|
تشکر از پستها
|
|
۲۱:۲۸, ۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۱۰:۲۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
میخواستم این موضوع رو با کلی مدرک و سند دیگه مطرح کنم ولی بعد از دیدن یه مورد دیگه ، کفری شدم ![]() ![]() امروز آقای بیداری اندیشه که برای من خیلی عزیزن و احترام خاصی براشون قایلم تو تاپیکی که یه منافق درست کرده بود مطلبی رو گذاشتن که من دقیقا یک ارسال قبلش نصف اون حرفها رو تو جمله ای کوتاه تر زدم ... متأسفانه وقتی رفتم که ببینم جواب اون ملحد رو چی دادن دیدم برای آقای بیداری اندیشه دو صف تشکر ردیف کردن ولی از من حتی یک تشکر هم نشده موضوع سر تشکر کردن یا نکردن من نیست !!!!! و از کسایی که فکر میکنن من عقده ی تشکر دارم خواهش میکنم از این به بعد هیچ تشکری به من ندن !!! هر کجا میبینیم یه کسی ستاره هاش کمه فکر میکنیم مثلا بقال سر خونه یا رفتگر محله است ( به کسی توهین نشه بنده خودم رو میگم) ولی تا چهار پنج تا ستاره میبینیم میگیم این یارو خیلی بارشه ، شماها باید به آدمایی مثل من که تازه کارن انرژی و امید بدین نه اینکه منتظر باشین یه بزرگ دیگه ازش تشکر کنه تا سیل تشکرات راه بیافته خواهشا کمی بصیرت !!! البته بنده اونقدر تو بندگی سرورمون سمجم که با چماقم بیافتین دنبالم از راهم صرف نظر نمی کنم ... ولی کسایی که تازه عضو شدن شاید با یه تحویل گرفتن شما بچسبن به راه امام زمان و این میشه سربازی تشکر خشک و خالی هم دردی رو دوا نمیکنه ، باهاشون کانال دوستی بزنین یادمه اولین کسی که من و تو این تالار موندگار کرد محمدصدرا (mohammad sadra) ی عزیز بود ، با این که نمیشناختمش ولی با همه مهربون بود و دوست به اون میگن سرباز امام زمان عااااااااااااااااااااجزانه ازتون خواااااااااااهش میکنم کمی به بقیه هم ارزش بدین و حد اقل مطالبشون رو نگاه کنین شاید مطلب بدرد بخوری بود که زندگیتون با همون حرف زیر و رو شد !!! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۰۸, ۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۱۰:۱۵ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۳/تیر/۹۱ ۲۱:۲۸)mahdi14 نوشته است: سلام افرین این خیلی وقته توی گلوی من گیر کرده بود و نگفته بودم. خیلی ممنون که این بحث رو مطرح کردی. دوستان فقط دنبال یه مدیر و ناظر میگردن که روی تشکر کلیک کنن زیاد هم به محتوای نوشته ها توجه ندارن. ببین چه میگوید نه که میگوید! عزیزان من جمع کنید این مدیر و مدیر بازی و اکانت رنگی رو مثلا اگه اقای ...110 یه مبحث بزنن 1000 تا تشکر میگیره ولی اگه همون مطلب رو یه نفر دیگه بزنه دوستان خیلی هنر کنن یه نگاه به موضوعش میندازن. |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۱ ۱۰:۰۸)sarallahe73 نوشته است:(۳/تیر/۹۱ ۲۱:۲۸)mahdi14 نوشته است: سلام آفرین هزارتا تشکر واسه پستت ![]() ![]() یه جایی من یه بحثی رو مورد چین و صهیونیست کردم چون ستاره نداشتم رد شد در صورتی که تو همین سایت موضوعش هست و آقایون هم نظر داده بودند.. حالا قضاوت پای خودتون .......... http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3284-page-2.html |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
متاسفانه توی این سایت یه نشر خطی فکری راه افتاده یا راه انداختن.
هر چیزی رو که دوست دارن پاک میکنن. واقعا برای مدیریت سایت متاسفم که توی اینتخاب بعضی از ناظر ها دقت نکرده. یه تایپک بود در مورد گشت ارشاد که الان دیدم پاکش کردن. در صوریتی که تقریبا 40 دقیقه پیش من یه پست اونجا گذاشته بودم. خواستم بگم اگه خدارو قبول دارید ، میدونید که با پاک کردن صورت مسئله چیزی حل نمیشه. و باز هم متاسفم. . . کافر بودن بهتر از مسلمان بودن به زود و تک بعدی فکر کردن است. |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۱۲:۲۷ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام به عنوان یه کاربر عادی و کسی که همین چنددقیقه پیش یکی از تاپیکاش حذف شد میخوام خدمتتون عرض کنم: به جرات میگم مدیرای یه سایت مذهبی، مظلوم ترین قشر تالار هستن...حرفم کاملا جدی بود... از وقت و زندگی و اعصابشون واسه تالار مایه میذارن... آخرشم همه کاسه کوزه ها سر این بنده خداها می شکنه... ![]() خود من بعضی پستام که بنظر خودم با ارزش بوده تشکر نخورده از کاربر یا مدیری...اما دلیلشو پنهون موندن از چشم اونها میدونم نه بی تفاوتی یا رنگی نبودن یوزرم...(بحث کاربرای عادی جداست) تا جائی که میدونم کمترین کاری که انجام میدن تشکر کردن از ارسال های پرمحتواست(این یه وظیفه نیست و در این مورد مثل همه کاربرا حق انتخاب دارن)...مدیرا وظیفه سنگین تری به عهده شون هست که خیلی از ماها کمتر بهش توجه می کنیم... راحت آنلاین میشیم و مطلب ارسال می کنیم... تازه کار این بنده خداها شروع میشه! این تاپیک محتواش چی هست؟ چه پیامی رو القا می کنه؟ نتیجه بحث به کجا میرسه؟ تکراری هست یا نه؟ مشابه موضوع دیگه ای هست یا نه؟ باید جابه جا بشه یا نه؟و....هزار تا مورد دیگه...که ما نمیبینیم... جالب تر اینکه اونا از ما گله نمی کنن اونوقت ما بابت کوچکترین اتفاق میایم انتقاد میکنیم... من نمی گم همه چی خیلی خوبه...ولی میگم یه سوزن هم به خودمون بزنیم بد نیست... همین الان خیلی خوشحالم که اون تاپیک حذف شد! با اینکه از نظر من محتواش مناسب بود(به دلیل ناآگاهی) ولی درواقع اینطور نبود و من نمیدونستم که................................! خدا حفظتون کنه که بی منت دارین اینجا زحمت می کشین...و موارد این چنینی رو اصلاح می کنید... یا علی. |
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:هر چیزی رو که دوست دارن پاک میکنن. واقعا برای مدیریت سایت متاسفم که توی اینتخاب بعضی از ناظر ها دقت نکرده. نقل قول:همین الان خیلی خوشحالم که اون تاپیک حذف شد! با اینکه از نظر من محتواش مناسب بود(به دلیل ناآگاهی) ولی درواقع اینطور نبود و من نمیدونستم که................................! این رو بنده با هماهنگی ارسال کننده پاک کردم . حالا شما بدون سوال و .... |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
کسی با ما هماهنگ نکرد که پستت پاک شده.
زیاد مهم نیست. میتونید ، پاک میکنید
|
|||
|
|
۱۲:۴۷, ۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۱۳:۰۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
من پیشنهاد می کنم که اصلا به مقدار تشکر و اعتبار دقت نکنید ، چون به حوزه فعالیت طرف و نوع پست هاش هم مربوطه. مثلا یک نفر ممکنه به خاطر یک جمله طنز یا بابت نقل خبر یا یک مطلب تاثیر گزار مقدار بسیار زیادی تشکر داشته باشه و اعتبار بگیره ، اما یک نفر حتی با این که حرف منطقی می زنه و یا جملات مثبتی قرار می ده یا حتی زحمت بسیار زیاد تری از یک کپی پیست ساده متحمل می شه ، و یا این که مطلب صحیحش مطابق نظر اکثریت نیست تشکر و اعتبار زیادی دریافت نکنه ، پس زیاد به این مسائل توجه نکنید. |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۱۴:۱۷ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :حقیر تا حدودی با ظهور 14 عزیز ، موافقم . اما از طرفی هم مخالف اینم که رنگ کاربرای خاص با همه یکی بشه . چون بالاخره باید یه فرقی بین ناظرین و مدیران تالار باشه . اما با این هم موافقم که تشکرات یه خرده کاربر محوره .چون خدا میدونه که بجز یه تاپیک ، تمامی مطالبی که توی این تالار نوشتم ، همه رو خودم وقت گذاشتم و نوشتم و اصلا از جایی کپی نکردم . شاید برای بعضی از پستها تا یک ساعت وقت گذاشتم و حتی یه تشکر هم نشد . راستش رو بخوائید یه کم ناراحت میشدم . اما یه وقتایی شده که یه پستی ارسال کردم و فقط ناظراین و مدیران تشکر کردن و کاربرای دیگه تشکر نکرده بودن . همین برام مهم بود . اما لِلهی جز چند تا تاپیک که فقط برای تشکر و گرفتن اعتبار نوشتم ، مابقی رو واقعا برای دل خودم نوشتم و سعی ام این بود که پاسخ مناسبی به مخاطب خودم بدم . حالا تا چه حد موفق بودم ، الله اعلم . . . اما به نظرم درست نیست که بگیم فقط برای رضای خدا بنویسیم ، کافیه . چرا ؟ چون در صورتی که نگارنده ، تشکر رو در پست خودش نبینه ، فکر میکنه پستش مناسب نبوده و بازخورد کافی رو نداشته . از طرفی هم لازم نیست برای دلخوش کردن بعضی از کاربران ، بیخودی ازشون تشکر کنیم . به نظرم رویه تشکر کردن و اعتبار دادن خیلی اشتباهات داره ؛ یعنی خیلی باید روش فرهنگ سازی بشه . مخصوصا فرهنگ « اعتبار دادن » که خیلی براش حرف دارم و الان جاش نیست درباره اش صحبت کنم . اما برای صحت حرفم میتونین به اعتبار بعضی از کاربران و از جمله خودم مراجعه کنین تا ببینین چقدر توی اعتبار دادن مشکل داریم . قضاوت با خودتون . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام مثل اینکه خیلی دیر رسیدم علی رغم میل باطنیم که همیشه دوست دارم سکوت کنم و پستای اسپمم!!!!!!!!!!!!! فضای تالار رو اشغال نکنم,واسه این تاپیک پست بذارم:
والا چی بگم دوست عزیز منم یه روزی به یه جایی رسیدم که دیگه واقعا می خواستم بیخیال این این تالار شم ولی خب.... توی تالار فقط کسی میتونه تشکراش زیاد باشه که ستاره هایی زیر اسمش ردیف شده باشن یه اسمش یه تنالیته رنگی داشته باشه و کسی حق داره پستای اسپم نزنه و پستاش پاک نشه که باز همین ویژگی داشته باشه من خودم شخصا بار ها شده خوستم نظرمو در باره ی چیزی بگم ولی از اون جایی که تجربه ثابت کرده بود,با کوچک ترین اشتباه سهوی پستم پاک شده ,از ترس این از خیرش گذشتم چون واقعا حس بدیه ![]() دو سه بارم اومدم تاپیک ایجاد کردم که هر بارش یه جور برخورد جالب داشتم: _این پست باعث اغتشاش توی تالار میشه!!!!(جالبه که موضوعم شبیه موضوعاتی بود که بقیه دوستان درمورد بر نامه های صدا و سیما میکنن) _اگه نقدی برای پستتون نذارید حذفش میکنم چون تبلیغ(حالا خدایی فرق تاپیک من با تاپیک روز های زنگی چی بود) نمیدونم اینجا واقعا به چی ارزش میدن نه به نگارش نه به محتواربطی مطلقا ربطی نداره چ.ن خیلی از تاپیک ها هستن که با بهترین متن و محتوا مهجورن!!!!!! ما اینجا دنبال ستاره و لایک و تشکر و اعتبار نیستیم ما اینجا دنبال یه پیشرفتیم که احتیاج به تشویق داره احتیاج به همدلی داره...! این اولین پستی بود که من انقدر توش حرف زدم و در آخرم اینکه: اللهم عجل لولیک الفرج با اومدن مهدی که همه چی درست میشه![]() |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
لابد مصلحت نیست ، ادم ناراحت میشه ولی لابد ما مصلحتش رو ما نمیدونیم. حالا نمیدونم این چه مصلحتیه
![]() مصلحت ، تیغی که همواره زرنگ ها با ان حقیقت را دبح می کرده اند. مصلحت ، این تیغ بی رحمی که همیشه حقیقت را با آن ذبح شرعی می کنند. علی شریعتی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |