|
در چه حالیم...؟
|
|
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد مهدی گایدید سابق سید مسافر پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) (گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدید ![]() خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!! یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است: وظایف منتظران (مکیال المکارم) جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن خوندن پیشکش حرف از عمل نمیخواد بزنی که .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاد این پست خودم افتادم: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی! حالا نقل ماست منتظران پوشالی همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودمونیم بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار دلمون هم خوشه با این اوضاع... حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم یاعلی رفقای گاگولم |
|||
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۹, ۱۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲:۱۱, ۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
|
محمد رضا شعبانعلی می گفت: چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
قرار بوده ۸ صبح بیدار شوی و میبینی شده ۸ و ربع٫ میگویی: اشکال ندارد تا ۹ میخوابم بعد بیدار میشوم! قرار بوده امشب ساعت ۹ یک ساعتی را صرف مطالعه کتاب کنی، می بینی کتاب نخوانده ۱۰ شده. میگویی: اشکال ندارد. فردا شب ساعت ۹ میخوانم. ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد. ایده ساختن ساعت به شکل دایره، ایده جادوگری فریبکار بوده است! ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد. اگر روزی خانه بزرگی داشته باشم، به جای همه دکورها و مجسمه ها و ستونها، ساعت شنی بزرگی برای آن خواهم ساخت و میگویم در آن آنقدر شن بریزند که تخلیه اش به اندازه متوسط عمر یک انسان طول بکشد. تا هر لحظه که روبرویش می ایستم به یاد بیاورم که زمان «خط» است نه «دایره». یادم باشد تابلویی زیر ساعت شنی ام نصب کنم: «خوش بین نباشید. این ساعت به ضربه سنگی میشکند… |
|||
|
|
۳:۰۴, ۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
|
فوق العاده بود
واقعا آفرین |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۹/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۴ ۲۳:۱۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
|
حضرت آیت الله بهجت رحمة الله علیه:
* بی حسین (علیه السلام) به جایی نمی رسید در فرمایش حضرت سید الشهدا (علیه السلام) به محمد حنفیه هست که می فرماید: "مَن تَخَلَّفَ عَنِّی فَلَا یَنَالُ الفَتحَ" [1] (هرکه همراه من نیاید، به فتح و پیروزی نمی رسد)؛ لذا مسلمان ها نتوانستند بعد ها، به جایی برسند. در چه حالیم ؟!!! [1] امام باقر (علیه السلام): "کَتَبَ الحُسَینِ بنِ عَلِیٍّ مِن مَکَّةَ اِلَی مُحَمَّدِ بنِ عَلِیٍّ: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ مِنَ الحُسَینِ بْنِ عَلِیٍّ إِلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ وَ مَنْ قِبَلَهُ مِنْ بَنِی هَاشِمٍ؛ أَمَّا بَعْدُ فَإِنَّ مَنْ لَحِقَ بِی اسْتُشْهِدَ وَ مَنْ لَمْ یَلْحَقْ بِی لَمْ یُدْرِکِ الْفَتْحَ وَ السَّلَامُ؛ حسین بن علی از مکه نامه ای به محمد بن علی نوشت: "بسم الله الرحمن الرحیم. از حسین بن علی به محمد بن علی (محمد بن حنفیه) و دیگران از بنی هاشم که با او هستند. هر کس به من بپیوندد شهید می شود و هر کس نپیوندد پیروزی نیابد. والسلام"؛ کامل الزیارات، ص75؛ بحارالانوار، ج45، ص87 و نیز نک: دلائل الامامه، ص188؛ مثیرالاحزان، ص39؛ لهوف، ص65. |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
|
یا اَبانا اِستغفِرلَنا ذُنوبَنا اِنا کُنا خاطِئین... امان از آن زمانی كه بيافتد به روی نامهای چشمان مهدی دلش می گيرد و با چشم گريان بگويد: اين هم از ياران مهدی در چه حالیم ؟!!! |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۲۹/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۴ ۲۳:۰۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
|
حضرت آیت الله بهجت رحمة الله علیه:
میرزای قمی (رحمه الله علیه) می فرموده است: "اگر برای نماز هایی که می خوانیم، خدا ما را عقاب نکند، خیلی باید شاکر باشیم". عبادات شروط زیادی دارد که معلوم نیست بتوانیم آن ها را رعایت کنیم و از عهده آن ها برآییم؛ اما دوستی و دشمنی شرطی ندارد و دوست خدا و دوستِ دوستِ خدا شدن به اندک چیزی حاصل می شود و آسان است. در چه حالیم ؟!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه)