم گفتم و از پست بعد سعی میکنم اقدام به جمع اوری داده ها و مطالبی که از روی ان افرادی سال 2012 را سالی خاص میدانند بکنم و از تمامی شما تقاضا دارم اقدام به زدن پست اضافی نکنید و اگر پستی میزنید سعی کنید یکی از داده های مساله رو هر چند کوچک بنویسید بدون بحث اضافی بر روی داده و از بخش دوم به بعد شروع به بحث میکنیم. باز تاکید میکنم من سعی ندارم در این بخش درستی یا نادرستی داده ای رو تاکید کنم تنها و تنها قصد جمع اوری انواع داده ها رو دارم. موفق و پیروز باشید ناسا در هشداری اعلام کرد که یک توفان خورشیدی که در سال 2012 به زمین می رسد موجب خواهد شد که برق تمام دنیا خاموش شود. در هشدار ناسا و آکادمی ملی علوم آمده است که میلیونها نفر در سال 2012 بدون برق و در نتیجه بدون غذا و دارو خواهند ماند و تمام یخچالها، تلفنهای همراه و ماهواره ها خاموش می شوند. از ماه دسامبر فعالیت خورشید به آهستگی روبه افزایش می رود. نیروی مغناطیسی این ستاره هر 11 سال یکبار به نقطه ای می رسد که در آن پیک پدیده های فورانهای خورشیدی و پرتاب تاجهای خورشیدی بزرگ مشاهده می شود. این پدیده ها منجر به آزاد شدن میزان زیادی انرژی و تشعشعات می شود. این فورانها می تواند به زمین نیز برسد و منجر به ایجاد توفانهای ژئومغناطیسی زمین شود. اتمسفر زمین می تواند از این برخوردها خود را مصون نگه دارد اما خسارات جدی را بر روی ساختارهای اجتماعی و اقتصادی روی زمین وارد می کند. ستاره شناسان این پدیده ها را از سال 1859 رصد کرده اند. در آن زمان یک توفان ژئومغناطیسی ویژه در خطوط تلگراف اروپا و آمریکا اختلال ایجاد کرد. در ماه می 1921 توفان دیگری بسیاری از خطوط برق و تلفن را در دو سر اقیانوس اطلس خارج از استفاده کرد. در گزارش 132 صفحه ای ناسا و آکادمی ملی علوم آمده است: "انرژی برق کلید فناوری جامعه مدرن امروزی است و تمام زیرساختها و سرویسها به آن وابسته هستند. اگر توفان سال 1859 امروز اتفاق بیفتد به طور حتم خسارتهای اجتماعی و اقتصادی وسیعی برجای خواهد گذاشت." براساس گزارش نیوساینتیست، در سال 1989 شش میلیون نفر در کبک کانادا به مدت 9 ساعت به سبب یک توفان ژئومغناطیسی که 10 برابر ضعیف تر از توفان سال 1921 بود بدون برق ماندند. اگر حادثه ای مشابه آنچه که در سال 1921 رخ داد تکرار شود تعداد افراد بدون برق به 130 میلیون نفر افزایش خواهد یافت و تکرار حادثه ای مشابه سال 1859 که بسیار قویتر از توفان 1921 بود دو هزار میلیارد دلار خسارت وارد خواهد کرد. به گفته دانشمندان ناسا، پیک بعدی این توفانهای خورشیدی بین سالهای 2012 و 2013 خواهد بود که جامعه علمی هنوز بر سر شدت فعالیت خورشید در این دوره جدید به توافق نرسیده اند. منبع : تابناک http://tabnak.com/nbody.php?id=3688 |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
روز ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ یکی از چرخههای تقویم مایا به پایان میرسد. مایاها که یکی از اقوام پیشرفته آمریکای قدیم بودند، سیستم بسیار پیچیدهای را برای گاهشماری تهیه کرده بودند که هنوز یکی از جالب توجهترین تقویمهای دوران قدیم به شمار میرود. در واقع مایاها از ۳ سیستم تقویمی استفاده میکردند که یکی از آنها تقویم شمارش طویل (long count) معروف است. در این سیستم پیچیده، تاریخ به صورت رشتهای ۵ تایی از اعداد نشان داده میشود؛ مثلا (۰و۰و۱ و ۰و۰) در این رشته اعداد از سمت راست به چپ کین، وینال، تون، کاتون و باکتون نامیده میشوند. هر کین معادل یک روز است و این عدد بین ۰ تا ۱۹ تغییر میکند. هر ۲۰ کین معادل یک وینال خواهد بود، هر ۱۸ وینال یک تون را میسازد، هر ۲۰ تون یک کاتون و هر ۲۰ کاتون شامل یک باکتون می شود. به این ترتیب اعدادی که در این ستونها قرار میگیرند، مدت زمان گذشته از مبدا تاریخ مایایی را نشان میدهد؛ اتفاقی که روز ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ رخ خواهد داد این است که سیزدهمین باکتون به پایان خواهد رسید.
