کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علت عدم رغبت پسران به ازدواج!
۱۶:۲۶, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
پژوهشگر شوراي فرهنگي _ اجتماعي زنان، گفت: بر اساس پژوهش به عمل آمده 87 درصد دانشجويان پسر پوشش نامناسب دختران را از دلايل بي‌تمايلي به بحث ازدواج عنوان كردند.

به گزارش ايسنا، فاطمه سادات محبي امروز در نشست علمي تخصصي «موانع ازدواج دانشجويان» كه در محل پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامي برگزار شد، با اشاره به پژوهشي كه در زمينه آسيب‌شناسي ازدواج دانشجويي در مقاطع مختلف بين 206 دانشجو انجام گرفته بود، افزود: بر اساس آمار به دست آمده طي اين پژوهش 71 درصد دانشجويان پسر دليل بي‌تمايلي به ازدواج را سختي‌هاي اقتصادي عنوان كردند.

وي افزود: همچنين عدم باور پسران به بركت زندگي پس از ازدواج 80 درصد، مهريه‌هاي سنگين 58 درصد، توجه به زيبايي و ظواهر 75 درصد، توقعات بالاي پسران در انتخاب همسر 74 درصد، ضعف خانواده پسر در يافتن دختر مناسب براي ازدواج 50 درصد، پوشش نامناسب دختران 87 درصد، از جمله آمارهاي به دست آمده در اين آسيب‌شناسي در بحث بي‌تمايلي دانشجويان به ازدواج محسوب مي‌شود.

عوامل فرهنگي و اجتماعي موثر در تاخير ازدواج

وي با اشاره به پژوهش انجام شده در زمينه عوامل فرهنگي موثر در تاخير ازدواج، گفت: از جمله اين موارد مي‌توان به تغيير نگرش جامعه به ملاك‌هاي ازدواج، ناكارآمدي شيوه‌هاي سنتي انتخاب همسر، كاهش تعداد خواستگار دختران، تمايل پسران به ازدواج با دختراني كه 7 تا 10 سال از آنها كوچكترند، تاخير در ازدواج به ويژه در پسران اشاره كرد.

وي در خصوص عوامل اجتماعي تاخير در بحث ازدواج نيز گفت: افزايش طلاق و تاثير آن در ترس از ازدواج، پيدا نشدن گزينه مناسب براي دختران، مشكلات خانوادگي از جمله اعتياد پدر يا موقعيت پايين اجتماعي و والدين بيمار، از جمله عوامل اجتماعي تاخير در بحث ازدواج به شمار مي‌رود.

موانع روانشناختي تاخير در ازدواج

پژوهشگر شوراي فرهنگي _ اجتماعي زنان در زمينه موانع روانشناختي تاخير در ازدواج، گفت: از جمله اين موارد مي‌توان به كاهش انگيزه ازدواج با افزايش سن پسران، ترس افراد در وساطت براي ازدواج دو جوان، نداشتن انگيزه ازدواج به دليل ترس از مسئوليت اشاره كرد.

اشتغال زنان يكي از موانع ازدواج

وي افزود: بر اساس اين پژوهش، 55 درصد پسران معتقدند كه دختران نقش‌هاي سنتي همچون مادري يا همسري را قبول ندارند، 81 درصد افراد جامعه و خانواده‌ها با تاخير ازدواج پسران مدارا مي‌كنند و اشتغال زنان نيز به عنوان يكي از موانع ازدواج به دليل استقلال اقتصادي فرد به شمار مي‌رود.

ارائه پيشنهاداتي براي حل مشكل ازدواج

محبي در خاتمه با ارائه پيشنهاداتي براي حل مشكل ازدواج به معرفي الگوهاي مطلوب همسرگزيني، هدايت خانواده‌ها به منظور عدم سخت‌گيري براي برپايي مراسم ازدواج، تاسيس كانون‌هاي پيوند مهر، ايجاد بانك اطلاعاتي از دانشجويان مجرد براي آشنايي آنها با يكديگر، برپايي اردوهاي دانشجويي با هدف آشنا كردن دانشجويان مجرد با يكديگر، بستن قرارداد با تالارهاي مختلف براي تخفيف در هزينه ازدواج اشاره كرد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، saloomeh ، خیبر110 ، Mohammad Trust ، *راحیل* ، meshkat ، یاســین ، seyed ، سرباز سید علی ، فدک زهرا ، mahdi14 ، mhvvhm ، abas_341 ، netlog36 ، محمود ، محمداحسان ، Havbb 110 ، yamin ، نگار ، medad.sefid ، جویای حقیقت ، aleerz ، Farzaneh ، بچه شیعه ، تفکر ، Ramin_Ghn ، fafa* ، help me ، مرهم ، soshiant ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، السا ، مجنون العباس ، fiftynine ، yashar1374

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۵, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #31

سلام خواهر محترم .
اکثر حرفاتونو قبول دارم ولی چرا اینقدر به این پسرهای ساده پوش گیر میدین ؟
حالا چه اشکالی داره یه پسری تیپش خیلی ساده باشه ولی مرتب و منظم باشه ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، السا ، عبدالرحمن ، help me ، مجنون العباس ، وحید110
۲۳:۲۵, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
شنیدین ک میگن لباس شخصیت نمیاره ؟!

اتفاقا ب نظر من لباس، تا حدود زیادی نشان دهنده شخصیت یک آدم هستش ...

نه اینکه یکی لباس مارک دار بپوشه، میشه آدم باشخصیت و اونی ک لباس کهنه می پوشه میشه آدم بی شخصیت!نه!

وقتی کسی لباس اتو کرده و مرتب بپوشه کاملا معلومه ک شخصیتی متفاوت داره از اونی ک لباس کثیف و نامرتب و چروک شده می پوشه ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Eve
۲۳:۳۳, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۴:۴۵)fafa* نوشته است:  خوب مگه از اقتصاد گله ندارین؟؟ دختر کم توقع هم که میگین زیاده...خوب ازدواج کنین ، مشکل دیگه ای دارن؟؟؟
معنی اول جملتونو متوجه نشدم توضیح میدین لطفاBlush

داغ دلم رو تازه کردی!

دختر کم توقع بی دلیل کم توقع نشده! یه مدرک تشریفاتی که فقط برای پر کردن دهنه مردمگرفته و از لحاظ فرهنگ و مذهب هم که کلا تعطیل!
این جور دخترا به نظرم نه هدفی رو دنبال میکنند و نه از لحاظ اعتقادی نمره خوبی دارند!
اکثرا به فکر این هستند که شوهر کنند و از خونه باباشون بیان بیرون. دنبال حرفها و کارهای بیهوده هستند و بزرگترین هدف زندگی شون لباس عروسی و طلا و شوهر خوشتیپ برای پز دادن جلوی دوست و آشنا ـه و دغدغه شون اینه که توی فلان جا چی بپوشم!!

ازدواج کردن باور کنید خیلی راحته اما اون ازدواج با دخترایی که گفتم به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره! Big Grin

آدم ازدواج میکنه واسه چی؟ واسه اینکه به تکامل برسه نه اینکه ده برابر پسرفت کنه.

دختری که باهاش ازدواج میکنیم مادر بچه هامون میشه و خیلی مهمه که از لحاظ علمی و فرهنگی در سطح بالایی باشه که بتونه بچه مون رو هم به خوبی تربیت کنه!
وقتی میخواهی با کسی درد و دل کنی کسی باشه که حرفت رو اهدافت رو بفهمه نه اینکه براش مهم نباشه از کجا و چطوری پول درمیاری و فقط به فکر پول بیشتر باشه!
مورد داشتیم حرف از تشیع اومده اون هم عربستان رو مثال زده! حالا شما فکر کنم با این آدم ازدواج کنی و بخوای بچه ات رو ولایت مدار تربیت کنی! Big Grin

خلاصه مسائل بیشتری هست اما برای اینکه تاپیک طولانی نشه ازش میگذریم!!

از یه طرفی هم کار ثابت در زمان دانشجویی نمیشه داشت و هیچ خانواده درست درمونی با شرایط بالا که گفتم نمیان دخترشون رو به یه دانشجو بدن! دخترشون رو میدن به کسی که طرف با لطف فک و فامیل یه شغل دولتی پیدا کرده یا کار آزادی به کمک خانواده داره و اوضاعش اقتصادیش در حد عالیه!

بنابراین باید یه چند سال صبر کرد تا مدارک دانشگاهی رو گرفت و بعد هم یه کار پیدا کرد و یه سرمایه اولیه جمع کرد بعد از اون دنبال یه دختر با شرایط مناسب گشت!

ازدواج زود با این شرایط = دختر با نمره پایین! = عدم پیشرفت شغلی و تحصیلی و فنی = بدبختی Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، help me ، Eve
۲۳:۳۹, ۲۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول:
ازدواج کردن باور کنید خیلی راحته اما اون ازدواج با دخترایی که گفتم به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره
احساس نمیکنید دارید بی احترامی میکنید؟

ازدواج راحته برای دو نفری که دیدگاهشون خدا محوره نه خاله زنک محور

مردم چی میگن اگر من .... (دیدگاه خاله زنک محور)

افرادی که میگید شاید اولش از روی نفهمی یا مکاری خودشون رو کم توقع نشون بدن ولی بعدا طرف مقابل رو نقره داغ میکنند

این افراد واقعا خطرناکند!!!!Confused >> من خودم از این افراد می ترسم Big Grin

نقل قول:
بنابراین باید یه چند سال صبر کرد تا مدارک دانشگاهی رو گرفت و بعد هم یه کار پیدا کرد و یه سرمایه اولیه جمع کرد بعد از اون دنبال یه دختر با شرایط مناسب گشت!

ازدواج زود با این شرایط = دختر با نمره پایین! = عدم پیشرفت شغلی و تحصیلی و فنی = بدبختی

مدرک

مدرک

مدرک

وای خدا

مدرک شده یک بت برای خانم ها

فردا از دونه دونشون شکایت میکنه

برا بنده که فرقی نمیکنه ولی همشون بدون استثناء پشیمون میشن

شک نکنید

حالا که دیگه ارشد هم شده بت

فردا دکترا

ابلیس چه عشقی میکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، SAViOR ، مجنون العباس ، fafa*
۲۳:۴۵, ۲۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۰ توسط السا.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۹)فانوس *7* نوشته است:  و آدم رو به این فکر میندازه چن تو جامعه نگشته مثبته در غیر این صرت اگر آب باشه شناگره خوبی

این بخش رو کاملا قبول دارم، تاکیدش می کنم

نقل قول: راستش خیلی به این پسرا نمیشه اعتماد کرد البته من الان دارم به عنوان یه دختر احساس خودم یه تعداد از دخترای دیگه رو میگم که البته تجربه هم شده که این پسرا این جورین البته بعضی هاشون از طرفی این ها اون قدر تیپ ساده ای میزنن یا اصلا لباس های نامرتبی می پوشن که اصلا آدم دوست نداره باهوشن حرف بزنه ازشون سال کنه یکی از دوستام می گفت دلش میخاد بره به یکی از پسرای کلاسشون بگه تو رو خدا حداقل زیاد برو حموم بوی بد میدی البته هرگز روش نشد

این دوتا رو درست نبود پیش هم بیارید!
سادگی، اوج شیک پوشیه Cool اولا،
دوما هم اینکه تا وقتی کسی معقولانه لباس می پوشه، نباید ب مدل لباس پوشیدنش ایراد گرفت .....

نقل قول:بعد میگی فقر عیب مرد نیست خیلی هم هست مومن شاید کم پول باشه ولی فقیر نیست زشته واسه یه پسر هیچی هیچی پول نداشته باشه شده بره کارگری اما باید ته جیبش یکم پول باشه امام علی چاه میکن توی اون دوران 25 ساله !!!!!

این قسمت کارگری رو کاملا قبول دارم ....، تاکید شدید می کنم!
پست یکی از دوستان بود، الان پیداش نمی کنم ک بذارم!
اما نقل ب مضمون، میگه که مرد بره کار کنه، نشون بده جنم کار کردن داره، حالا اگه درآمدش هم کمه، یا .... خانوم باهاش میسازه !
ی چیز دیگه رو هم بگم.
ی آقایی بودن ک توی حساب بانکیشون، n تومن پول داشتن و الان 5 سال بود ک شغلشون رو از دست داده بودن. بهشون می گفتم چرا نمیری کار کنی، می گفت آخه من، با این همه شان و مقام (!) کار، زیر مدیریت برام عاره !!!!

نقل قول:
شعر زیاد هم میدم میگن میشه بایه فرش بدون تلویزیون توی خونه ی 30 متری زندگی کرد که البته این شعار ها رو واسه دیگران میدن پاش که میوفته از عالمو آدم طلبکار میشن .......
وقتی توی تلویزیون، فیلم نشون میده، زن و شوهره رفتن توی ی خونه ای ک 120 متره، خانومه می گه : خونه ی نقلی و خوبیه!!! توقع بیشتر از این هم نداریم دیگه! واقعا شما فکر می کنید توی یک خونه 30 متری نمیشه زندگی کرد؟حضرت علی ی جمله خیلی قشنگ و با مسما دارن (نقل ب مضمون) :در ثروت خودت رو با کمتر از خودت مقایسه کن و در دانش با بالاتر از خودت مقایسه کن ...

نقل قول:
دختر کم توقع بی دلیل کم توقع نشده! یه مدرک تشریفاتی که فقط برای پر کردن دهنه مردمگرفته و از لحاظ فرهنگ و مذهب هم که کلا تعطیل!

این جور دخترا به نظرم نه هدفی رو دنبال میکنند و نه از لحاظ اعتقادی نمره خوبی دارند!

فقط میشه ب این دیدگاه خندید، همین !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مجنون العباس ، help me ، fafa*
۰:۰۲, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار

نقل قول:احساس نمیکنید دارید بی احترامی میکنید؟
منظورم از جمله ای که فرمودید واقعا بی احترامی به هیچ کس نبود و صرفا با حالت طنز گفتم

نقل قول:ازدواج راحته برای دو نفری که دیدگاهشون خدا محوره نه خاله زنک محور
اتفاقا ازدواج خوب اصلا راحت نیست و ازدواج راحت هم حتما خدامحور نیست

نقل قول:مردم چی میگن اگر من .... (دیدگاه خاله زنک محور)
نقل قول:افرادی که میگید شاید اولش از روی نفهمی یا مکاری خودشون رو کم توقع نشون بدن ولی بعدا طرف مقابل رو نقره داغ میکنند
این افراد واقعا خطرناکند!!!!Confused >> من خودم از این افراد می ترسم Big Grin
منظورم رو درست متوجه نشدید اصلا بحثم در مورد تجمل گرایی و حرف مردم و کم توقعی نبود.

نقل قول:مدرک
مدرک

مدرک

وای خدا

مدرک شده یک بت برای خانم ها

فردا از دونه دونشون شکایت میکنه

برا بنده که فرقی نمیکنه ولی همشون بدون استثناء پشیمون میشن

شک نکنید

حالا که دیگه ارشد هم شده بت

فردا دکترا

ابلیس چه عشقی میکنه

منظورم از مدرک تحصیلی این نیست که صرفا تشریفاتی باشه. بلکه منظورم اینه که یک مدرک تخصصی همراه با علاقه و پشتکار میتونه در این جامعه کمک خیلی خوبه به موقعیت زندگی آدم داشته باشه.
همینطور که الان خیلی از اساتید دانشگاه های معتبر کشور مدارک عالیه دارند و واقعا هم از نظر سطح علمی هم در تراز مدرکی که گرفتند هستند چه بسا خیلی بالاتر. Wink

