| نظرسنجی: نظر شما در مورد این نمایشگاه؟؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| خوب | ![]() ![]() |
1 | 100.00% |
| متوسط | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| بد | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 1 رأی | 100% | |
|
راهکارهای یاری رساندن به مردم بحرین و انقلابهای منطقه
|
|
۲:۴۵, ۲۷/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۳۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
واقعا من خودم به شخصه حالم از عرب های عربستان بهم می خوره واقعا آدم چقدر بیشور ببینید چه بلایی سر این بحرینی بدبخت آوردن به جای اینکه هی بیام نماد آتیش بزنیم یه فکری برا این بدبخت ها کنیم کسایی که با گل اومدن ولی دارن با گوله به خاک پرده میشن واقعا پاشید یه کاری بکنیم دولت مردم دولت بابا حقوق بشر می گن اینه الان به کمک ما نیاز دارن اون بیچار ها فکر کنید فکر
http://dsclick.infospace.com/ClickHandle...85728070FF |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
يكي از دانشجوهاي دانشكده ما بحرينيه
و اتفاقا جزء گروههاي مبارز البته اين ترم مرخصي گرفته از اين ور به اون ور كشور ميره و سخنراني ميكنه و كار انجام ميده . اتفاقا يه ليست از كارهايي كه ميشه براي كمك به مردم بحرين انجام داد به ايميلم فرستاده من اصل نامه رو بدون تغييرات در اين پست قرار ميدم . بسم معین الضعفاء و المظلومین
پیشنهادهایی مبنی بر حمایت و کمک به مردم مظلوم بحرین و یا کشورهای دیگر منطقه برای مثال بنده بحرین را ذکر میکنم ، چون اطلاعات کاملتری در مورد بحرین دارم قبل از هر چیز باید دید که چه توانمندی هایی و پتانسیلی در اختیار داریم درگیر کردن: امام جمعه – نماینده مجلس هر شهر – دانشگاهها در قالب اساتید دانشگاه - تشکلهای دانشجویی – اساتید و طلاب حوزه های علمیه – اصناف مختلف بازاری – دانش آموزان و استفاده از انجمن های اسلامی انان – استانداری – فرمانداری – شهرداری – هیاتهای مذهبی که تعدادشون در هر شهر خیلی زیاده – بسیج هر استان – نماینده رهبری در هر استان – دفتر تبلیغات – سازمان تبلیغات – صدا و سیمای هر شهر – روزنامه های – مجلات – خبرگزاری ها در کل وقتی با این ارگانها لینک بزنید و با شهرهای دیگر هم به صورت منسجم لینک شوید ابعاد کارها و برنامه های شما بیشترو بیشتر خواهد بود و رسانه ای کردن این برنامه ها از طریق شبکه های بین المللی سود بیشتری خواهد داشت کارا در 2 فاز باید انجام شود فاز داخلی _کمک به خودمان ایجاد شور و شعور در بین مردم و دانشجویان برای برگزاری هرجه تمام تر برنامه های که در راستای حمایت از مردم بحرین برگزار میشود_مانند راهپیمایی _ همایش_فراخوان مقاله و دل نوشته و شعر و خاطره و نقاشی و طراحی گرافیکی و داستان نویسی و ....الخ فاز خارجی _ کمک به مردمان بی دفاع و مظلوم بحرین پیرو سخنان مراجع عالی قدر _مکارم _نوری همدانی_صافی_جوادی آملی و ....غیره و تاکید جناب آیت الله علم الهدی امام جمعه محترم مشهد و حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای پناهیان در راستای وجوب کمک رسانی و کمک به مردم و خروش وبلاگی و سایبری و استفاده از سایتهای جهانی مانند یوتیوب _فیسبوک_تویتر و روزنامه های و مجلات جهانی و ارسال اخرین اخبار به زبانهای مختلف در اینترنت به تعبیری دیگر با توجه به بایکت خبری بحرین از طرف رسانه های خارجی هر کدام از ما باید یک رسانه باشیم_من الجزیره شوم _تو بیبیسی شوی و....الخ برگزار کردن همایشهای ملی و بین المللی نیز خالی از لطف نیست بعضی از پیشنهادها امضای بزرگترین طومار در جهان در حمایت از مردم مظلوم بحرین_البته با همکاری تمام نهادها و ارگانها و سندیکاها و تشکلها مردمی _دانشجویی_حوزوی_و سایر اقشار صادر کردن بیانیه های مختلف از شخصیتهای مختلف از اقشار مختلف _مراجع _ اساتید دانشگاه _ دانشجویان _ دانش آموزان_طلاب مبارز حوزه های علمیه و نامه نوشتن به ارگانهای مختلف دولتی و مستقل حقوق بشر و سازمان ملل برای فشار بر آنان و پیگیری مسائل بحرین بصورت جدی و موثر انجام بعضی از کارهای نمادین مانند اهدای خون ، تجمع و راهپیمایی در شهرها مختلف به صورت منسج بین تمام ارگانهای دانشجویی و حوزوی و غیره در هر شهر راهپیمایی جلوی سازمان ملل _یونسکو _ یونیسف _(اتفاقات اخیر فرزندان و کودکان بحرینی را در خطر قرار داده و دیروز 30 دختر از دبیرستان به زندان منتقل شدند و در بین زندانیان دختران مقطع راهنمایی و دانشجو نیز وجود دارد_کوچکترین زندانی جهان با 5 سال در زندانهای بحرین در اوضاعی نامطلوب قرار داردفرزند فعال سیاسی بحرینی اقای ابراهیم المدهون) و سفارت عربستان و دفاتر شبکه های مهم خبری که بحرین را در سانسور خبری قرار دادند مانند الجزیره -العربیه -بیبیسی -فرانس24 -راشاتودی_روسیه – دویچوله_المان – رویتر و سایر شبکه های مهم خبری برای دوستان ما در تهران خوب بسیار از اساتید دانشگاه _ و شخصیتهای معروف ایران مانند چهره های ماندگار و ورزشکاران و غیره دوستانی در و همکارانی دارند که در صورت امکان با ارتباطشان با جهان غرب فشارهایی را بر رژیم بحرین و اشغالگر عربستان وارد نمایید 150 بازیکن تیم ملی در زندانهای آل خلیفه بسر می برند ایا میتوان از طرف رابطه یکی از بازیکنان تیمهای ملی ایران با بازیکنان خارج ایران کاری نمادین در حمایت از انان انجام داد؟ این یک مثال بود و صبحتها در این راستا زیاد است که بنده با توجه به درک بالای خواننده تمام موارد را ذکر نخواهم کرد نوشتن نامه های مختلف از اقشار مختلف ملت شریف ایران خطاب به مردم بحرین و اقشار مختلف بحرین در حمایت از آنان و دل داری و همدردری از آنان علما-دانشجویان – دانش آمورزان _ اساتید و سایر اقشار نام نویسی استشهاد طلبان برای حمایت معنوی از مردم بحرین که در راستای کارهای نمادید جای دارد ایجاد یک پایگاه- ستاد – ایستگاه – در قالب یک خیمه در سراسر دانشگاهها کشور و یا ایجاد این برنامه های در پایگاههای بسیج در شهرها و یا در میدانهای معروف شهرها و یا مساجد معروف ساختن کلیپ_عکس_مجله_سایت به زبانهای مختلف در راستای حمایت از مردم بحرین امیدوارم و خواهشمندم از بزرگوارانی که هر برنامه ای در مورد بحرین انجام میدن انرا ثبت و ضبط کنن تا بنده حقیر با ارتباطی که با 15 شبکه ماهواره ای دارم برنامه های شما را پوشش خبری دهیم تا ابعاد جهانی به خود گیرد و مثمر ثمر باشد پیشنهاد اخر تشکیل ستاد و یا کانون و یا اتحادیه و یا هر اسمی که دوست داشتین رو بزارین در موردحمایت از مظلومان عالم بصورتی که بچه های ارزشی که تمایل دارن در انها فعالیت کنن حالا یا این گروه زیر مجموعه بسیج باشه و یا زیر مجموعه تشکلهای مختلف دانشگاه مثل برنامه دبیرخانه کرسی های آزاد اندیشی که در سراسر دانشگاهها برگزار میشه این دیگه با خودتونه حرفام طولانی شد شرمنده در اخر از اینکه تراوشات فکری بنده کمی بهم ریخته و غیر مرتب بود معذرت میخواهم زیرا که بنده در سفرهای مختلف به شهرهای مختلف هستم و شاید برای همین مساله تمرکز زیادی در مرتب کردن افکارو نوشتنشون نداشتم امیدوارم که خدای متعال همیشه ما را در مسیر رضای خود قرار دهد التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان
من دوباره میگم چاره فقط قیام علیه ال خلیفه و ال سعود , دعا که همیشه مفید و لازمه ولی اونها هم باید کاری انجام بدن یا نه ؟!! |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۴۲ توسط morteza_3ip.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
کانون سیاسی دانشگاه علوم پزشکی زابل با حمایت نهاد مقام معظم رهبری و معاونت دانشجویی دانشگاه جهت حمایت از نهضت بیداری اسلامی اخیر ،نمایشگاه عکسی را به مدت یک هفته از تاریخ پانزدهم تا بیست و دوم اردیبهشت در این دانشگاه برگزار کرده است . در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه مسئولین ، اعضای هیئت علمی ،دانشجویان و رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شرکت کردند .شرکت کنندگان در این مراسم با تجمع در صحن دانشگاه و سردادن شعارهای یا "ایها المسلمون اتحدو اتحدو" .."آل خلیفه آل سعود ننگت باد" ..."آل خلیفه و آل سعود فرزندان آل یهود" خشم و انزجار خود راازسرکوب خونین مردم مسلمان منطقه و سکوت معنا دار رسانه های خبری جهان اعلام نمودند.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
سلام.
دوستمون راست میگن. دیگه تظاهرات فایده نداره. باز ما یه اما خمینی داشتیم که دلمون بهش خوش باشه و تظاهرات کنیم و ایشون همش برامون نامه میفرستادن و اعلام جهاد میکردن. ولی این بنده خدا ها چی؟ این بره یکی دیگه که باب طبع اونها باشه میاد. ولی مردم بحرین و... نباید امیدشونو از دست بدن به امید خدا و پاکی دلشون و دعای ما و همچنین تلاش که خیلی مهمه داشته باشن کشورشون آزاد میشه.انشالله به حول قوة الهی اینم بگم فقط دعا کافی نیس.خدا خودش میگه(از تو حرکت از من برکت)! |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
دوستان..عزیزان..همراهان..فاجعه امروزو دریابید..تا کی سکوت؟؟؟؟؟!!!!!!
[/size][/color]این صدای شیون خواهران مسلمان شماست..صدای فریاد کمک برادران دینی شماست.. تا کی مصلحت اندیشی؟؟؟؟!!! من و تو ایرانی..شیعه..با این همه امکانات نشستیم صدامونو کلفت میکنیم میگیم به صلاح نیس!!!برادر بحرینی ما جهاد خودشو کرده این تلنگریه به من وتو که بیدار شیم..از بی غیرتیمون..!(منظورم عموم مردمه به کسی برخورد نکنه!)این بار نوبت جهاد من وتوه.. امام خمینی همیشه تکیه اش ب ملت بود..حالا بعداز سی سال کو اون ملت شجاع و باغیرت که تکیه امام خامنه ای باشه؟! باید قبول کنیم و به خودمون بیایم که کم میذاریم..اینکه بشینیمو بحث کنیم حمایت از بحرین طی یک حرکت بزرگ جنگ نظامی به همراه داره یا نه چیزیو حل نمیکنه جز اینکه تک تک مارو برای حرکت نکردنو سکوت توجیه کنه! باید در سراسر ایران حرکت و جهاد بزرگ در این زمینه رخ بده..که پشتوانه سیاستمداران ما در عرصه بین الملل باشه.. و البته گله ی بزرگی داریم به سیاستمداران در این زمینه..! |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز با امضای اینترنتی بیانیه ای که پیوندش رو قرار می دم می تونیم سازمان ملل رو تا حدی تحت فشار قرار بدیم.
http://www.petitiononline.com/ssi2011/petition.html می تونید متن فارسی این بیانیه رو در وبلاگ زیر مشاهده کنید. http://bidari1390.persianblog.ir این امضای کوچک می تواند همان سطل آبی باشد که سهم ماست برای غرق کردن استکبار. |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
پشتيباني ازشيعيان بحرين وهمچنين مابقي ملت بحرين وظيفه همه ازا |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۲۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
منظور از سطل آب يه امضا يا ه ايميل يا چيزهايي از اين قبيل نيست.
اگر همين كشور هاي استعمارگر نفت نداشته باشن نهايت در عرض يك ماه همه گي ورشكست ميشن . پس ميشه به جاي يه سطل آب شيرهاي نفتي رو بست. همون كاري كه مصري ها با حسني مبارك و رژيم صهيونيستي كردن؛ دو تا از لوله هاي اصلي صادرات نفت به اسرائيل را منفجر كردن و اونوقت قيافه ايهود باراك ديدني بود. ما كه نمي تونيم شير نفت و گاز ببنديم (منظور من و شماي نوعيه نه كشور ايران) ولي ميتونيم كالاهاشون رو نخريم براشون تبليغ نكنيم . و يه كار سهل و ممتنع ديگه اينكه به راستي پيرو ولايت فقيه باشيم و گوشمون به حرف رهبر و امامون باشه. نه اينكه اونجاهايي كه دلمون خواست گوش بديم و هرجا كه خوشمون نيومد رد كنيم و مقاومت كنيم. اين طوري به جاي يه سطل آب شيلنگ پرفشار آب به سمتشون ميگيريم. |
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
سلام:
نوشته های همه رو خوندم. چند روز پیش داشتم یه کلیپ دردناک از وضعیت زنان بحرینی میدیدم وجودم آتیش گرفت انقدر که زدم زیر گریه.یاد سخن مولامون امیرالمومنین افتادم که فرمودن اگر از داغ وغصه تجاوز به زن عرب (والبته اون زن یهودی هم بود)مردی بمیرد جا دارد.ولی از طرفی با خودم گفتم اگر چه بحرین شیعه است و بدترین و بی شرمانه ترین جنایات اون جا رخ میده ولی یادمون باشه که اولا تو کشورهای عرب دیگه هم جنایاتی رخ میده اون هاهم برادران دینی ما هستند دوما:باید مواظب بود (طبق فرموده استاد راعفی پور*حفظه الله له*)این موضوع رو شیعه و سنی نکنیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| از مردم مظلوم بحرین حمایت کنید. (مهم) | أین المنتظر | 7 | 3,484 |
۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: EMPERATOR |
|
| به بهانه سالگرد بیداری اسلامی در بحرین | SARV | 1 | 1,540 |
۲۹/بهمن/۹۰ ۰:۱۸ آخرین ارسال: 208 |
|

![[تصویر: 4l14odc0eg2mz7ep2hi.jpg]](http://uploadfa.net/1390/4l14odc0eg2mz7ep2hi.jpg)
![[تصویر: zg0o4djv0rhgxe14momi.jpg]](http://uploadfa.net/1390/zg0o4djv0rhgxe14momi.jpg)
![[تصویر: pp4kikh1vr57eya3934r.jpg]](http://uploadfa.net/1390/pp4kikh1vr57eya3934r.jpg)
![[تصویر: o6ror4r50w8ekzsyqkxe.jpg]](http://uploadfa.net/1390/o6ror4r50w8ekzsyqkxe.jpg)
![[تصویر: oeet44hpuznjcudqhjh.jpg]](http://uploadfa.net/1390/oeet44hpuznjcudqhjh.jpg)
![[تصویر: sj8vv6bxvv1rcfiiisjd.jpg]](http://up.iranblog.com/images/sj8vv6bxvv1rcfiiisjd.jpg)