|
فراخوان اتحاد سنی و شیعه!!!
|
|
۲۰:۴۳, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
برادران مسلمون من اعم از شیعه و سنی توجه کنید!!!1400 سال هست با هم اختلاف داریم ، برای چی ؟ چرا کاتولیک و پروتستان و ارتودکس هیچ وقت با هم دعوا و نزاع نمیکنند؟ فقط ما سنی و شیعه ها باید همیشه با هم اختلاف داشته باشیم؟ برا چی نمی خوان سنی و شیعه متحد شه؟ تا حالا به این موضوع فکر کردید؟ تایه جرقه ای میشه میخواد سنی و شیعه خوب شه یکی تو مسجد بلند میشه به عایشه همسر پیامبر توهین میکنه تا میخواد اتحاد برقرار شه بین شیعه خبر میندازن که یه سنی زد شیعه رو کشت تو رو خدا بیایید اختلافات رو کنار بذاریم، مگه خدای شما الله نیست؟ مگه پیامبرمون حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیست؟ قبله ما ها مگه کعبه نیست؟ من یه شیعه اثنی عشری دارم به همه شما ها میگم خلفای راشدین مورد احترام بنده و برادرای شیعه خودم هستن و یقین دارم شما هم به 12 امام ما احترام میذارید ان شا الله اگر این امر محقق بشه که یه روزی دست بر گردن همدیگه بندازیم و همدیگر رو در آغوش بکشیم یه مکانی رو مشخص میکنم تا برادرای شیعه وسنی جمع شیم و از اجتماع خودمون فیلم میگیریم و در سراسر اینترنت انتشار میدیم و در فیلم همو به آغوش میکشیم ،کینه ها رو فراموش میکنیم تا کور شه چشم کسی که نمیخواد ببینه به امید روز اتحاد سنی و شیعه |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۴ توسط Ramin_Ghn.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۲۱)وحید110 نوشته است: همیشه وقتی بحثی مطرح میشه باید ظرافت بیان داشته باشه تا هر کسی از ضن خود یار من نشود! لطفا از مطالب سوءبرداشت نکنید.بنده چنین حرفهایی نزدم ، روایات رو هم به نفع خودتون تفسیر نکنید قسمت هایی از فرمایشات استاد مطهری رحمت الله علیه : اسلام نيز قانون محبت است . قرآن ، پيغمبر اكرم را رحمة للعالمين معرفی میكند : « و ما ارسلناك الا رحمة للعالمين »سوره انبياء ، آيه . 107 نفرستاديم تو را مگر كه مهر و رحمتی باشی برای جهانيان . يعنی نسبت به خطرناكترين دشمنانت نيز رحمت باشی و به آنان محبت كنی اما محبتی كه قرآن دستور میدهد آن نيست كه با هر كسی مطابق ميل و خوشايند او عمل كنيم ، با او طوری رفتار كنيم كه او خوشش بيايد و لزوما به سوی ما كشيده شود . محبت اين نيست كه هر كسی را در تمايلاتش آزاد بگذاريم و يا تمايلات او را امضاء كنيم . اين محبت نيست بلكه نفاق و دوروئی است . محبت آنست كه با حقيقت توأم باشد . محبت خير رساندن است و احيانا خير رساندنها به شكلی است كه علاقه و محبت طرف را جلب نمیكند . چه بسا افرادی كه انسان از اين رهگذر به آنها علاقه میورزد و آنها چون اين محبتها را با تمايلات خويش مخالف میبينند بجای قدردانی دشمنی میكنند . به علاوه و محبت منطقی و عاقلانه آنست كه خير و مصلحت جامعه بشريت در آن باشد نه خير يك فرد و يا يك دسته بالخصوص . بسا خير رساندنها و محبت كردنها به افراد كه عين شر رساندن و دشمنی كردن با اجتماع است . |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۲۲ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
