|
در محضر حاج محمد اسماعیل دولابی (رحمة الله علیه)
|
|
۲۳:۵۷, ۲۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۱ ۱:۰۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کمتر کسی است که این عارف و سالک بزرگ را نشناسد... سخنانش برآمده از دل است و لاجرم بر دل می نشیند.. در این تاپیک باهم،چند خط هائی از این عارف بزرگوار را مرور می کنیم،باشد که چراغ راهنمائی و تلنگری مثبت بر احوالمان باشد.. ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- آدمی که مزرعهاش را بکارد و چیز خوب بکارد و به آن برسد، آخر کار هم محصول بر میدارد. در هر مزرعهای هم هر چیزی نمیشود کاشت. هر چیزی هر جایی عمل نمیآید. باید آب و خاک را بشناسی. از یکی پرسیدم :"این زنها که مزرعه هستن* ، چه باید کاشت در این مزرعه ها؟!" گفت: "نسل" گفتم:"ضرر میکنی. آفتش زیاد است و محصولش کم. نه که بگویم نسل را از بیخ و بن بگذر ازش. میگویم آن که باید بکاری تا آخرش برنده باشی، نیست. باید چیزی بکاری که آفتش کم باشد و محصولش زیاد. مزرعه است، گلدان که نیست" ... گفت :"چی بکارم؟" گفتم :"برو محبت بکار. در این خاک که من میشناسم ، فقط تخم محبت میگیرد. یک دانه بکار ، صد دانه درو کن" شب که میخواهید بخوابید میدانم که هرکس را که اذیت کرده اید استغفار میکنید و از خدای خودتان میخواهید که "خدایا ما را ببخش و عفو کن و او هم از سر تقصیرات ما بگذرد" بعد آمده ای و میخواهی بخوابی میبینی باز هم خوابت نمی برد لذا با خودت میگویی" آنهایی را که من اذیتشان کرده ام که استغفار کردم اما آنها هم که مرا اذیت کرده اند، بیچاره اند، خدایا آنها را هم ببخش، من از آنها گذشتم" آن وقت دیگر خیلی کار بالا میگیرد. این طور نیست؟ از کسی که طلب نداری و به کسی هم بدهکار نیستی بدهکاری هایت را اول استغفار کردی و خدا بخشید حالا طلبکاریهایت را هم بخشیدی. برخی که خیلی گناه دارند می گویند یعنی خدا من را می بخشد؟ آنها نمی دانند وقتی که به این حال میرسند یعنی اینکه بخشیده میشوند. «مرحوم دولابی» |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۱, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
اهل دنیا یک پارچه غمند .
دوستان اهل بیت : اول راهشان گاهی شاد ی وگاهی غم دارند . خدا و خدایی ها یک پارچه شادی اند . مصباح الهدی – 59 |
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۳۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۱ ۱۷:۴۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلمان به حضرت امیر(علیه السلام) گفت : من دیشب تب کردم . حضرت فرمودند :من هم تب کردم . آنها بواسطۀ محبت ، با شیعیان و دوستانشان خیلی قاطی هستند . یا اینکه فرمودند : من تب کرده بودم که تو هم تب کردی . معلوم نشد که آیا علی (علیه السلام) تابع سلمان شد یا سلمان تابع علی (علیه السلام)! سربسته باقی ماند ، آنها اینجور بودند !
![]() |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
تمامی اوضاع عالم تند تند دارد عوض می شود ,آن به آن . اگر فرمود غصه نخورید برای آینده و گذشته غصه نخورید برای همین است.همین آنی که در آن هستی را غنیمت بشمار. چون یک دقیقه دیگر هم باز یک آن است . وقتی که رسید,باز همان را غنیمت بشمار.از گذشته و آینده ات هیچ حرف نزن ,کیفت رابکن .جنابعالی روی کشتی نشسته ای, خدا دارد راهت می برد . فضاهایت هیچ با هم قاطی نمی شود, با خدای خودت کیفت را بکن. هم خدا همیشه هست و هم خودت اصل کاری این دوتاست که هستید. باقیش دیگر هیچ چیزی نیست! همه عوض می شوند بهتر می شوند . یک وقت خیال نکنی که وقتی عوض می شد بدتر می شود . آن به آن بهتر می شود, زیرا به خدا نزدیک می شویم . ما آن به آن به خدای خود نزدیک می شویم (انا لله و انا الیه راجعون ). ما از جانب خدا آمده ایم و رو به خدا می رویم. |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
عقد را در دنیا می بندند؛ ولی انعقاد مربوط به عالم بالاست. تا انعقاد نباشد، عقد صورت نمی گیرد. پس همسري را که دارید، اول خدا برایتان بریده بود که عقد شما هم عملی شد. خدا هم که جز خوب براي بنده ي مؤمن نمی برد. پس قدر آنچه خدا عطا کرده است را بدانید. ارزش هدیه به هدیه دهنده است. "هرچه از دوست رسد نیکوست"
|
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۱:۴۵)Hadith نوشته است: اینو که خوندم یاد جمله ی امام علی( ع )افتادم: اگر مستمندی را دیدی که توشه ات را تا قیامت می برد و فردا که به ان نیاز داری به تو بازمی گرداند کمک اورا غنیمت شمار و زاد و توشه ات را بر دوش او بگذار |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
خداوند چشم و آینه به شما داده است . چراغ هم به شما مرحمت کرده است و انشاالله نور آن را زیاد می کند .
وقتی خودتان راه را ببینید دیگر هیچ چیز احتیاج ندارید . نه گفتگویی ، نه واعظی ، نه زاجری . چشم که داریم ، چراغ هم داریم . چراغ نور محمد (ص ) و آل محمد (ع ) است . طوبای محبت . کتاب پنجم |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
افضل عبادات صوم (روزه) و صَمت (سکوت) است. ("اوّل العبادة الصّمت و الصّوم")
یعنی هیچ چیز نخور، دم هم نزن. مؤمن یک عمر روزه است و دم هم بر نمی آورَد. در روایت نبوی وارد شده است که بهترین عبادت دو چیز است؛ صوم و صمت. یعنی خواسته و نظریهای از خود نداشته باشی و هر تقدیری خداوند برای تو پیش آورده و بریده، راضی باشی و گله و شکایتی هم اصلاً نداشته باشی و سکوت نمایی . |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
ماه رمضان شهر الله و ضیافت الله است . اگرهمیشه با خدا معامله داشته باشید همۀ ماهها برای شما شهر الله خواهد بود و همیشه خود را مهمان خدا خواهید یافت و نَفَستان تسبیح و خوابتان عبادت و اعمالتان مقبول و دعایتان مستجاب خواهد بود .
|
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
خوشحال کردن شخص محزون، چه با بذل مال، چه با حرف و سخن و چه با نشستن پهلوی او، کفاره گناهان است.
|
|||
|
|
۰:۱۵, ۱۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۰:۲۴ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
خدا فراموشي را بيهوده نيافریده، فراموشي را آفريده تا غير او را فراموش كنيم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| در محضر آیت الله مرعشی نجفی(رحمة الله علیه) | حسن عزتي | 9 | 6,035 |
۷/اسفند/۹۶ ۱۶:۵۵ آخرین ارسال: Hadith |
|
| در محضر آیت الله بهجت | بیداری اندیشه | 41 | 24,551 |
۷/اسفند/۹۶ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: Hadith |
|
| در محضر آیت الله سید علی قاضی(رحمة الله علیه) | عبدالرحمن | 14 | 9,033 |
۱/شهریور/۹۵ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: ماحی |
|
| سخنان آیت الله بهجت (رضوان الله علیه) | Agha sayyed | 315 | 128,110 |
۳/تیر/۹۴ ۱۴:۴۶ آخرین ارسال: saloomeh |
|
| زندگانی آیت الله سید علی قاضی رحمه الله علیه | آوا | 14 | 4,656 |
۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۱۹ آخرین ارسال: آوا |
|
| خاطراتی از آیت الله بهجت (رضوان الله علیه) | ترنم | 18 | 8,234 |
۱۱/فروردین/۹۴ ۹:۰۹ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| >>>> تحولات روحی مرحوم دولابی از چه زمان آغاز شد؟ | آوا | 2 | 1,648 |
۱۰/اسفند/۹۳ ۴:۱۳ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|

![[تصویر: 917310211_orig.jpg]](http://www.inn.ir/iran_media/image/2011/02/917310211_orig.jpg)

![[تصویر: 435eueu2aoa32rree71.jpg]](http://www.2rialy.ir/wp-content/uploads/2012/01/435eueu2aoa32rree71.jpg)