|
ساختن مجموعه های جدید
|
|
۱۵:۲۸, ۲۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۸۹ ۱۵:۳۵ توسط mohsen 2012.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نظر من ما باید خودمان مستند های جدیدی رو بسازیم که هی لنگ ترجمه نشیم و هم مشکلاتی که فیلم های خارجی (از جمله بعضی صحنه های مستهجن) دارن رو از بین ببریم
این کار باعث تشویق بیشتر افراد می شه که اونها هم مستند سازی کنن و ما یک گروهی نشیم که مجبور باشیم که وارد کننده ی اطلاعات باشیم در این رابطه کارهایی مانند مستند ظهور بسیار نزیک است شده که لازم است کارهایی بزرگ تر وبرای مقیاس های بزرگ تر( جهان اسلام و یا کل جهان) انجام شود |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۳, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
من پایه ی پایه ام. ولی یه مشکلی وجود داره . من اصفهانی هستم و توی اصفهان زندگی می کنم. تنها کاری که می تونم انجام بدم ارسال مطالب و عکس های زیاد درباره ی فراماسونری و شیطان پرستی توی شهر اصفهانه . مثلا یه ستون توی اصفهان وجود داره که همان ابلیسک هست. آیا این کار کافیه؟ ممنون می شم اگه منو توی گروهتون عضو کنید. |
|||
|
۱۹:۴۷, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظرم این کار نیازمند خیلی چیزهاست اگر یه کاری بخواد موثر واقع بشه و سروصداش بپیچه و همه تحت تاثیر قرار بگیرند باید کاملا با برنامه باشه و یه نیروی بزرگی پشت باشه که کسی از کار با عظمت خسته نشه... اما اگر بشه کار خوبی میشه پیشاپیش خسته نباشید |
|||
|
۲۰:۰۱, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
به دوست گرامی only66 و سایر دوستان تهرانی که اعلام آمادگی میکنن پیوستن به گروه سروش ایزد رو پیشنهاد میکنم برای عضویت یک پیغام خصوصی به کاربر InsomniAc ارسال کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/private.p...nd&uid=922 |
|||
|
|
۹:۰۰, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یکی از اهداف گروه سروش ایزد که در تهران فعالیت می کنه،همین ساخت مستنده.
اگر کسی تمایل به همکاری با این گروه (برای ساخت مستند) رو داشته باشه،می تونه به پیشنهاد کاربر bamzi64 عمل کنه و به Insomniac پیام خصوصی بده. |
|||
|
۹:۴۷, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه موضوعتون درباره مهدویت هست من هستم همه جوره من کلی مقاله و کتابو.... دارم تازه کلی حرفه نزده هم دارم اون مقاله ها که البته نصفش رو خودم نوشتم خیلی حرفا و موضوعات جالبی داره حتی توش به دجالو گروه های فراماسونریو حتی بازی های اونا اشاره شده یاعلی از طرفه محصل[align=center][b] |
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۰ ۹:۴۷)یاران مهدی نوشته است: سلام بله،یکی از اهداف این گروه،آگاه سازی در جهت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستش. |
|||
|
۱۵:۰۹, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی عالیه پس منم تا چند وقته دیگه یا خوده مقاله ها رو یا موضوعاتشون رو میدم تا نظرتون رو بگید یاعلی از طرف محصل |
|||
|
۲۲:۳۷, ۵/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۰ ۲۲:۳۹ توسط idea.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بهتر به صورت ریشه ای صورت بگیره که درباره یهودیت و تاریخ که از همون جا شروع شد حتی در زمان پیامبری حضرت موسی تا شاه اورابان دوم ، جنگ های صلیبی - نازی ها - کومونیست پرداخته بشه خیلی عالی میشه مشکل اکثر مستند نپرداختن تو این موضوع به نظر من جناب اقای رائفی پور رو این موضع خیلی خوب صحبتهایی ارائه دادن و کمی تحقیقات بیشتر میشه تاریخ کامل که این تفکرات شکل گرفت بهش پرداختن
فراموسون ها فقط یک بازو یهودیت هست که داره به گسترش احکام یهودیت باطل و کابالا رواج میده برای نظم نوین جهانی و بزودی برای خروج مسیح دروغین یک مناسک هم به ظاهر برای نابودی این توجهات انجام میدن که به جای اون تفکر اصلی یهود جایگزین کل دنیا کنن چیزی الان مشخص اکثریت به زودی با فراماسون ها شناخت پیدا میکنن و مطمئن برای نابودی اون زودتر خودشون دست به کار میشن تا بقیه |
|||
|
۸:۱۷, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
حرفه دوستمون(idea)کاملا درسته اتفاقا من سه چهار تا مقاله و دوتا سری جلسه مطلب به دستم رسیده که کلا قوم یهود رو توی آیات بررسی میکنه و حتی یکیش تمام آیات رو از نظره تاریخی شرح میده که هم معتبر و هم چیزایی داره که هیچکس نمیدونه!!! یاعلی از طرف محصل |
|||
|
|
۳:۳۵, ۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۸۹ ۲۱:۵۸)mohsen 2012 نوشته است: ما خودمون یک گروه تو مشهدیم . . . با عرض سلام و خسته نباشید با توجه به اینکه همشهری هستیم در صورت امکان آماده همکاری هستم ------ ! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درخواست کمک برای ساختن فیلم | عبدالرحمن | 20 | 7,291 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۶ آخرین ارسال: Ali#59 |