|
در چه حالیم...؟
|
|
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد مهدی گایدید سابق سید مسافر پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) (گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدید ![]() خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!! یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است: وظایف منتظران (مکیال المکارم) جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن خوندن پیشکش حرف از عمل نمیخواد بزنی که .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاد این پست خودم افتادم: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی! حالا نقل ماست منتظران پوشالی همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودمونیم بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار دلمون هم خوشه با این اوضاع... حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم یاعلی رفقای گاگولم |
|||
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۲, ۲۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۶)علی 110 نوشته است: [quote='علی 110' pid='123839' dateline='1339346974'] بسم الله النور سلام. پایان روز جمعه س و زمان ارائه گزارش: از بین اعمالی که در تا پیک های مربوط به استغفار آمده بود بنده با توجه به کمبود وقتی که داشتم با عرض شرمندگی فقط اعمال زیر را توانستم انجام بدم: ذکر صلوات+ذکر استغفار+ذکر یا حنان+ذکر یا سریع الرضا+غسل توبه+ذکر اشهد ان لا اله الا الله وحده لاشریک له الها واحدا احدا صمدا لم یتخذ صاحبه و لا ولدا+مناجات تائبین+برداشتن دفترچه ای به منظور نوشتن تمامی اعمالی که در طی روز انجام میدهم. ان شاء الله خداوند توفیق اعمال بیشتر را نصیبمون کنه. |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۲۷/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۸ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به امیدخدا دفترچه رو طبق برنامه درست کردم ... از توو تاپیک هایی هم که معرفی کردین راستش من ذکر لااله الاالله رو انتخاب کردم که اول صبح هزار مرتبه بگم و طلب استغفار برای کسانی که حقی به گردنم دارند تووی هر قنوت نمازم و مناجات تائبین امام سجاد رو هم شب جمعه داشتم که واقعا به دلم نشست... ![]() نقل قول:الهی آمین ![]() راستی یه پیشنهاد دارم اگر دوستان موافق بودن باهم عملیش کنیم دعاکردن رو باید یادبگیریم توبه هم اولین قدمیه که منتظرای پوشالی باید بردارند به نظرم بیایم یه تاپیک ایجادکنیم تووش روی مناجات تائبین امام سجاد(علیه السلام) کارکنیم و همگام با هم یادبگیریمش ... چون اگر دعایی رو بخونی و نونی چی داری می گی و چی می خوای اون اثری که باید داشته باشه رو نداره ... یه جورایی بزرگان میگن انسان ندونسته که دعایی رو بخونه در مقام دروغگو قرار میگیره ... ولی واقعا وقتی بدونی داری چی میگی تا اون زمانی که نمی دونی و فقط داری روخونی می کنی حس و حالت خیلی خیلی فرق داره ... موافقین یه تاپیک ایجاد کنیم و تووش مناجات تائبین رو با هم یادبگیریم تا درست و درمون تویه کنیم ؟! فکرکنم حداقل10 روزی کار میبره و به قول جناب علی110 آدم پای کار میخواد تا واقعا به درک حقیقی این مناجات برسه... |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۲۷/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۱ ۱۵:۲۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلام.
من هم یه گزارشی از کار هام رو میدم. اولا باید بگم هنوز دفترچه رو بخاطر تنبلیم تهیه نکردم. ولی اینجا اومدم که دیگه تنبل نباشم. ایشالله امروز فردا تهیه میکنم. دوما: اینجا یعنی مشهد که ساعت 3:25 اذانه، از اون موقعی کع علی آقا این تاپیک رو زدن منهای دو تا صبح ساعت 3 بیدار شدم و نماز شب و استغفار 70 مرتبه انجام دادم. البته استغفار 70 مرتبه ای رو هم صبح و هم قبل از اذان مغرب انجام میدم. سوما: با یه حس و حال دیگه ای رفتم دعای کمیل که وسطش خوابم گرفت و رفتم خوابیدم. (خیلیحالم گرفته شد). چهارما: از امروز دیگه روزه ی ماه رجب رو از دست نمیدم و تمام روز هاش رو میگیرم إن شاءالله. پنجما: و همچنین این ذکر را اَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لا اِلهَ اِلا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ ما شاءَاللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخآءٍ اَلشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ اُعْجُوبَةٍ سُبْحانَ الِلَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصیبَةٍ اِنّا لِلّهِ وَ اِنّا اِلَیْهِ راجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضیقٍ حَسْبِىَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضآءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اِعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ . مهیا کردم براى هر هراسى«لا اله الا اللّه»را و براى هر اندوه و غمى،«ما شاء اللّه»را،و براى هر نعمتى «الحمد للّه»،و براى هر راحتى«الشکر للّه»،و براى هر شگفتى«سبحان اللّه»،و براى هر گناهى«استغفر للّه» و براى هر مصیبت«انا للّه و انا الیه راجعون»را،و براى هر تنگى«حسبى اللّه»و براى هر قضا و قدر«توکلت على اللّه»را،و براى هر دشمن«اعتصمت باللّه »را و براى هر طاعت و معصیت«لا حول و لا قوّة الاّ باللّه العلى العظیم»را.
