|
>>>>>>راجع به ارتباطات بین کاربران !!<<<<<<<
|
|
۱۰:۳۹, ۱۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۱۹:۳۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کاربران گرامی . سلام علیکم
به حمدالله و در سایه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تالار از بازدید مناسب و پستهای مفیدی برخوردار هست و روز به روز کاربران ما رو به افزایش هستند . خوب فضای مجازی ، محدودیت ها و فرصت های خاصی دارد که با فضای ، عادی قابل مقایسه نیست . خیلی ها دوست ندارند هویتشون در فضای مجازی مشخص باشد . برخی علاقه دارند خودشان را آن طور که دوست دارند نشان دهند. برخی هم صادقانه ،خودشان هستند . زندگی ما هم به تالار محدود نمی شود و هر کدام مسئولیتهای غیر تالار هم داریم . پس قائدتا نباید از کادر تالار انتظار برود که تمام وقت خودشون را در تالار سر کنند . اگر چه عمده مسئولین وقت زیادی می گذارند . خوب در این میان بسیاری از کاربرها با هم رابطه دوستانه پیدا کرده اند . این دوستی ها خوب مزایای بسیاری دارد اگر درست پیش برود اما ممکن است کاربری خودش را در قالبی معرفی کند که غیر واقعی هست . خواهش از دوستان داشتم و اون این هست که در انتخاب دوستان مجازی ، شدیدا وسواس به خرج بدهید . شناخت در فضای مجازی هر چقدر هم به نظر زیاد بیاید باز هم کم هست . چند خواهش از شما داشتم که اگر به آنها عمل کنید هم شما موفق تر خواهید بود و هم ما : جدیدا مسائلی پیش آمده در بین کاربران مختلف که ایجاب می کند ، کمی زیرکانه تر اقدام کنیم . 1-پیغام های خاص کاربران را با مدیران درمیان بگذارید . خصوصا کاربران جدید . 2-اگر مشکلی با شما مطرح شد ، سعی بفرمایید که خودتان حلش نکنید . [b] دوباره تاکید می کنم فضا مجازی هست و هر کس به هر قالبی که علاقه داشته باشد فرو می رود . این مسئله خیلی مهم هست چون در پیامهای خصوصی فقط شما ، ناظر هستید . مثلا ممکن هست اگر در فضای عمومی تالار مسئله ای بیان بشود و راستی و دروغ بودن آن توسط کاربری مشخص شود . اما فضای خصوصی شما یک نفره هست و ممکن هست شما بی اختیار تحت تاثیر قرار بگیرید . بدون اینکه برایتان مشخص شود این مسئله دچار مشکل هست . به جملاتی از قبیل جملات زیر که سعی در جلب همراهی شما را دارد کلا حساس باشید : "من از طرف فلان کاربر قدیمی با شما آشنا شدم " "من همیشه پستهای شما را دنبال می کنم " " آیدی قبلی من فلان بوده " "من آشنای فلانی هستم " (اگر هم درست گفته باز هم چک کنید ) "فلانی راجع به من فلان فکر را دارد " " من راجع به مسئله ... نگران هستم " و... پیشنهاد ما این هست که 1-حتی الامکان وارد مسایل خصوصی که کاربران ابراز می کنند، نشوید . 2- پیشنهاد کنید به طرف مورد نظر که مسائل خودشون رو با مدیران در میان بگذارند . 3- نگذارید تا کار از کار بگذرد و بعد بیایید و مطرح کنید . از همان اول ، ماجرا را اطلاع بدهید . توصیه ها را جدی بگیرید . ما هم سعی می کنیم بعد از ارجاعها ، در حد توان خودمون و ظرفیت دنیای مجازی ، کمکی داشته باشیم . پیشاپیش تشکر از توجه دوستان تکمیل شده تذکر اینجا: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid266103 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۳, ۱۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۸ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من دارید کمی تند می رید ، یعنی اگر شخصی جهت رفع یک مشکل علمی شخصی و یا گرفتن مشورت در زمینه یک مشکل خانوادگی از ما کمک خواست اون رو علنی کنیم؟خوب اون شخص به من اعتماد کرده ، شاید دلش نخواد مدیر هم بفهمه این موضوع رو. در ضمن گاهی اوقات ممکنه یک مبحث در صورت ادامه تکلم دو نفر به بیراهه کشیده بشه ، اون دو نفر می تونند به صورت خصوصی مشکل رو حل کرده و جواب رو قرار بدند. یا ممکنه در زمینه حل یک مسئله علمی که با هم اشتراکاتی دارند بخواند صحبت کنند ، تا بدون حاشیه به نتیجه برسند. البته این به غیر از پست خصوصی بین جنس های مخالف هست. |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۴۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام جنابhavbb110 این مواردی که عرض کردم خیلی پیش پا افتاده و جزئی بود... توضیح بیشتری نمیتونم بدم ولی واسه یکی از مدیرای خانوم تو یکی از تالارهای مذهبی همچین اتفاقی افتاده بود که اون خانوم موضوع رو به مدیر ارشد تالار گزارش دادن و جالب اینجاست اون آقای مزاحم می گفتن: منکه قبلش بهشون گفتم میشه چندتا سوال ازتون بپرسم؟؟؟؟؟ و ایشون خودشون اجازه دادن!!!!!!!!!!! و بعد از اینکه همه چی علنی شد دیدیم غیر از اون خانوم مدیر به تعداد زیادی از کاربرا که خانوم بودن و بعضا کم سن و سال، همین پیام رو داده بود و اون بیچاره ها هم رو حساب مذهبی بودن محیط جواب بیشتر سوالاشو داده بودن و شاید اگه لو نمیرفت همینطوری ادامه داشت هر دفعه یه سوال جدید و.... به طور کلی تو 90 درصد موارد هیچ فرد مذهبی دنبال مشخصات بقیه کاربرا نمیگرده و یا همچین پیشنهاداتی بهشون نمیده... اگه بخواد کمکشون کنه میتونه بصورت عمومی باهاشون بحث کنه و به نتیجه برسه... ضمن اینکه آدمای منافق و دورو دورنگ که بسیار خطرناک هستن هیچوقت با ظاهر غیرموجه با کسی ارتباط برقرار نمی کنن... به شخصه معتقدم آدم میتونه با "حداقل" ارتباطات "حداکثر" استفاده رو از محیط های مذهبی ببره... در پاسخ دل خسته عزیز: ببینید تو محیط مجازی که خیلیا میتونن به راحتی هویت واقعی خودشون رو پنهون کنن جای مطرح کردن مسائل و مشکلات خانوادگی نیست... حدیث داریم: حضرت علی(علیه السلام) می فرمایند: از گفتگو و اختلاط با زنان(نامحرم) بپرهیز، به راستی هیچ مردی با زن نامحرمی در خلوت سخن نمی گوید مگر اینکه در دل او نسبت به وی رغبت پیدا می کند. البته این نظر شخصی منه و با توجه به مواردی که مشاهده کردم فکر می کنم بهترین راه داشتن حداقل ارتباطات هست. حالا شاید شما نظرتون متفاوت باشه...البته ممکنه فردی واقعا تو محیط های مذهبی شناخته شده باشه و بشه ازش کمک گرفت ولی همونطور که میبینید این حدیث کلی هستش و بین افراد مذهبی و غیر مذهبی تفاوتی قائل نیست... |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اولا بنده قبول ندارم که فرد مذهبی عین روبات راه بیوفته تو تالار و اصلا با کسی ارتباط دوستانه نخواد برقرار کنه (صد ها مثال نقض این حرف شما در همین تالار موجوده)
دوما شاااید این مطالبی که گفتید درباره ی پیغامهایی که بین دو جنس مخالف رد و بدل میشه صدق کنه ، ولی نه برای همه! تازه در مورد اونم نباید نظر قطعی داد ، فقط باید قدری بیشتر احتیاط کرد ، همین! حالا چون توی یه فروم یه اتفاقی اینطوری افتاده که دلیل نمیشه ما کلا بدبین بشیم نسبت به همه چیز. این نوع برخورد شما مثل اینه که یه نفر توی دریا خفه شده باشه ، ما دیگه کلا قید دریا رفتن رو بزنیم. یا مثلا یه نفر رو برق گرفته ، ما بیایم بگیم هرچی سیم توی خونمون هست میخوایم بکنیم بندازیم دور و ما اصلا برق نخواستیم!! |
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ببينيد دوستان
مسئله خوب يا بد بودن دوستي هاي تالار نيست كه، مسئله دقت در انتخاب دوست مجازي هستش. |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۳ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام برادر گرامی
بذارید راحت بگم تو محیط مجازی خیلی از خانوم ها میتونن خودشون رو آقا معرفی کنن و خیلی از آقایون هم میتونن بگن خانوم هستن...یا حتی افکار واقعی خودشون رو پنهون کنن... شاید جالبترین ارسال این تاپیک، ارسال آقای وحید110 و همینطور آقای شهرام بود که خیلی واضح گفتن ممکنه ما اونی نباشیم که شما فکر می کنید... هرچند مزاح بود!!!!!!!!!! ولی واقعا باید بسیار احتیاط کرد... حالا با این وجود شما اگه میتونید راست و دروغ رو تشخیص بدید و فکر می کنید اونجوری راحت ترید خود دانید... این رو هم خدمتتون عرض کنم که این تالار "تنها" جایی هست که من با اسم خودم عضو شدم و دارم راحت و به دور هر مسئله و حاشیه ای فعالیت می کنم...پس امیدوارم حرفامو به حساب بدبینی به بچه ها نذارید... |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بله بنده منکر این چنین ویژگی فضای سایبر نشدم. معلوم نیست ما شخصیت واقعیمون رو گفته باشیم هر چند به صلاح هست که گفته نشه....
بحث منم این نیست که نباید احتیاط کرد در انتخاب دوست در فضای مجازی. فقط میگم این چند تا جمله ای که به عنوان شاخص در پست اول تاپیک ، و اولین پست شما در این تاپیک نوشته شد سختگیرانه هست! و بد بینانه! به یکی از دوستان داشتم میگفتم همین الان که اگر بخوام به این شاخص ها توجه کنم نصف پیغامها رو باید به مدیران اطلاع میدادم از اول فعالیتم تا الان توی این حدود شش سال.... |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ببینید شاید باید بحث باز بشه ..
در مورد ارتباط با نامحرم . اگر بخواد تحت هر عنوان وجدان راحت کنی هم انجام بشه تاثیر خودش رو میزاره . در مورد همجنس ها هم باید در مورد قرار ملاقات و از این صحبت ها نهایت احتیاط بشه در مورد حتی ارتباط جهت ازدواج . دیگه خودتون میدونید و لازم نیست تذکر بدیم که ممکنه کار به کجا بکشه . همیچنین دیده شده کسانی که جرات ندارند موضوعی رو عمومی در تالار مطرح کنند . از طریق خصوصی در حال به انحراف کشیدن دوستان هستند (در این تالار به دلیل قوت مبانی نظری کمتر) نمونش همین جزب عضو برای گروه های منحرف . از گروه های سوسیالیستی گرفته یا همین مدعیان دروغین . درسته در این تالار فضای خیلی خوبی حاکمه ولی باید به دامهای شیطان هم نگاه کرد . هر چه فردی ایمانش قوی تر بشود شیطان نقشه های پیچیده تری وضع میکند یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلامی دوباره
اگر غیر از مسئله جنیست طرف مقابل رو خط بکشید ، ما بقی مسائل تفاوت زیادی با دنیای واقعی ندارند،من ممکنه تو دنیای واقعی ادعای شیعه بودن کنم ، توی دنیای مجازی هم همین طور ، ممکنه ریا کار باشه ، این جا هم همین طور ، اما خوب آیا به نظر شما یک کاربر حق نداره با من در مورد مسائل علمی تبادل نظر خصوصی داشته باشه؟ خوب مثلا من فلانی رو می شناسم که در فلان زمینه قدرت علمی داره (بنا بر تجربه و مطالعه نوشته ها) ، پس چه نیازی هست که همه چیز رو علنی مطرح کنم؟ مثلا من خجالت می کشم که همه متوجه بشند من فلان مسئله سطح پایین رو متوجه نمی شم ، چه اشکالی داره از یک اهل فن این سوال رو بپرسم ، بدون کوچک کردن خودم؟خوب وقتی اون مسئله مسئله ای نیست که باعث ایجاد گمراهی بشه ، چرا نباید پاسخ داد؟حالا فرضا مشخص بشه جنسیت طرف اشتباه بوده ، باز هم در خیلی از موارد صدمه ای وارد نمی شه. مثلا به عنوان مثال شخصی از من می پرسه که فلان شعری که می خواد در این جا قرار بده از نظر وزن شعری مشکل داره یا نه ، و نمی خواد همه بفهمن این موضوع رو ، یا می خواد من براش تصحیح کنم ، به نظر شما اگر من کاملا منطقی برخورد کنم چه آسیبی ممکنه جواب دادن به این سوال داشته باشه؟ |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام راستشو بخواین تو این دوره زمونه به هیچ کسی نمیشه اعتماد کامل کرد اینجا که یک فضای مجازی بیشتر نیست من با خواهرم فاطمه خانوم کاملا موافقم اگر من به کسی بر بخورم که داره جهت فکری خاصی بهم میده 100در100 اعلام میکونم چون شاید نفر بعدی نتونه تشخیص بده و به بیراه کشیده بشه بازم تاکید میکنم خیلی حواستونو جمع کنید که به بیراه نرید برای شروع من به این آقای وحید 110 خیلی مشکوک شدم دیدید که خودشم گفت که به آواتار و امضاء و نوشته های مذهبیش نگاه نکنید ممکنه منافق باشه الانم شکم بیشتر شده بهش![]() صلوات یا الله |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۳)دل خسته نوشته است: سلام نه عزیز، منظورشون اینه که به عنوان مثال از طرف 1کاربر در پیام خصوصی پیشنهاد دوستی و رابطه میشه، نم که شناختی از کاربر ندارم، از 1ی از مدایران در موردش سوال میکنم، اگه تایید شد، در حدی که فضای مجازی ایجاب میکنه با اون فرد ارتباط میگیرم . مسلما در فضای مجازی آدم باید چشم و گوشش رو خیلی بیشتر باز کنه و به هر کسی هم اعتماد نکنه، این تجربه ی چند ساله ی جودم از حضور در فضاها و chat room های مختلفه ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

الانم شکم بیشتر شده بهش