|
خودداری از زدن مطالب کپی پیستی!
|
|
۲۱:۳۹, ۱۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۲۰:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع این تاپیک عمومیست ولی به طور ویژه به این بخش مربوط است (ان شاء الله) ببینید هدف ما از آمدن به این تالار چیست؟ کپی کردن مطالب،اعلام موافقت تاپیک های دیگر،سپاس زدن و امتیاز دادن و دیدن اینکه چه کسی امتیاز داده! همه این طور نیستند ولی با این شیوه تالار راکد می ماند از خوانندگان گرامی تقاضا دارم تمام خلاقیت خود را بخرج دهند که تالار پویاتر شود. زدن تاپیک های گفتگو محور خیلی کاربردیست دو خط نوشتن از خود بهتر از کپی کردن 10 صفحه مطلب است البته کپی کردن هم خوب است ولی در طولانی مدت اثر خوبی ندارد لطفا نظر بدهید چرا انقدر تالارهای مهدوی کسل شده اند؟ متشکرم از استقبال گرم کاربران گرامی! کاربران گرامی حتما در این زمینه نظری هم دارید پس لطفاً پس از دیدن نظری هم بدهید ثواب دارد ![]() به عنوان نمونه می توانید به تاپیک های علی 110 مراجعه کنید (گفتگو محورها) http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...ads&uid=51 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۲, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:گفتم که زحمت کشیده می شود ولی چه بهتر که مطالب خلاقانه باشد نه صرفا کپی برادر من , مطالبی که خودمون واسش زحمت میکشیم چقدر بیننده داره ؟ طرف میاد دو تا حدیث کپی میکنه کلی تشکر و اعتبار و ... من باید برم واسه یه تحلیل یه ماه وقت بذارم و چندین مقاله و کتاب بخونم بعد بفهمم ارزنی مطالبم توی تالار خریدار نداره...منم میتونم چهارتا حدیث کپی کنم به اسم یه تاپیک و توش حرفهای آرمانی بزنم ولی اینکار و نمیکنم ! واقعیت اینه که توی تالار بیشتر از واقعیات به توهمات ارزش داده میشه ... توی همین بخش سینما یه تاپیک بزن بنویس امام زمان در فلان فیلم و یا چشم جهان بین در فلان کارتون ببین چقدر توش بحث میکنن , ولی بنویس نقد و تحلیل , زمین تا اسمون فرق داره ! توی بخش اخبار یه عده منتظرن توی سوریه اعلام جنگ بشه برن سفیانی رو بکشن , توی بخش اصول عقاید و مهدویت همه میخوان عارف بالله بشن و جز 313 نفر ... الا ماشاالله از این توهمات داریم ولی یکی بیاد یه مطلب راجع به واقعیت زندگی و مهدویت بزنه همه بدشون میاد و ازش فرار میکنن ...بیشتر ماها دنبال مطالب زرد و توهمی هستیم تا واقعیات ... تا حالا از خودمون پرسیدیم هدفمون از اومدن به تالار چیه ؟ خیلی ها رو میشناسم که امروز نسبت به روزی که اینجا ثبت نام کردن میخندن و میگن از این مطالب نون در نمیاد و به هر دلیلی اینجا رو ترک میکنن و توی خیلی از بحث ها شرکت نمیکنن چون کسر شان میشه ...تاپیک غلط های نماز رو فکر کنم خود شما زدی , یه نمونه از اون پیرمردهایی که جوون ها رو از مساجد فراری میدن خوده ماها هستیم ! به قول سریال مختارنامه : راه علی (علیه السلام) بدون مختار و کیان هم ادامه دارد ... ناظرین و پیشکسوت های تالار توی بحث ها شرکت نکنن فکر میکنید ذره ای راه مهدویت کج میشه ؟ فوقش انتقال پیدا میکنه به سایت و محیط فرهنگیه دیگه , نه خدا و نه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) محتاج تاپیک ها و پست های ما نیستن ... حالا یه عده مون از یه سری بحث ها سیر شدیم و خیلی حال نمیکنیم توی بحث ها شرکت کنیم فکر نکنیم خبریه و .... خلاصه اینکه یکمی اگه باد عجب و کبر و غرورمون بخوابه همه چیز حله ! اینفوگرافی هم خوبه استفاده کنید جذابیت های بصری میره بالاتر . در پناه حق |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من دارم خودم را میگم کاری هم به هیچ فردی یا موضوع خاصی ندارم.اما فکر میکنم یک عقب نشینی خیلی افتضاح داشتم. چون فضابرام راکد شده چرا ؟ چون باکپی پیست مطالب خیلی راحت دراینجایاهرجای دیگه تشکر میگیری،اعتبارمیگیری،وتعدادپستهاکه بالاتررفت ان شاءالله یک عنوان کاربری جدید.درمقابل کاربری که ساعتهابرای یک مقاله خودش زحمت کشیده یا درمباحث شرکت میکنه اصلا دیده نمیشه.وشاید بقیه حتی رغبت نکنند زیر پستش یک تشکر خشک وخالی بذارند. یک مثال ساده: بخش معرفی کتاب رو ببینیم 13صفحه کتاب معرفی شده،ولی دریغ ازیک فراخوان کتابخوانی(البته اوایل که مطالب تالاربکربود سیر مطالعاتی داشتیم)... خوب البته معرفی کتاب خیلی راحتتره تادعوت به کتابخوانی واحیانا تایپ آن. والبته بخش های دیگر هم همچنین،چرابه جای آرشیوکردن احادیث وروایات و... خیلی کارهای دیگر(اینقدرگفته ام که دیگه تکرارش فایده ای نداره) نکردیم؟ چون کپی کردن خیلی راحت تره... باورکنیم.! |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ان شاءالله به نتیجه خوبی برسیم تا از ان استفاده کنیم در مورد اینفورگرافی فکر نکنم تغییری ایجاد بشه مگر برای کسانی که مطالب را خلاصه و تبدیل میکند خودش متوجه میشه ولی دیگران فکر نکنم توجهی کنند نمونه اش اینفورگرافی سخنان اقا است گذاشتم ماشاءالله استقبال بالایی هم شده ![]() یه مطلبی که اقا رضا اشاره کردند تشکر کردن ،این سخن مولا را همه شنیدیم میگه حق را بشناس تا اهلش را بشناسی خوب اینرا گسترش بدید به نوشته های داخل پستها باید نوشته را بسنجی و اگر خوب بود و در مسیر تشکر بزنیم ولی یکی از دلایل سپاس ما چیست ؟ اسم طرفی که زده است!البته اینو بیشتر در تالارهای دیگه دیده ام ولی بهر حال اینجا هم موجود است چند نکته دیگر است تا بعد یاعلی. |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۱ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه امکانش نیست و یا سخته که مثلا بحث های خوب و خلاقانه ای که مطرح میشه رو تبدیل به فایل ورد یا پاورپوینت کرد، نمیشه حداقل از نویسنده تاپیک درخواست کرد حتما جمع بندی و رای های صحیح رو سرجمع کنه و اخرش قرار بده؟ اگه این کار لازمه پس کاش درخواست یدیم که رعایت بشه یا ناظرا این موضوع رو گوشزد کنن کاش فقط درد کپی پیست بود! این توهمی که آقا رضا مثالشو زدن خیلی تو فروم نمود داره مثلا هرجا بحثی میشه یکی میاد میگه که این به درد من و شما نمیخوره برید استغفار کنین براتون بهتره! چیزی که من مطمئنم اینه که آقا یار جاهل نمی خواد ( جاهل هم اون کسیه که چیزی که براش سواله دنبال جوابش نره و از کسی نپرسه ) امیدوارم این رویه عوض بشه چون یکی از دلایل عمده بی رغبتی هر دو طرف همین طرز فکره یکی از عادت های زشت ذهنی به عنوان مثال تعمیم دادن یه خط یه طرز فکر به تمامی اشخاص و افکاره خب ببین این وسط چه اوضاعی میشه! چیزی که من تاره وارد به شخصه خیلی ازش وحشت دارم اینه که نکنه کسی از حرف من برداشت منفی بکنه میترسم وارد بحثی بشم که مجبور بشم طرز فکری رو انتقاد کنم میترسم فکر کنن قصد دعوا و مرافه دارم ،شماها تو این موارد چکار میکنین؟ کاش جنبه هممون بره بالا
|
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
یکی از دلایل کسل بودن فضای تالار گفتمان(البته به نظر من که اینطور نیست) ولی یکی از دلایلش:
امیدوارم مدیران بپذیرن چون عین واقعیته ![]() آقا اگر ما قول بدیم بچه های خوبی باشیم! جنبه داشته باشیم میشه شما هم یه مقدار این حساسیتتون رو از مباحث سیاسی بردارید؟؟؟!!!! حالا میخواهید بپذیرید یا نپذیرید اما جو تالار در مورد مباحث سیاسی یه خرده بسته می باشد ![]() و ما هم که اصولا عادت داریم آب و هوا رو هم وصل کنیم به سیاست برامون خیلی سخته که تاپیک های سیاسی حذف بشن!!!حتی اگر در جواب این پست من هم مخالفت کردید ولی به حرفم فکر کنید... |
|||
|
|
۱:۳۳, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام تو این تالار چنتا چیز خیلی تکراری شده (البته یه مدتیه کلا تالار راکد شده متاسفانه) 1- این که ما باید چه کنیم؟ چرا کاری نمی کنیم؟ و امثالهم اصولا هم ماله تازه کاراس و بقیه میان میکن برو خودتو اصلاح کن 2- چرا وضعه حجاب اینه؟ چرا مرئم اینجورین؟ مهریه چی شد؟ مراسم عروسی چجوری بگیریم؟ و امثالهم که تهشم با دعوا تموم میشه ینی بسته میشه 3- یکی دیگه مسایل ماسونیه خوبه یه بخش داره برا خودش آخه هروق بحث جدید باز میشه همه میریزن که آقا شما همه رو ماسون کردین بسه دیگه چه خبره. خوب یکی نیس بگه این بخشو ساختن برا همین کارا دیگه 4 - یه وقتایی زحمت می کشی ی چیز تایپ می کنی بعد مدیر میاد می بنده میگه تکراریه میری اونو می خونی میبینی فقط اسمشون شبیه همه (تاکید می کنم یه وقتایی) همه زحمتات نابود میشه یه جورایی، آخه من از شما می پرسم انگیزه میمونه برا آدم؟؟؟بعضی وقتام که اصلا توجه نمی کنن دوستان به زحمتات نمی دونم باید آدم خاص باشی؟ اسم تاپیکت خاص باشه؟ نمی دونم شما میدونید بگید شاید گره کارما باز شد 5- ضمنا کنار همه این روده درازی ها یه نقد دارم به بعضی دوستان چرا بعضیا همین طوری به یه مخالفشون میگن تو همون فلانی هستی که.... یبار پرسیدم بنده خدایی گفت آخه من میشناسمش خودشه باشه ولی خوب نیست جای جواب دادن یهو خود طرفو بکوبونین مطمئنا سیره اهل بیت این طور نبود 6- انتقاد آخرم اینکه چرا بعضیا فک می کنن اولیاالله هستن؟ و هیچ گناهی ندارن و می تونن برا همه تعیین تکلیف کنن (تاکید بعضیا) نقل قول:خلاصه اینکه یکمی اگه باد عجب و کبر و غرورمون بخوابه همه چیز حله ! امیدوارم خسته نشده باشین یا علی (علیه السلام)مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

برامون خیلی سخته که تاپیک های سیاسی حذف بشن!!!