|
در محضر آیت الله بهجت
|
|
۱۸:۱۲, ۲۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۸۹ ۱۰:۰۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مدتی هست که سه جلد کتاب «در محضر آیت الله بهجت» رو که شاگردشون محمد حسین رخشاد از نقل قولها و بیانات مختلف در حوزه های مختلف ایشون جمع آوری کردن رو مطالعه کردم. البته حدود 1300 نقل قول مختلف در این سه جلد ارائه شده بود که نکاتی از اون برای من مهم یا جالب بودن. تصمیم گرفتم برای استفاده دوستان اونها رو در تالار بگذارم. به مرور تکمیلش می کنم و در نهایت همه رو در یک فایل word می گذارم برای دانلود دوستان.
طبعا بسیاری از بیانات ایشون که من انتخاب کردم به درد همه ما می خوره اما خوب شاید بیاناتی باشن که صرفا از دیدگاه حقیر مهم یا جالب بوده. از کرامات مرحوم عبدالکریم حائری از کرامات مرحوم عبدالکریم حائری این است که زمانی رودخانه قم در اثر سیل طغیان کرده و آب تا لبه پل علیخانی رسیده بود، به گونه ای که عده ای از روی پل با آب رودخانه وضو می ساختند، و لذا برای جلوگیری از نفوذ آب تمام فرش های مسجد امام را جمع نمودند. مرحوم حاج شیخ روی پل رفت و مقداری تربت (تربت امام حسین علیه السلام) در دست گرفت و چیزی بر آن خواند و در آب انداخت. از همان وقت به تدریج آب پایین آمد و بعد از چند ساعت چند مترآب پایین رفت. ما نه ایمان اهل ایمان را داریم و نه یقین اهل یقین را. گویا در مشکلات، آمریکا و شوروی ما را نجات خواهند داد که به آنها پناه میبریم و اعتماد می کنیم. آنها سگ و گرگی هستند که از ترس یکدیگر خواب آسوده ندارند. بزرگان ما مقامات عالیه علمی را دارا بودند و در مقام عمل نیز چه عبادتهایی، چه نمازهایی داشتند. با خود می گویم: با اینکه آنها را دیدی، باز چرا اینجوری؟ چرا روسری به سر کرده ای؟ در زمان رضاشاه که معروف به منکر تبدیل شده بود؟، آقایی می گفت: یکی از خدام حضرت امام رضا علیه السلام در حرم آن حضرت به زنی که روسری بر سر داشت، می گفت: چرا روسری سر کرده ای؟ آیا از امام رضا حیا نمی کنی که روسری سر میکنی؟! شیوه های تسلط کفار بر مسلمانان کفار ما را از بزرگان و پدران دینی مان جدا کردند و بین ما و آنها فاصله انداختند. دستور داده اند پسران و دختران را در محیط مدارس تربیت کنند تا از تربیت دینی مذهبی خانوادگی به دور باشند. همچنین میان مردم و روحانیون جدایی بیندازند و مردم را نسبت به آنها بدبین نمایند. هر چند به این صورت که افرادی را به لباس روحانیون خصوصا با صورت خوب (عمامه بزرگ، محاسن و ...) و به زی علما و بزرگان دین درآورند تا در مجامع عمومی و در انظار توده مردم افعال قبیحه انجام دهند، ما هم غافل هستیم. همچنین از جمله فرمان ها و دستورها و نقشه هایی که کفار چند صد سال پیش علیه ما کشیده اند، این است که کشتزارهایمان را بسوزانند. آبهای آشامیدنی مان را آلوده و مسموم کنند، امراض را اشاعه دهند و بیماری ها را در جامعه دامن زنند تا به مجرد هجوم، تسلیم آنها باشیم... آنها ابتدا دین را از ما می گیرند و سپس ثروت ما را می گیرند و از همانها به ما تفضلا وام می دهند و نزول می گیرند، و یا به صورت ظاهر صدقه و بلاعوض می دهند و بر ما منت می گذارند! بلاها به صورت یکسان تقسیم شده اند مرام کمونیستی بیشتر از حسادت ناشی می شود، که دیگری دارد و من ندارم. غافل از اینکه نعمت خدا تنها در دارایی و مال و ثروت نیست. آیا ثروتمند بیش از فقیر، صحت، اولاد، آرامش و راحتی و چیزهای دیگر دارد؟ بنابراین اگر دارایی ها و ناداری های افراد من حیث المجموع حساب شود، می بینید که: «گرفتاری ها به صورت یکسان و مساوی، میان مردم تقسیم شده است» (مستدرک الوسایل، ج 2، ص 481- بحارالانوار، ج 75، ص 53 و ...) لذت از عبادت به ویژه نماز در حدیث قدسی است که: در دنیا از عبادت من لذت ببرید، زیرا شما در آخرت از همان لذت برده و بهره مند خواهید بود. (اصول کافی، ج 2، ص 83 و ...) دعای فرج چه مصائبی بر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که مالک همه کره زمین است و تمام امور به دست او انجام میگردد، وارد میشود و آن حضرت در چه حالی است و ما در چه حالی؟ او در زندان است و خوشی و راحتی ندارد و ما چه قدر از مطلب غافلیم و توجه نداریم. کسانی که در خواب و بیداری تشرف حاصل نموده اند از آن حضرت شنیده اند که فرموده است: «برای تعجیل فرج من زیاد دعا کنید» . خدا می داند تعداد این دعاها باید چه قدر باشد تا مصلحت ظهور فراهم آید. باید دعا را با شرایط آن کرد و توبه از گناهان، از جمله شرایط دعاست. چنانکه فرموده اند: دعای شخصی که توبه کند، اجابت می گردد. نه اینکه برای تعجیل فرج دعا کنیم و کارهایمان برای تبعید (دور کردن) و تاجیل (به تاخیر انداختن) فرج آن حضرت باشد. تنها انتظار فرج کافی نیست؛ تهیأ، بلکه طاعت و بندگی نیز لازم است، مخصوصا با توجه به قضایایی که پیش از ظهور امام زمان واقع می شود، به حدی که: «جهان مملو از ظلم و جور می گردد». خدا می داند که به واسطه ضعف ایمان بر سر افراد چه می آید. خدا کند ظهور آن حضرت با عافیت مطلقه برای اهل ایمان باشد و زود تحقق پیدا کند. مگر امکان دارد عافیت مطلقه بدون ایمان و طاعت و بندگی انجام گیرد. خدا به اهل ایمان توفیق دهد که از فتن مذله کناره گیری کنند. ادامه دارد انشاءالله... |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۷, ۱۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آقایانی که طالب مواعظ هستند، از ایشان سؤال می شود: آیا به مواعظی که تا حال شنیده اید، عمل کرده اید، یا نه؟ آیا می دانید که: «هر که عمل کرد به معلوماتش، خداوند مجهولات او را معلوم می فرماید» ؟ آیا اگر عمل به معلومات ننماید، شایسته است توقع زیادتی معلومات؟ خداوند توفیق مرحمت فرماید که آنچه را می دانیم، زیر پا نگذاریم، و در آنچه نمی دانیم، توقف و احتیاط نمائیم تا معلوم شود. و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته الأقل، محمد تقی البهجة |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۷/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| در محضر آیت الله مرعشی نجفی(رحمة الله علیه) | حسن عزتي | 9 | 6,013 |
۷/اسفند/۹۶ ۱۶:۵۵ آخرین ارسال: Hadith |
|
| در محضر آیت الله سید علی قاضی(رحمة الله علیه) | عبدالرحمن | 14 | 8,971 |
۱/شهریور/۹۵ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: ماحی |
|
| در محضر حاج محمد اسماعیل دولابی (رحمة الله علیه) | Hadith | 222 | 93,917 |
۷/فروردین/۹۵ ۱۳:۳۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| سخنان آیت الله بهجت (رضوان الله علیه) | Agha sayyed | 315 | 127,571 |
۳/تیر/۹۴ ۱۴:۴۶ آخرین ارسال: saloomeh |
|
| خاطراتی از آیت الله بهجت (رضوان الله علیه) | ترنم | 18 | 8,166 |
۱۱/فروردین/۹۴ ۹:۰۹ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| دعایی که آیتالله بهجت خواندن آن را به رهبر انقلاب توصیه کرد | monazzah.51 | 0 | 1,323 |
۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۱۸ آخرین ارسال: monazzah.51 |
|
| دعایی که آیتالله بهجت خواندن آن را به رهبر انقلاب توصیه کرد | عمار رهبری | 0 | 1,373 |
۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۵ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|