|
ضَلَّ،زَلَّ،ذَلَّ،ظَلَّ..... و نظم نوین جهانی!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
۱۱:۲۸, ۲۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۱ ۱۶:۰۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امیر بیان مولا علی امیرالمومنین در یکی از بیانات گوهر بارشان می فرمایند :
من توكل علي المال ذل: كسي كه به مال توكل كرد ذليل شد. من توكل علي العلم ضل: كسي كه به علم توكل كرد گمراه شد. من توكل علي العقل زل: كسي كه به عقل توكل كرد لغزيد. من توكل علي الله ظل: كسي كه به خدا توكل كرد سايه باني يافت. خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی این حدیث عمیق و بینش زا است ببینید رفقا اون بخش اول که هیچ!!!!!!!!!!!!!!!! هر چند واقعاً که بریم تو بهرش همه ی ما توی اون پیچ های امتحان زندگی توکلمون به مال است میگی نه؟ جلسه ی خواستگاری که میریم به پدر خانمی که میگن به چه پشتوانه ای اومدی خواستگاری دخترم بگو با توکل به خدا!!!!! میگه برو با خود خدا بیا!!!!!!!!!!!! از شما کار و پول این چیزا میخوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حتی خود ما اطمینان و آرامشمان به هم نمیریزه وقتی مالی نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه دنبال مال هستیم بیشتر اوقات بگذریم خیلی من روی این هم نمیخوام مانور بدم فقط کسی که تکیه اش به مال باشه مولا می فرمایند آخر سر ذلیل میشه!!!!!!!!!!!!!!!! اما مورد دوم و سوم رو خیلی خیلی خیلی خیلی کار دارم ببینید در رنسان بشر گفت خدایا هستی نیستی من کاری باهات ندارم خود با عقل و علم خودم می خوام خودم رو روبوبیت کنم خودم میخوام مدینه ی فاضله ی خودم رو ایجاد کنم بی توجه به وحی تو و فرستاده های تو فقط با تکیه به عقل و علم نتیجه ای این تکیه کردن به عقل و علم میشه چی؟ مولا علی میفرمایند میشه گمراهی و لغزش خدا در قرآن چه میفرماید: می فرماید: ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذيقَهُمْ بَعْضَ الَّذي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ (41-روم) ظاهر شده است فساد در خشکی و دریا با آن چیزی مردم کسب کرده اند تا بچشند قسمتی از نتیجه ی اعمالشان را باشد که بازگردند (41) این آیه قرآن در فرازی از دعای عهدهم آمده البته نه به طور کامل بلکه قسمتی از اون! ظهر الفساد فی البر و البحر بما کسبت ایدی الناس به این معنا که: با آنچه که مردم کسب کردند (بدون توجه به امر و نهی خدا و با تشخیص خودشان) در خشکی و دریا فساد آشکار شد یعنی وقتی بشر شروع کرد به تمدن سازی صرفاً با تیکه بر عقل و علم منفک از وحی و خود بنیاد و زیر بار ولایت خدا که در ولایت امام تجلی میابد نرفتند و در زمین فساد به وجود آمده در حد بسیار آشکار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا چی میشه؟ ادامه این آیه ی قرآن در دعای عهد نیومده ادامش میگه لیذیقهم (تا بچشند نتیجه اعمال خودسرانه ی خود را) لعلهم یرجعون (باشد که باز گردند) وقتی به تجربه بشریت به این نتیجه رسید که برای رسیدن به سعادت دنیا و آخرت نیاز به حاکمیت احکام خدا داره و باید زیر بار ولایت ولی خدا بره اونوقت ظهور رخ میده انشاالله برای ظهور دو امر باید اتفاق بیافته میگیم چی؟ میگیم لا اله الا الله برای رسیدن به الله باید اول اله را نفی کنیم بشر امرزو معبود های غیر حقانی زیادی برای خودش درست کرده معبود چیه؟ معبود اون مطلوبی هست که انسان کمال خودش رو در نیل و دستیابی به اون میپندارد و برای رسیدن به اون تلاش میکنه و به این تلاشش میگن عبودیت بشر امروز آیا حقیقتاً بندگی خدا رو میکنه و رسیدن به قرب خدارو اونم از همون راهی که خدا بهش گفته کمال خودش میدونه و هدف خودش میدونه یا به طور مثال رسیدن به مدرنترین تکنولوژی شده معبود و هدف بشر و تکنولوژی مدرن بسیار فراتر از یک ابزار هست در تمدن نوین که جهانی شده و در مملکت خود ما هم رسوخ کرده حدیث داریم مومن در دنیا به دنبال کسب توشه هست و کافر در دنیا به دنبال رفاه و لذت حالا با این تعریف انصافاً ما زندگیمون به کفار شباهت داره یا مومنین این رو بشر باید بهش برسه!!! چون لا اکراه فی الدین و اجباری نیست نیاز به درک عمیق بشر به این داره که سعادتش در پذیرش ولایت خدا هست که جاری در ولایت و سرپرستی و حاکمیت امام هست زیر بنای جامعه سازی و جامعه پردازی در علوم انسانی شکل میگیره که انسان و کمال انسان رابطه انسان با خودش و دیگران و جهان اطرافش تعریف میشه و اینجا که این انسان با عقل و علم منفک از وحی میاد علوم انسانی تولید میکنه و بر اساس اون میاد جامعه پردازی میکنه بر طبق آیات قرآن و این روایت مولا علی کارش پس از گمراهی و لغزش به فساد میکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینجا معلوم میشه که چرا ما نیاز به تحول در علوم انسانی داریم برای ایجاد جامعه اسلامی!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا علی التماس دعا در ضمن توکل حقیقی به خدا تجلی اش میشود دست به دامن ولی اعظم خدا زدن یعنی اگر بشریت میخواهد زیر سایه ی امنیت برود حتی در دنیا باید دست به دامن ولی اعظم خدا بزند و تنها فقط و فقط امام معصوم میتواند بشریت را به ظل و سایه ی امن الهی رهنمون کنه نه هیچ کس دیگر!
پ.ن: وَ قَالَ امیرالمومنین علی علیه السلام: مَنْ أُعْجِبَ بِرَأْيِهِ ضَلَّ وَ مَنِ اسْتَغْنَى بِعَقْلِهِ زَلَّ وَ مَنْ تَكَبَّرَ عَلَى النَّاسِ ذَلَّ هر کس عجب ورزید به نظر خودش گمراه شد، و هر کس بی نیازی جست با عقلش (و کافی دانست نظر عقل خود را) لغزید و هر کس بر مردم تکبر کرد ذلیل شد. بحارالانوار، ج1، ص 161 انسان بر اساس علم خود نظر میدهد پس رهاورد این امر بدون توکل به خدا و توجه به رهنمونهای وحی بنا به گفته ی مولا میشود گمراهی و ضلالت انسان اگر تنها بر اساس دریافتهای عقل خود و بدون توکل به خدا و توجه به رهنمونهای وحی عمل کند بنا به گفته ی مولا در نهایت از مسیر حق خواهد لغزید و گرفتار زلالت میشود و انسان بر اساس دارایی هایی که توهم میکند برای خودش است و او مالکش هست به دیگران فخر میکند و تکبر میورزد و بنابر گفته ی مولا عاقبت چنین کسی ذلت است و خواری و تنها راه نجات عبارت است از : امام صادق علیه السلام: وَ مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ كُفِيَ هر کس به خدای عزّ و جلّ توکل کند پس بدون شک کفایت شده است بحارالانوار، ج66، ص 400 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۲۷, ۲۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نظرتون اینا تقصیر علم اند ؟؟؟
چه ربطی به موضوع تاپیک داشت ؟؟؟ به نام خدا این تاپیک ناظر دارد و در صورت وجود مشکل در پست ، ناظر محترم میتوانند اخطار دهند نه کاربران دیگر. ولی اگه منظورتون اینه که زاویه دید غلط نسبت به علم باعث این معضلات شده و اینها ربطی به ماهیت علم ندارند ، پس خواهشا لفظ علم را برای این معضلات به کار نبرید . خیلی عذر میخوام ولی با خوندن این پست به یاد تفکر قرون وسطایی کلیسا افتادم . [/quote] هیچ انسان عاقلی با علم واقعی و پاک که سبب نزدیکی به خداوند متعال شود مشکلی ندارد و احدایث و روایات متعددی هم در مورد کسب علم برای معرفت بیشتر ،خدمت به خلق و نزدیکی و شکر نعمتهای خداوند، وجود دارد. ولی با علم غربی تکنولوژیک که اساس آن بر نفی خداوند متعال است و در واقع با سواستفاده کفر از علم تا ابد مشکل دارم چون به وضوح تاثیر این نوع علم و سردمداران ٱن را در دنیا میبینم. در ضمن هم علم خوب وجود دارد هم علم بد و شرک آمیز همانطور که در زمان سلیمان نبی (علیه السلام) علوم شرک آلود و خفیه به مردم تدریس میشد و به امر خداوند به دلیل سواستفاده مردم از این علم کلا یادگیری و آموزش آن ممنوع شد خوب مشخصه که علم به تنهایی نه مثبت است نه منفی بلکه استفاده افراد آنرا به جهت شر و خیر سوق میدهد ولی با تمام اینها علم بد هم به معنی واقعی کلمه وجود دارد (علوم خفیه و علوم جادو)، در ضمن قرار شد به هم توهین نکنیم شما تفکر مرا با قرون وسطی مقایسه میکنید در حالیکه در قرون وسطی به راحتی خیلی از افرادی را که با کلیسا مشکل داشتند یا زنده آتش میزدند یا به بدترین صورت شکنجه میکردند، آیا از پستهای من همچین برداشتی کردید آیا من در جواب مخالفتهای شما با پستهایم پیشنهاد آتش زدن طرفداران علم را دادم، گفته ام همه دانشمندان که با کلیسا مشکل دارند را باید آتش زد شما که انقدر طرفدار علم هستید چطور تفکر مرا با قرون وسطا مقایسه میکنید آیا صحبتهای من چیزی جز واقعیت است؟ مگر در این دنیا زندگی نمیکنیم مگر وضع مردم جهان و اتفاقات آن را نمیبینیم پس چرا باز هم از کفر حمایت میکنیم؟. هر شخصی پست مرا بخواند متوجه میشود مشکل من علم واقعی نیست، مشکل ((علم غربی تکنولوژیک بی خدا)) میباشد. این چندمین بار است که در پستهایم برچسب تندروی و افراطی و اخیرا هم که برچسب قرون وسطایی. فقط میتونم بگم متاسفم که در این سایت هم .......... |
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
نه دوست عزیز من نخواستم اخطار بدم ، ولی دیدم شما جوری نوشتید انگار که اون بند آخر هم تقصر علم است .
وگرنه من کی باشم که بخوام اخطار دم ... منظور من رو اشتباه برداشت کردید ، من نگفتم که شما مثل قرون وسطایی ها اعتقاد به سوزاندن داشنمند ها دارید که ... بلکه این واکنش کلیسا بود ، برخواسته از تفکری که نسبت به ماهیت علم داشت . من گفتم : [/quote] ولی اگه منظورتون اینه که زاویه دید غلط نسبت به علم باعث این معضلات شده و اینها ربطی به ماهیت علم ندارند ، پس خواهشا لفظ علم را برای این معضلات به کار نبرید . [/quote] بحث من سر این بود که نباید گفت علم باعث این موارد شده ، ظاهر این حرف همون حرف کلیسا است ... پس باید ادبیاتمون رو تغییر بدیم و بگیم دید غلط به علم باعث این موضوعات شده ... |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان برای روشن شدن این موضوع کتاب مبانی توسعه وتمدن غرب شهید اوینی را پیشنهاد می کنم دوستان مطالعه کنند ودر ان مناقشه فکر وعقل مدرن با فکر وعقل اسلامی را بخوبی بیان می کند ودیگر اینکه این علمی که از اول خواندیم چگونه است یه مطلب از مارکس وبر که بیان می کند علم امرزی اینکار را می کند که از پدیده ها و مفاهیم تقدس زدایی می کند نتیجه این می شود اکثر تحصیلکرده ها حتی قشر مذهبی تحصیلکرده هم بدون اینکه بدانند فکر شان در بیشتر مسائل لیبرال است بخاطر همین علوم انسانی ما وعلوم دیگر نیاز به یه نگرش دیگر که اسلامی باشد دارد |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله .
سلام . علی آقا لطفا اگر امکانش هست منبع حدیثی که آوردید رو داخل تاپیک بزارید ( لازمش دارم! ) یاعلی |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام
جناب علی110 پیشنهاد میکنم این مقاله را به صورت Word ، برای تابناک بفرستید. چندین هزار نفر هم ببینن و استفاده کنن. نقل قول:«تابناک» مطالب اختصاصی و گردآوری شده توسط خوانندگان محترم را در قالب جدیدی با عنوان «نگاه شما» منتشر خواهد کرد. |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برام خیلی جالب هست !!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا اهل مطالعه و تحقیق هستید وگرنه اینهمه دانائی از کجا جز به خواست خدا برای شما صلوات یا الله |
|||
|
|
۰:۰۷, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم انه اول و انه اخر
سلام علیکم لا فتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار طیب الله احسنتم چه تایپیک بسیار زیبا و فوق العاده ای. زنده باد اون ذهن بیدار و روشنتون که از ایمان به خداوند(الله) و رسول الله (صلی الله علیه و اله و سلم) عشق به مولا علی (علیه السلام) سرچشمه گرفته. اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه. اللهم صل علی سیدنا و نبینا محمد وال محمد و سلم و عجل فرجهم. یا علی. |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۱ ۱۴:۱۶ توسط هادی بهمنی.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی دوستان
برای دوستانی که معنی رنسانس رو نمی دونن محض اطلاع - رسانس رنسانس (به انگلیسی: Renaissance ) یا نوزایی، جنبش فرهنگی مهمی بود که آغازگر دورانی از انقلاب علمی و اصلاحات مذهبی و پیشرفت هنری در اروپا شد. عصر نوزایش، دوران گذار بین سدههای میانه و دوران جدید است. اولین بار، واژه لفظ رنسانس را فرانسویها در قرن ۱۶ میلادی، به کاربردند. شروع دوره نوزایش را در سده چهاردهم در شمال ایتالیا میدانند. این جنبش در سده پانزدهم میلادی، شمال اروپا را نیز فراگرفت. رنسانس، یک تحول ۳۰۰ سالهاست که از فلورانس شروع شد و در انگلستان پایان یافت. رنسانس در سالهای ۱۳۰۰ از ایتالیا آغاز شد و در عرض سه قرن در سراسر اروپا انتشار یافت. به ندرت در دورهای چنین کوتاه از نظر تاریخی، رخدادهای متعددی به وقوع میپیوندد. حال آنکه این قرنها سرشار از تغییرات اساسی و فعالیتهای بزرگ است. جهان امروزی نتیجهٔ همین فعالیتهاست، زیرا رنسانس پایههای اقتصادی، سیاسی، هنری و علمی تمدنهای کنونی غرب را بنا نهاد.[sup][۱][/sup] دانش و هنر پیشرفتهای عظیمی در ایتالیای سدهٔ پانزدهم و شانزدهم بهوجود آوردند. این احیای فرهنگی به «رُنِسانس» (یعنی نوزایش) مشهور شدهاست. دانشمندان، سرایندگان و فیلسوفانی ظهور کردند که با الهام از میراث اصیل روم و یونان با دیدگانی تازهتر به جهان مینگریستند. نقاشها به مطالعهٔ کالبد انسان پرداختند و اعضای بدن انسان را به شیوهٔ واقعگرایانهای نقاشی میکردند. فرمانروایان ساختمانها و کارهای بزرگ هنری را سفارش دادند. این عقاید تازه بزودی در سراسر اروپا گسترش یافت. سلام به همه ی دوستان برای دوستانی که معنی رنسانس رو نمی دونن رنسانس (به انگلیسی: Renaissance ) یا نوزایی، جنبش فرهنگی مهمی بود که آغازگر دورانی از انقلاب علمی و اصلاحات مذهبی و پیشرفت هنری در اروپا شد. عصر نوزایش، دوران گذار بین سدههای میانه و دوران جدید است. اولین بار، واژه لفظ رنسانس را فرانسویها در قرن ۱۶ میلادی، به کاربردند. شروع دوره نوزایش را در سده چهاردهم در شمال ایتالیا میدانند. این جنبش در سده پانزدهم میلادی، شمال اروپا را نیز فراگرفت. رنسانس، یک تحول ۳۰۰ سالهاست که از فلورانس شروع شد و در انگلستان پایان یافت. رنسانس در سالهای ۱۳۰۰ از ایتالیا آغاز شد و در عرض سه قرن در سراسر اروپا انتشار یافت. به ندرت در دورهای چنین کوتاه از نظر تاریخی، رخدادهای متعددی به وقوع میپیوندد. حال آنکه این قرنها سرشار از تغییرات اساسی و فعالیتهای بزرگ است. جهان امروزی نتیجهٔ همین فعالیتهاست، زیرا رنسانس پایههای اقتصادی، سیاسی، هنری و علمی تمدنهای کنونی غرب را بنا نهاد.[sup][۱][/sup] دانش و هنر پیشرفتهای عظیمی در ایتالیای سدهٔ پانزدهم و شانزدهم بهوجود آوردند. این احیای فرهنگی به «رُنِسانس» (یعنی نوزایش) مشهور شدهاست. دانشمندان، سرایندگان و فیلسوفانی ظهور کردند که با الهام از میراث اصیل روم و یونان با دیدگانی تازهتر به جهان مینگریستند. نقاشها به مطالعهٔ کالبد انسان پرداختند و اعضای بدن انسان را به شیوهٔ واقعگرایانهای نقاشی میکردند. فرمانروایان ساختمانها و کارهای بزرگ هنری را سفارش دادند. این عقاید تازه بزودی در سراسر اروپا گسترش یافت. منبع http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%8...9%86%D8%B3 |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
وَ قَالَ امیرالمومنین علی علیه السلام:
مَنْ أُعْجِبَ بِرَأْيِهِ ضَلَّ وَ مَنِ اسْتَغْنَى بِعَقْلِهِ زَلَّ وَ مَنْ تَكَبَّرَ عَلَى النَّاسِ ذَلَّ هر کس عجب ورزید به نظر خودش گمراه شد، و هر کس بی نیازی جست با عقلش (و کافی دانست نظر عقل خود را) لغزید و هر کس بر مردم تکبر کرد ذلیل شد. بحارالانوار، ج1، ص 161 انسان بر اساس علم خود نظر میدهد پس رهاورد این امر بدون توکل به خدا و توجه به رهنمونهای وحی بنا به گفته ی مولا میشود گمراهی و ضلالت انسان اگر تنها بر اساس دریافتهای عقل خود و بدون توکل به خدا و توجه به رهنمونهای وحی عمل کند بنا به گفته ی مولا در نهایت از مسیر حق خواهد لغزید و گرفتار زلالت میشود و انسان بر اساس دارایی هایی که توهم میکند برای خودش است و او مالکش هست به دیگران فخر میکند و تکبر میورزد و بنابر گفته ی مولا عاقبت چنین کسی ذلت است و خواری و تنها راه نجات عبارت است از : امام صادق علیه السلام: وَ مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ كُفِيَ هر کس به خدای عزّ و جلّ توکل کند پس بدون شک کفایت شده است بحارالانوار، ج66، ص 400 |
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
برای مطالعه بیشتر در خصوص بحث مدرنیسم پیشنهاد می کنم حتماً این تاپیک هم به طور مکمل مطالعه شود
مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم این کتابها مطالعه بشه: 1- توسعه و مبانی تمدن غرب (شهید آوینی) لنیک دوم متن کتاب 2-گزینش تکنولوژی از دریچه ی جهان بینی توحیدی ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 3- علل تزلزل تمدن غرب ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 4- فرهنگ مدرنیته و توهم (اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 5- جاهلیت مدرن (جمعی از نویسندگان به نظارت اسماعیل شفیعی سروستانی)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم: | علی 110 | 6 | 7,316 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۳۴ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| پروتکل دانشوران یهود برای تسخیر دنیا ! ( نظم نوین جهانی ) | oO DaViD Oo | 15 | 16,602 |
۲۳/تیر/۹۲ ۱۹:۳۶ آخرین ارسال: arnh |
|

![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)