از آپولیناریو شیلی پیکستون نپرسید که آیا پایان دنیا در 2012 است یا نه. ریشسفید سرخپوست مایا که در اکتبر 2009 / مهر 1388 در گواتمالا روی صفحه تلویزیون ظاهر شد، اعلام کرد که از این دامن زدن به این موضوع خسته شده است. به گفته برخی باستانشناسان، تقویم مایا آنطور که برخی دیگر اظهار میکنند در سال 2012 به پایان نمیرسد و قدیمیها هم هرگز این سال را به عنوان پایان دنیا نمیشناختند. اما روز 21 دسامبر 2012، روز مهمی برای تمدن مایا است. آنتونی اونی، باستان-اخترشناس در دانشگاه کلگیت در ایالت نیویورک میگوید: «این زمانی است که بزرگترین دوره در تقویم مایا (یک میلیون و 872هزار روز یا 5125.37 سال) به پایان میرسد و دوره جدید آغاز میشود. در دوران اوج شکوه امپراتوری مایا، آنها تقویم بدون تکرار «شمارش بلند» را اختراع کردند؛ تقویمی با دورهای بسیار طولانی که از بنیانهای فرهنگی نشات میگیرد و به مسئله خلقت بازمیگردد. دوره کنونی تقویم شمارش بلند در آنچه مایا به عنوان آغاز آخرین دوره آفرینش (11 آگوست 3114 پیش از میلاد) میداند، در انقلاب زمستانی 2012،به پایان میرسد. مایا این تاریخ را که هزاران سال پیش از تمدنش است را به عنوان «روز صفر» یا 13.0.0.0.0. نوشته است و در دسامبر 2012 تقویم گردشی مجددا به روز صفر میرسد و بازه طولانی دیگری آغاز میشود. این ایده حاکی از آن است که زمان و تمام جهان تجدید میشود، چه بسا بعد از سپری شدن دورهای پراسترس. این درست مشابه شرایطی است که ما همیشه در روز اول سال، سال را نو میکنیم یا حتی در صبح بعد از تعطیلات آخر هفته». منبع : http://www.khabaronline.ir/news-23630.aspx |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۲۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ناسا برای نشان دادن باورهای بی معنی درباره سال2012 میجنگد.دن یومانس،مدیر بخش اجرام نزدیک زمین ناسا،با تولید فیلم و نوشتن مقالات پیرامون وقایع علمی کیهانی که درسال2012 اتفاق خواهند افتاد سعی در رفع این باورهای اشتباه دارد.وی به طور دقیق وقایعی را که در2012 اتفاق خواهند افتاد وآنچه که اتفاق نخواهد افتاد در مقالات خود گنجانده است.این مقاله به شرح زیر است:
سفینه فضایی گالیله در 16دسامبر1992،از فاصله 6.2میلیون کیلومتری از زمین،به سمت ماه روی برگرداند تا تصاویر جاودانه خود از گردش ماه به دور زمین را ثبتت کند.مصلما اجرام آسمانی بسیار مورد توجه هستند.و مکانها و خط سیر آنها در پایان سال2012 حتی بیشتر مورد توجه است.من به عنوان یک فرد یک کتاب یا فیلم خوب را به اندازه هر شخص دیگری دوست دارم.اما آنچه که در فضای مچازی،تلویزیون و فیلمها نمایش داده میشود صرفا بر مبنای علمی نهاده نشده است.حتی یک خبر قلابی از زبان ناسا نیز در این مورد بیان شده است...آنچه در پی می آید واقیعت اتفاقات کیهانی در2012است. نیبیرو،به عنوان یک جرم آسمانی بزرگ غلط انداز که به سمت زمین نشانه رفته است وجود ندارد.و شواهدی قابل تکیه با یا بدون تلسکوپ مبنی بر وجود آن دردست نیست.و نیز هیچ مدرکی دال بر هرگونه اثر گرانی احتمالی از سوی این جرم بر منظومه خورشیدی ما وجود ندارد.هرچند من اسم نیبیرو را رادوست دارم.و اگر زمانی یک حیوان خانگی مثل یم ماهی طلایی بگیرم(و ممکن است در2013 انجام دهم)نیبرو در صدر لیست من برای نامگذاری آن خواهد بود. تقویم مایاها دردسامبر2012 به پایان نمیرسد.درست همانطور که تقویم شما در آشپزخانه بعد از 31دسامبر امسال(30اسفندماه)تمام نمیشود.تقویم مایا در21 دسامبر2012 به پایان نمیرسد.این روز تنها روز پایان دوره گاهشماری مایا است،اما درست همانطور که تقویم شما از1ژانویه(1فروردین)مجددا آغاز میشود،یک دوره دیگر در گتهشماری مایاها آغاز میشود. هیچ پیشگویی قابل اعتماد و مستند درمورد وقوع پدیده های نگران کننده نجومی در2012وجود ندارد.فعالیتهای خورشید به صورت دوره اس است که هر11سال یکبار اتفاق میافتد و ماکسیمم زمان دوره بعدی این فعالیتها بین2010 تا2012 پیشبینی شده است.هرچند زمینبه طور معمول همیشه این افزایش فعالیتهای خورشیدی را بدون اثرات نگرانکننده تجربه کرده است. میدان مغناطیسی زمین که ذرات بارداری خورشیدی را منحرف میکند،جابه جایی قطبهایش را هر 400،000سال یکبار تجربه میکند،اما مدرکی دال بر اتفاق افتادن این جابه جایی که هزاران سال طول میکشد تا اتفاق بافتد در 2012نیست.حتی اگر قرار بود چنین جابه جایی اتفاق بیافتد،امکان نداشت که روی چرخش زمین یاحتی جهت چرخش زمین دور محورش اثر بگذارد،این کار فقط از عهده سوپرمن برمی آید. تنها ککشهای مهم که زمین آنها را تجربه کرده است از اثرات ماه و خورشید بوده اند.تا چندین دهه آینده هیچگونه همراستا شدن سیارات منظومه شمسی اتفاق نمی افتد،زمین در2012 از صفحه کهکشانی عبور نخواهد کرد، و حتی اگر هم چنین چیزی اتفتق افتاد اثرات آن بر زمین قابل چشم پوشی است.هر دسامبر زمین و خورشید با مرکز کهکشان راه شیری همراستا میشوندواما این تنها پدیده ای سالیانه است و نتیجه ای دربرندارد. پیشبینیها درمورد روز رستاخیز یا تغییرات آنچنانی در 21دسامبر2012 همگی نادرست هستند. چنین پیشگوییهای اشتباهی در مورد روز قیامت بارها طی قرون گذشته تکرار شده اند.مایلم یک جمله از کارل ساگان یادآور شوم که چندین سال پیش بر زبان راند:"ادعاهای فوق العاده،مدارک فوق العاده نیازدارند" اثبات ادعاهایی مبنی بر اتفاق افتادن فاجعه،یا تغییرات قابل توجه در2012برعهده ادعاکنندگان است.اما علم به آنها کجا است؟مدرک کجاست؟هیچ مدرکی وجود ندارد.و هر ادعای سودآور و مصر،وسودایی، چه ساخته شده در کتابها،فیلمها،یا اینترنت،نمیتواند واقعیت موجود را تغییر دهد.هیچگونه مدرکی مبنی بر اتفاق افتادن وقایع عجیب در دسامبر2012 وجود ندارد. منبع ناسا. ترجمه عاطفه زمانی http://www.raziastronomy.blogsky.com/138...6/post-52/ |
|||
|
|
۲:۴۹, ۲۳/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۸۹ ۳:۰۹ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
سال 2007 م. خبری عجیب روی تلکسهای خبری قرار گرفت. در این خبر آمده بود، که مجموعة پیشگوییهایی «نوستر آداموس»، پیشگوی معروف، در کتابخانة «رم» کشف شده است. طیّ پانصد سال گذشته، این کتاب در کتابخانة رم وجود داشته و مسئولان کتابخانه از وجود آن بیخبر بودهاند و به طور اتّفاقی در آن سال این نسخة منحصر به فرد کشف شده است؛ گویا نگهداری کتب در آن کتابخانه، همانند کشاورزی در مزرعه است که با زیر و رو کردن خاک برای کاشتن گیاهان هر از چندگاهی چیزی هم کشف میشود. همانطور که در متن بالا دیدید در سال 2007 ادعا شد نقاشی های جدیدی از نوستراداموس پیدا شده و این نقاشی ها در وصف اخرالزمان هست در پی این در سال 2009 مستندی ساخته شد به نام نوستراداموس 2012 که من سعی میکنم در این پست و پست بعد خلاصه ای از انچه که در این مستند گفته میشود را بنویسم این مستند بطور گنگ درباره ی : هم ترازی کهکشان سیاه چاله ای که در مرکز کهکشان است و مثل یک دروازه عمل میکنه ( دروازه ستاره) عضویت نوستراداموس در گروهی مخفی به نام فراماسونری و اینکه این گروه از رازهای مختلف جهان با خبرند و کتابخانه ای سری دارند تکریم و بزرگ جلوه دادن فرهنگ و دانش مصر باستان و مایاها عنوان این مطلب که اهداف کیمیاگری چیزی فراتر و والاتر از تبدیل مس به طلاست صحبت از فلکالنلی ها نگهبانان اسرار باستانی(نمیدانم منظورش از این ها چیست ایا فلکالنلی ها همان فراماسون ها هستند یا گروه مخفی دیگری) نام بردن از نوستراداموس بصورت پیامبر (فرستاده شده) نوستراداموس (در این مستند تصاویری که از نوستراداموس نشان داده میشود پیامبر گونه است گویا نوستراداموس از سوی نیرویی خاص وظیفه داشته پیامی را به بشریت عرضه کند و هر چه به پایان سریال نزدیک میشویم این تصویر سازی بیشتر میشود و در اخرین صحنه هایی که از نوستراداموس پخش میشود به اوج خود میرسد سبک خواندن اشعار نوستراداموس هم سبکی خاص هست مانند قرائت یک کتاب مقدس) بین این مستند و فیلم 2012 نکات مشترک بسیاری دیده میشود مثل این میمونه که این 2 فیلم مثل 2 برادر باشند در هر دو فیلم به اتشفشان یلو استون اشاره میشود یا لغزش پوسته زمین اشاره به رموز کتاب مقدس و افرادی مثل اسحاق نیوتون و ریاضیدان اسرائیلی الیاهو ریپز و پیدا شدن این رموز توسط ریپز اشاره به تقویم یهودیان که به عدد 7000 سال اشاره میکنند اشاره به این که ایران یک تهدید جدی برای غرب است در این مستند گفته میشود نوستراداموس جنگ عراق را یک جنگ مذهبی میبیند و سپس خواندن اشعار نوستراداموس در این باره اشاره به نابودی معبد (وال استریت) و اقتصاد جهانی جالب در این مستند که مشخصا توسط فراماسونی ها ساخته شده و در هیچ جای مستند از تعریف از فراماسونری کم نگذاشتن گفته میشه در اینده ای نزدیک مردم زیادی در برابر بانکها صف میکشن تا پولشان را از بانک ها بگیرن گفته میشه پول مانند کاغذی بی ارزش برای سوزاندن خواهد شد نوید یک قحطی را به مخاطب میدهد در این مستند چندین بار تصویر ابلیسک به نمایش گذاشته میشود و اینکه خیلی از نقش برجسته های کلیساها توسط فراماسونها ایجادشده است در پایان نقاشی اخر که دارای کتابی با صفحه سفید و خالی هست برام جالب بود گویا این طور میخواستند بگن که تاریخ اینده را ما در این کتاب مینویسیم متاسفانه من زیاد با امکانات و نحوه کارکرد فروم شما اشنا نیستم و نمیدونم چطور باید عکسها رو بزارم ولی سعی میکنم در پست بعد 6 تا از 7 نقاشی که گفته میشه مال نوستراداموس هست بزارم و نقاشی اخر هم به همراه اطلاعاتی از کتاب را لینک بدهم در کل این مستند بطور خاصی به بیان دیدگاه فراماسونری درباره 2012 میپردازه که هیچ دلیل مستند و محکم و قانع کننده ای جز داستان سرایی ندارند با تشکر از همراهیتان در این نقاشیهای تازه کشف شده چرخ زمان و خورشید و بز بوضوح به چشم می ایند http://www.crystalinks.com/lostbookofnostradamus.html |
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۲۳/آبان/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
احتمال نمی دم که اصالت 2012 غیر قابل انکار باشه .
ولی قبول دارم که اون رو دارن به انحراف میبرن . |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۲۳/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۸۹ ۱۵:۴۶ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
http://www.light-of-truth.com/images/Son...dTiers.jpg
تقویم فراماسونرها من احتمال سال 2021 رو میدم ! به نظرم با 2012 دارن بازی می کنن تا ذهنا آماده بشه !
|
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۲۳/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۸۹ ۱۸:۴۰ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با سلام مجدد
چندی پیش از طریق ایمیل برای من متنی ارسال شد با عنوان دین نوین جهانی که شما عزیزان را به خواندن متن زیر دعوت میکنم. دین نوین جهانی را باید بخشی از پروژه نظم نوین جهانی و برگرفته از آموزه های پساساختارگرانهی متفکران و استراتژیست های پست مدرن غرب دانست. این ایده که تحت عناوینی چون دین واحد جهانی و سازمان ادیان متحد در حال رشد است، بسیار نو پا بوده و در واقع به بازار داغ فرهنگی سال های آینده تعلق دارد. پیش بینی می شود با تمهیدهای رسانه ای تدارک شده در سال های آتی جریان فرهنگی مرتبط با این ایده به سرعت گسترش یابد و محصولات متنوع تصویری و مکتوب مرتبط با آن به بازارهای فرهنگی سراسر دنیا سرازیر شود. تئوری دین نوین جهانی از پیچیدگی قابل توجهی برخوردار است که تشخیص آن و اتخاذ تدبیر مناسب در برابر آن را مشکل میسازد. پروژه دین نوین جهانی برخلاف آنچه که شاید از عنوان آن به ذهن متبادر شود به دنبال از میان بردن تمام ادیان و معرفی یک دین جدید و واحد جهانی نیست. با این حال مکانیسم پروژه دین نوین جهانی به نحوی است که سبب می شود اصول عقاید و آموزه های متافیزیکی مشترکی مورد پذیرش پیروان تمام ادیان قرار گیرد و پیروان تمامی ادیان و حتی افراد لائیک و غیر دینی همگی زندگی خود را بر اساس این آموزه ها تنظیم نمایند. به این ترتیب در عین حال که در ظاهر هیچ یک از ادیان مورد تعرض قرار نگرفته است، آموزه های عقیدتی مشترکی در مناطق مختلفِ فرهنگی و مذهبیِ زمین حاکم خواهد شد. تحقق این هدف، از پیش نیازهای غیر قابل چشم پوشیِ آن چیزی است که نظم نوین جهانی نامیده می شود. دین نوین جهانی را بهتر است الهیات طبیعی بنامیم. رصد فعالیت هایی که تا کنون در چارچوب پروژه دین نوین جهانی انجام شده است، برخی از باورهای اعتقادی این آئین را برای ما آشکار می سازد. اگر شما کسی باشید که در زمان استقرار دین نوین جهانی زندگی می کنید، صرف نظر از اینکه اِسماً مسلمان باشید یا مسیحی یا سیک و یا بودیست، به چند گزاره باور عمیق خواهید داشت: - جهان یک مجموعه واحد وهماهنگ است و من جزئی از این مجموعه هستم. - یک روح مقدس در همه اجزا جهان جریان دارد. - اجزای جهان اعم از درختان، دریاها و خشکی ها، حیوانات و عناصر گوناگون روح مقدس جهان را در خود دارند و تعادل خود را از آن روح کسب می کنند. به دیگر عبارت روح مقدس ساری در اجزا جهان، تعادل و هماهنگی جهان را تضمین می کند. - روح مقدس جهان در وجود تک تک انسان ها نیز حضور دارد. - روح مقدس جهان وجود متشخص ندارد. او شعور مطلقی است که در جهان جاری است. او نمی شنود و متأثر نمی شود. نقش او ایجاد تعادل است. چه درخواستی باشد و چه نباشد تعادل انجام می شود. عشق و نفرت که از مظاهر تأثر است در او راه ندارد. آنچه مهم است تعادل است. - روح مقدس آهنگ هستی را می نوازد و حرکت اجزا جهان اعم از همه جانداران، رقص و توازنی متناسب با آهنگ نواخته شده از سوی اوست. - راز سعادت انسان هماهنگ شدن با ملودی طبیعت ذی شعور است. شناخت طبیعت و همراه شدن با آن کلید خوشبختی است. انسان در صورت هماهنگی با طبیعت و نظم موسیقائی جهان پس از مرگ نزد روح مقدس باز می گردد، چرا که جان او ودیعه ای از جانب اوست. جانِ رفته، در چرخه تکرار شونده هستی در کالبدی جدید به جهان و طبیعت باز می گردد. این چرخه همواره ادامه دارد. حیات در پس حیات است و جاودانگی حق مسلم همه است. - روح مقدس تعادل را تضمین می کند. گاهی برای تعادل لازم است روح مقدس متشخص شود و در کالبدی طبیعی حلول کند تا با آموزش دیگر انسان ها ضامن بقاء تعادل در جهان باشد. - هر انسانی روح مقدس را تنها باید در وجود خود جستجو کند. بیرون از او راهی به سوی شنیدن ملودی جهان نیست. روح مقدس حلول یافته در انسان های خاص نیز جز آنکه انسان های دیگر را متوجه درون خود کند وظیفه ای ندارد. همه از درون موسیقی جهان را می شنوند و باید با آن به رقص در آیند تا بازگشتشان به جهان و طبیعت تضمین شود. این چرخه بخشی از تعادل است. - هماهنگی و تعادل با طبیعت سلامت کالبد را به همراه دارد. نوید به فرادرمانی، انرژی درمانی، خوددرمانی و سلامت جسم و کالبد نیز از آموزههای این دین نوین جهانی است. همانطور که ملاحظه می شود این آموزه ها بر پایه مفاهیم بنیادینِ روح مقدس، تعادل، تناسخ، دریافت درونی موسیقی هستی، ستایش و هماهنگی با طبیعت و در نهایت مفهوم تجسد ( حلول روح مقدس در کالبد طبیعی) استوار گشته است. توضیح بیشتر مضامین و آموزههای دین نوین جهانی و ارتباط آنها با میراث قبّاله، شَمَنیسم بومیان امریکا، هندوئیسم و بودیسم نیازمند مجال جداگانه ای است. آنچه اکنون در اینجا مهم و مد نظر است، ابتنای این دین نوین بر پایه هماهنگی با طبیعت، پذیرش تناسخ، باور به تعادل موسیقایی هستی در قالب چرخه های حیات و درنهایت پذیرش تجسد و