اون جمله ی آخر هم در مورد پسرها بود:
نقل قول:
ازدواج زود با این شرایط = دختر با نمره پایین! = عدم پیشرفت شغلی و تحصیلی و فنی = بدبختی
[تصویر: biggrin.png]
عاقبت ازدواج زود و نسنجیده با شرایط اقتصادی الان باعث میشه که آدم هیچ وقت نتونه به موفقیت برسه Wink
۰:۱۳, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:
منظورم از جمله ای که فرمودید واقعا بی احترامی به هیچ کس نبود و صرفا با حالت طنز گفتم

شوخی شوخی جدی میشه

نقل قول:
اتفاقا ازدواج خوب اصلا راحت نیست و ازدواج راحت هم حتما خدامحور نیست

صحبتتون از لحاظ منطق کاملا غلطه

درستش اینه

ازدواج خوب ممکنه سخت باشه ولی لزومی نداره ازدواج خوب سخت باشه

و ازدواج راحت هم ممکنه خدا محور نباشه ولی ازدواج خدا محور باید راحت گرفته بشه

یعنی اگر طرفین به خدا اعتقاد دارند باید راحت بگیرن

خیلی از افراد نمازشون رو میخونن ولی خداشون خاله زنک ها هستند

اگر خودتون میخواید سخت شروع کنید تعمیمش ندید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، SAViOR ، fafa* ، soheyl68 ، Maysam-1st
۰:۱۹, ۲۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۰:۲۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #38
آواتار
بیکاریم
تا وقتی هم بیکاریم نمیشه اقدام کرد

درد ما جوونارو کسی نمیفهمه
هیچکی نمیفهمه

درد جوونایی مثل منو کسایی میفهمن که مثل خودمن،
بعضی شبا گریشون گرفته ولی مرد بودن به رو نیوردن
ولش، بگم که چی بشه، مگه کسی به فکر ما هست، من برم کپه مرگمو بذارم والا دوباره سردرد میگیرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، SAViOR ، Reza2035 ، السا ، fafa* ، Havbb 110 ، Maysam-1st
۰:۲۸, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #39

نقل قول: بیکاریم
تا وقتی هم بیکاریم نمیشه اقدام کرد

درد ما جوونارو کسی نمیفهمه
هیچکی نمیفهمه

درد جوونایی مثل منو کسایی میفهمن که مثل خودمن،
بعضی شبا گریشون گرفته ولی مرد بودن به رو نیوردن
ولش، بگم که چی بشه، مگه کسی به فکر ما هست، من برم کپه مرگمو بذارم والا دوباره سردرد میگیرم

دانشجو هستم , کار میکنم , کارت پایان خدمت هم دارم !
فکر میکنی اینها منو از لحاظ موقعیت توی وضعیت بهتری نسبت به تو قرار میده ؟ Huh

غصه نخور یا کریم خدا بزرگه Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، SAViOR ، Mohammad Trust ، help me ، fafa* ، Havbb 110 ، Maysam-1st
۰:۴۷, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۶/بهمن/۹۲ ۰:۰۲)Maysam-1st نوشته است:  اون جمله ی آخر هم در مورد پسرها بود:
عاقبت ازدواج زود و نسنجیده با شرایط اقتصادی الان باعث میشه که آدم هیچ وقت نتونه به موفقیت برسه Wink
من اگه پسر بودم تا الان ازدواج کرده بودم بچه هم داشتمBig Grin
الان پسر عمه من 22 سالشه ..بخاطر شرایطی از دانشگاه انصراف داد و رفت سربازی..الانم اومده و عید غدیر عقد کرد.
هنوز نه کار داره..نه بابای پولدار...
فقط یه پسر خوب و با خداست و چون مسئول بسیجه توی مدارس مسئول پژوهشی شده.
خودش تلاش کرده خدا هم براش خواسته...ماشاالله دختر خوبی هم هست همسرشWink
همت کنین درست میشهBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Reza2035 ، السا ، Maysam-1st
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]