و همچنین: اَشهَدُ اَنَّ لا اِلهَ اِلّا اللهُ وَحدَهُ لا شَریکَ لَه اِلهاً واحِداً اَحَداً صَمَداً لم یَتَّخِذ صاحِبَة وَلا وَلَدا. "وسائل شیعه6/473 و حاشیه ی مفاتیح، تعقیبات مشترکه دوازدهم/61" گواهی میدهم خدایی جز خدای یگانه نیست ، شریکی برایش نیست و خدای یگانه و یکتایی است بی نیاز که مصاحب و فرزندی اختیار نکرده است . البته همشون + تف به ریا ![]() اینها رو گفتم که دوستان دیگه هم ... 1 و 2 و...(خودشون میدونن)
|
|||
|
|
۹:۴۵, ۲۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۱ ۱۰:۲۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
سلام.
بهتره تو قنوت نمازهامون این دعا های قرآنی رو بخونیم: ربنا ظلمنا انفسنا وان لم تغفر لنا وترحمنا لنكونن من الخاسرين ربنا فاغفر لنا ذنوبنا وكفر عنا سيياتنا وتوفنا مع الابرار ربنا اغفر لنا ذنوبنا واسرافنا في امرنا وثبت اقدامنا وانصرنا علي القوم الكافرين و البته یه دعای مهمتری هم هست: ربنا لا تزغ قلوبنا بعد اذ هديتنا وهب لنا من لدنك رحمه انك انت الوهاب |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۲۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۴ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
یاران عزیز عیدتان مبارک.انشاء الله که امشب هیچ کدام از دوستانتون در این تاپیک رو از دعای خیرتون محروم نفرمایید. به مناسبت این عید بزرگ یه شعر بسیار زیبا از مرحوم آقاسی تقدیمتون میکنم: يك نظر بر پرده ي نقاش كن تاب گيسوي قلم را فاش كن آفرين گو پنجه ي معمار را تا نمايد بر تو اين اسرار را فاش ميگويد به مالوح وقلم از وجود چهارده بي بيش وكم چهارده گيسوي در هم ريخته چهارده حبل از فلك آويخته چهارده ماه فلك پرواز كن چهارده خورشيدهستي سازكن چهارده پروازدر هفت آسمان هر يكي رنگين تراز رنگين كمان چهارده الياس در باد آمده چهارده خضر به امداد آمده چهارده كنعاني يوسف جمال چهارده موسي به سيناي كمال چهارده نوح به دريا متصل چهارده روح جدا از آب وگل چهارده درياي مرواريد جوش چهارده سيل سراپا درخروش چهارده گنجينه ي علم لدن چهارده شمشير پولاد آب كن چهارده سر چهارده سردار دين چهارده تفسير قرآن مبين چهارده پروانه ي افروخته چهارده شمع سراپا سوخته چهارده سر مست بي جام وسبو جرعه نوش از باده ي اسرار هو چهارده ميخواره ي ساقي شده وجه ربك گشته و باقي شده در ضمن بی صبرانه منتظر گام های بعدی هستیم.
|
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۲۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۵ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۳)meshkat نوشته است: بسم الله النور سلام مریم جون و همه دوستان اولا عیدهمگی مبارک و التماس دعای مخصوص توو این شبای نورانی یه خواهش: هرکی امشب زیارت مولی علی(علیه السلام) رو میخونه از اقا بخواد تا حاجت منم بده(توروخدا منویادتون نره) ... الان به نیابت از همه دوستان میرم حرم آقاامام رضا(علیه السلام) انشالله نائب الزیاره همه هستم ... |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲)محیصا نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیممحیصا جان بین دعاهات از آقا بخواه همه بچه های تاپیکو هرچه زودتر بطلبه. من که دلم لک زده واسه نگاه به گنبد آقا،باب الجواد،اذن دخول،سقاخونه،صحن گوهر شاد،شنیدن اذان صبح از گلدسته های حرمو...... آقا جان خودت بطلب دیگه.بدجوری هوایی شدم.