به عبارت دیگر آواتاریسم می باشد. http://www.rajanews.com/detail.asp?id=54278 نکته جالب در این است پروژه 2012 در بخش های مختلف سیاسی اقتصادی مذهبی فرهنگی هنری علمی متافیزیکی و ...... بطور موازی در پیش است بخشی از این مربوط به دین نوین جهانی میباشد که در بالا بخشی از ان را مشاهده کردید نکته مهم این است که این دین نوین در حال حاضر در زیر خاک بسر میبرد و ما توان دیدن ان را نداریم ولی مثل یک درخت در حال دواندن ریشه ها و محکم کردن جایگاه خود هست فقط کافی است شما کمی این خاک روی سطح را کنار بزنید تا این ریشه ها را که نوید سر بلند کردن درختی از زیر خاک میکند ببینید دوستان سردمداران این دین در حال حاضر در کشورهای مختلف در حال تشکیل گروههای مختلفی هستند که در نگاه اول شاید بهم ربطی نداشته باشند ولی در اینده این خرده گروه ها به هم میپیوندند و دین نوین را تشکیل میدهند انچه که از این دین برمیاید این است که انها تمام کتب مقدس را قبول میکنند و به اصول معاد و نبوت بوضوح ایمان میاورند ولی از توحید نگرش و برداشتی جدید به مردم ارائه میدهند که ان را با بهانه های مختلف و تفسیر های انچنانی گیج کننده از ایات و سوره ها توجیح خواهند کرد .(نمونش در وبلاگ یک رائلی در بخش نظرات یکی از این برداشت های عجیب در مورد توحید نوشته شده که مسلما کفر است) دوستان این گروه ها در کشور خودمون هم در حال فعالیت و اماده کردن زیرساخت ها برای ظهور هستند که نشانه هایشان را با کمی دقت میشه پیدا کرد در پایان دیدن این دو لینک دور از لطف نیست iraelian.wordpress.com/ http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%8...B%8C%D9%85 ادامه دارد ....... |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۲۳/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۸۹ ۰:۴۷ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خب دوستان حال ما میرسیم به بحث اقتصاد در سطح جهانی مقوله ی بسیار جدیدی که هم اکنون در حال رشد و[/align] پیدایش در سطح جهانی هست و ان جنگ ارزی است شما این نکته رو در اول بحث بخاطر بسپارید که این جنگ به هیچ وجه یک نوع جنگ عادی ثابت با طرفین مشخص مثل دول معین یا افراد خاصی نیست و هر دولتی یا سازمانی با اهداف مشخص توان وارد شدن به این جنگ و دامن زدن به ان و کسب منافع اعم از اقتصادی و فرهنگی را دارا می باشد کلا شاید بشه گفت لفظ جنگ برای این رویکرد جدیدی اقتصادی مناسب نباشه چون در جنگ ما طرفین مشخصی داریم که سعی در ضربه زدن به طرف مقابل را دارن ولی در اینجا ما طرفین درگیری را داریم که هدفشان جز ضربه زدن به اقتصاد خود و نابودی و فروپاشی اقتصادی در خود کشور چیز دیگری نیست بله دوستان باور کنید من سخن گزاف یا غیر قابل قبولی نزدم سیستم سرمایه داری در حال نابود کردن خود هست انها به بن بستی رسیدن که جز راه به عقب چیز دیگری ندارد انها شروع به کاهش ارزش پول خود کرده اند و در این راه اقدام به چاپ اسکناسهایی بی پشت وانه کرده اند که شاید راه فراری پیدا کنند چندی پیش کشور چین اقدام به خرید اوراق قرضه ژاپن کرد و هدفش از این کار 1-افزایش قیمت ین در سطح جهانی و کم کردن صادرات ژاپن 2-کاهش قیمت یوان و افزایش صادرات و ذخیره سازی پولهای اضافی (کثیف) که میتوانست در داخل کشور ایجاد مشکل کنه در کشوری دیگر کشور ژاپن که از مشکلات چین و اهدافش از این کار کاملا با خبر بود اقدام به چاپ پول بدون پشتوانه بطور وسیع و انتقال مستقیم ان به بازار کرد و با این کار به تنبیه چینی ها پرداخت دوستان من این مثال کوچکی از چاپ شدن های پولهای بدون پشتوانه در سطح جهان هست و گویا در همین چند روز اخیر دولت امریکا هم قصد داره برای کاهش ارزش دلار اقدام به چاپ پول و تزریق ان به بازار کند دوستان من تمام اینها نوید افزایش اعتراضات اقتصادی در سطح جهان بویژه کشورهای اروپایی و امریکا را میدهد تا حالا سعی شده تمام تقصیرات رو گردن چین بیاندازند ولی چین سالهاست که به جرگه ی اقتصادهای سرمایه داری وارد شده و مثل خود انها در حال بازی است. خب دوستان شاید خیلی از شماها بپرسین ایا این هم به پروژه 2012 ربط دارد و من میگم بله این هم بخشی از این پازل هست در پست بعد من چند لینک و منبع رو برای درک بهتر موضوع قرار میدهم و این رو میگم که کشورهای جهانی هیچ وقت نمیتونن بر سر این مسایل که بطور مستقیم بر رضایت مندی مردم کشورشون تاثیر میگذارد کنار بیان «جنگ ارزی» چیست و چرا مغلوبه شده؟ دكتر فرخ قبادی هفته گذشته وزیر دارايی برزیل سخنانی را بر زبان آورد که طی روزهای اخیر به یکی از داغترین موضوعات مورد بحث رسانههاي اقتصادی جهان تبدیل شده است. آقای مانتگا گفتهاند که ما هماکنون در بحبوحه یک «جنگ ارزی» جهانی قرار داریم. کشورها در بازار ارز مداخله ميکنند تا نرخ برابری پولهاي ملی خود را پايین نگهدارند و رقابتپذیری خود را در بازار جهانی افزایش دهند. به همین دلیل، «ارزها به طور عمومی در حال ضعیفتر شدن هستند. این قضیه اقتصاد ما را مورد تهدید قرار ميدهد؛ زیرا رقابتپذیری ما را از میان ميبرد.»