کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیایید بسیجی باشیم
۱۳:۰۲, ۲۲/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۷ توسط ema1392.)
شماره ارسال: #1
آواتار

امروز 34 سال از انقلاب میگذرد

اتفاقات جالبی افتاد

در اوایل انقلاب بعضی از دلسوزان و بعضی از عقده ای ها هر دو بسیجی شدند .

حال بعد از 34 سال بسیجی هست و با زخم های آن روز برخی از افراطی ها هنوز نتوانسته آنجور که باید در جامعه راه یابد .

[تصویر: 69289_916.jpg]

ما بسیجی را بسیار معنی کرده ایم
اما بسیجی واقعی کیست؟

یادم نیست ولی میدانم در آن روز که ما در عرش الهی منتظر فرودمان به این دنیا بودیم ، بودند کسانی که عاشقانه به عرش الهی راه میافتند

و خداوند میگوید:

وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ ﴿169﴾

هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده‏اند مرده مپندار بلكه زنده‏اند كه نزد پروردگارشان روزى داده مى‏شوند (169)

فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللّهُ مِن فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُواْ بِهِم مِّنْ خَلْفِهِمْ أَلاَّ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿170﴾

به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده است‏ شادمانند و براى كسانى كه از پى ايشانند و هنوز به آنان نپيوسته ‏اند شادى مى‏كنند كه نه بيمى بر ايشان است و نه اندوهگين مى‏شوند (170)

آری آنان شادمانند و در نزد خداوند بر ما ندا میدهند که ای انسانها از مرگ نترسید و مال خود را انفاق کنید که نمیدانید خداوند اینجا چه چیزهایی برای شما تدارک دیده و به گفته ی قرآن آنان در اضای جانی که در راه حق داده اند پاداش بسیار بزرگتری میگیرند

[تصویر: 00Bakerii-mj.jpg]

و چه پاداشی بزرگ تر از متنعم شدن در نزد خداوند !!

حالا ما مانده ایم و یک کوله بار غم :
از اینکه چرا ما شهید نشدیم ؟
چرا شهیدان که خوبان ما بودند رفتند؟
و چرا و چرا و چرا . . .

[تصویر: 51328544.jpg]

ولی باید شاد باشیم زیرا که اکنون جنگی دیگر است ، جنگی پر از مکر و حیله و نا امیدی و عصیان و گناه
جنگی که شیطان تمام سپاهیانش را به میدان آورده برای اینکه من و تو را از راه حق بازدارد

[تصویر: 0018594.JPG]

و هر که در سنگر ایمان باشد اجرش بزرگ است

[تصویر: 18bl0f3y0kkzq3h5dt0.jpg]

و آیا امام حسین یک بار شهید شد؟
نه ؛ او 72 بار شهید شد
و پاداش خداوند به او رسید ؛ و چه پاداش بزرگی !!

اگر ما هم ، اکنون به شهادت در راه خدا صبر کنیم , مطئنا پاداش خداوند برای صبر کنندگان است .

بسیجی یعنی عاشقی بی سر و پا ؛ یعنی کسی که تمام وجودش را محو در الله کند
گناه که جای خود دارد !!

بسیجی یعنی کسی که زبانه های آتش عشقش همه را بسوزاند و با خود همراه کند

بسیجی یعنی عباس ! یعنی علی اکبر , یعنی علی اصغر . . .

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، TINCHY ، حسن.س. ، جویای حقیقت
۱۴:۱۱, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
بنده چند بار خواستم وارد محیط بسیج بشم ، اما هربار یک ماجراهایی دیدم که افسوس خوردم.در بسیج محل ما (از نقاط مرکزی و مذهبی مشهد مقدس) که چند بار اونجا رفتم ، کسانی پست های کلیدی رو داشتند که تا اونجایی که من میشناسمشون حتی انقلاب رو هم قبول ندارند.افرادی رو در بسیج می دیدم که تنها چیزی که براشون مهم نبود درد دین بود و کمترین شباهتی که می شد رو به یک بسیجی واقعی داشتند.واقعا دلم می گرفت وقتی داشته های ذهنی خودم رو درباره بسیج مستضعفین و بسیجی های زمان جنگ رو با وضع موجود(حدود 15 تا 5 سال پیش) مقایسه می کردم.فکر می کنم دلیل اصلیش هم تغییر نامناسب اهداف اصلی پایگاه های بسیج باشه (تفریحات برای جوانان ، کاهش خدمت سربازی و ... .).
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: TINCHY ، fereydun ، نجف آبادی ، ema1392 ، .Ali.
۱۴:۲۰, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۱)دل خسته نوشته است:  سلام
بنده چند بار خواستم وارد محیط بسیج بشم ، اما هربار یک ماجراهایی دیدم که افسوس خوردم.در بسیج محل ما (از نقاط مرکزی و مذهبی مشهد مقدس) که چند بار اونجا رفتم ، کسانی پست های کلیدی رو داشتند که تا اونجایی که من میشناسمشون حتی انقلاب رو هم قبول ندارند.افرادی رو در بسیج می دیدم که تنها چیزی که براشون مهم نبود درد دین بود و کمترین شباهتی که می شد رو به یک بسیجی واقعی داشتند.واقعا دلم می گرفت وقتی داشته های ذهنی خودم رو درباره بسیج مستضعفین و بسیجی های زمان جنگ رو با وضع موجود(حدود 15 تا 5 سال پیش) مقایسه می کردم.فکر می کنم دلیل اصلیش هم تغییر نامناسب اهداف اصلی پایگاه های بسیج باشه (تفریحات برای جوانان ، کاهش خدمت سربازی و ... .).

دل خسته راست میگی همه جی تو ایران تحریف میشه

ولی خود ادم مهمه بسیج هم نری میتونی مثل یک بسیجی واقعی رفتار کنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ema1392 ، mhvvhm
۱۷:۵۰, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:
دل خسته راست میگی همه جی تو ایران تحریف میشه
ولی خود ادم مهمه بسیج هم نری میتونی مثل یک بسیجی واقعی رفتار کنی

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
رب اشرحلی صدری و حلل عقده من لسانی یفقهو قولی

بله کاملا درسته

ما در زندگی شیعی با مفهوم بزرگ و پر محتوایی به نام انقلابی بودن مواجهیم

انقلابی یعنی کسی که در درونش انقلابی به وجود میاد و تمام تلاشش رو میذاره روی هدفش

. . .

انقلابی شیعی

:

ما به دنیا میایم ، زندگی میکنیم و میمیریم . مثل بقیه ی موجودات ؛

غذا میخوریم ، دنبال رفاه هستیم ، زاد و ولد میکنیم و ... مثل ببیی ها

ولی مکتب شیعی معتقد به هدفیه که انسان به خاطر اون آفریده شده و اگر به هدفش نرسه در این دنیا ناکام مونده

.

هدف ما چیه ؟

ما تو این دنیا اومدیم که چیکار کنیم ؟

اصلا خدا چرا ما رو آفریده ؟

چون بیایم تو دنیا بخوریم و بخوابیم و بعدشم به رحمت خدا بریم؟

پس چرا بهمون اختیار داده؟

اختیار چه نقشی در پیدا کردن هدفمون داره؟

این بحث ها هر کدومشون باید تو تاپیک های مختلف به صورت مفصل بحث بشن ولی اگه بخوام مختصر خدمتتون عرض کنم

:

خداوند ما رو آفرید تا اون رو بپرستیم و با قدرت اختیار ازش پیروی کنیم و راه ظلم و ظلالت رو پیش نگیریم

خداوند میدونست که انسان های بسیار کمی به راه میان ( مثل پیامبران ) پس رحمتش رو شامل حال ما میکنه و برامون دین قرار میده

:

أَوَلَمْ يَكْفِهِمْ أَنَّا أَنزَلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ يُتْلَى عَلَيْهِمْ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَرَحْمَةً وَذِكْرَى لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ ﴿۵۱
آيا براى ايشان بس نيست كه اين كتاب را كه بر آنان خوانده مى‏شود بر تو فرو فرستاديم در حقيقت در اين [كار] براى مردمى كه ايمان دارند رحمت و يادآورى است (۵۱)
(
عنکبوت

)
وَإِذَا جَاءهُمْ أَمْرٌ مِّنَ الأَمْنِ أَوِ الْخَوْفِ أَذَاعُواْ بِهِ وَلَوْ رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ وَإِلَى أُوْلِي الأَمْرِ مِنْهُمْ لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنبِطُونَهُ مِنْهُمْ وَلَوْلاَ فَضْلُ اللّهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ لاَتَّبَعْتُمُ الشَّيْطَانَ إِلاَّ قَلِيلًا ﴿۸۳
و چون خبرى [حاكى] از ايمنى يا وحشت به آنان برسد انتشارش دهند و اگر آن را به پيامبر و اولياى امر خود ارجاع كنند قطعا از ميان آنان كسانى‏اند كه [مى‏توانند درست و نادرست] آن را دريابند و اگر فضل خدا و رحمت او بر شما نبود مسلما جز [شمار] اندكى از شيطان پيروى مى‏كرديد (۸۳)
( نساء )

و در آخرت مومنین به یکدیگر میگویند :
وَلَوْلَا نِعْمَةُ رَبِّي لَكُنتُ مِنَ الْمُحْضَرِينَ ﴿۵۷
و اگر رحمت پروردگارم نبود هرآينه من [نيز] از احضارشدگان بودم (۵۷)

( الصافات )
برگردیم به مفهوم انقلابی بودن :
انقلابی بودن یعنی این که به راهی که دین نشونمون میده بریم ؛
دین به ما چی میگه ؟
آیا به غیر از اینه که به توحید و معاد و عدل و نبوت و امامت ( برای بچه شیعی ها ) ایمان کامل داشته باشیم .
حالا برای خودتون هر کدوم از اینها رو بشکافید تا ببینید چه دنیای بزرگی در این کلمات نهاده شده .
مسلمون کسیه که تمام این اصول دین رو قبول داشته باشه و انقلابی کسیه که علاوه بر این اصول دین ، فروع دین رو هم کاملا رعایت کنه !!
و در یک جمله این که :
انقلابی کسی است که هدف از زندگیش را در رسیدن به خدا ببیند و تمام تلاشش را برای رسیدن به او انجام دهد.
مثالهایی از انقلابیون :
معصومین که حرفی توشون نیست ، مالک اشتر ، ابوذر ، عمار ، تمام 72 تن شهید کربلا .
این ها تمام خصوصیاتی رو که برای انقلابی ها تعریف کردیم رو دارن مخصوصا گروه اول !!

آیا میشود انقلابی شد ؟!!

[/b]
انقلابی بودن سخته ولی یکی از مفاهیم دیگر انقلابی بودن تلاش در راه این امره
اگر تلاش کنیم تا به انقلابی بودن برسیم ما هم یک انقلابی هستیم .
ولی انقلابی بودن با بسیجی بودن چه رابطه ای داره ؟
انقلابی مفهوم قدیمی و کلمه ی جدیدیه که اومده و بسیجی رو به نوع دیگه ای تعریف کرده چون همین که میگی بسیجی بودن همه یاد پایگاه میافتند
پس ما هم از این به بعد از کلمه ی انقلابی بودن استفاده می کنیم !!
۱۲:۰۶, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
به نظر بنده اگر مشکل هست تا حدودی به شما هم برمیگرده. شما که میبینی بسیجی های پایگاهتون ظاهری هستند چرا کاری نمیکنید؟ عضو بسیج بشوید و سعی کنید اصلاحشان کنید. اگر نشد یواش یواش مسئولیت رو از ایشان بگیرید که برای چنین کسانی حرام است که لفظ بسیجی برایشان استفاده شود. همین ها هستند که باعث بدنامی اسم مقدس بسیج میشوند. همین ها هستند که دینشان از بال مگس سبکتر است.
البته یکم بوی شعار میدهد اما واقعیت دارد. ضمن اینکه ما مامور به وظیفه هستیم نه مامور به نتیجه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، حسن.س. ، ema1392
۱۱:۱۲, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام

میخوام آدم بشم
هر کی میخواد ثواب کمک کردن به من رو ببره بسم الله

سوالاتم رو بی رودروایستی و عقلانی مطرح میکنم ؟
کسایی هم که میخوان با من حقر تو این راه پر پیچ و خم همراهی کنن قدمشون رو چشم

اولین بحث :

[تصویر: 33.jpg]

چرا حجاب ؟
چرا زن باید خودش رو در پارچه ای سیاه بپوشونه ؟ زنی که این همه به زیبایی اهمیت میده
حجاب مردها باید تا چه حد باشه ؟
۱۱:۱۸, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7

بسم الله الرحمن الرحیم

این سوالات شما به مراتب دربخش حریم حجاب وعفاف تالار مطرح شده.

لطفا مطالعه کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ema1392 ، میثاق
۱۳:۳۴, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
بعد از طرح این سوال رفته بودم سراغ چندتا کتاب تا جوابهام رو پیدا کنم

ولی با کمک راستین رفتم به بخش حریم حجاب و عفاف تالار و اونجا جواب سوالم رو تمام و کمال ، بدون هیچ فلسفه ای پیدا کردم

... آنگاه چادری شدم

بهتون پیشنهاد میکنم پست دوم رو حتما مطالعه کنید
عالی بود و کاملا توجیه ام کرد ....
از راستین هم متشکرم بسیار زیادAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin
۱۵:۵۷, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۲:۰۶)seyed reza نوشته است:  سلام
به نظر بنده اگر مشکل هست تا حدودی به شما هم برمیگرده. شما که میبینی بسیجی های پایگاهتون ظاهری هستند چرا کاری نمیکنید؟ عضو بسیج بشوید و سعی کنید اصلاحشان کنید. اگر نشد یواش یواش مسئولیت رو از ایشان بگیرید که برای چنین کسانی حرام است که لفظ بسیجی برایشان استفاده شود. همین ها هستند که باعث بدنامی اسم مقدس بسیج میشوند. همین ها هستند که دینشان از بال مگس سبکتر است.
البته یکم بوی شعار میدهد اما واقعیت دارد. ضمن اینکه ما مامور به وظیفه هستیم نه مامور به نتیجه

اخبي
تويي كه ميگي بريد اونجا و درستشون
كنيد.نميشه عزيزم.اگه بخواي بالاتر قدم بزاري همچين ميزنند توي سرت كه نفهمي از كجا خوردي
فكر كار كردن توي بسيج رو نكن.هر وقت فرمانده پايگاهت شعور و درك و فهم پيدا كنه و نيروهاشو مخبر تربيت نكنه و كاري بار بياره اونوقت خوب ميشه.
آره .اينجوريه
بسيج شده مال يه عده آدم فروش كه جلوي تو خوبند و پشت سرت دارند زيراب ميزنند.
نه ميشه كار كرد و نه ميشه درستشون كرد.
بسيجي فقط بسيجي هاي قديم..
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]