من فقط یه چیزی میگم : ما به هم دیگه احترام میگذاریم و من مخالف اتحاد شیعه و سنی نیستم بلکه اون رو لازم میدونم من از حرف شما ناراحت شدم که نوشته بودید ما به خلفای راشدین احترام قائل هستیم من شک دارم که از تاریخ خبر نداشته باشید و از اینکه چه حق هایی خورده شده و امامان (علیهم السلام) ما مورد چه ظلم هایی واقع شده اند , مطلع نباشید !؟ من میدونم که مهمترین وظیفه ی ما مسلمون ها اتحاد و وحدته و دشمنان اسلام هم همین را میخوان که ما همیشه باهم جنگ و دشمنی داشته باشیم شما باید به جای اینکه میگفتید به خلفا احترام میگذاریم , مینوشتید ما برادران سنی رو دوست داریم وبه انها احترام میگذاریم ( که همین طور هم هست ) چون هم دینمون یکیه و هم اینکه ما همه بنی ادم هستیم از اینکه ناراحت شدید معذرت میخوام , خدا شاهده که به هیچ وجه خواستار این نبودم که کسی ناراحت بشه , درسته شاید من زیاده روی کرده باشم ولی اون لحظه یاد حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها ) افتادم و خیلی حالم بد شد به هر حال بهتره که شما برگردید و من اینجا رو ترک خواهم کرد البته نه به این معنی که سر نمیزنم بلکه به این معنی که دیگه مطلبی نمی نویسم چون باعث اختلاف بین اعضا شدم و من وظیفه ی خودم میدونم که یه تماسی ( ایمیل یا پیام خصوصی ) با دوستانی که ناراحت شدند برقرار کنم و از دلشون در بیارم که انشاالله ما رو حلال کنن باز هم از دوستان عذر خواهی میکنم لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم من همینجا میگم اشتباه کردم و از دوستان میخوام که من رو حلال کنن من هم به خاطر این حرفم اصلا خجالت نمیکشم چون هر حرفی که زدی باید پای لرزش بشینی چون اینو میدونم که دوست از شما بهتر برای من پیدا نمیشه هر کس هم که به طریقی با این دو دوست و عزیز ارتباط داره از انها از طرف من از اونها بخوا که برگردن
|
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
"محبّت، صفت دین محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
دین را صفات، بسیار است. هر صفتی را، یکی از انبیا میبایست تا به کمال رساند. چنان که آدم، صفت صفوت به کمال رسانید و نوح، صفت دعوت و ابراهیم، صفت خُلّت (1) و موسی، صفت مکالمت (2) و ایّوب، صفت صبر و یعقوب، صفت حُزن، و یوسف، صفت صدق و داوود، صفت تلاوت و سلیمان، صفت شُکر و یحیی، صفت خوف و عیسی صفت رجا، و همچنین دیگر انبیا هر یک، پرورش یک صفت به کمال رسانیدند. اگر چه پرورش دیگر صفات دارند، امّا هر یک را پرورش یک صفت، غالب آمد. امّا آنچه دُرّه التاج و واسطه العقدِ (3) این همه بود، صفت محبّت بود و این صفتِ دین را محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به کمال رسانید، از بهر آن که او دلِ شخص انسانی بود و محبّت پروردن، جز کار دل نیست. (4) (1) خُلت: خلیل بودن [برای خدا]. (2) مکالمت: هم کلام شدن [با خداوند]. (3) دُرّه التاج وواسطه العقد: گوهر میانه تاج و و برجستهترین مروارید گردنبند. (4) مرصاد العباد، نجم رازی، به اهتمام: محمّد امین ریاحی، تهران: علمی و فرهنگی، پنجم، 1373، ص 153." دوستان عزیزم، از اینکه با بی صبری موجب رنجش شما شدم پوزش می طلبم. از داشتن دوستان عزیز و با محبتم به خود می بالم. قطعا رفتار بنده با اجازه دادن بر اینکه تعصباتم بر من چیره بشه و با بی صبری موجب رنجش شما بشم جای تاسف و عذر خواهی از تمام دوستان عزیز و محترم رو در تالار داره. امیدوارم دوستان بنده رو عفو کنند. برادر عزیزم آقای منتظر 14، شما لطف کردین و یک پیام خصوصی محبت آمیز به بنده ارسال کردید اونجا هم گفتم، الان هم ازتون خواهش می کنم اون لفظ بد رو که برای خودتون به کار بردید بردارید، شایسته شما نیست لطفا اصلاحش کنید. باز هم از همه به خاطر محبت هاشون ممنونم. با بهترین آرزوها برای همه آرا |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۵۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من نظرم عوض شد
در مقطع كنوني بايد اتحاد داشته باشيم.
