|
شرف شمس
|
|
۱۳:۲۹, ۲۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۸۹ ۱۳:۳۰ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به نزدیک شدن به ماه حمل این تاپیک رو ایجاد کردم تا یکسری اطلاعات راجب شرف شمس به دست بیاریم اگر کسی نمیدونه شرف شمس چیه با یک سرچ در اینترنت میتونه اطلاعاتی راجب این موضوع به دست بیاره . از دوستان اگر کسانی که اطلاع موثق یا تجربی دارند خواهشا در رابطه با شرف شمس توضیحاتی بدهند نظرات علما (موثق ) رو اگر در زمینه میدانید بیان کنید و .... من تا کنون نظر آیت الله جوادی آملی را خواندم( البته اگر صحت داشته باشد ) گفته بودند که شرف شمس درسته و نظر مثبتی هم به این قضیه داشتند. متاسفانه از انجا که ارتباط با مراجع (سوال پرسیدن ) خیلی مشکل و برای عموم تقریبا میشه گفت محال هست به سختی میشه فهمید این دست موضوعات درسته یا نه . از طرفی روحانیون در این گونه مسائل خیلی خیلی کم کاری کردند . در باب علوم غریبه که کم هم نیستند . همین موضوع رو خیلی از روحانیون باور کنید اطلاع ندارند . به خدا شده بارها برای موضوعاتی به مرکز پاسخگویی به سوالات دینی(هم قم و هم شیراز) زنگ زدم و سوال مورد نظرم رو که پرسیدم اصلا نمیدونستن این موضوع چیه و به جای اینکه انها پاسخگو باشند من برایشان توضیح دادم !!!! متاسفانه اطلاع روحانیت راجب علوم غریبه و بعضی موارد دیگر خیلی کم هست .همین شرف شمس یک موضوعی هست که در بین خیلی از مردم رواج دارد . ولی مردم که نمیدانند آیا این موضوع حقیقت داره یا خرافاته من خودم اطلاعاتی نسبتا خوبی نسبت به شرف شمس دارم . فعلا میخواهم نظرات دیگر کاربران را بدانم . نظرات موثق نه کپی پیست از منابع نامعتبر .... ........................ .......................... .......................... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۸, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
ببخشید ارسال بی ربط می دم .
آدرس یه سنگ تراش و جواهر ساز قابل اطمینان و باخدا تو مشهد رو کسی داره به من بده ؟ (برای شرف شمس نمی خوام ) |
|||
|
۲۰:۳۷, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
تو لینکی که گذاشتم در قسمت نظرات هست
|
|||