کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شرف شمس
۱۳:۲۹, ۲۶/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۸۹ ۱۳:۳۰ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به نزدیک شدن به ماه حمل این تاپیک رو ایجاد کردم تا یکسری اطلاعات راجب شرف شمس به دست بیاریم
اگر کسی نمیدونه شرف شمس چیه با یک سرچ در اینترنت میتونه اطلاعاتی راجب این موضوع به دست بیاره .
از دوستان اگر کسانی که اطلاع موثق یا تجربی دارند خواهشا در رابطه با شرف شمس توضیحاتی بدهند

نظرات علما (موثق ) رو اگر در زمینه میدانید بیان کنید و ....
من تا کنون نظر آیت الله جوادی آملی را خواندم( البته اگر صحت داشته باشد ) گفته بودند که شرف شمس درسته و نظر مثبتی هم به این قضیه داشتند.
متاسفانه از انجا که ارتباط با مراجع (سوال پرسیدن ) خیلی مشکل و برای عموم تقریبا میشه گفت محال هست به سختی میشه فهمید این دست موضوعات درسته یا نه .
از طرفی روحانیون در این گونه مسائل خیلی خیلی کم کاری کردند . در باب علوم غریبه که کم هم نیستند .
همین موضوع رو خیلی از روحانیون باور کنید اطلاع ندارند .
به خدا شده بارها برای موضوعاتی به مرکز پاسخگویی به سوالات دینی(هم قم و هم شیراز) زنگ زدم و سوال مورد نظرم رو که پرسیدم اصلا نمیدونستن این موضوع چیه و به جای اینکه انها پاسخگو باشند من برایشان توضیح دادم !!!!
متاسفانه اطلاع روحانیت راجب علوم غریبه و بعضی موارد دیگر خیلی کم هست .همین شرف شمس یک موضوعی هست که در بین خیلی از مردم رواج دارد . ولی مردم که نمیدانند آیا این موضوع حقیقت داره یا خرافاته
من خودم اطلاعاتی نسبتا خوبی نسبت به شرف شمس دارم . فعلا میخواهم نظرات دیگر کاربران را بدانم . نظرات موثق نه کپی پیست از منابع نامعتبر ....
........................
..........................
..........................
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، امیر صالح ، حسن عزتي ، ztb ، ساقی ، مفقود الاثر ، مهدی2012 ، neyestan23 ، fafa*

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۵, ۱۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله

علامه حسن زاده آملی بحث مفصلی راجع به شرف شمس تو یکی از کتابهاشون دارند.

اون رو پیدا کنید و بخونید اگر مایلید.

اسم کتاب یادم نیست ولی اسم خود کتاب هم شمس داره...

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۵۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۰۵ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #22
آواتار
از همه شما که در این تاپیک پست گذاشتین ممنونم .

امروز شرف شمس هست البته هنوز در این لحظه وارد شرف شمس نشدیم چند ساعت دیگه مونده.
صلاح ندیدم که جزئیات دستور شرف شمس رو در سایت قرار بدم . راستش رو بگم من واقعا به نتیجه قطعی هنوز نرسیدم که این شرف شمس اصلا چیز خوبی هست یا نه و اگر خوب نباشه وکسی از دستورش استفاده کنه عواقبش پای من هم میافتد.

فکر کنم کاربرانی که با شرف شمس آشنایی نداشتن الان با این موضوع کمی آشنایی پیدا کردند . بنا بر نقل های متواتر و انچه که تا امروز به ما راجب شرف شمس رسیده این هست که خورشید در زمان10 یا 19 برج حمل وارد شرف خودش میشود .(اکثرا میگویند 19 برج حمل ) و انرژی بسیار زیادی در آن زمان در کیهان وجود دارد . طلسمی که مربوط به شرف شمس هست و برگرفته از چندین شکل میباشد که عده ای میگویند این اسم اعظم الهی است!! این طلسم رو در زمانی که وارد 19 برج حمل میشویم بر روی طلا نقش میکنند و براین باورند که این طلسم باعث رزق و روزی و...... میشود . خواص های بسیار زیادی رو برای آن ذکر کردند.