|
|||
|
۲۱:۲۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۰۷ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و احترام خدمت برادران شیعه و سنی
بنده با توجه به پست های دوستان، نکاتی رو در رابطه با این مبحث به صورت تیتروار عرض می کنم لطفا دقت فرمائید : 1- توهین و ناسزا به پیروان هر دین و آیینی کار درست و صحیحی نیست چرا که بر خلاف ادب بوده و با منش اسلام و پیامبر عزیزمان سازگار نیست اما لعن که همان تبری جستن و بیزاری از فعل و عمل ظالمان است مورد تاکید اسلام و قرآن است. میان لعن و ناسزا و فحش تفاوت قائل شویم. 2- یکی از مهمترین اهداف دشمن در جنگ نرم تغییر و بدعت در مذاهب اهل سنت و شیعه بوده و هست، در شیعه بهائیت و در اهل سنت وهابیت را پایه گذاری کرد اما بحمدا.. بهائیت در شیعه شکست خورد اما متاسفانه وهابی گری در عربستان رشد کرد و گسترده شده، و آرام آرام وهابی ها با تسلط بر منابع عظیم عربستان و تبلیغات گسترده موفق شدند نظرات سایر بزرگان و عوام اهل سنت را در دیدگاه های بسیار کینه جویانه خود علیه شیعه نزدیک ساخته و بر آنها بباورانند. سالهاست همین وهابی ها که حتی اهل سنت را در مواردی تکفیری می خوانند در مراسمات حج به شدت به آزار و اذیت شیعیان می پردازند و امروز هم که شاهد لشگر کشی آنها به بحرین و سرکوب شیعیان آنجا هستیم. این موارد باعث ایجاد ناراحتی و رنجش شیعیان شده اما مطلب اینجاست: که ای شیعیان عزیز باید بین وحشی های وهابی با برادران اهل سنت تفاوت قائل شد. بنده با مکتب شافعی اهل سنت مختصر آشنایی دارم، بزرگان مکتب شافعی هرچند که به امامت و ولایت اهل بیت معتقد نیستند اما برای ایشان احترام، ارادت و ارزش خاصی قائل اند. 3- چرا تصور می کنیم لازمه اتحاد آنست که همه کاملا یک عقیده شوند؟! چرا انتظار داریم شیعیان سنی شوند، یا سنی ها شیعه شوند تا اتحاد میسر و ممکن گردد؟؟!! دوستان و همرزمان گرامی، شیعیان و برادران اهل سنت، ما به یک خدا و به یک کتاب ایمان و اعتقاد داریم و این چیز کمی نیست، ما نقاط مشترک فراوانی داریم، ما دشمنان مشترکی داریم و می توانیم در عین اختلاف نظر و دیدگاه در حول موضوعات و آرمان های مشترک متحد شویم. البته به فرموده مقام معظم رهبری در عین ایستادگی بر اعتقاداتمان، اختلافات را بگذاریم در جلسات طلبگی و مباحثات علمی و مبتنی بر احترام متقابل. پس
یا ایهاالذین آمنو وعتصموا بحبل الله جمیعا |
|||
|
|
۰:۵۵, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۰:۵۷ توسط paradise.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:اگر واقعا احساس میکنیم برای بیداری اندیشه ها اینجاییم، پس سعی کنیم درست رفتار کنیم و دافعه نداشته باشیم... Ramin_Ghn جان... نمی دونم شما چطور جملات بنده رو برداشت کردید، حالا هرطوری که بوده، بنده فقط قصدم خیر بوده و بس... نمی دونم چقدر در استفاده از لغات برای رسوندن منظورم موفق بودم... دوستان، اگر حسش رو داشتید، قسمت 40 از سریال ظهور (The Common Ground) رو دوباره ببینیم... شاید بهمون کمک کنه... همه ما مخرج مشترک داریم، اما صورت کسرهای مان متفاوت است. باید واقعا از تک تک دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند، تشکر ویژه کنم... چیزهای خوبی ازتون یاد گرفتم
|
|||
|
|
۷:۳۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۷:۴۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
اول که دوست خوبم رامین کمی از حرف من گله مند شده بودن آخه من فکر می کردم همه می دونیم که رهبر عزیزمون گفتن اتحاد با برادران تسنن و دست گذاشتن روی موارد مشترک. با خودم می گفتم چرا ما بچه های این تالار می خوایم سرباز امام زمان (علیه السلام) باشیم اما حرف رهبر رو زیر پا میگذاریم و جلوتر از ولی گام برداریم. اما خوب شما فرمودین نمی دونستین رهبر چنین نظری رو اعلام کردن. پس من هم حرفم رو پس می گیرم و عذرخواهی میکنم.
