|
نکاتی در مورد یکی از علائم حتمیه ی پیش از ظهور..!!
|
|
۸:۳۱, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۸:۳۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ببینید دوستان همه کم و بیش معتقدیم که بسیاری از علایم ظهور محقق شده اند از اوضاع جهان و علائم آخر الزمان بگیر تا اوضاع یمن و سوریه و مصر و عبدالله عربستان و ... اما خوب به فرض که کسی هم در سوریه خروج کند از کجا معلوم سفیانی باشد البته کسانی که اهل تقوا باشند و مضطر به درگاه خداوند إن شاء الله هدایت میشوند در فتنه ها اما یکی از متقن ترین علائم قطعی پیش از ظهور صیحه ی ماه رمضان است!!!! که تمام اهل زمین خواهند شنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و دیگر جعل پذیر هم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دو روایت مهم رو در مورد صیحه ماه رمضان تقدیم دوستان میکنم: در غيبت نعمانى از امام محمد باقر عليه السّلام روايت ميكند كه فرمود: از حضرت امير المؤمنين عليه السّلام از اين آيه فَاخْتَلَفَ الْأَحْزابُ مِنْ بَيْنِهِمْ (زخرف -43) ( احزاب با هم اختلاف پيدا كردند)، سؤال شد فرمود: با ديدن سه علامت منتظر آمدن مهدى باشيد. راوى عرضكرد: يا امير المؤمنين آنها چيستند؟ فرمود: اول اختلافى كه در بين اهل شام پديد مىآيد، و آمدن پرچمهاى سياه از خراسان و وحشتى در ماه رمضان، عرض شد وحشت ماه رمضان چيست؟ فرمود: آيا اين آيه را نشنيدهاى كه خدا در قرآن ميفرمايد: إِنْ نَشَأْ نُنَزِّلْ عَلَيْهِمْ مِنَ السَّماءِ آيَةً فَظَلَّتْ أَعْناقُهُمْ لَها خاضِعِينَ (شعراء-4) (اگر بخواهيم معجزهاى بزرگ از آسمان بر آنان نازل مىكنيم كه فروتنانه و بىاختيار در برابرش گردن نهند، وحشت، صیحه ای است كه از آسمان شنيده مىشود، بطورى كه دختران از پردهها بيرون مىدوند و آنها كه خواب هستند بيدار ميشوند، و آنان كه بيدارند هراسان ميگردند. حدیث دوم از ملاحم الفتن سید بن طاووس ابن مسعود از نبی مکرم اسلام نقل کرده است: صیحه ای آسمانی که در ماه رضمان بلند می شود(پس از آن) همهمه و غوغای جنگاوران در ماه شوال به پا خواهد خاست و طوائف در ماه ذی القعده پراکنده خواند شد و در ماع ذی الحجه خون ریزی به راه می افتد و محرم و آن هم چه محرمی! و محرم و آن هم چه محرمی ! و محرم و آن هم چه محرمی! ای دریغ، ای دریغ مردم در این وقت در پی ظلمها و آشوب ها قتل عام میشوند: عرضه داشتیم: این صیحه و فریاد دیگر چیست؟ رسول خدا صلوات الله علیه جواب دادند: صیحه و فریاد آسمانی در ظهر روز جمعه پانزدهم ماه رمضانی که شب نخست آن شب جمعه باشد خواهد بود. به گونه ای که انسان خوابیده را بیدار میکند، ایستاده را می نشاند و زنان خود آراسته را از اندرون خانه ها بیرون می آورد. در شب جمعه بعد از نماز صبح به خانه هایتان بروید، در ها را قفل کنید، پنجره ها را ببنیدید و خود را بپوشانید و گوشهایتان را بگیرید. زمانی که صیحه ی آسمانی را احساس نمودید به سجده افتید و عرضه بدارید (سبحان القدوس ربّنا القدوس) که هر کس این کار را انجام دهد نجات پیدا میکند... |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۳, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
نقل قول: سلام دوستان شعری درمورد ظهور آقامون از آقای رائفی پور شنیدم که دیدم زیبا ولی تلخو حقیقیه نیانیا گل نرگس جهان که جای تونیست دوصدترانه به لبها یکی برای تو نیست نیانیا گل نرگس که در زلال دلی هزارآینه نقشو یکی زخال تونیست نیانیا گل نرگس به آسمان سوگند قسم به نامو نهادت دلی برای تو نیست نیانیا گل نرگس ز رنجمان تو مکاه کسی زخلقو خلایق فدای راه تونیست نیانیا گل نرگس آگاه باش که جای سجده ما هنوزبرای تونیست نیانیا گل نرگس به مخلس ندبه که ندبه ندبه خلقه است پایگاه تونیست نیانیا گل نرگس دعای عهدکجاست؟ نه این نمازجماعت به اقتدای تونیست نیانیا گل نرگس به جام تشنه عشق دعا دعای ظهوراست ولی برای تونیست نیانیا گل نرگس که چون علی تنها به وقت ظهرظهورت کسی کنارتونیست نیانیا گل نرگس تورا به خاک بقیع که شهرما نه مهیای نامه های تونیست نیانیا گل نرگس به مادرت زهرا کسی برای شهادت به کربلای تونیست نیانیا گل نرگس نیا به دعوت ما هزارنامه ی کوفی یکی برای تونیست نیانیا گل نرگس فداشوی مولا برای عصر عجیبی که خواستن تونیستدیگه گذشت اون زمون ما الان امام زمانو با تمام وجود میخواهیم
|
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
خداکنه
|
|||
|
|
۵:۴۰, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
آقا اینم از بیست و سوم رمضان و ما اندر خم یک کوچه ماندیم باز. اینجور منتظر علائم بودنم بدیش اینه که الان آدم میگه اینسالم نشد موند واسه سال بعد و............
انشال... به سال بعد نکشه |
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۲۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۱ ۱۰:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۱ ۰:۰۱)M912 نوشته است:(۴/مرداد/۹۱ ۲۳:۱۱)مسافرتنها نوشته است: حالا تو اون موقع اگه اون آیه که علی110 نوشته رو یادمون رفت یعنی نجات پیدا نمیکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من متخصص نیستم ولی عقل میگه شرط نجات خوندن اون ذکر نیست شرط نجات اخلاص و تمسک به اهل بیت است خیلی ها این روایت رو نمیدونن>>پس نابود میشن؟ و برعکس (۲۲/مرداد/۹۱ ۵:۴۰)sam101 نوشته است: آقا اینم از بیست و سوم رمضان و ما اندر خم یک کوچه ماندیم باز. اینجور منتظر علائم بودنم بدیش اینه که الان آدم میگه اینسالم نشد موند واسه سال بعد و............ به نظر من در سال ظهور خیلی پیچیدگی ها وجود دارد و تمام آن برای دفع کید دشمنان و ایجاد لایه های امنیتی برای امام مهدی و یاران ایشان میباشد ولی در کل ان شاء نزدیک است... |
|||
|
|
۱:۵۳, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
نقل قول:من متخصص نیستمشما تمسک و اخلاص به اهل بیت رو شرط نجات میدونی و در عین حال میگی حرفشونو قبول نداری ؟ اون نجات یافتن دلیل بر نجات این دنیایی حتی شاید نشه ، انصافا حرفای امام ها و پیامبر و خداوند متعال ( در قرآن ) حرفایی هست که هر چی بدویی دنبالش یه چیز جدید پیدا میکنی ، چون کلا کار های خداوند ، امام ها و پیامبر چند بُعدی بوده منظور از اون کار هاشون باید چند برداشت متفاوت بشه ، البته نه به شرطی که یه تفسیر رو همینطور برا خودمون انجام بدیم و بگیم حتما این یکی از تفسیر های درسته . خب ، نیامدن صیحه رو درد و نمکی اضافه بر درد دیگر که شهادت اماممون ( ع ) باشه میدونم و تسلیت عرض میکنم هر دو اشون رو . امید دارم به حضرت حق که در سال های بعدی این صیحه رو رقم بزنه و ظهور آقامون رو ندا بده . انشالله سعی هامون رو امسال مضاعف کنیم برای ایجاد شرایط برای لطف و رحمت بیشتر خداوند و رقم خوردن معجزه ی صیحه . شاید تفکر بنده هم اشتباه بود که فکر میکردم تمامی بت هایی که تو این جامعه پرستیده میشه شکسته شده ، از جمیع دوستان عذر میخوام . |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
من این حدیث رو رد نکردم
قد این حرف ها هم نیستم ولی من این سوال رو میپرسم چند نفر از مسلمونای ایران(شیعه ها) این روایت رو دیده اند؟ اگر ندیده باشند چطور به ذهنشون میاد که بگن نقل قول:سبحان القدوس ربّنا القدوسجبرا باید نابود بشن؟ و اگر یک ستمگر این روایت رو خونده باشه و این رو بگه نجات پیدا میکنه؟! نقل قول: شاید تفکر بنده هم اشتباه بود که فکر میکردم تمامی بت هایی که تو این جامعه پرستیده میشه شکسته شده ، از جمیع دوستان عذر میخوام . ؟؟ من در مورد صیحه حرف هایی دارم که نمیشه گفت ولی خوب روی احادیثش و آیاتی که به اون تاویل میشن تمرکز کنید |
|||
|
۹:۰۰, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۹:۰۱ توسط Lord Vader.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
نقل قول:جبرا باید نابود بشن؟مسئله اینجاست که فکر میکنید هر کس این رو نگه محکومه به " نابودی " و " مرگ " . خب اگر اینطور باشه که تو دنیا کلا شیعه میمونه بعد از صیحه ، روایات بعدی چیه دیگه ؟ ![]() اگر علاقه دارید باید برید تو روایات عربیش بخونید ببینید از چه فعلی استفاده شده که مترجم " نجات یافتن " معنیش کرده . زبون فارسی پاسخگوی تمام افعال عربی نیست . نقل قول: من در مورد صیحه حرف هایی دارم که نمیشه گفتاین قسمت از حرفم که نقل قول کردید به 2 یا 1 صفحه ی قبل تاپیک مربوط بود . |
|||
|
۱۰:۴۷, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
برخی از سخنان سید حسن نصرالله در شب 23 ماه رمضان با دقت بخوانید:اینگونه احتساب نکنید ... و برخی از روایات ممکن است صحیح نباشدعلامت های حتمی از جانب خدا ممکن است در یک ساعت واقع شود... یعنی در یک شب و در یک روز یعنی همه علامت های حتمی شامل ( خروج سفیانی, صیحه آسمانی, و کذا و کذا ) واقع میشود در یک شب و ایضا همه تفاسیر ممکن است حتما انجام شود و ایضا ما این اعتقاد را دایم واین احساس را میکنیم که ... و... ولکن در روایات این وجود دارد که ممکن است امر توسط خداوند اصلاح شود در یک شب و این امر ممکن است ناگهانی باشد از جانب خداوند سبحان و تعالی ، ممکن است حتی علامت های حتمی را در یک شب و یا یک ساعت تحقق یابد مسئله امام علیه سلام ممکن است رخ بدهد و حاصل شود و باید دقت کنیم خداوند سبحان و تعالی ما را به دعا برای ظهرر امر کرده و... |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
صرفا جهت بالا آوردن تاپیک و خوانده شدن دوباره ...
|
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۲۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
سلام
این تاپیک درهم و برهمه |
|||
|
|
|