نظرات متفاوت راجب شرف شمس:
_عده خیلی زیادی فکر میکنند که 19 برج حمل همان 19 فروردین است در حالی که منجمان میگویند که اول برج حمل دقیقا اول فرودین نیست . این اختلاف به دلیل تغیر وضعیت سیاره ها و کواکب هست .

_چندین شکل را برای شرف شمس نقل کرده اند . اکثر این شکل ها تفاوت چندانی با هم ندارند و فقط در حد یک یا دو شکل یا جابه جایی علامتها با هم فرق دارند . به هر حال هرچقدر هم که به هم مشابه باشند با هم تفاوت دارندو این تفاوت مسلما از نظر علوم غریبه که اگر نقش طلسم صحیح نباشد کارایی خود را ازدست خواهد داد.اینکه کدامش درست هست چیزی هست که خیلی ها نمیدانند!

_نقش شرف شمس رو روی چیزهای مختلفی حک میکنند مثل طلا- عقیق .... به نظر من قوی ترینش بر روی طلا هست . عده ای روی عقیق زرد و عده ای هم روی کاغذ میکشند

_برای این روز هم اعمال متفاوتی رو در نظر گرفتند . به عنوان مثال خواندن نماز حاجت - غسل - دعا - حصار - سوره شمس و....

حالا تجربه خودم رو از شرف شمس میگویم
پارسال یکی از دوستانمان راجب شرف شمس به ما گفت.حدودا از دو ماه قبلتر من شروع کردم به تحقیق راجب شرف شمس .
حاصل تحقیقم این شد که چند دستور متفاوت در چند تاریخ متفاوت پیدا کردم. برای محکم کاری تمام آن دستورات رو در تاریخ های مشخصی انجام دادم.
در یکی از این دستورات حاجاتمان را زیر طلسم مینوشتیم . من حدود 10 مورد نوشتم(با ذکر جزئیاتش!!). چیزهایی که به انجام شدنشان درصد خیلی خیلی کمی احتمال میدادم که انجام بشه کمتر از(10%)
یک ماه گذشت و یکی از اون 10 مورد انجام شد. حدودا 3 هفته بعدش یکی دیگرش انجام شد باز هم به فاصله کمی مورد بعدیش انجام شد و... واقعا خودم متعجب شده بودم جالب این بود که با همو جزئیاتی که نوشته بودم انجام میشد و راستش یک حالت ترس بهم دست داد.

اما بهتره از بعد ترش براتون بگم
همه اون اتفاقات وقتی انجام میشد من خیلی خوشحال میشدم ولی چشمتون روز بد نبینه از آخرو عاقبتش که ....... جز پشیمونی سودی نداشت وای کاش انجام نمیشد.
چیزی که بعدا فهمیدم و گذشت زمان این رو بهم فهموند این بود که تمام اون اتفاقات اگر واقعا مربوط به شرف شمس بوده جبری انجام شده شاید اصلا نباید انجام میشده و یا اینکه صلاح در زمان دیگری بوده.

ما دردین اسلام بسیار به دعا کردن سفارش شدیم و اینکه خواسته هامون رو به خدا بسپاریم و برای انجام شدنشان عجول نباشیم و چیزی رو جبری از خدا بدون در نظر گرفت حکمت خداوند نخواهیم.