بعد دوستی گفتن چطور به خلفا احترام بگذاریم در حالیکه اونها چنین و چنان کردن. ببینین دوست عزیز اینکه گفته میشه به خلفا احترام گذاشته بشه فقط به خاطر احترامی هست که برای برادران اهل سنت قائل هستیم. همین. این احترام به خلفا در واقع یعنی عدم لعن و توهین به اونها در مجالس عمومی مثل اینجا که برادران اهل تسنن هم حضور دارن. لازمه احترام به افراد، احترام گذاشتن به عقاید اونهاست اگرچه در موارد خاصی با عقاید ما مغایرت داشته باشه. از صحبتهای دوستان هم خیلی لذت بردم و از همه و تک تک دوستانی که نظر دادن ممنونم. |
|||
|
|
۹:۱۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
ما میتوانیم مثل همیشه بر سر عقایدمان بحث کنیم
مثلا بنده و جناب ارا ممکن است در این زمینه با هم بحث کنیم .و موافق نباشیم .اما در مقبل کسی که به قران توهیم میکنه یا اشکال وارد میکنه باییستسم.(این یعنی اتحاد) بنده اگر کسی بیاید بگوید امام علی (علیه السلام) به این دلیل خشونت داشت ناراحت نمیشوم و با او صحبت میکنم . تا اینکه یا به نتیجه برسیم یا نرسیم. هر کسی به جز این باشد متعصب است و راهی به حقیقت نخواهد برد . یک زمانی حاضر نبودم کوچکترین شبهه ای را بخوانم یا بشنوم از ترس اینکه اعتقادم سست میشود .دیدم این اعتقاد واقا سست است و با یک امر جزیی از دست میرود .روش را تغییر دادم .شروع کردم به مطالعه ۲ طرفه .هم شبهه را خواندم .هم پاسخش.اگر فقط یک طرف را بخوانید فایده ای ندارد .خیلی جاها که جوابی نبود شروع کردم به فکر کردن و تحقیق .چند سال روی بعضی مسایل فکر کردم تا وجدانم راضی شد . خداوند زمانی شما را به حریم خودش که ایمان قلبی و عرفانیست راه میدهد که ایمان نظری شما محکم باشد حالا احساس مسکنم حد اقل در مقام زبانی و عقلی اعتقاد محکمی دارم و برای قلبی باید تلاش کنم. فکر نکنید ادم بی تعصبی هستم .به خاطر این تعصب از چند تا قمه یادگاری روی بدنم هست .صورتم پاره شد اما به شکلی معجزه اسا خوب شد و هیچ نشانی از ان نماند . اما در مقام مباحثه و اندیشه هیچ گاه به کسی توهین نکرده ام . شیعیان میگویند حق امامشان غصب شده .....دلیل و مدرک دارند حاظر به مباحثه اند و هیچ توهین و عمل ناشایستی هم ندارند . شبکه ولایت را ببینید برادران تسنن زنگ میزنند بحث میکنند .کسی هم ناراحت نمیشود. این زمان دیگر مثل قبلتر ها نیست که برای یک تحقیق تا ۷ جدت جلو چشمت رژه برود .کتاب نبود زمان نبود. شما الان هر مطلبی داشته باشی با ۴ تا دکمه میشود اجابتش کرد . راه مباحثه هم باز است یا علی |
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام.
دوستان زیاد سخت نگیرید کلا تالار باید این شکلی باشه!! غیر این باشه باید تعجب کرد یعنی شاید بنده با کمال آرامش و مهربانی حرفی رو بزنم ولی طرف مقابلم برداشت خودش رو از گفتار بکنه ، حالا خوبه این شکلک ها هست وگرنه واویلا می شد دوست عزیزم جناب بیداری اندیشه ، بنده احساس کردم شما از روی کینه یا غرض شخصی این حرف رو زدید و اینکار درستی نیست نسبت به رفتار گذشته شخصی او رو مواخذه کنیم چرا که امام علی علیه السلام به مالک اشتر می فرمایند : ای مالک اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح با همان چشم به او نگاه نکن شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی... اگر اشتباه کردم بنده رو عفو کنید. دوستان انتقاد با سرزنش فرق داره ، اینکه بنده سینه م رو سپر کردم و حرف دل خیلی ها رو زدم(نه فحش و ناسزا ، بلکه با استناد به روایات) نباید سرزنش بشم ، ولی انتقاد چرا : امام علی علیه السلام می فرمایند : بهترین دوست کسی است که عیبهای تو را به تو هدیه کند... مثلا بنده گناه کار تا به حال بارها(ناخواسته و به اشتباه) دلی رو رنجوندم ، گناهی انجام دادم ولی جناب مدیر محترم سایت این صندوق پیام خصوصی رو بی جهت نذاشتن ، میشه بصورت خصوصی هم اشتباه یک همسنگر رو گوشزد کرد و نه علنی ، و اون شخص مومن مطمئن باشه اگر سخنانش به حق باشه بنده بصورت کاملا علنی معذرت خواهی خواهم کرد..یعنی اگر مطمئنیم که از روی کینه ورزی و انتقام حرفی رو نمی زنیم و گفتارمون جز برای رضای خدا نیست لزومی نداره یک همسنگر رو جلوی دید همه خرابش کنیم،(خودم رو نمی گم ها ) پس بیایید برای یکبار هم که شده از این پیام های خصوصی به نحو احسن استفاده کنیم... ![]() بجای اینکه بهونه دست دشمنمون بدیم . یا حق. |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
آقای رامین شما حرفی رو در محفل عمومی زدین بنابراین تذکر آقای بیداری اندیشه در این مورد هم باید علنی میبود. تذکرشان بیان کردن عیب شما نبود که بخواهند پنهانی به شما بیان کنند بلکه باید در برابر دوستان سنی این مطالب رو بیان میکردند.
من فکر میکنم اگر کسی واقعا محب حضرت علی و فاطمه الزهرا باشه نباید در برابر اهل سنت دافعه ایجاد کنه . شما وقتی دافعه ایجاد کنی نمیتونی حق و باطل و طرز تفکرتون رو برای مقابلتون شرح دهید وبه علاوه اینکه ممکنه خدای نکرده حب اهل سنت نسبت به امامان ما بوسیله این دافعه کمرنگ تر بشه. لذا اگر کسی میخواهد حق بودن تفکرش رو بیان کند نباید عرصه رو خالی یا دافعه ایجاد کند. وقتی طرف مقابل شما برای بحث کردن وجود نداشته باشد تلاش شما مثل آب در هاون کوبیدن است. در ثانی احترام به برادران اهل سنت از نظر من متفاوت از احترام به خلفا است. شما میتوانید در محافل خودتان لعن و نفرین کنید اما در جایی که برادران سنی ما هستند اینکار خشنودی امام علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه الزهرا را نه تنها در پی ندارد بلکه آنها از دست ما ناراحت میشنوند چرا که ممکنه خدای نکرده در قلب برادران سنی کینه نسبت به اهل بیت ایجاد کنیم. این حرفها کلی بود منظورم به شخص خاصی نبود. من هم از این به بعد در کلامم بیشتر مراقب هستم . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رهبر انقلاب: اتحاد دولت و ملت را به هم نزنید | Mohammad Trust | 11 | 4,138 |
۱۵/خرداد/۹۵ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: مهدی2012 |
|
| اتحاد ما یعنی کوری چشم دشمن! | EMPERATOR | 60 | 20,652 |
۱۴/مهر/۹۱ ۱۳:۵۲ آخرین ارسال: EMPERATOR |
|

یعنی شاید بنده با کمال آرامش و مهربانی حرفی رو بزنم ولی طرف مقابلم برداشت خودش رو از گفتار بکنه ، حالا خوبه این شکلک ها هست وگرنه واویلا می شد
) پس بیایید برای یکبار هم که شده از این پیام های خصوصی به نحو احسن استفاده کنیم...