کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من لائیک هستم،مهدی کجاست؟؟(کمکم کنید)
۹:۰۴, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام دوستان،بنده قبلا این سوال رو در یک پست مطرح کردم اما به هیچ پاسخی نرسیدم پس مجبور شدم تاپیک ایجاد کنم تا شما کمکم کنید.
این مسئله خیلی حیاطی هستش چون اگر بتونم به این سوال جواب بدم میتونم یک نفر رو حتی شیعه کنم.
با چنتا دوستام بحث می کردم در مورد اثبات وجود امام زمان و بحث خوب پیش می رفت چون می تونستم از کتب و ادیان الهی مثل عهد عتیق و عهد جدید و صحف حضرت ابراهیم و حتی زبور حضرت داوود وجود مهدی فاطمه رو براشون اثبات کنم اما با یک سوال واقعا کم آوردم و این بود که یک نفر پرسید: « من لائیک هستم،مهدی کجاست؟»
از دوستان تقاضا دارم بنده رو برای پاسخ گویی به این سوال حساس کمک کنن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Havbb 110 ، saloomeh ، m.hossein ، vahrakan ، نگار ، ساقی ، مفقود الاثر

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۲۴, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #41

بسمه تعالی
سلام
ببخشید من خیلی متوجه نمیشم که میفرمایید پیامبر را به عنوان راهنما قبول دارد نه منجی دقیقا فرق بین راهنما و منجی رو اشون چی میدونند؟
موضوع بعدی هم که یخواستم بگم این بود که چه طور میفرمایند عقل به تنهایی کافی هست در صورتی که نتیجه عقل به تنهایی رو داریم در دنیای کنونی میبینیم که باعث انحطاط بشریت شده و اگر خم اقوامی هدایت نشدند بخاطر همین موضوع بوده که بجای پیروی از پیامبر از عقل و فقط عقل خود ان به شکل متعصبانه استفاده کردند کما اینکه در قران امده ایم افراد علاقه مندند روش پدرانشون رو ادامه بدهند و نه روشی که پیامبران الهی برایشون اوردند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۳۰, ۱۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #42
آواتار
به نام خدا

سلام

ارسال ها رو که میخوندم یه کم گیج شدم...درواقع نفهمیدم که این جناب لائیک بالاخره به خدا اعتقاد داره؟ به کدوم خدا اعتقاد داره؟(خودتون گفتید خدایی که ما بهش اعتقاد داریم!) بعد گفتید به قرآن اعتقاد داره بعد یجورایی گفتید اعتقاد نداره بعد پیامبرو قبول داره بعد یجورایی گفتید قبول نداره!!!!!!!!!!!! یعنی معلومم نشد که ایشون لائیک مخلص!!!!!!!! هستن یا نه!

اگه واقعا معلوم میشد که به چی اعتقاد دارن شاید می شد کمکشون کرد...ولی هرچی که بچه ها جواب دادن باز شما یه مطلب جدید گفتی و بعضا گفته های خودتون رو نقض کردین...

من فقط میخواستم مثالی رو که در مقدمه یه کتاب خوندم و واسم جالب بود اینجا بنویسم...قبل از هرچیز خدمت شما عرض کنم که طبق فرموده امام خمینی(رحمة الله علیه) ما مامور به وظیفه ایم نه مامور به نتیجه...شما وظیفه تون رو انجام بدید در حد توان دیگه اگه نتیجه نداد شما مسئول نیستید...

در مقدمه این کتاب(موعود امم) آمده که حتی طبیعیون و اشتراکیون(منکرین خدا) نیز خواهان رهیدن از بن بست های علمی و اجتماعی توسط یک نابغه و مصلح و رسیدن به جامعه ایده آل به دور از معضلات فردی و اجتماعی و اختلاف و کشمکش های سیاسی هستند.................

اما آنچه که در مقدمه خوندم در واقع حاکی از این بود که هیچکس واقعا نمیتونه منکر وجود منجی باشه حتی اگه به عقل نداشته خودش رجوع کنه!!!!!!!! قطعا اون آقای لائیک باید جزء یکی از این گروه ها باشن(البته مثال هست برای تقریب ذهن)

مدیر خانه یا اداره ای از آن محیط غایب است و در نتیجه در آن مکان کم و بیش هرج و مرج برقرار است:

الف: عده ای عقلا می دانند اگر مدیر بود وضع چنین نبود و انتظار مدیری را می کشند. اینها صاحبان مکاتبند(توجه داشته باشید که عقلا میدانند با آمدن مدیر هرج و مرج از بین میره و حتی به الهی و غیرالهی بودن اون اشاره نشده پس عقلشون میگه واسه از بین رفتن هرج و مرج نیاز هست که مدیر بیاد)

ب: عده ای بعضی اوصاف مدیر را شنیده اند. مثل صاحبان ادیان.

ج:عده ای نام او را هم می دانند و به بعضی از اوصاف او آگاهی دارند مانند اهل سنت.

د: عده ای نام و القاب و تمام اوصاف و مشخصات او را می دانند بلکه علائم پیدا شدن مدیر را می شناسند و از برنامه او دقیقا مطلع اند فقط وقت دقیق آمدنش را نمی دانند این گروه شیعیان هستند.

ببینید اعتقاد به منجی تو همه ادیان هست اگه بخواید میتونم چندتا مثال واسه تون بزنم از آئین های هندی که تو همین کتاب خوندم و در آخر معلوم میشه تمام ادیان به همون منجی اعتقاد دارن که ما اعتقاد داریم منتها درست نتونستن منجی رو بشناسن...از اونجائی که این فرد مورد نظر شما به خدا اعتقاد دارن و طبق گفته خودتون پیامبران هم قبول دارن پس ناگزیر باید به یه دین هم معتقد باشن دیگه...HuhHuhHuh سوال اینجاست به کدوم دین اعتقاد دارن؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، yaali1247 ، عدالت ، blue.blood ، سید ابراهیم
۲۰:۳۷, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
سلام
ببخشید یهو پریدم وسط بحثتون.
آقا اول باید ریاضی 1 رو پاس کنی بعد ریاضی 2 رو برداری.Big Grin
غیر از اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من موندم یه نفر که خدا رو قبول نداره چکار امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) داره؟
اصلا قابل بحث نیست.چون اثبات وجود امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که یک قانون فیزیکی نیست که بشه با آزمایش و این حرفا ثابت کرد.
نیازمند کلی مبانی اعتقادیه.
این طور نیست؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، محمود ، saloomeh ، عدالت ، سید ابراهیم
۲۲:۵۲, ۱۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۳ توسط seiied.)
شماره ارسال: #44
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تشکر از دوستان.بنده هیچ حرف متناقضی نزدم و فقط اعتقادات ایشون رو بیان کردم.یک شمای کلی از اعتقادات ایشون: خداوند رو با تمام صفات جلال و جمال قبول داره و می پرسته.به تمام پیامبران اعتقاد داره چون راهنمای بشر بودند برای شناخت خداوند.چون انسان مجبور بود که خدا رو از طریق همنوع خودش یعنی انسان بشناسه.به منجی و امام اعتقادی نداره زیرا این همه پیامبر در ادیان آمد اما همچنان انسان در فلاکت به سر می بره.پس تنها خود خداوند منجی میتونه باشه.به قرآن و هیچ کتاب الهی اعتقاد نداره چون همه تحریف شدن.اگر از قرآن برای من سند میاره به این دلیله که قرآن رو خوب بلده و می خواد بگه که قرآن هم به منجی که مهدی باشه اشاره نکرده
پاسخ به azam: ایشون دین رو زائیده تفکر بشر می دونه.ضمنا هر کس که پیامبر و خدا رو قبول داره ملزم به قبول امام و منجی نیست.مانند همین اهل تسنن خودمون که به ائمه اعتقادی ندارند
۲۳:۲۰, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #45

بسمه تعالی
سلام
ببخشید به سوال من جواب ندادید
ببخشید من خیلی متوجه نمیشم که میفرمایید پیامبر را به عنوان راهنما قبول دارد نه منجی دقیقا فرق بین راهنما و منجی رو اشون چی میدونند؟
۲۳:۲۵, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #46

بسم الله الرحمن الرحیم
آقا این دوست شماحق داره، سوالش اساسیه. پرسیده امام زمان علیه السلام کجاهستن. امام در بین ماست. حضرت صادق علیه السلام: یرونه ولکن لاتعرفونه
متاسفانه ایشان دربین ماهستن ما ایشان را میبینیم اما نمیشناسیم
در بازارهای ما راه می روند بر فرش های ما قدم میگذارند
خود ما ایشان را برده ایم در پرده غیبت و به سوالای یک جوون جوابهای استدلالی میدهیم
غیبت به معنی غایب بودن ایشان و غایب بودن یعنی مخاطب ما نیستن، تنها همین.
ایشان،دوست شما، کافیست مهرامام زمان را درک کند، یه کمی باهاش حرف بزنه تا مهر خدایی رو درک کنه تا بفهمه خدای مهربون یه امام مهربون تر از مادر نسبت به کودش را برای ما قرارداده. او صدای مارا میشنود آنچه در دل داریم میداند.او اذن الله السامعه، عین الله الناظره است.
دینی که با امامت کامل شد اساسش آن است.
خطبه غدیر ، زیارت جامعه هرچند خودم کامل نمیدانم شمارا و ایشان را به اینها ارجاع میدهم.
موید باشید به تاییدات حضرت صاحب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seiied
۰:۱۴, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
تفاوت منجی با راهنما از نظر ایشون: راهنما کسی است که برای یک مدت کوتاه برای انسان ها جهت آشنایی ایشان با خداوند و یه سری احکام به میان انسان می آید مانند پیامبران.اما منجی کسی است که انسان و بشریت رو از ظلم و فلاکت برای همیشه نجات میده.یعنی راهنما سعادت موقتی هستش و منجی سعادت دائمی.
(۱۶/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۰)yaali1247 نوشته است:  بسمه تعالی
سلام
ببخشید به سوال من جواب ندادید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۱:۲۳, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #48

بسم تعالی
ببخشید ولی حالا 2 تا سوال دیگه دارم
اول لینکه یعنی چی سعادت دائم و موقت مگه سعادت موقت هم داریم؟
چگونه از منجی همچین برداشتی میشود که برای همیشه انسان ها رو از ظلم و فلاکت نجات میده؟
۱:۲۷, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سوال اول: منظور اینه که پیامبر راه سعادت در دنیا رو به انسان نشون می ده(سعادت موقت) و منجی راه سعادت در دنیا و آخرت رو برای انسان فراهم می کنه(سعادت دائمی).
سوال دوم: خوب اسمش روشه دیگه،منجی.یعنی نجات دهنده.همونطور که پیامبر یعنی پیام آور.
[font=B Nazanin][/font]
۱:۳۴, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #50

بسمه تعالی
بر چه اساسی ایشون میفرماید که پیامبر راه سعادت در دنیا رو نشون میده نه در آخرت رو؟
خوب پیامبر هم برای چی پیام ها رو از طرف خدا برای ما میاره احتمالا باید برای این باید باشه که ما رو از فلاکت نجات بده دیگه!!
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا