کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی در مورد یکی از علائم حتمیه ی پیش از ظهور..!!
۸:۳۱, ۲۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۸:۳۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ببینید دوستان
همه کم و بیش معتقدیم که بسیاری از علایم ظهور محقق شده اند
از اوضاع جهان و علائم آخر الزمان بگیر تا اوضاع یمن و سوریه و مصر و عبدالله عربستان و ...
اما خوب به فرض که کسی هم در سوریه خروج کند از کجا معلوم سفیانی باشد
البته کسانی که اهل تقوا باشند و مضطر به درگاه خداوند إن شاء الله هدایت میشوند در فتنه ها

اما یکی از متقن ترین علائم قطعی پیش از ظهور صیحه ی ماه رمضان است!!!!
که تمام اهل زمین خواهند شنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و دیگر جعل پذیر هم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دو روایت مهم رو در مورد صیحه ماه رمضان تقدیم دوستان میکنم:

در غيبت نعمانى از امام محمد باقر عليه السّلام روايت ميكند كه فرمود: از حضرت امير المؤمنين عليه السّلام از اين آيه فَاخْتَلَفَ الْأَحْزابُ مِنْ بَيْنِهِمْ (زخرف -43) ( احزاب با هم اختلاف پيدا كردند)، سؤال شد
فرمود:
با ديدن سه علامت منتظر آمدن مهدى باشيد. راوى عرضكرد: يا امير المؤمنين آنها چيستند؟
فرمود: اول اختلافى كه در بين اهل شام پديد مى‏آيد،
و آمدن پرچمهاى سياه از خراسان
و وحشتى در ماه رمضان،
عرض شد وحشت ماه رمضان چيست؟ فرمود:
آيا اين آيه را نشنيده‏اى كه خدا در قرآن ميفرمايد: إِنْ نَشَأْ نُنَزِّلْ عَلَيْهِمْ مِنَ السَّماءِ آيَةً فَظَلَّتْ أَعْناقُهُمْ لَها خاضِعِينَ (شعراء-4)

(اگر بخواهيم معجزه‏اى بزرگ از آسمان بر آنان نازل مى‏كنيم كه فروتنانه و بى‏اختيار در برابرش گردن نهند،

وحشت، صیحه ای است كه از آسمان شنيده مى‏شود، بطورى كه دختران از پرده‏ها بيرون مى‏دوند و آنها كه خواب هستند بيدار ميشوند، و آنان كه بيدارند هراسان ميگردند.

حدیث دوم از ملاحم الفتن سید بن طاووس
ابن مسعود از نبی مکرم اسلام نقل کرده است: صیحه ای آسمانی که در ماه رضمان بلند می شود(پس از آن) همهمه و غوغای جنگاوران در ماه شوال به پا خواهد خاست و طوائف در ماه ذی القعده پراکنده خواند شد و در ماع ذی الحجه خون ریزی به راه می افتد و محرم و آن هم چه محرمی! و محرم و آن هم چه محرمی ! و محرم و آن هم چه محرمی!
ای دریغ، ای دریغ مردم در این وقت در پی ظلمها و آشوب ها قتل عام میشوند: عرضه داشتیم:
این صیحه و فریاد دیگر چیست؟
رسول خدا صلوات الله علیه جواب دادند: صیحه و فریاد آسمانی در ظهر روز جمعه پانزدهم ماه رمضانی که شب نخست آن شب جمعه باشد خواهد بود. به گونه ای که انسان خوابیده را بیدار میکند، ایستاده را می نشاند و زنان خود آراسته را از اندرون خانه ها بیرون می آورد. در شب جمعه بعد از نماز صبح به خانه هایتان بروید، در ها را قفل کنید، پنجره ها را ببنیدید و خود را بپوشانید و گوشهایتان را بگیرید. زمانی که صیحه ی آسمانی را احساس نمودید به سجده افتید و عرضه بدارید
(سبحان القدوس ربّنا القدوس) که هر کس این کار را انجام دهد نجات پیدا میکند...

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: .Ali. ، ساقی ، morteza rezay ، محیصا ، فدک زهرا ، أین المنتظر ، تفکر ، وحید110 ، meshkat ، MohammadFC ، kohnavard ، mhvvhm ، sarallah ، بیداری اندیشه ، heaven ، باهتول ، Agha sayyed ، vahrakan ، Havbb 110 ، M03TAFA ، جویای حقیقت ، F_R ، abbas313 ، امیرحسن ، جبریل ، yamin ، عبداللهی ، نگار ، AMINI ، بیداری12 ، N.Mahdavian ، Lancelot ، azade ، Ramin_Ghn ، K-1 ، حلما ، m.hossein ، انتصـار ، black ، mohammad reza ، Asma ، ANTI satan ، immigrant7sm ، عباس محمدی ، ali.khm ، Pachacuti ، mohammadhadi ، Lord Vader ، علی ابوتراب ، Moh3eN-QalaM ، A L I ، ضرغامیان ، fazel ، mahdi_haji ، faateme-313 ، somayeh ، یاســین ، 7parsa4 ، Zegile ، حسن.س. ، یا ثارالله ، Tolou ، مرغ باغ ملکوت ، mohamad ، mahmood.torabi ، حوریه سادات ، ztb ، Eve ، میم.حسین.الف ، sagheb ، ali0077 ، مرتضی اقبالی

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۱, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
(۴/مرداد/۹۱ ۲۳:۱۱)مسافرتنها نوشته است:  حالا تو اون موقع اگه اون آیه که علی110 نوشته رو یادمون رفت یعنی نجات پیدا نمیکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم این سوال در ذهنمبود و از اونجا که مطمئنم فراموش میکنم تصمیم گرفتم اگه این سعادت رو داشتیم و شنیدیم سجده کنم و همین ذکر سجده که هر روز تو نماز میگم رو بگم شما هم میتونید !!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۵۸, ۵/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۱ ۲:۰۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #62
آواتار
(۴/مرداد/۹۱ ۱۸:۲۷)M912 نوشته است:  
(۴/مرداد/۹۱ ۱۸:۰۹)وحید110 نوشته است:  چرا؟
چقدر با این علوم اشنایی دارید ؟
از کدام جهت زیر سوال میبرید

در پناه خدا
بهتر نیست جواب شما باشه برای بعد از اینکه صیحه رو شنیدیم و معلوم شد مراجع اشتباه کردن بعد؟؟؟؟Big Grin

خوشم میاد 24 ساعته آمادگی چالش رو دارین!!! من فقط یه پاسخ ساده دادم چون اگه این اتفاق بیوفته همونقدر ممکن بود نیوفته و ما به استناد حرف مراجع عید فطرو روزه بگیریم و یه فعل حرام رو انجام بدیم اونوقت دیگه من یکی عمرا حرف گوش کن باشم و فکر میکنم این حق رو هم داشته باشم

خوب خواهر گرامی من ندیده بودم در چه زمینه میخواهید زیر سوال ببرید
اما این مسءله روزه و عید و فتوای مرجع و ... خودش یه بحث فقهیه که دوستان فکر میکنند مرجع همین جوری یه چیزی میگه
اما بدونید فقه الکی نیست . روی باد هوا هم نیست . کسی تو دانشگاه ۷ سال درس میخونه پزشک میشه
توی حوزه بعد ۷ سال مفدمات تمام شده
و کسی که میشه مرجه اقلا ۳۰ سال درس میخونه و نخبه ترین و با سواد ترین ایشان میشود مرجع
جان من اصول فقه ۱ دانشگاه رو بخونید تا اینقدر فکر نکنید فقه یه مسءله اسونه و هر کی به هرکی
البته منظورم کلی بود
در پناه خدا

راستی علم هیءت رو هم یه مطالعه بفرمایید . بنده چند ماه وقت صرف کردم مقدمه مقدمات علم هیءت هم نشد!

یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، fazel ، m.hossein ، M912 ، sarallah ، 7parsa4
۱۲:۳۵, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
یعنی واقعا میشه به همین زودیها ظهور اقا رو ببینیم ..یعنی چند هزار سال انتظار بشر به همین زودیها به پایان میرسه...میدونید خیلی وقتها به شیطون واقعا حسودیم میشه ! چون میدونم که شیطون صد در صد ظهور اقا رو درک میکنه کاری به خوب یا بد بودنش ندارم ...ولی برای من هیچ تضمینی نیست حتی نمیدونم 1 دقیقه دیگه زنده هستم یا نه ...امیده که من نه بلکه هر کسی که منتظر اقاست زنده باشه و ظهور اقا رو ببینه ولی اون موقع هم میترسم که روبروی اقا بایستم ...خیلی سخته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah
۱۲:۴۳, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #64
آواتار
(۵/مرداد/۹۱ ۱:۵۸)وحید110 نوشته است:  
(۴/مرداد/۹۱ ۱۸:۲۷)M912 نوشته است:  بهتر نیست جواب شما باشه برای بعد از اینکه صیحه رو شنیدیم و معلوم شد مراجع اشتباه کردن بعد؟؟؟؟Big Grin

خوشم میاد 24 ساعته آمادگی چالش رو دارین!!! من فقط یه پاسخ ساده دادم چون اگه این اتفاق بیوفته همونقدر ممکن بود نیوفته و ما به استناد حرف مراجع عید فطرو روزه بگیریم و یه فعل حرام رو انجام بدیم اونوقت دیگه من یکی عمرا حرف گوش کن باشم و فکر میکنم این حق رو هم داشته باشم

خوب خواهر گرامی من ندیده بودم در چه زمینه میخواهید زیر سوال ببرید
اما این مسءله روزه و عید و فتوای مرجع و ... خودش یه بحث فقهیه که دوستان فکر میکنند مرجع همین جوری یه چیزی میگه
اما بدونید فقه الکی نیست . روی باد هوا هم نیست . کسی تو دانشگاه ۷ سال درس میخونه پزشک میشه
توی حوزه بعد ۷ سال مفدمات تمام شده
و کسی که میشه مرجه اقلا ۳۰ سال درس میخونه و نخبه ترین و با سواد ترین ایشان میشود مرجع
جان من اصول فقه ۱ دانشگاه رو بخونید تا اینقدر فکر نکنید فقه یه مسءله اسونه و هر کی به هرکی
البته منظورم کلی بود
در پناه خدا

راستی علم هیءت رو هم یه مطالعه بفرمایید . بنده چند ماه وقت صرف کردم مقدمه مقدمات علم هیءت هم نشد!

یا علی(علیه السلام)
من که نمیگم کارشون اسونه خودم هم عرض کردم همین الانش هم به خاطر تجربه شون حرفشون رو قبول دارم ولی من که هیچ حداقل به دو نفر دیگه ثابت میشه این ها نه معصوم هستن نه خدا نه پیامبر چون هر از گاهی باید اینو به بعضی یادآوری کرد
من هم که نگفتم حتما پیش میاد گفتم اگه اینجوری باشه همه جیز بهم میریزه اینکه ما همیشه خودمون رو برتر از مسلمان های جهان میدونیم همیشه فکر میکنیم اونا دارن اشتباه میکنن و ما فقط یه عده خاص هستیم پس باید با همه متفاوت باشیم
حالا که اتفاقی نیوفتاده چیزی هم نمونده یه نفس در شماست یه نفس درمن اگه تا 10 روز دیگه زنده موندیم میایم همینجا صحبتمون رو ادامه میدیمHeart
۱۶:۰۷, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #65

نقل قول:این طور که از اوضاع فعلی پیداست مثل اینکه احتمال وقوع صیحه در امسال خیلی کم هست البته باید امیدوار بود ولی طبق اوضاع فعلی به سال 1438 امید زیادی هست.انشاالله
دوست عزیز به نظرتون یکم اشتباه نمیکنید ؟ این که امیدوار باشیم ولی سراسر منطقی فکر کنیم ؟
نظر من اینه که خیلی از افراد منتظر ( واقعا منتظر ) کارایی که از دستشون بر میومده رو کردن ، اما توان اینکه یه سری موانع رو بردارن توشون نیست . نمونش بانک . واقعا کی میتونه سیستم بانک رو از جا برداره ؟ از اون مهم تر ، چه سیستم اسلامی ای میتونیم پیاده کنیم توی کشور و بعد منتشرش کنیم به کشور های دیگه ؟ من آرزو به دل موندم یه نوع حساب باز کنم که بهش سود نخوره . حتی قرض الحسنه هم سود بهش میخوره ، ولی خرج کار های خیر میشه . این فقط گناه حاکی از سود بی زحمت رو پاک میکنه ( البته اگر بکنه ، من که اطلاعاتم اونقدر نیست بتونم صریح صحبت کنم ) .
چطور میتونیم با افراد سودجوی کشورمون که نمیشه بهشون حرف زد برخورد کنیم ؟ چنین چیزی امکانش نیست ، هر چقدر هم که برای نسل بعد فرهنگ سازی بشه بازم هستن افرادی که بخوان سود دنیوی ( البته اگر بشه اسمشو گذاشت سود ، چیزی جز ضرر براشون نیست ) به قیمت حق دیگران رو خوردن رو به دست بیارن .
چطور میتونیم این همه عادات بد رو از سطح کشور پاک کنیم ؟
این کار ها از نظر من نشدنیه و فقط امام زمان ( عج ) هستن که میتونن مدینه ی فاضله رو به وجود بیارن .

ثانیا ، از منطق که بگذریم ، احساس رو نباید در نظر بگیریم ؟ تو دین باید انسان هم منطقش خوب کار کنه هم احساسش . نمیشه سر تا سر به یکیش رجوع کرد که بگیم امید داشته باشیم ولی فقط منطقی که فکر کنیم میبینیم نشدنیه ، ها ؟ اگر فقط منطقی فکر میکردیم که تا امروز انقلابمون پا بر جا نمیموند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، M912 ، sarallah
۲۳:۱۲, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #66
آواتار
(۵/مرداد/۹۱ ۱۶:۰۷)Lord Vader نوشته است:  
نقل قول:این طور که از اوضاع فعلی پیداست مثل اینکه احتمال وقوع صیحه در امسال خیلی کم هست البته باید امیدوار بود ولی طبق اوضاع فعلی به سال 1438 امید زیادی هست.انشاالله

دوست عزیز به نظرتون یکم اشتباه نمیکنید ؟ این که امیدوار باشیم ولی سراسر منطقی فکر کنیم ؟
نظر من اینه که خیلی از افراد منتظر ( واقعا منتظر ) کارایی که از دستشون بر میومده رو کردن ، اما توان اینکه یه سری موانع رو بردارن توشون نیست . نمونش بانک . واقعا کی میتونه سیستم بانک رو از جا برداره ؟ از اون مهم تر ، چه سیستم اسلامی ای میتونیم پیاده کنیم توی کشور و بعد منتشرش کنیم به کشور های دیگه ؟ من آرزو به دل موندم یه نوع حساب باز کنم که بهش سود نخوره . حتی قرض الحسنه هم سود بهش میخوره ، ولی خرج کار های خیر میشه . این فقط گناه حاکی از سود بی زحمت رو پاک میکنه ( البته اگر بکنه ، من که اطلاعاتم اونقدر نیست بتونم صریح صحبت کنم ) .
چطور میتونیم با افراد سودجوی کشورمون که نمیشه بهشون حرف زد برخورد کنیم ؟ چنین چیزی امکانش نیست ، هر چقدر هم که برای نسل بعد فرهنگ سازی بشه بازم هستن افرادی که بخوان سود دنیوی ( البته اگر بشه اسمشو گذاشت سود ، چیزی جز ضرر براشون نیست ) به قیمت حق دیگران رو خوردن رو به دست بیارن .
چطور میتونیم این همه عادات بد رو از سطح کشور پاک کنیم ؟
این کار ها از نظر من نشدنیه و فقط امام زمان ( عج ) هستن که میتونن مدینه ی فاضله رو به وجود بیارن .

ثانیا ، از منطق که بگذریم ، احساس رو نباید در نظر بگیریم ؟ تو دین باید انسان هم منطقش خوب کار کنه هم احساسش . نمیشه سر تا سر به یکیش رجوع کرد که بگیم امید داشته باشیم ولی فقط منطقی که فکر کنیم میبینیم نشدنیه ، ها ؟ اگر فقط منطقی فکر میکردیم که تا امروز انقلابمون پا بر جا نمیموند .

انشاالله ظهور نزدیک است!
اون کسی که میتونه باعث نزدیک و یا دور شدن ظهور باشه خود ما هستیم.
شما درست میگید ولی منظور من از لحاظ نشانه هایی بود که میباست قبل از صیحه رخ دهد.
یا علی

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Lord Vader ، m.hossein
۰:۱۹, ۱۳/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۱ ۰:۲۱ توسط M912.)
شماره ارسال: #67
آواتار
شاید امشب باشه؟؟؟
آماده باشیم بد نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، m.hossein
۰:۵۱, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #68
آواتار
اولین ندای آسمانی در ماه رمضان این است
((ای مومنان آگاه باشید که ظهور نزدیک است))

الهم عجل لولیک الفرج
شاید همین ماه رمضان باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، faateme-313 ، m.hossein
۱۶:۳۸, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #69
آواتار
یه حدیثم داریم که میگه قبل از ندای آسمانی دستی در آسمون ظاهر میشه که به چهره ای در ماه اشاره میکنه
۱۶:۴۵, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #70

سلام دوستان شعری درمورد ظهور آقامون از آقای رائفی پور شنیدم که دیدم زیبا ولی تلخو حقیقیه نیانیا گل نرگس جهان که جای تونیست دوصدترانه به لبها یکی برای تو نیست نیانیا گل نرگس که در زلال دلی هزارآینه نقشو یکی زخال تونیست نیانیا گل نرگس به آسمان سوگند قسم به نامو نهادت دلی برای تو نیست نیانیا گل نرگس ز رنجمان تو مکاه کسی زخلقو خلایق فدای راه تونیست نیانیا گل نرگس آگاه باش که جای سجده ما هنوزبرای تونیست نیانیا گل نرگس به مخلس ندبه که ندبه ندبه خلقه است پایگاه تونیست نیانیا گل نرگس دعای عهدکجاست؟ نه این نمازجماعت به اقتدای تونیست نیانیا گل نرگس به جام تشنه عشق دعا دعای ظهوراست ولی برای تونیست نیانیا گل نرگس که چون علی تنها به وقت ظهرظهورت کسی کنارتونیست نیانیا گل نرگس تورا به خاک بقیع که شهرما نه مهیای نامه های تونیست نیانیا گل نرگس به مادرت زهرا کسی برای شهادت به کربلای تونیست نیانیا گل نرگس نیا به دعوت ما هزارنامه ی کوفی یکی برای تونیست نیانیا گل نرگس فداشوی مولا برای عصر عجیبی که خواستن تونیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، Lord Vader
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]