|
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
منم دو شعر از حافظ مینویسم
امیدوارم نگید این شعر موضوع تاپیک نیس و برین تو گفتگوی منتظران بنویسین شاید این شعر حرف دل خیلی از گاگولای این جمع باشه من عاشق این دو شعرم: ای پیک راستان خبر یار ما بگو احوال گل به بلبل دستان سرا بگو ما محرمان خلوت انسیم غم مخور با یار آشنا سخن آشنا بگو برهم چو میزد آن سر زلفین مشکبار با ما سر چه داشت زبهر خدا بگو هرکس که گفت خاک در دوست توتیاست گو این سخن معاینه در چشم ما بگو آنکس که منع ما زخرابات میکند گو در حضور پیر من این ماجرا بگو گر دیگرت بر آن در دولت گذر بود بعد از ادای خدمت و عرض دعا بگو هرچند ما بدیم تو مارا بدان مگیر شاهانه ماجرای گناه گدا بگو براین فقیر نامه آن محتشم بخوان بااین گدا حکایت ان پادشا بگو جانها ز دام زلف چو بر خاک میفشاند بر آن غریب ما چه گذشت ای صبا بگو جان پرورست قصه ی ارباب معرفت رمزی برو بپرس حدیثی بیا بگو حافظ گرت به مجلس او را میدهند می نوش و ترک رزق ز بهر خدا بگو [/font] [font=B Mitra] اینم در جواب شعر اولی درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس گشته ام در جهان و آخر کار دلبری برگزیده ام که مپرس آنچنان در هوای خاک درش میرود آب دیده ام که مپرس من بگوش خود از دهانش دوش سخنانی شنیده ام که مپرس سوی من لب چه میگزی که مگوی لب لعلی گزیده ام که مپرس بی تو در کلبه ی گدایی خویش رنجهایی کشیده ام که مپرس همچو حافظ غریب در ره عشق رنجهایی کشیده ام که مپرس!!!! |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۲۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۲ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۶)علی 110 نوشته است: گام یک سلام علی جان لطفا متن ها را کوتاه تر بنویس (حتما) شما سه گام معرفی کردید برای خودسازی به نظر من اگه بشریت به این سه گامی که شما گفتید تن در دهند همه مشکلاتشون حل می شه و در ضمن انجام این سه گام برای شروع شاید آسان و جذاب باشد ولی ماندن و حفظ کردن آنها کمی سخت است بنده سعی می کنم که کمتر گناه کنم تا بتوانم این سه گام را رعایت کنم با تشکر یا علی مدد (۲۶/خرداد/۹۱ ۲۱:۳۰)MAHDI59 نوشته است: علی جان به این رئیس ما بگو یه وقتی به ما بده!! پاسخ: وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ و جن و انس را نيافريدم جز براى آنكه مرا بپرستند و پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده است که بالاترین عبادت کسب روزی حلال است و در ضمن خداوند نیز تا آخر شب وقت داده است که نماز مغرب و عشاء را بخوانی پس بهانه نیار خدا خودش ساعتش را تنظیم می کنه در ضمن اگه خیلی برات مهمه، نماز صبح را سر وقت بخون اون موقع که مشتری نداری، جز خدا راستی علی110، من یه چیزی هست که می خوام بگم ولی می ترسم . . . . . . . من می ترسم که از پله های نربان برم بالا و بیافتم پایین آدم هرچی از ارتفاع بالاتری سقوط کنه ضربه سخت تری می خوره می دونی منظور چیه؟ منظورم اینه که من بارها تلاش کردم و کارهای مختلف برای خودسازی انجام دادم ولی هربار که در چراگاه امتحان ولم کردن شروع کردم به چریدن! بهتر نیست یه زندگی معمولی داشته باشیم باور کن می ترسم گاهی اوقات به "داستان غم انگیز زبیر" فکر می کنم مگه می شه آدم به اون درجه از خلوص و تقوا و نزدیکی به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ... برسه و آخرش اونجوری بشه می ترسم مثله ابن ملجم بشم بیا بی خیال شیم نظرت چیه؟ . . . . . . ولی نه ... من شروع دوباره خواهم داشت |
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
بچه ها آخرین روز های ماه رجب مبارک هم داره می گذره...
تف به ریا کارهایی کردیم.... دفترچه و اذکار و کمی هم مراقبه و محاسبه... فقط یه انتقاد جدی به بچه های گردان.... آقا اصلا من تنبل، من بی لیاقت، من بد... ولی نمی دونم چرا بعد از این همه عضو شدن تو گردان و درخواست دعای عاجل از بچه ها برای کربلا.... این مهم هنوز برام انجام نشده... این بچه های گردان علی ابن ابی طالب(علیه اسلام) دقیقا الان کجا هستند؟ واقعا برام دعا میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بچه ها باور کنید راه کرلا برام بسته شده... شما ها اگه برام دعا نکنید کی بکنه؟؟؟ آقام هم که در رو باز نمیکنه... شما ها که اون ور در هستید خب یه کاری بکنید... خیلی داغونم... می ترسم بمیرم و آرزوی کربلا رو..... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه)