|
مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
|
|
۲۲:۵۹, ۱۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
البته بنده ندیدم همین الان توی نظرات یه سایت مذهبی دیدم که مثل اینکه در اسلامشهر دیده شده نظر هم ربوط به 5 دقیقه قبل هست
22:53 الان یه پدیده ای در آسمون شهرمون دیدم یه شیی مثل یه پروزکتور که خیلی نور داشت در سمت شمال غربی آسمان داشت نور میداد، به یکباره یه چیزی شبیه موشک از طرف فضا خورد بهش از طرفی که نور نداشت به حالت چرخشی شروع کرد به انفجار و دود سفید بزرگی حاصل شد و این دود بعد از 10 دقیقه محو شد اگه دوستان خبر جدیدی در این مورد دارن و یا خودشون دیدن اینجا بگن |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۰۱, ۱۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۳:۰۲ توسط مجید121.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۱ ۲:۵۰)seyed نوشته است:من جسارت نکردم ... من گفتم تصاویر و فیلم ها با حرفهای شما هماهنگ نیست . اگر شما شایعه پپسی رو قبلا نشنیده بودید و بدون پیش زمینه ی ذهنی این پدیده رو می دیدید باز هم به پپسی ربطش می دادین ؟نقل قول:تصاویر و فیلم های گرفته شده از این پدیده با حرف شما مغایر است دوست عزیز ! |
|||
|
|
۳:۱۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
اره صد در صد باز هم میگفتم.
اگه توضیحات و مشاهدات منو بخونین یه شب قبل ترش یه نور سفید رنگ رو که رفت و پشت کوه محو شد و امشب هم همون نور بالا اومد و اون نورها رو ساطع کرد. اگه به توصیفات من نگاه کنین میبینین که از بازی پلی استیشن pepsi man هم نام بردم که به محض دیدن این پدیده تو اسمون یاد اون بازی افتادم.اگه شما بازی کرده باشین. |
|||
|
|
۳:۳۳, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
رزمایش سراسری پدافند غیرعامل با عنوان 'طلوع فجر' به منظور ارزیابی واحدهای پدافندی کشور و 'بدون اطلاع قبلی' این واحدها، در ساعات پایانی پنجشنبه شب با موفقیت کامل اجرا شد
چکیدهبه گزارش «نسیم»، به نقل از روابط عمومی ستاد پدافند غیرعامل کشور، رزمایش مذکور که بدون اطلاع قبلی واحدهای پدافندی انجام شد ، با عکس العمل بموقع و مناسب کلیه واحدها مواجه گردید و با موفقیت کامل به پایان رسید. عكس
|
|||
|
۳:۴۵, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
تو روستای ما (طلاتپه ارومیه) همــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه دیدن
|
|||
|
|
۳:۵۱, ۱۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۴:۰۱ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
من فقط یک سوال برام پیش اومده : فاصله دو روزه قضیه پپسی با این شی نورانی اتفاقیه؟
فرضیه اول : غربی ها وقوع چنین پدیده ای را از قبل پیش بینی کرده بودند و قصد داشتند با مطرح کردن قضیه پپسی و همزمانی آنها , این پدیده را به خود نسبت دهند ولی در پیش بینی زمان دقیق آن از خداوند متعال رو دست خوردند و مصداق ( ان الله خیر الماکرین)؟ فرضیه دوم : پدیده امشب هم توسط انسان دوپا ساخته شده بود و همه اینها یک بازی بیش نیست من خودم فرضیه اول را تایید میکنم به یک دلیل بسیار مهم : قطعا مستحضر هستید که صهیونیست ها بر کتب حدیث و روایات معتبر ما شیعیان از خودمان دقیق تر و واردترند...و البته در صحت آنها هم شکی ندارند....خب با توجه به وجود احادیثی مبنی بر شی نورانی در آسمان و نوید نزدیک بودن ظهور حضرت حجت ایا منطقی به نظر نمیرسد که این نشانه را به نفع خود مصادره کنند؟ |
|||
|
|
۳:۵۴, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
آقا سید اگه شما فیلم هایی رو که مهدی2012 گذاشته رو دانلود میکردین دیگه این حرف رو نمیزدین
چون اینی که من دیدم هیچ (اصلا)به هیچ وجه من الوجوه شباهتی با پپسی یا در نوشابه نداشت من خودم دیشب نزدیک ساعت 3:30 بامداد بود که صدای عجیبی شنیدم اول فکر کردم ماشینی چیزی از در خونمون رد شد ولی بعد یادم اومد که جلوی خونه دستاندازی بود که ماشین نمیتونه با این سرعت ازش رد بشه ( وگرنه داغون میشد). قضیه خیلی خیلی عجیب بود: دیشب نیم ساعت مونده بود به اذان گفتم کمی قرآن و زیارت جامعه بخونم ( به حساب تعریف از خود نذارید اون شب بود فقد )اولای زیارت جامعه بودم که از پشتم صداهای عجیبی میومد . مثل اینکه کسی آروم رو مشمبا راه بره . مو به تنم سیخ شده بود ! بیخیالی طی کردم و گذاشتم رو حساب اوهام اما همینکه خاستم زیارتم رو ادامه بدم بازم همون سروصدا از کنارام اومد (چپ و راست و پشتم) خیلی ترسیده بودم چند بار که خواستم زیارتم رو ادامه بدم همون صدا میومد و وقتی اونور اینور و نگاه میکردم صداها قطع میشد... تا اینکه شروع به خوندن دوباره کردم و ایندفعه یه صدایی شبیه (شبیه ) پارس سگ از پشت دیوار بالکنمون اومد ( نزدیک بودن صدا رو کاملا فهمیدم) همون لحظه زیارتم رو دوباره شروع کردم که یه چیزی مثل انگشت پهلوم رو فشار داد که یهو مثل جن زده ها دو سه متری پریدم هوا . . . (اون انگشت رو کاملا حس کردم و میدونم توهم نبوده) که دیگه از شدت ترس یه آیه الکرسی خوندم ولی اون احساس که به نظرم حس ششم بود میگفت هنوز نرفتن شنیده بودم که قرآن اگه تو خونه ای باز باشه شیاطین از اون خونه دور میشن قرآن رو باز کردم و متوسل شدم به قرآن و ائمه و امام زمان بعد خیالم راحت شد دیگه از اون سروصداها خبری نشد تا اینکه بعد از خوندن سه صفحه یه صدای بوق مانندی رو از بیرون شنیدم و متأسفانه نرفتم ببینم که چیه ولی مطمئن بودم که چیز عجیبی مثل بقیه ی چیز هاست من با این که ندیدمش ولی این اتفاقاتی که برای من افتاد مثل قدرت گرفتن اجنه به نظرم اومد که تو این دنیا بتونن تصرف کنن ( تلاش های صهیونیسم برای قدرت دادن به اجنه است) شاید همون دروازه ای که یکی از دوستامون گفت !! اینجا حرفهای دور از اندیشه ای زده میشه که من واقعا تعجب میکنم که چرا بچه ها میخوان این پدیده رو یه چیز عادی نشون بدن ؟!!! اگه از این اتفاقات میترسید به ائمه ی معصوم متوسل بشید و دیگه اینکه سعی کنید به هبچ وجه گناه نکنید ، گناه باعث میشه که اجنه و شیاطین روی ما تأثیر بیشتری بتونن بذارن و ما رو راحت تر کنترل کنن ( مثل من ) |
|||
|
|
۸:۴۱, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
سلام
اتفاقا من همین دو سه شب پیش (سه شنبه شب) از دو تن از دوستان شنیدم که خودشون یا اطرافیانشون جن گرفته شدند و دنبال راه حال بودند. |
|||
|
|
۱۰:۰۵, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
تایید شده که این آزمایش موشک های قاره پیما روسیه بوده نه چیز دیگه ای
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,...31,00.html http://www.huffingtonpost.com/2012/06/07...79251.html |
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
فیلم جسم نورانی دیشب
به گزارش مشرق ، به نقل از روابط عمومی ستاد پدافند غیرعامل کشور ، شب گذشته با هدف ارزیابی آمادگی واحدهای پدافندی کشور رزمایشی سراسری با عنوان طلوع فجر برگزار و با موفقیت کامل انجام شد. بنا بر این گزارش، رزمایش مذکور که بدون اطلاع قبلی واحدهای پدافندی انجام شد ، با عکس العمل بموقع و مناسب کلیه واحدها مواجه گردید و با موفقیت کامل به پایان رسید. گفتنی است حوالی ساعت 22:18 شامگاه پنجشنبه( 18 خرداد 1391)، گزارش های متعددی از شهرهای کشور مبنی بر مشاهده پدیده نورانی عجیبی در آسمان منتشر شد که برخی منابع ماهیت این پدیده را به دلیل انجام این رزمایش می دانند. |
|||
|
|
۱۰:۵۷, ۱۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۲:۲۱ توسط عاشورايي.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
با سلام
با توجه به نوری که این جسم از خود به جا گذاشته می توان گفت که به احتمال زیاد ناشی از برخورد دو جسم بوده که حرکت مارپیچی انتهای جسم در سمت راست اینطور توجیه پذیری بیشتری پبدا می کند فقط با توجه به تصویر جسم دوم موردنظر قابل رویت نبوده. البته باید گفت حرکت مارپیچی ایجاد شده، جهتش به سمت زمین می باشد ![]() (این نظریه بر مبنای مشاهده و در نظر گرفتن فیزیک مسئله بیان شده است) البته با خبری که مرتبط با موشک روسی بوده هم موافقم چون با حرکت نازل خروجی گاز میتوان حرکت مارپیچی به دور خود ایجاد کرده مثل فواره های ابیاری . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

چکیده
عكس
![[تصویر: IMAGE634747171117414715.jpg]](http://www.nasimonline.ir/Images/News/Smal_Pic/18-3-1391/IMAGE634747171117414715.jpg)
)
![[تصویر: dcc41211aa62.jpg]](http://pdl.webuda.com/photos/dcc41211aa62.jpg)