کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جرم من، بسیجی بودن است............
۰:۴۱, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم رب الشهدا و الصدیقین

تقدیم به روح شهدای فتنه،شهید غلام حسین کبیری و حسام ذوالعلی

[تصویر: sisFgvJ_535.jpg]

جرم من بسیجی است
کارت فعالم،خون میطلبد
آقا میگوید،نشان شهادت توست....سند شهادت بسیجی است
ریش دارم و تسبیح به دست،نه به دست ریا،دست به دست
سری که از سر به زیری پایین است نه از سرِ سرگرمی

من 25 خرداد هشتاد و هشت گیر کرده ام
بغضی گلویم را میفشارد
بغضی که آتشش را خاموش نمیکنم
مثل همان آتشی که حوزه نینوا را آتش زد
گیر کرده ام میان چرخ ماشین هایی که حسین را شهید کرد
گیر کرده ام میان خیابان بن بستی که حسام را شهید کرد
تیر میکشد قلبم از تیری که به سینه تو خورد ای بسیجی
تار میشود دیدگانم،وقتی دیدگان شهر بسته میشود روی من....
و جهان من میشود،مسجد سر کوچه...فاصله میان خانه ما و خانه خدا....
بایکوت میکنند توی بسیجی را،و تو سکوت کن،علی(علیه السلام) هم بیست و پنج سال سکوت کرد!
تحریم میکنند تو را،حسین(علیه السلام) را هم تحریم کردند...

فضای امروز،به کوری چشم منافقان دیروز،فردای روشنی را نوید میدهد...
انتقام خون هایی که به ناحق،سر دعوای دو کاندیدا ریخته شد را میگیریم
و تو ای کسی که میگویی آن مرد رفت،فلان قضیه تمام شد،این خون ها تمام نمیشود...

جنس چفیه ای که روی دوش رهبر است،همانی است که امروز روی دوش من است،شهر ری،میان بازار خریدم
چفیه ات را بالاتر بیاور
صورتت را بپوشان
آلوده گناه نشوی...
موتور را روشن کن
بسم الله
تویی و یک شهر گناه...
حواست به نامردان روزگار باشد...
چفیه ات را بالاتر بیاور...

....
پ.ن:حوزه نزدیک خیابان جناح-شهید غلام حسین کبیری-شهید حسام ذوالعلی-بسیجی حوزه نینوا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، أین المنتظر ، Justice Bringer ، mahyamatin ، شهیدطیبه واعظی ، صهبا ، یاســین ، سید ابراهیم ، رهگذر. ، محمدتقی ، مصباح ، azade ، SAViOR ، حسن.س. ، Night_World ، heaven ، منتظر کوچولو ، مجنون الحسین ، دیدگاه نوین ، قلب ، *ركن الهدي* ، فاطمه خانم ، m.hossein ، Mohammad Trust ، rezamohammadi ، mahel ، السا ، fiftynine ، fafa* ، هانا ، ADAM ، میرزا احمد ، MohammadSadra ، نورالسادات ، fatemeh-55
۱۰:۴۷, ۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۱۳:۲۶ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #2
آواتار

بسیجی اگر باشی میشوی افراطی...

فحش اگر بدهند آزادی بیان است! جواب اگر بدهی بی فرهنگی!

سوال اگر بکنند آزاد اندیشند! سوال اگر بکنی تفتیش عقاید است!

تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند! جواب اگر بدهی دروغگویی!

مسخره ات بکنند انتقاد است! جواب بدهی بی جنبه ای!

تهدیدت اگر بکنند دفاع کرده اند! تهدید اگر بکنی خشونت طلبی!

راهپیمایی اگر بکنن حق آنهاست و عقیده خودشان است! راهپیمایی اگر بکنی ساندیس خوری یا به زور آمدی...

بسیجی اگر باشی میشوی افراطی!

جنبش سبزی باشند میشوند آزادی طلب . . .

آری این است طنز تلخ روزگار ما ...!

[تصویر: 68407112506012471663.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، رهگذر. ، محمدتقی ، مصباح ، azade ، SAViOR ، حسن.س. ، Night_World ، عبدالرحیم ، mahyamatin ، heaven ، عبدالرحمن ، منتظر کوچولو ، مجنون الحسین ، دیدگاه نوین ، قلب ، Aryha ، فاطمه خانم ، m.hossein ، Mohammad Trust ، rezamohammadi ، السا ، fafa* ، هانا ، ADAM ، MohammadSadra ، نورالسادات ، fatemeh-55
۱۵:۱۲, ۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۳ ۱۴:۲۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امام خمینی (رحمة الله علیه) :
"فرزندان انقلابیم! بغض و کینه ی انقلابیتان را در سینه نگه دارید. با غضب و خشم بر دشمنانتان بنگرید و بدانید پیروزی از آن شماست."

من یک بسیجی ام، قومیت نمی شناسم : اهل جهان اسلام!
مرز من به قول حاج احمد، تا آنجای دنیاست که " لا اله الا الله" گفته می شود. اصلا مرز من از آنجا هم فراتر است : مرز من همه ی دنیاست، تا آنجا که اراده خداوند متعال بر آن است که کلمه ی حق گفته شود.

من اهل فلسطینم، اما، مذهبم تشیع است. قلبم برای شیعیان بحرین می تپد. من به امر امام با کینه ی انقلابی به اسرائیل خوابم می برد و با همین کینه از بسترم بلند می شوم. اصلا من با این کینه خو کرده ام : کینه ای به عمر همه ی تاریخ، به عمر خلقت ابوالبشر. اما در سقیفه به اوج خود رسید!

من یک بسیجی ام، به عمر همه ی تاریخ! میان کوچه های مدینه، که طناب به گردن امامم بسته بودند، به خدا، به خدا که دستانم بسته بود وگرنه من هم بودم، با حسنین گریه می کردم!
وقتی قنفذ ملعون با غلاف شمشیر به بازوی مادرمان زد، اول به بازوی من خورد، نشانش هنوز هم هست : بغضی هزار ساله!!

جگرم میان تشت ریخت اما هیچ وقت امامم را مجبور به صلح نکردم!

من دو بار در 61 جبهه بودم : یکبار در کربلا، یکبار در شلمچه !
آری من در کربلا هم بودم، سرم را بر روی نیزه ها نمی بینی؟؟!!
من با همین کینه ی مقدس زندگی می کنم. اصلا با همین کینه هم 57 انقلاب کردیم. کی گفته است کینه بد است؟؟!!
اتفاقا روزی که رجعت می کنم به دنیا هم، همراه من خواهد بود.

من برادر حاج احمد متوسلیان هستم. او هم با کینه ی اسرائیل زندگی می کرد.
چمران هم همه ی خوشی ها را به لذت همین بغض سه طلاقه کرد و به لبنان رفت.
من برادر عماد مغنیه هستم. او عاشق امام بود، مصداق " رجال صدقوا ما عاهدوا الله". من مانده ام به امید بخش دوم این آیه...

سر من با سر همت از تن جدا شد و تنم با استخوانهای تن شهید علی هاشمی به خاک سپرده شد. من برادر فضلی هستم، مصداق بخش دوم آیه!
اصلا من فرزند روح الله هستم!

من یک بسیجی ام. امامم سید علی حسینی است!

من کینه ی دشمنان امامم را در دل دارم. اما در کوی دانشگاه به اوج خود رسید!
هشت ماه دفاع مقدس سال 88 از هشت سال جنگ با صدام بر من سخت تر گذشت!

بغضم اما در نماز جمعه 88 به عمر تاریخ ترکید.....
از آن روز زیارت عاشورا که می خوانم، مصداق هایش برایم تازگی دارد :
" اللهم العن اول و الثانی و الثال و الرابع.."

خدا لعنت کند "اسس اساس ظلم" را !
همانها که اشکت را در آوردند :

[تصویر: ggff2_300x200.jpg]

"ای سید و مولای ما! ما آنچه باید بکنیم انجام دادیم، انچه باید گفت هم گفتیم و خواهیم گفت. من جان ناقابلی دارم، جسم ناقصی دارم، اندک آبرویی هم دارم که این را هم خود شما به من دادید. همه ی اینها را من کف دست گرفتم در راه این انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم کرد، اینها همه نثار شما باشد. سید ما، مولای ما! دعا کن برای ما !"

ناگهان در نماز جمعه ی شهر،

عطر محراب جمکران گل کرد!
بغض تو تا ترکید، بر لب ها،
ذکر یا صاحب الزمان گل کرد!
جسم تو ناقص نیست، کامل است
می دهد عطر یک بغل گل یاس!
دستت اما حکایتی دارد،
رحم الله عمی العباس...

آقای ما، مولای ما! پیش امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهادت بده که ما تا آخرین نفس، سرباز توییم، آبرویی هم که اگر داریم(که آن را هم تو به ما دادی) با این جان ناقابل تقدیمت می کنیم.

سید ما، مولای ما! دعا کن برای ما....

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، صهبا ، Night_World ، عبدالرحیم ، mahyamatin ، heaven ، عبدالرحمن ، منتظر کوچولو ، مجنون الحسین ، فاطمه خانم ، یاســین ، m.hossein ، fafa* ، MohammadSadra ، شهیدطیبه واعظی ، نورالسادات ، fatemeh-55
۱۸:۲۸, ۱۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۲ ۱۸:۳۰ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم رب الشهدا

گمنام تر از یاران خمینی، یاران خامنه­ ای‌اند

پرونده یادبود شهیدان و جانبازان گمنام ۸ ماه دفاع از حریم ولایت

اشاره: کدام­مان می‌دانیم ظرف هشت ماه حادثه تلخ سال ۸۸، چند شهید تقدیم انقلاب اسلامی شده است؟ تمام اینترنت و خبرگزاری‌ها رو هم زیر و رو کنیم نمی‌توانیم آمار این شهدا را در بیاوریم. گمنام تر از بسیجیان خمینی، بسیجیان خامنه ای هستند.

شهدای غریب. شهدایی که نامشان در هیاهو و غبار فتنه گم شد. بسیجیان دلاوری که مخلصانه پا به عرصه دفاع از انقلاب اسلامی گذاشتند و غریبانه رفتند و چه عیار سنجی برای معرفتمان شدند این شهدای غریب. دِینی که به گردن ماست زنده نگه داشتن نامشان و سر تعظیم فرود آوردن به عزمشان و گریه بر معرفتمان که ایشان این چنین غریبانه از بی ین مان رفتند و در این عصر ارتباطات دریغ از نامی و نشانی. آری می‌شود در شهرها هم مفقودالاثر شد. آری هنوز هم حتی در شهرهای بزرگ هم می‌شود شهید گمنام شد. گمنام تر از شهیدان گمنام. بی نشان تر از بی نشانان.

شهدایی همچون حسین غلام کبیری، حسام ذوالعلی،بهمن جنابی، محمدحسین فیض، میثم عبادی، ناصر امیر نژاد، .............که اکثریت قریب به اتفاقشان بسیجی بودند و با اسلحه ای که کالیبر آن متعلق به سلاح‌های رسمی کشور نبوده به شهادت رسیدند.

یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، mahyamatin ، عبدالرحمن ، صهبا ، یاســین ، Night_World ، Mohammad Trust ، fafa* ، شهیدطیبه واعظی ، نورالسادات ، fatemeh-55
۱۰:۳۱, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
خداوند روح تمامی کسانی که بی گناه کشته شدند غریق رحمت کند، صرف نظر از معترض یا بسیجی بودنشان. انشاا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، fafa* ، fatemeh-55
۱۰:۳۹, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۵/دی/۹۲ ۱۰:۳۱)t.kam67 نوشته است:  خداوند روح تمامی کسانی که بی گناه کشته شدند غریق رحمت کند، صرف نظر از معترض یا بسیجی بودنشان. انشاا...
اره
متاسفانه تر و خشک باهم میسوزن
متاسفانه تو دعوا حلوا پخش نمیکنن
خیلی دوره بدی بود
اون موقع برادرم سرباز اتش نشانی بود،ما هم دعا میکردیم فقط تو این دعواها نبرنشون
بعدا برادرم میگفت یه عده که اخرش ماهم نفهمیدیم مردم جو زده بودن! یا عناصر فلان ،به ایستگاه های اتش نشانی هم حمله کرده بودن
امنیت یه کشور خیلی مهمه
الان داریم نبودش رو در سوریه و سومالی ... میبینیم
میدونید چقدر اسلحه پشت مرزها معطل بود تا با نا امن تر شدن کشور بیارنشون این ور مرزها
اونوقت قبل از سوریه کشور ما اونطوری میشد
با این همسایه های القاعده ای که داریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، هادی... ، Mohammad Trust ، fafa* ، صهبا ، نورالسادات ، fatemeh-55
۲:۲۸, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۲:۲۹ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

«آقا سعید»ِ ما را چه شده است؟!

[تصویر: Haji.jpg]

در دلتنگی برای حاج سعید قاسمی

«حاجی خیلی وقته نه جایی می‌ره نه صحبت می‌کنه.» این جوابی بود که یکی از نزدیکان «آقا سعید» چند ماه پیش در پاسخ پرس ‌و‌ جویم از مردی گفت که یقین دارم دلتنگی حزب‌الله برایش این روزها بیش‌تر از هر وقتی است.
آقا سعیدی که جای «جام زهر»خوانی‌هایش از «حضرت روح الله» -با آن لحن پرشور و پرحلاوتش- امروز بیش‌تر خالی است. آقا سعیدی که هیچ تریبونی مشت گره‌کرده‌اش در حین گفتن از مبارزه و جهاد، و گفتن از تسلیم نشدن را ندارد.
آقا سعیدی که بوی شهدا می‌داد. آقا سعیدی که هنوز هم موتورسوار است. آقا سعیدی که هرگز نتوانست تلخی جام زهری را که خمینی را نوشاندند فراموش کند. آقا سعیدی که از شدت زمانه شکایت داشت، و از وقوع فتنه‌‌ها، و از همداستانی دشمنان و کثرت عدو و از قلت یاران.

با خود می‌گفتم آقا سعیدی که در اوج غربتِ حزب الله فریادش خاموش نمی‌شد اکنون کجاست؟ آقا سعید! «أین عمار» خامنه‌ای را باور کن. اگر قرار باشد عمارها هم به گوشه عزلت بروند، یقین کنید که شوکران را دوباره خواهند نوشاند. باور کن اگر عمارها خاموش شوند علی را تنها می‌گذارند.

آقا سعید! ما دلمان برایتان تنگ شده است. سکوت شما بیش‌تر از هر چیزی برای ما دل‌آزار است.

آقا سعید! نمی‌دانی در نبودت چه‌ها بر ما رفته است؟ چه حالی می‌شوی وقتی بشنوی هنوز آرمیتا و علیرضا قد نکشیده‌اند که دست‌آورد مردانی را که با خون پای عهدشان را امضا کردند به بهایی ناچیز تعلیق کردند. آقا سعید! چگونه تحمل کنیم «لبخند»ها را حال آن‌که هنوز اشک‌های مادران و همسران و یتیمان شهدا نخشکیده‌اند؟ چگونه می‌شود باور کرد آقا سعید این‌ها را ببیند و باز خاموش بماند. آقا سعید! ما دلمان برایتان تنگ شده است. چگونه تنگ نشود، وقتی که علی عمار ندارد؟!

[تصویر: IMAGE634938403010055254.jpg]

آقا سعید! بیا و دستانت را دوباره مشت کن تا فکر نکنند «غربی‌ها از چهار تا تانک و موشک ما نمی‌ترسند» و «آمريکا با يک بمبش می‌تواند تمام سيستم‌های نظامی ما را از کار بيندازد». آقا سعید بیا که ما عجیب بی«حاج سعید» شده‌ایم. بیا که «سپاه عدالت» در برابر «اسلام امریکایی» بی‌فرمانده است.

«آقا سعید فرمانده این محور عملیاتی، همان کسی بود که ما در جستجوی او بودیم. او مظهر همان روحی است که حزب الله را از انسان های دیگر جدا می کند و البته در میان رزم آوران ما، دلاورانی چون سعید کم نیستند... او یکی از پرورده های میدان رزم و جهاد فی سبیل الله است و اگر انقلاب اسلامی هیچ دستاوردی جز پرورش انسان هایی این چنین نداشت، باز هم می ارزید تا حزب الله جان و سر خویش را فدای حفظ آن کند.»*

[تصویر: pic__61.jpg]

کس نمی‌گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه حال افتاد یاران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

گوی توفیق و کرامت در میان افکنده‌اند / کس به میدان در نمی‌آید سواران را چه شد

زهره سازی خوش نمی‌سازد مگر عودش بسوخت /کس ندارد ذوق مستی میگساران را چه شد

*. شهید سید مرتضی آوینی

یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، عبدالرحمن ، rezamohammadi ، farzad313 ، ریحانه653 ، شهیدطیبه واعظی ، نورالسادات ، fatemeh-55
۳:۰۳, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۲ ۰:۱۶ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #8

بسیج حقیقتی ست فرا تر از اساطیر

فقط ایکاش این سهمیه ها و معافیت ها و پولها و بخور بخورها ازش حذف میشد تا ارزش بسیجی واقعی مشخص بشه حتی اگه تعدادشون زیر 1000 تا باشه !

من پدرم 28 ماه برای این مملکت جنگید که وظیفه شم بود ولی طبق قوانین جدید سربازی 1 روز هم کسری ندارم و 21 ماه فول باید خدمت کنم ولی یه بسیجی که تنها 2 هفته فعالیت کرده، یه برگه سبز میگریه کسری خدمت میگیره ، از آموزشی معاف میشه ، برای استخدامش امتیازه ، برای حضور در هر رژه جلوی فرمانده های عزیز به حسابش پول میریزن ، تازه نامرد باشه کلی میتونه کاسبی کنه... جنگم بشه خدای ناکرده بعضی هاشون مفقود الاثر میشنBig GrinBig Grin

خدایی هر چیزی قدیمیش خوبه بسیجی قدیمیش خیلی خوبهBig GrinBig Grin

به نظرم باید به طور جدی به بسیج رسیدگی کنن تا ازش مرد بیرون بیاد نه نامرد

حرفم به همه نیست ، خیلی هاشون واقعا مردن ولی باید قبول کرد نامردم هست توشون

به هرحال بازم تکرار میکنم بسیجی واقعا نیازی به سهمیه و پول و کسری و... نداره ! بسیجی واقعی مرده

ما بسیج و بسیجی رو خیلی دوست داریم ولی این ره که میروند سران بسیج یکم به ترکستان استWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، ریحانه653
۳:۲۱, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۳:۲۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #9
آواتار
من هیچ وقت کارت بسیج نگرفتم ، بسیجی بودن به کارت نیست ، به کاره ! بسیجی یعنی نگهبانی از شرافت ...

هر کی هنوز بسیجی نشده، بسم ا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، rezamohammadi ، نورالسادات
۳:۲۴, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
‏‏
فقط یه چیز در مورد این بسیجیان قدیم که اخیرا چند سالیه که باب شده می گن بسیجیم بسیجیای قدیم:
اون زمان در مورد این بسیجیای قدیم، این دید تمجیدی شما زیاد نبود بلکه انگشت اتهام همچنان به سمتشون بود که بله سهمیه ی نمی دونم یخچال و تلویزیون و گوشتو ... دارن‏!‏ از داخل خیلی قبولشون نداشتن گواهشم کشتن خیلی هاشون به جرم طرفداری از شهید بهشتی و ...
همون موقع هم کسانی که مونده بودن تهران تا امام تنها نماند، می گفتن این بسیجیای بی ترمز دارن جنگو کش میدن‏!‏‏!‏
بسیجی همیشه مظلوم بوده‏!‏
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، revenger ، rezamohammadi ، عبدالرحیم ، نورالسادات ، fatemeh-55
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]