(1) به نوشته یکی از نشریات انگلیسی، وزیر دارايي برزیل با اعلام رسمی فراگیر شدن جنگ ارزی، در حقیقت مطلبی را افشا کرده است که بسیاری از سیاستگذاران در سراسر جهان از آن باخبر بودند و در گفتوگوهاي خصوصی بر زبان ميآوردند. «اهل فن»، مدتی است که ميدانند تعداد زیادی از کشورها به این نتیجه رسیدهاند که کاهش ارزش پول ملیشان، راهی سریع و کارآمد برای تحرک بخشیدن به اقتصاد درگلنشسته آنها است. در همین حال آقای استراوس کان، ريیس صندوق بینالمللی پول نیز به دولتهاي جهان هشدار داده است که از نرخهاي برابری به عنوان «سلاح» در سیاستهاي اقتصادی خود استفاده نکنند و با تاکید بر اینکه خطر جنگ ارزی اقتصاد جهان را تهدید ميکند، گفته است که این جنگ، مبارزه با رکود اقتصادی و بازگشت اقتصاد جهان به شرایط عادی را به مخاطره مياندازد. البته حتی قبل از سخنان وزیر برزیل و هشدار رييس صندوق بینالمللی پول نیز، صعود بیوقفه قیمت طلا، تقریبا نسبت به همه پولهاي ملی، تضعیف ارزش این پولها را برای همگان به تماشا گذاشته بود. اما جنگ ارزی (Currency War) چیست و چرا همه کشورها، از جمله آنهايی که خود در این جنگ مشارکت فعال دارند، از گسترش آن بیمناک شدهاند؟ پاسخ به این سوالات نیازمند توجه به چند نکته است. 1 - بحران مالی جهانی که از اواخر سال 2007 میلادی از آمریکا آغاز شد و سپس به بزرگترین بحران اقتصادی 70 سال اخیر جهان مبدل شد، اغلب اقتصادهای جهان را به رکودی شدید، همراه با افزایش نرخ بیکاری مبتلا کرد. گرچه این بحران در همه کشورها با کاهش نرخ رشد اقتصادی همراه بود، اما بارزترین نشانه آن در سقوط تجارت بینالمللی تجلی یافت. بر اساس مطالعات انجام شده در مورد 16 کشور عمده صادرکننده جهان، در جریان این بحران و در دورهای کمتر از یک سال، ارزش واقعی صادرات این کشورها به طور متوسط به میزان 20 درصد تنزل کرد؛ در حالی که تولید ناخالص داخلی همین کشورها در همین مدت فقط 4 درصد کاهش یافت. این بدان معنا است که رکود اقتصادی اخیر، فروش در بازارهای خارجی را به مراتب بیش از فروش در بازارهای داخلی دشوار و محدود كرده است. این امر عاملی بود تا کشورهای مختلف، با ترفندهای گوناگون، به یاری صادرکنندگان خود بشتابند تا بازارهای خارجی خود را حفظ کنند یا حتی بازارهای صادراتی دیگران را به تصرف خود درآورند.(2) 2 - نجات بانکها و شرکتهاي بزرگی که بر اثر بحران در معرض ورشکستگی قرار داشتند، دولت آمریکا و سپس اتحادیه اروپا را وادار كرد که با تزریق مبالغی هنگفت به یاری آنها بشتابند. این مبالغ سنگین، به کسریهاي شدید بودجه که بسیاری از این کشورها سالها با آن دست به گریبان بودند، افزود و کار را به جايی رساند که سخن از نکول بدهیهاي آمریکا و فروپاشی یورو را به میان آورد. برای مقابله با این خطرات، دولتها بر آن شدند تا به سیاستهاي ریاضتی (افزایش مالیاتها، کاهش دستمزدها، محدود ساختن چترهای حمایتی و کاهش انواع هزینههاي دولتی) روی آورند و سیاستهاي دست و دلبازانه بانکها را نیز مهار کنند. این تمهیدات طبعا موجب کاهش درآمدها و تقاضا در بازارها و دشواری بیشتر فروش کالاها و خدمات تولید شده (یا قابل تولید) شد. به بیان دیگر، این سیاستها تاثیر رکود و بیکاری ناشی از بحران را شدت بخشید و دشواری فروش را بازهم شدیدتر کرد. 3 - مبارزه با رکود و بیکاری نیازمند بالا بردن تقاضا در بازار است. افزایش تقاضا، خواه در بازار داخلی و خواه در بازارهای خارجی، راه را برای افزایش تولید و اشتغال بیشتر ميگشاید و رکود و بیکاری را تخفیف ميدهد. از آن جا که در شرایط رکود و بیکاری، به ویژه در اقتصادهايی که سیاستهاي ریاضتی را نیز به اجرا گذاشتهاند، افزایش تقاضا در بازارهای داخلی دشوار است (زیرا مردم پول کمتری برای خرج کردن دارند)، فروش در بازارهای خارجی راهحلی جذاب و وسوسهانگیز جلوه ميکند. این واقعیت که اگر همه کشورها بخواهند با نفوذ در بازارهای خارجی و افزایش صادرات و نیز محدود كردن و دشوار کردن واردات، به جنگ رکود اقتصادی بروند، دست آخر همه ناکام خواهند ماند، مانع از آن نشده که اغلب کشورها از تلاش خود در این راه دست بردارند. و این است که طی سه سال گذشته اغلب کشورها با استفاده از ترفندهای گوناگون، کوشیدهاند که دسترسی تولیدکنندگان خارجی به بازارهای خود را محدود سازند و در عین حال راه را برای حفظ و گسترش بازارهای خارجی خود هموارتر كنند. 4 - یکی از این ترفندها، کاهش ارزش پول ملی (یا دست کم جلوگیری از افزایش آن) است که معنی دیگر آن گرانتر ساختن نرخ ارز (یعنی پول کشورهای دیگر) است. با کاهش نرخ برابری پول ملی یک کشور، کالاهای داخلی برای خارجیان ارزانتر ميشود و صادرات تسهیل ميگردد. در همین حال، بالا بردن نرخ ارز، کالاهای خارجی را برای خریداران داخلی آن کشور گرانتر ميسازد و نفوذ تولیدکنندگان خارجی به بازار داخلی را دشوارتر ميکند. از این جا است که طی سالهاي اخیر شاهد تلاش اغلب کشورها برای جلوگیری از افزایش ارزش پول ملیشان بودهایم که بارزترین نمونه آن ثبات ارزش یوآن (پول ملی چین) بهرغم مازاد شدید تراز بازرگانی این کشور طی چندین سال گذشته بوده است. تقریبا همه صاحبنظران اقتصادی معتقدند که یوآن چین، با «دستکاری» و مداخله بانک مرکزی این کشور در بازار ارز پايین نگه داشته شده، هرچند که اعلام رسمی این مطلب بنا بر ملاحظات گوناگون، به ندرت صورت ميگیرد. 5 - اما چگونه و با چه اقداماتی ميتوان از افزایش ارزش پول ملی جلوگیری كرد؟ به طور کلی دو سیاست عمده برای این کار وجود دارد. راه اول خرید پول خارجی و فروش پول داخلی است. مثلا دولت چین با خرید دلار (و فروش یوآن) تقاضا برای دلار را افزایش ميدهد و از کاهش ارزش آن جلوگیری ميکند. در عین حال فروش یوآن (برای خرید دلار) عرضه یوآن در بازار ارز را بالا ميبرد و از افزایش قیمت آن جلوگیری ميكند. راه دوم، کاهش نرخ بهرهای است که در یک کشور به سرمایهگذاران پرداخت ميشود. با پايین نگهداشتن نرخ بهره سپردههاي بانکی و اوراق قرضه دولتی، تمایل سفتهبازان به سپردهگذاری (و لاجرم تقاضا برای پول آن کشور) کاهش ميیابد و از افزایش ارزش آن جلوگیری ميشود. مدتها است که دولت آمریکا نرخ بهره اوراق قرضه دولتی دو ساله خود را به کمتر از نیم درصد رسانده است. دولت ژاپن نیز اخیرا نرخ بهره را به صفر رساند تا از هجوم سپردهگذاران سفته باز خارجی بکاهد. ماه گذشته و در پی خرید سنگین اوراق قرضه ژاپن توسط چینیها، «وزیر دارايي ژاپن اعلام کرد که کابینه این کشور در نظر دارد با مسوولان چینی جلسهای بگذارند تا از انگیزه واقعی چینیها از این خرید آگاهی یابند. این لحنی دیپلماتیک برای بیان این نکته به چینیها است که فورا این کار را متوقف کنید» (3) جالب است بدانیم که اخیرا چینیها اعلام کردهاند که در نظر دارند اوراق قرضه دولت یونان (که سخن از ورشکستگی آن در میان است) را خریداری کنند. اروپايیها این خرید را ترفندی برای افزایش ارزش یورو نسبت به یوآن تلقی ميکنند. 6 - اینکه وزیر دارايي برزیل، ملاحظات را کنار گذاشته و رسما از جریان داشتن یک «جنگ ارزی» سخن گفته است و اینکه رييس صندوق بینالمللی پول در مورد خطرات جنگ ارزی تمام عیار هشدار داده است، ناشی از گسترش بیسابقه این سیاست است. صرف نظر از ایالات متحده و چین، اخیرا ژاپن، کره جنوبی و تایوان نیز به این جنگ وارد شده یا حضور آنها برملا شده است. قبلا نیز اقدامات «جنگی» سوئیس و اسرائیل افشا شده بود. ترکیه نیز اخیرا وارد این جنگ شده است. مساله این است که با توجه به حجم عظیم پولهاي سرگردان (که عمدتا ناشی از واکنش آمریکا و اروپا به بحران مالی و تزریق چندین تریلیون دلار به بازار بوده است) هر کشوری که در این جنگ وارد نشود و نرخ بهره خود را تنزل ندهد، آماج یورش سرمایههاي خارجی قرار ميگیرد و ارزش پولش افزایش ميیابد. برزیل، ترکیه، تایوان و کره جنوبی از هجوم این سرمایهها (که علاوه بر بالا بردن نرخ برابری، ميتوانند ایجاد حباب کنند یا به همان سرعتی که آمدهاند خارج شوند و بحران پدید آورند) فریادشان به آسمان رسیده است و بعضا رسما به این جنگ وارد شدهاند. سیل ورود ارز به ترکیه چنان شدت گرفته که فقط طی 5 ماه گذشته ارزش لیره این کشور نسبت به دلار 12 درصد افزایش یافته است. بانک مرکزی این کشور نیز با خرید روزانه دلار رسما وارد جنگ ارزی شده است.(4) اخیرا حتی کاشف به عمل آمده که خود برزیل نیز که از یک سال پیش آماج پولهاي سرگردان بوده، به مسوولان «صندوق سرمایه حکومتی» خود دستور داده که رئال (Real) این کشور را به معرض فروش بگذارند. 7 - گسترش دامنه «جنگ ارزی»، که بیپردهترین نوع سیاست «گدايی از همسایه» است، نهایتا و به شدت به اقتصاد جهانی لطمه خواهد زد، چنانکه در بحران بزرگ دهه 1930 همین نتیجه را به بار آورد. به همین دلیل پیش بینی ميشود که در همایش گروه G-20 که قرار است در ماه نوامبر سال جاری در کرهجنوبی برگزار شود، جنگ ارزی از مهمترین مسائل مورد بحث باشد.اما صرف نظر از کشورهای فقیر و عقب مانده یا بی ثبات، که توانايی مداخله موثر در بازار ارز را ندارند و نرخ بهره آنها نیز تاثیری بر تصمیمات صاحبان سرمایه نمیگذارد، و لاجرم صرفا نظارهگرانی هستند که از این وقایع لطمه ميبینند، جنگ ارزی کنونی قربانیان دیگری هم دارد. سخن از کشورهايی است که واقعیتهاي اقتصاد جهانی امروز را نادیده ميگیرند و از استیصال کشورهای صادرکننده و دلایل ارزانی پولهایشان بیخبرند. کشورهايی که کاهش ارزش پول ملی را نشانه ضعف و مایه سرشکستگی ميپندارند و بهرغم تورم داخلی و کاهش قدرت خرید پول ملی در داخل کشور، ثروتهاي ملی را دستمایه جلوگیری از کاهش نرخ برابری ميسازند. کشورهايی که بازارهای خود را به روی کالاهای ارزان قیمت خارجی گشودهاند و از این رهگذر، هم اشتغال داخلی را کاهش داده و هم تولید ملی را به ضعف و رنجوری کشاندهاند.هنگامی که اقتصاد جهانی سرپا و سر حال شد، این کشورها درمييابند که غفلت آنها در «سالهاي جنگی»، تولید داخلی را چنان نحیف و بیرمق ساخته که یارای رقابت، حتی با قیمتهاي دستکاری نشده کالاهای خارجی را نیز یکسره از دست داده است. منابع 1 - http://www.guardian.co.uk September 28, 2010 2 - برای اطلاع بیشتر از تاثیر بحران اخیر بر تجارت بینالمللی ن. ک. به مقاله «بحران اقتصاد جهانی، سقوط تجارت بینالملل و چالشهاي پیش رو». به قلم نگارنده. در دنیای اقتصاد 15 دی ماه 1388 3 - Paul Krugman. “China, Japan, America”. N.Y.Times. September 12, 2010 4 - “Turkey steps into currency warfare”. Daily News. October 6, 2010 منبع خواندن مطالب موجود در این فروم هم به درک موضوع کمک میکند و همچنین متن زیبای زیر http://www.gheymatha.com/showthread.php?p=198987 |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۲۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۳/آبان/۸۹ ۱۸:۳۸)فرهاد نوشته است: با سلام مجدد با اشنیدن این گفته ها احساس می کنم دارم فیلم آواتار رو دوباره میبینم ! موفق باشید |
|||
|
|
۱:۲۶, ۸/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۰ ۱۹:۲۴ توسط an147.com.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
افشای راز «پروژه آرمگدون 2012» ![]() احتمالاتی گفته شده است، سال 2012 صهیونیست انجام میدهد (پروژه آرمگدون 2012): 1- اعلام و رونمایی حکومت نوین جهانی (بنی اسرائیل به مرکزیت اورشلیم جدید) (احتمالا این دفعه چین به جای امریکا ابزار اجرا خواهد بود). انجام این عمل، قبل از آنکه حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند، چون با ظهور بساط آنها برچیده می شود. 2- ظهور دجّال یک چشم اصلی آخرالزمان. 3- انفجار هسته ای مترو لندن در هنگام المپیک لندن توسط عوامل صهیون و غرب (و گردن ایران بیندازد). 4- ترور یک شخصیت بزرگ جهان. مانند افرادی همچون اوباما، و گردن ایران بیندازد. (در فیلم 2012 ساخته 2009، صحنه عزاداری مردم در CNN مشخص است). (سال 2012 زمان انتخابات امریکاست). البته، چون صهیون، مردم جهان را بی غیرت کرده است و فریب داده است و مردم، دشمن را دوست و دوست را دشمن گرفته اند؛ پس می تواند یک شخصیت مثبت جهان هم باشد تا ایجاد فتنه و چند دسته گی در یک حکومت نماید. 5- افتتاح معبد سلیمان صهیونیست در قدس و تخریب کامل مسجد الاقصی. کنیسه خراب (هروه) در 50 متری مسجد الاقصی افتتاح شد! 6- حمله نظامی اسرائیل به ایران یا برعکس (حمله توسط خود اسرائیل، یا به واسطه گروه هایی مانند القاعده و طالبان یا کشورهای دیگر= شروع جنگ جهانی سوم). حمله س ک س ی و بی غیرتی را توسط کانالهای فارسی وان و جم تی دی و... قبلا به ایران انجام داده اند. 7- زلزله بزرگ تهران. در صورت زلزله در تهران، کشور فلج و متلاشی می شود. به مقاله «تهران، پس از زلزله بزرگ» توجه فرمائید. 8- جنگ اعتقادی و ایمانی. 9- ظهور و پرواز بشقاب پرنده های یوفو (UFO) (اصطلاحهایی مانند: اجسام نورانی در احادیث آخرالزمان): در افتتاحیه المپیک لندن به خاطر یادبود 11 اسرائیلی کشته شده در المپیک مونیخ، در آسمان ورزشگاه بشقاب پرنده های یوفو (UFO) که همه ساخت بشر بوده اند و کاربرد نظامی- جاسوسی دارند، به پرواز در می آیند. 10- انفجار و تخریب برج های ماسونی (ابراج البيت، 72 طبقه) بر فراز کعبه و مسجد الحرام به روی کعبه، و احتمالا تخریب کعبه. احتمالا در تاریخ 2012.12.21 ساعت 11:11 . در 2001.9.11 خبر های حاکی از آن دارد که یک شامل یک کره، به نماد کعبه در کنار برجهای دوقلوی تجارت جهانی امریکا وجود داشت. و یک مناسک بود، اما این بار یک مناسک واقعی تر، با خود کعبه می خواهند انجام دهند! صحت خبر درباره این نماد در کنار برجهای دوقلوی امریکا باید بررسی گردد. ![]() * لطفاً این مطلب را پخش کرده و در اختیار دوستان خود قرار دهید. اگر تفسیری درباره این موارد دارید بیان نمایید و اگر احتمالات دیگری که به نظرتان میرسد را ایمیل نمایید. ما نباید داخل بازی غرب شویم و عکس العملی نشان دهیم. باید نقشه های آنها را فاش کنیم. این موارد با توجه به نشانه هایی که خود فراماسونر ها داده اند و به آنها در وبسایتها یا سخنرانی ها اشاره شده است، گردآوری شده است. منبع: www.an147.com info@an147.com |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پروژه ماسونر نشان دادن اسلام برای جنگ آرمگدون، جدی است | vavp | 32 | 22,374 |
۹/اردیبهشت/۹۲ ۱:۲۲ آخرین ارسال: ندا دهنده |
|
| آخرین دست و پا زدن های صهیونیزم - نگاهی کلی به پروژه جدید صهیونیزم | MEYSAM.NAJJAR | 4 | 3,731 |
۱۱/مرداد/۹۰ ۳:۵۴ آخرین ارسال: تازه وارد |
|
| آیا آرمگدون همان قرقیسیاست؟ | صریا | 0 | 1,831 |
۲/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۲ آخرین ارسال: صریا |
|
| استاد رائفی پور: نا آرامی های خاورمیانه را در راستای پروژه 2012 | ANTi666 | 29 | 20,529 |
۲/تیر/۹۰ ۱:۵۳ آخرین ارسال: ريحانه الرسول |
|

![[تصویر: yhzbrupi27bw37l8kda8.gif]](http://up.iranblog.com/images/yhzbrupi27bw37l8kda8.gif)
![[تصویر: 1287934380_5.jpg]](http://nafee.ir/uploads/posts/2010-10/1287934380_5.jpg)