حدود دو ماه پیش حاجتی رو در نظر داشتم جزیئاتش رو در یک دعای ویژه ذکر کردم . شاید باور نکنید فردای همون روز حاجتم براآرده شد و من هم خوشحال و وقتی با چیزهایی که در دعا ذکر کرده بودم دیدم دقیقا همان ها بود.
اما یک ماه پیش فهمیدم که ای دل غافل خیلی از جزئیات رو جا انداختم و حاجت من تمام و کمال برآورده نشد .
درواقع خدا بهم فهموند که بعضی چیزها در بعضی زمان ها صلاح نیست و دیگر اینکه همیشه در تمام کارها باید به خدا توکل داشته باشیم. اگر بخواهیم جزئیات حاجاتمون رو خودمون برای خودمون تعیین کنیم و از خدا بخواهیم که همونی که ما میخواهیم بشه مطمئنن نتیجه مطلوب نخواهد شد چون علم ناقص ما به همه چیز آگاهی نداره و بنابراین ما 10 تا از جزئیات رو میبینم هزاران جزئیات دیگه رو نمیبینیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، vavp ، EMPERATOR ، hadi.ah ، ساقی ، یاســین ، نسیم ، لیلا ، neyestan23 ، السا ، mbaghaee
۱۲:۳۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
با سلام

من تمام صحبت هاي دوستان را بادقت خوندم .

راستش يكي از دوستان بسيار خوبم اين سنگ رو همراه با حكاكي پشتش به من هديه داد.

ايشون يك روز تمام از صبح تا نزديك غروب اطراف حرم امام رضا دنبال شخصي گشته بودن كه به قول خودش صلاحيت حكاكي روي اين سنگ رو داشته باشه يعني آداب مربوط به حكاكي كامل به جا بياره.
بعد از خستگي تمام و جستجوي بي نتيجه ميره حرم امام رضا و به امام متوسل ميشه
بعد از اينكه از حرم بيرون مياد اون مغازه اي رو كه دنبالش بوده پيدا ميكنه و ...
چيزي كه براي من خيلي جالب بود اين بود كه اكثر مغازه هايي كه ايشون به اونا مراجعه كرده بودن سفارش هايي باا حجم 3 تا 4 هزار قبول كرده بودن .
كه تعداد مغازه ها هم اصلا كم نبوده

من احساس ميكنم براي خداوندي كه قادر علي الاطلاق هست هيچ زحمتي نيست كه با نوشتن چند حرف از اسامي مقدسه بر روي سنگي به ظاهر بي خاصيت به اوم قدرت بده
همونطور كه اگر اين اسامي به واقع در وجود و روح و قلب ما حك بشه اثري به مراتب بسيار بيشتر از اون سنگ خواهد داشت .
شايد اگر دقيق تر نگاه كنيم معناي اين همه اعمال براي استفاده از اين سنگ حالتي نمادين براي انسان داشته باشه .

اون سنگ با شكل خاص و رنگ متمايزش ميتونه نمادي از روح انسان باشه كه براي اين كه به زيبايي دست پيدا كنه بايد زوائد و رضيلت هاي وجوديش رو بتراشه و در نهايت طوري به ايمان برسه (اسامي كه بر روي سنگ به صورت رمزي حكاكي ميشن) كه به هيچ وجهي در اون خللي ايجاد نشه .

اون وقت تمام كائنات در برابر عظمت انسان سر خم ميكنه .

اين نظر منه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرین (الهه.ع) ، ztb ، ساقی
۱۳:۲۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۲۶ توسط Anti-satanism.)
شماره ارسال: #24
آواتار
به نظر منم همین طوره که اگه آدم نام خدا رو و خود خدا رو با گوشت و خونش آمیخته کنه دیگه نیازی به انگشتر نیست
این نوعی بهانه اس که ما رو یاد خدا بندازه و ازش طلب کمک و خیر کنیم
ولی اگر ما هر روز به فکر خدا(عزوجل) باشیم،خدایی که ما رو آفریده و کل کائنات و جهانیان رو،و از اون کمک بخوایم و همیشه به شکر اون بپردازیم خیلی راحت خدا کمکمون میکنه تا از شر حوادث دور بمونیم.
دروغ میگم آقا؟نه والّا
اینم عرض کنم که این انگشتر و انگشتر های عقیق و ...ثواب داره و فک میکنم امام خامنه ای(مدّظله العالی)شرف الشمس دارن. درست میگم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ztb
۰:۴۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۱:۲۰ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۲۴)Anti-satanism نوشته است:  اینم عرض کنم که این انگشتر و انگشتر های عقیق و ...ثواب داره

سلام
این سنگ ها، ثواب دارند
و از اون مهم تر، خواص این سنگها است که خیلی جالبه
و کاملا کاربردی
من تست کردم، با سنگ یاقوت
و واقعا زیبا و جالب بود

البته کتابهای زیادی با موضوع خواص سنگها، چاپ شده که می تونید به این کتابها مراجعه کنید

می تونید در باب 2 کتاب حلیه المتقین هم مطالبی رو در رابطه با خواص سنگ ها و ... ببینید
می تونید از لینک زیر نسخه موبایل این کتاب که نوشته علامه گرانقدر شیعه علامه مجلسی هست رو دریافت کنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...l#pid20438
۱۸:۰۹, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۶/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۹)m.shirazi80 نوشته است:  از طرفی روحانیون در این گونه مسائل خیلی خیلی کم کاری کردند . در باب علوم غریبه که کم هم نیستند .
همین موضوع رو خیلی از روحانیون باور کنید اطلاع ندارند .
به خدا شده بارها برای موضوعاتی به مرکز پاسخگویی به سوالات دینی(هم قم و هم شیراز) زنگ زدم و سوال مورد نظرم رو که پرسیدم اصلا نمیدونستن این موضوع چیه و به جای اینکه انها پاسخگو باشند من برایشان توضیح دادم !!!!
متاسفانه اطلاع روحانیت راجب علوم غریبه و بعضی موارد دیگر خیلی کم هست .

در اين موردي كه شما فرموديد بايد بگم كه اي كاش ضعف اصلاعات روحانيون فقط تو باب علوم غريبه بود.
نزديك محل زندگي من يه روستايي هست كه اكثر مردم اين روستا بهايين و آدماي خوبي هم به نظر ميان.
يه بار يه مشكلي براي پيش نماز اصلي مسجد محلمون پيش اومده بود و نمي تونست بياد مسجد يه پيش نماز ديگه ميومد. رفتم ازش در مورد بهاييت و اعتقاداتشون پرسيدم هيچي نمي دونست!!!!!
يه خورده منو من كرد و يه جوري سروته قضيه رو هم آورد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neyestan23
۱۱:۳۲, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:به نظر منم همین طوره که اگه آدم نام خدا رو و خود خدا رو با گوشت و خونش آمیخته کنه دیگه نیازی به انگشتر نیست
بسم الله

دوست عزیز خدا دوست داره خیر و برکتش رو با وسیله هاش به سمت بنده اش بفرسته پس این انگشتر هم وسیله خدا هست که خیر و برکت و رحمت خدا شامل حالمون بشه.

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ريحانه الرسول ، وحید110 ، ساقی
۱:۰۳, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
دوستان و همسنگران اگر امکانش هست یک نتیجه گیری
از این تایپک بگذارند تا نتیجه ی 3 صفحه بحث معلوم بشه
من همه ی مطالب رو خوندم ولی مردد شدم!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MohammadSadra ، ساقی
۱۹:۲۴, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
خوب یه منبع قابل اعتماد گویا پیدا شد

شرف شمس در نوزده درجه حمل ( نوزدهم فروردین هر سال ) است ( به دروس هیات و دیگر رشته های ریاضی حضرت علامه حسن زاده مراجعه شود ). این حروف عالیات را که هفت ( و به تعبیری ۱۳ ) حرف است بر نگین انگشتر نقش می کنند و اگر در سایر روزها و ماههای سال ترسیم شود بی اثر است ( بر خلاف رویه ای که بسیاری از فروشندگان حتی همان موقع می نویسند و تحویل می دهند ).

در کتب مفاتیح المغالیق و کتاب حظ و لذ و نیز در کتاب گوهر شب چراغ در خصوص خواص و ویژگی های این حروف مطالب مفیدی مطرح شده است .

حروف عالیات صور مجرد عالم غیب است و صور علوم عقلیه را حروف عالیات گویند و فوق حروف برزخیات است .

انسانهای معمولی باید این حروف را ۱۹ فروردین و در ساعت خاص آن بنویسند تا اثر داشته باشد ولی اگر کسی ابوالوقت بود هر وقتی بنویسد همان اثر را دارد.

دارو ها اگر در شرف شمس ساخته شوند اثری خاص دارند ( چه اینکه اگر در شرف سایر کواکب نوشته شوند یا در مقام هبوط کواکب نوشته شوند اثر ندارند یا حتی اگر قمر در برج عقرب باشد افعال فایده نمی دهند چه اینکه اموری نظیر ازدواج و بچه دارشدن نباید در وقتی که قمر در برج عقرب است حتی اگر آن روز یکی از اعیاد اسلامی هم باشد انجام شود )

این حروف اسم اعظم هستند و اولین حرف آن همان خاتم سلیمانی است و هنگام ترسیم این شکل ستاره مانند قلم نباید برداشته شود یا دوبار روی آن کشیده شود و الا اثر ندارد و ۱۱۱ عدد قطب است و مد روی آن نباید قوسی شکل باشد و همه باید یک اندازه رسم شوند .حرف میم باید به همین نحو به صورت تو پر رسم شود و میم نباید با دم رسم شود . شکل نردبان مانند را باید به همین صورت رسم کرد ونمی شود خط افقی وسط آنها را یکی را خیلی پایین و یکی را خیلی بالا رسم نمود . ترسیم با قلم آهنی به فرموده علامه طباطبایی نباید انجام شود . در وصف آن و نحوه ترسیم صحیح آن و تاثیرات آن شعر زیر بسیار مفید است :

اولی همی خاتمی باید ... ..... .. که بود پنج گوشه آن خاتم

لیک شرط نوشتنش این است .....که نراند بر آن دوبار قلم

بنویسند عقیب آن سه الف .........که صدو یازده بود به رقم

برسر هرسه چون سنان مدی ..... بکشد آنچنان که نبود خم

بعد از آن میم بید می باشد........که بود کور و چشم آن برهم

سپس بود نردبان سه پایه ......... که نباشد از آن زیاد و نه کم

بعد ازآن چهار الف بود همسر ......چو انامل ستاده پهلوی هم

هست آنگاه ها و پس واوی............که بود کج به هیات محجم

سیزده حرف باشد این صورت........هر یکی در صفا چو باغ ارم

چار حرف وی است از تورات.............چار زانجیل عیسی مریم

پنج حرف دگر ز قرآن است...........اسم اعظم همین بود فافهم

ای تو حامل چنین اسما ............... ایمینی ازهمه بلا و سقم

نگزد مار و عقرب هرگز ...........نشوی تا تویی غمین و دژم

از وبا و علل تو آزادی ...........وز تب و درد و جملگی الم

نکته ۹۷۷ کتاب ۱۰۰۱ نکته حضرت علامه حسن حسن زاده آملی و جلسه ۱۰ دروس هیات مورخ ۱۸/۱۰/۸۸ و نیز جلسه ۱۲ مورخ ۲۴/۱۰/۸۸ دروس شرح رساله نهج الولایه توسط استاد آیت الله صمدی آملی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، rastin ، فاطمه خانم ، میلاد.م ، MohammadSadra ، ztb ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، أین المنتظر ، Night moans ، neyestan23 ، یاســین
۴:۰۶, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
نوزده درجه برج حمل با 19 فروردین متفاوت است و دقیقا مطابق با نوزده فروردین نیست.
بلکه هرسال چند روزی عقب تر می افتد .
حدودا نیمه اردیبهشت می شود.
اگر اشتباه نکنم امسال 17 اردیبهشت بود.
میتوانید از مرکز نجوم ایران هم سوال کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ztb ، ساقی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا