کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واکنش سرد نسبت به فریماسونی
۱۳:۰۴, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بزرگترین حاکم و حکومت جهان هستی ""الله""
همه میدانیم که این جهان به دست خدا اداره میشود و خدا همان حاکم بزرگ هست.
فریماسونی 6 قرن است که جهان هستی را به نابوده کشیده و عقاید این فرقه 6 قرن است که زنده مانده و این زنده ماندن دلیلی دارد.
سکوت خداوند در مقابل جنایات بشری و نبود عامل بازدارنده در حکومت خدا زمین را جایی برای کثافت کاری تبدیل کرده .خدا اقلیت را به اکثریت مردم ترجیح میدهد و هیچ وقت در هیچ جای زمین قاطع نبوده و همیشه حکومتی ساکت داشته.فریماسونی که دشمن اصلی حکومت خداست هزاران سال است که یکه تازی میکند و این نشان از ضعف در بدنه حکومت است.و حالا چند سوال
1-دلیل سکوت خدا چیست؟
2-ایا خدا وجود دارد؟اگر دارد چرا خودی نشان نمی دهد؟
3-خدا چرا از قتل و کشتار خسته نمیشود؟
4-چرا بیش از 80 درصد افریده های خدا .خدا را دوست ندارند؟
5-خدا برای زمین قهرمان نبوده و بیشتر سکوت میکند.ایا میشود به خدا اعتماد کرد؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۳, ۲۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۰۴ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲)I-CAN نوشته است:  [quote='علی 110' pid='124483' dateline='1339581969']
من یقین دارم که خدا وجود دارد.چرا که با یک نگاه به جهان هستی به سادگی میتوان خدا را اثبات کرد.منظور من از این سوال که ایا خدا وجود دارد؟یه چیز دیگه بود.منظور من وجود خدا در حادثه ها است نه چیز دیگه ای.
من با حیوانات کاری ندارم .اما از 7 میلیارد کره زمین چقدرشون خدا رو میخوان طرفداران خدا همیشه در اقلیت هستند و اکثریت ادمها سراغ اندیشه الهی نمی روند و جالبتر این که همین موارد در قران هم امده.
در باره جواب اون دوست عزیز باید بگم شما اطلاعات زیادی درباره فریماسون ندارید فریماسونها 6 قرن هست که دنیا را در دست خودشان دارند و یکه تاز میدان هستند به خدا توهین میکنند به مقدسات اهانت میکنند و البته دلیل این اهانتها سکوت رضایت بخش خود خداست.من نیازی به توبه ندارم از چه چیز و به چه کسی باید توبه کنم؟البته دلیل سکوت خدا برایم روشن است چون خدا در این حادثه ها صدمه نمی بیند و البته باید برای ظهور زمینه ای فراهم شود.اینها همه برنامه ریزی شده است برای اسمانیها سخت است ببینند که مردم خوشحال زندگی میکنند.این دنیاییست که خدا به ما اطا کرده دنیایی پر از رنج و عذاب و بدبختی پر از بد و خوب پر از کثافت معلومه این چنین خدایی بعد از مرگ روزگارم را سیاه میکند

اولا یه ایه دیگه از قران هست که میگه:
(( کم من فئه قلیله غلبت فئه کثره ) بقره
چه بسا گروه های اندکی که بر گروه های بسار زیاد پیروز میشوند.
ولی مطمئنا سرانجام این غربت و کمی با ظهور مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ار بین خواهد رفت.
واقعا من میمونم این افکار چه طوری به سراغ بعضی از ما میاد!
خیر عزیز برای اسمانیها سخت نیست اتفاقا خیلی هم راحت است اما این سختی سرانجام دامن انسان را میگیره.
خداوند این دنیارو برای تلاش و عبادت سختی قرار داده و در عوض کسانی که از خدا در دنیا پیروی کنن بهشت در اخرت نصیبشان میشود.
ولی برعکس عده ای که دنیا را برای راحتی و بی خیالی بخواهند حسابشان جداست...
موفق باشید

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان
۱۶:۰۷, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲)I-CAN نوشته است:  در باره جواب اون دوست عزیز باید بگم شما اطلاعات زیادی درباره فریماسون ندارید فریماسونها 6 قرن هست که دنیا را در دست خودشان دارند و یکه تاز میدان هستند به خدا توهین میکنند به مقدسات اهانت میکنند و البته دلیل این اهانتها سکوت رضایت بخش خود خداست.

خوب دوست عزیز این عبارت شما یعنی از اساس مفهود دنیا را نمفهمیدید
چه کسی گفته خدا راضی هست به قتل و غارت و ظلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه خدایی که شما قبول داری راضی به ظلم هست این خدایت را بیانداز سطل آشغال که به درد پاک کردن پِهِن گوسفند هم نمیخوره
خاک بر سر این خدایی که شما قبول داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز
شما اساساً میدانی مفهوم اختیار چیست؟
ویژگی های موجود مختار چیست؟
هر موجود مختاری نیاز به این داره که بتونه دو راهی (حداقل) داشته باشه
یکی خیر ، یکی شر
این موجود مختار اگه بخواد اختیارش تجلی پیدا کنه باید بتونه مقادیری از هر دو راه رو که یکیش هم منتهی میشه به شر و ظلم و قتل و عصیان رو تجلی بده
و اگه قرار باشه خالق این موجود مختار اجباراً مرتب جلوی این طغیان رو بگیره دیگه اساساً موجودی به اسم موجود مختار معنی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲)I-CAN نوشته است:  برای اسمانیها سخت است ببینند که مردم خوشحال زندگی میکنند.

این هم بیشتر شبیه این رمانهای علمی تخیلی هست!
خاک بر سر آن آسمانی هایی که شما قبولشون داری که اینقدر حقیر و پست هستند
آسمانی های ما شکل دیگری هستند
در ضمن شما گویا از اساس فقط در تاریخ و پیرامون خودتون چیزهایی رو میبیند که خودتون میخواید
یه جستجوی ساده در تاریخ بکنید
به خصوص تاریخ معاصر که کمتر توش تحریف هست
عاقبت ظالمان تاریخ معاصر چی شده؟
عاقبت هیتلر و چنگیز و قذافی و صدام و ....
این ماسونا با این همه به اصطلاح قدرتشون چه طور خاک بر سرشون کنند یه غزه به اون کوچولویی رو عاجز شدن فتح کنند؟

(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲)I-CAN نوشته است:  این دنیاییست که خدا به ما اطا کرده دنیایی پر از رنج و عذاب و بدبختی پر از بد و خوب پر از کثافت معلوم این چنین کسی بعد از مرگ روزگارم را سیاه میکند

خاک بر سر این خدای عقده ای و حقیری که شما قبول داری
چه قدر ضعیف و حقیر
بچه ها پول جمع کنید بدیم به خدای این دوستمون یه کمی از عقده ای بودن در بیاد
ببینید
به این مثال خوب توجه کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما یک معلم داریم
از اول سال میاد درس میده
مطالب رو خوب هم تمرین میکنه کم کاری هم بکنی اول یاد آوری میکنه بعد یکمی هم تنبیه میکنه
مرتب هم میگه برو بیشتر با بچه زرنگا بپر
بعد من با اختیار و آگاهی خودم کاملاً مختارانه نه درس میخونم نه به توصیه های معلم گوش میدم
بعد هم آخر سر امتحان مردود میشم
بعد با پر رویی میگم عجب معلم ظالمی بود
Smile
تمام استدلالهای شما اینجوریه

(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲)I-CAN نوشته است:  این دنیاییست که خدا به ما اطا کرده دنیایی پر از رنج و عذاب و بدبختی پر از بد و خوب پر از کثافت معلوم این چنین کسی بعد از مرگ روزگارم را سیاه میکند

شاید دنیا شما این قدر سیاه باشه
اما این دنیا که مزرعه هست و نه جایی که قرار ما نتیجه ی اعمال رو ببینیم
محلی است برای تجلی افعال اختیاری ما
و افعال اختیاری ما هم روی یکدیگر اثر دارد
خدا هم انبیا و ائمه را برای هدایت بشر فرستاده
بعلاوه درست و غلط کلی هم به دلها الهام کرده
همه موقعی که یه فیلم رو میبینن میدونن آدم خوبا کیان آدم بدا کیان
یعنی فطرتاً حالیشون هست
حالا اکثر آدم ها بد از اختیارشون استفاده میکنن

(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲)I-CAN نوشته است:  معلوم این چنین کسی بعد از مرگ روزگارم را سیاه میکند

اون خدای خاک بر سر عقده ای که شما قبول داری روزگارتم سیاه میکنه
اما خدایی که ما میشناسیم و داریم آثار حضورش و هدایتش و رحمتش و حتی به وقتش غضب بر دشمنانش رو و یاری های به مظلومانش رو میبینم خیلی دمش گرم هست
شما برو مشکلت رو با اون خدای خاک بر سر زاده توهم خودت درست کن دوست عزیز

خدای ما که خیلی کارش درستهSmile

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: spaceshi ، sarallah ، I-CAN ، مسافر ، وحید110 ، نگار ، abbas313 ، only_y2d ، یوسف خان ، خیبر110 ، N.Mahdavian
۱۶:۵۱, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
برای خودم و دنیایی که توش هستم و برای همه ادمها یک جا متاسفم.از پیروان و سران اندیشه خدا میتوان فهمید خدا کیست.در اندیشه ای که قاطعیت و اقتدار توش نباشه و سکوت منطقش باشه اخرش همین میشه .دنیای بی بند و بار
۱۶:۵۸, ۲۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #14
آواتار
نه عزیزم
شما انتظارت از مفهوم دنیا غلط هست
خدا قدرتش رو به اندازه ی کافی در این دنیا تجلی داده
اما مبنای این دنیا تجلی اختیارات و اعمال اختیاری این موجود مختار است تاز نه بی قید شرط و مطلق
نتیجه ی قدرت خدا هم به صورت تام و تمام: روز قیامت ، روز حساب کتاب
در ضمن ظهور هم هست که در همین دنیا تجلیاتی از قدرت خدا خواهد بود
در ضمن برای خودت میتونی متأسف باشی
یا اشخاص دیگه
اما برای بنده و بسیاری از اعضای این تالار که نیازی به تأسف نیست
متأسف برای کسی باش که نمیفهمه اگه بخواد جبر باشه و هر کی یه ذره خواست شری به پا کنه باید خدا همین جا توی همین نیا ادبش کنه دیگه اختیار مفهومی نداره
و عاجز از درک این مفهوم ساده و تحلیل مسئله ی به این سادگی هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: I-CAN ، یوسف خان ، نگار
۱۶:۵۹, ۲۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۱ توسط I-CAN.)
شماره ارسال: #15
آواتار
این ماسونا با این همه به اصطلاح قدرتشون چه طور خاک بر سرشون کنند یه غزه به اون کوچولویی رو عاجز شدن فتح کنند؟
همین ماسونها الان دور و برت رو گرفتن همین ماسونها دارن دین خدا رو از بین میبرند همین ماسونها قران تو میسوزونند و به امامت توهین میکنند و تحریمت میکنند و زیاد طول نمیکشه که دنیا رو فتح میکنند.و دیگر اسمی از من و تو نخواهد بود و ما باید مثل همیشه تاریخ در حقارت و سکوت کامل زندگی کنیم الان قدرت ماسونها بیشتر از خداست
۱۷:۰۰, ۲۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #16
آواتار
تنها را هی که بعضی ها به خدا ایمان بیارند و خدا را قبول کنند اینه که بله قربان گوی انها بشود .

حقیر که بجز زیبایی در این دنیا ندیدم .

این دنیای سیاهی هم که توصیفش میکنید همین بی خدا ها به سیاهی کشیدنش . بیان بدنش دست موحدین واقعی و همه ایمان بیارن ببینن چه گلستانی میشود .

اگرم دوست ندارید ان دنیایتان سیاه باشد خیلی راحت . ایمان خود را حفظ کنید .

در ضمن . خواندن اثار سیاه نمایان غربی و شرقی که عقده های روانی خود را در قالب رمان ه و حرف های زیبا به خورد شما میدهند نتیجه اش همین میشود .

شناخت دنیا و دیدن درست ان نیاز به نگاه از زاویه صحیح دارد . این زاویه صحیح را افرادی میدهند که عالم واقعی باشند و نه فقط ادیب .

نکته دیگر اینکه باید اثار متفاوتی را بخوانید تا بتوانید با دیدی درست به هستی نگاه کنید

ببخشید ک بیش از این وقت صحبت نیست و امتحان و درس ...

ولی بنده در زندگی شخصی خودم کسی را ندیدم که بتواند ذره ای به من ظل کند مگر اینکه علاوه بر ضرر خودش به من سود رسانده باشد

و یک نکته خیلی مهم

دنیا را زمین بازی و امتحان ببینید و جزءی از پروسه هستی انوقت تمام صفات خوب خدا وو عدالت همراه با رحمتش را میبینید .

عمر یک نفر بیش از ۱۰۰ سال است؟!

۱۰۰ سال را هم ظلم کند اخرش باید بهای ان را پرداخت کند

شما هم ۱۰۰ سال خوب باش و هزاران هزار سال در بهترین نعمات خدا سیر کن . نمیدونم دیگه بهتر و بیشتر از این چه میخواهیم؟!!

ما که با هر اپسیلون حرکتمون بینهایت حال گرفتیم از خدا .
اگر شما حال نمیکنی . خودتی که حال نمیکنی .
فقط خودت مقصری و نه هیچ کس دیگری
دنیا هم در دست خداست . ماسون و غیر ماسون فقط مشغول بازی با اسباب بازی هستند .

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: I-CAN ، مسافر ، only_y2d ، یوسف خان ، N.Mahdavian
۱۷:۰۵, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۸)علی 110 نوشته است:  نه عزیزم
شما انتظارت از مفهوم دنیا غلط هست
خدا قدرتش رو به اندازه ی کافی در این دنیا تجلی داده
اما مبنای این دنیا تجلی اختیارات و اعمال اختیاری این موجود مختار است تاز نه بی قید شرط و مطلق
نتیجه ی قدرت خدا هم به صورت تام و تمام: روز قیامت ، روز حساب کتاب
در ضمن ظهور هم هست که در همین دنیا تجلیاتی از قدرت خدا خواهد بود
در ضمن برای خودت میتونی متأسف باشی
یا اشخاص دیگه
اما برای بنده و بسیاری از اعضای این تالار که نیازی به تأسف نیست
متأسف برای کسی باش که نمیفهمه اگه بخواد جبر باشه و هر کی یه ذره خواست شری به پا کنه باید خدا همین جا توی همین نیا ادبش کنه دیگه اختیار مفهومی نداره
و عاجز از درک این مفهوم ساده و تحلیل مسئله ی به این سادگی هست
هنوز نتونستم درک کنم که چرا در دنیا عامل بازدارنده وجود ندارد اما برایم روشن شد چرا اندیشه های خدا کم طرفدارند.اسلام و مسلمین همیشه در رنج بوده فاصله زیادی با بحران ندارند زیاد طول نمیکشه که با اندیشه های شما دیگر اسمی از اسلام نخواهد بود.
۱۷:۰۶, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
در ضمن وقتی میگم فقط چیزایی رو مبینی که خودت میخای ببینی دوست من میگی نه
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۱)I-CAN نوشته است:  .در اندیشه ای که قاطعیت و اقتدار توش نباشه و سکوت منطقش باشه اخرش همین میشه .دنیای بی بند و بار

در اندیشه ی خدا جویانه ما سکوت در مقابل ظالم جایی نداره
امام حسین سکوت نکرد
جوونای این مملکت سکوت نکردند در 8 سال دفاع مقدس
جهاد در اسلام و مبارزه با کفر ، آن ظلم و کفری که منطقی جز زور ندارد جزو منطق خداجویان حقیقی است
و وعده ی نصرت خدا همواره دیده شده
همون غزه ی کوچولو چه جوری جلوی فریماسونری و اسرائیل با اون همه امکاناتش وایساد
منتها وقتی ما نخوایم حقیقت رو ببینیم و بچسبیم به توهمات خودمون همین میشه دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: only_y2d ، sarallah ، یوسف خان ، خیبر110
۱۷:۰۶, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
ببینید خیلی منطقی می نشنیم و صحبت می کنیم. اما یک چیز که باید توجه داشت این است>>
ببینید بیان ها متفاوت است و معنای متفاوتی هم می دهد. مثلا اینکه: این خدا چه خدایی است که مثلا اجازه می دهد در عالم ظلم و جور وجود داشته باشد؟! یا این بیان: تا جایی که به ذهنم من می رسد و با اطلاعاتی که بنده تا به این لحظه دارم برای این مسئله جوابی پیدا نکرده ام که چطور می شود در عین حالکه جهان در سیطره ید الهی است و او از هر گونه عیب و شائبه ای منزه است، جهان مملو از ظلم و جور باشد و عدالت علوی در محراب عبادت و رشادت و پایمردی حسینی در زیر سم اسبان پر پر شود و این سرنوشت غم بار جبهه عدل و عدالت از یکسو و خنده و پایکوبی و خودکامگی و زر و زور و تزویر جبهه باطل از یک سو، به عنوان رسم عجیب حاکم بر این چرخ گردون باشد؟!
بیان اولی، خدای جهان را زیر سوال می برد، بدون اقامه دلیل و بینه و خوب خدای جهان، خدای همه است! پس من نوعی از اینکه خدایمان متهم شود، خرسند نخواهم بود.
اما بیان دومی، به طرح یک موضوع شخصی می پردازد که تنها بیان کننده نقطه نظر و دانش من درباره موضوع مطرح شده است و از آنجایی که تلقی شخصی من است می تواند محل اشکال باشد و من آماده ام تا این نظرم را با نظر بهتری جایگزین کنم!
یعنی شرط اول برای گفتگو، تسلیم در برابر گفتار صحیح و حق طلبی است. اگر این شرط را قبول دارید بحث را ادامه بدهید.

علی خدا وکیلی من نمی خواستم توی مباحث تالار به جز چند تاپیک خودمون اظهار نظر کنم. چرا من رو از لاکم بیرون می کشی؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، خیبر110
۱۷:۱۶, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
فرق مومنان واقعی با شما اینه که موحدان و مومنان واقعی به جای غرغر و نق نق اهل عمل هستند
هر روز سعی میکنند در حوزه ای که اختیار دارند و میتوانند اثر گذار باشند درست عمل کنند
در زندگی خود اجازه نمیدهند به ایشان کسی ظلم کنند
تاریخ اسلام و تشیع رو هم گویا نخوانده اید
مسئله ای نیست
ظلم ستیزی از بارز ترین دستور اول خدا در قرآن است
منتها شما چسبیدید به بافتنیهای ذهنی توهمات خودت چشمانت این بدیهیات رو نمیبینه
چون اگه ببینه بافتنیهای ذهنیت میره زیر سوال
و این هم یعنی اثبات افکار غلط شما
نفست هم نمیخواد زیر بار این بره که داره غلط فکر میکنه
هی توجیه میبافی اینجا دوست من
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: abbas313 ، ELENOR ، یوسف خان ، خیبر110