کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بركات ختم قرآن و وجود شما دوستان در تالار بيدارى انديشه
۱۳:۵۳, ۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند بخشنده ى مهربان
سلام
ازتون ميخوام اگر قراره تاپيكو بخونيد تا آخر بخونيد

بتداى امر تشكر ميكنم از همه ى دوستان ، مديران تك تك بخشها، كاربران ارزشمند و فعال و پيشرو و عادى و.. و از گرافيست تالار كه به هيچ حرف اضافه اى حرفها با دل محبان اهل بيت ميزند..سپاسگزارم...اين تشكر واقعا يك تشكرى ست كه از عمق دلم دارم از شما بى تعارف و بى ريا و... و اميدوارم پذيرا باشيد

حقيقتا فردا بنده در اين تالار يكساله ميشوم و بايد عرض كنم در اين يكسال سخت من با خيلي از مطالب سايت به معناى واقعى زندگى گذروندم و خيلي از آرامشها و دل آراميهايم را مديون ختم قرآن هاى هفتگى با اين جمع صميمي بوده ام و خدا رو شاكرم و از دوستى هم ممنونم كه من رو كه عقايد سستى هم متاسفانه دارم با اين جمع آشنا كرد تا باشد كه رستگار شوم..
خب دوستان يك درد دل كوتاهى دارم كه از تاپيكهاى چند وقت اخير نشئت گرفته ، ابتداى امر از جناب آقاى على ١١٠ كه بنده ايشون رو رهبر مهدويت در اين تالار ميدونم تشكر خالصانه ميكنم و همچنين از استاد و استاد استادشان كه واقعا از بعضى از تاپيكهاى ايشون بودن كه بنده ى گنهكار مسير خودمو يافتم و تا همين لحظه كه مينويسم هنوز تنم از اون هفتاد بند مولا كه اصلا به گوشمم نخورده بود، ميلرزه

شكى نيست كه ايشون دلشون از عمق وجود براى مظلوميت و غربت ائمه ميسوزه و من دقيقا توى فعاليتهاى علمي و حساب شده اشان در مورد مبارزه با وهابيت و گردآوري مطالب مهدويت و.. حس ميكنم

البته من يك جايي هم با ايشون مخالف هستم مثل بحثهاى پيش اومده ى كنونى! و حتى بعضى بحثهاى گذشته ...كه هيچكس در موردش صحبت نكرد و اتفاقا غريب به اتفاق ازش استقبال كردند..

دوستان واقعا من هر چى فكر كردم ديدم مخالف با عمق اين مطالب هم نبودم فقط حس كردم جايشان توى يك فضاى عمومى مجازى نيست ميدانيد چرا؟ چون اينجا توى همين مجاز بعضى حرفهايي كه از عمق وجود آدمها جارى ميشه خوب جا نميافته و خوب منعقد نميشه اشكال هم از من و شماى دوست نيست ماهيت نوشتار اينطوره همه كه نويسنده نيستن، همه كه توانايي نوشتار دقيق را ندارند اصلا دقيق هم بنويسيم گاهى نه غمهاى نوشتار مارغم هستند نه شاديهايمان شادى، همه اش برميگردد به برداشت خواننده كه توى وجودش چه جريان پيدا ميكند..( ياد خطبه ى بى نقطه ي مولا على ع افتادم و توانايي قلمشان..الله اكبر. )

توى فرومهاى معمولى كه برويم يك تاپيكهايي ميبينيم با اين عنوان"يه آرزو كن واسه نفر قبلى" يا "يه دعا كن براى نفر قبلى" طرف دعا ميكند و ميرود آرزو ميكند و ميخندد بعد صفحه را ميبندد و كامپيوترش را خاموش ميكند و همه چى يادش ميرود، اينجا هم يك ماه يك ماه و خورده اى بود همه در تكاپو بودند تا توى گردانهاى مختلف باشند يادتان است كه چه استقبالى بود دقيقا همان موقعها تاپيك ختم قرآنى كه با دو ساعت قرآن خوانى در روز ميشه به كلى بركتها رسيد و حتى دو ساعت از تمام دردها و دنيا فارغ شد و حتاى حتي پاك بودو دعا كردو .... با شركت ٤ نفر! فقط ٤ نفر داشت روزگار ميگذراند!

خيلي خوب است براى هم دعا كنيم من خودم هزاران بار توى عمرم از ديگران طلب دعاى خير كرده ام اما اين تاپيكهاى گردانها كه يك بخشش براى دعاى همديگر سپرى شد مثل همان تاپيك فرومهاى ديگر است كه مثال زدم شما متوجه شديد كه كامپيوتر را خاموش كنيد اين تاپيك محو ميشود براى همين تاپيك " حق الناس براى گردانها " رو راه انداختيد و باز وقتهايي كه از پى هم با استقبال فراوان سپرى شد...عمق و مسئله ى دعا را كه ميدانم همه اتان ميدانيد و روى آن بحثى نيست اما واقعا اين وقت تلف كردن و... نيست!!؟ خب تاپيك التماس دعا رو دريابيد فكر كنم از آقاى سيد محسن، هست، نيست؟

در مورد اين دعوت افراد با لفظ گاگول به انتظار هم بايد بگم اين هم خيلي استقبال شد اين هم قشنگ است آدم با دوستش و ... با اين الفاظ به دعوت بپردازد شايد اثر بخش باشد من هم گاهى به خودم و دوستان صميمي ام توى هر موضوعى براى ايجاد انگيزه و تلاش ميگم : گاگول!
اما واقعا اينجا توى اين فروم توى اين مكان عمومى توى اين مجاز نميشه دعوت اينچنينى كرد، آقاى على ١١٠ گفتند من فقط با گاگولام!! هر كى حس ميكنه گاگوله همراه باشه و حوصله ي توضيح ندارند.. اما ميدونيد شايد اينجوري يه اتفاقايي بيوفته ، ما مثه يه زنجير شديم حالا فكر كنيد بعضي از حلقه هاى زنجير خودشونو گاگول ندونن به خاطر لفظش! اما ... شرمنده قدرت توضيح ندارم اما فقط ميتونم بگم اينقدر توى دلم رو بعضيها حساب ميكنم و به عمق زلالشون رسيدم كه به خدا ناراحت ميشم به خودشون ميگن گاگول تو اين زمينه..به خودم ميگم پس من كجاى كارم منى كه .. ميدونم كلاهم پس معركه ست اما راهو ياد بگيريم بهتره تا از اين بترسيم... هيچ اشكالى نداره آدما توى دلشون بگن گاگول به خودشون به دوست صميمى شون هم بگن كه حس گاگولى دارن اما تو اين محيط يكم لفظش قشنگ نيست! شايد دل يه مومنى شكسته بشه وقتى ببينه يه محب اهل بيت به خودش ميگه گاگول!

اصلا كسي كه مثه من با پايه هاى سست اعتقادى و عدم شناخت كاربران براى اولين بار بياد تو فروم به نظرتون چيكار ميكنه؟! جذب ميشه يا بمون ميخنده و ميره و معلوم نيست با از دست دادن ساير مطالب ناب تالار به كجا بره! شايد با خودش فكر كنه كه نه اينجا اونجايي كه من دنبالش بودم نيست به خاطر همين لفظ كوچك اما منى كه بركاتش به زندگى ام رسيده ميدانم كه ميتواند باشد پس دلم خيلي ميسوزد...

فروم از اين حالت رسمى و علمى اش نيايد بيرون خيلى بهتره ، مطمئن باشيد تو دل خيليها جرقه ميزنه ...

هر روز صبح نماز صبح با آقاى بيدارى انديشه همراه بودم تا علاقه به نماز صبح زياد و زياد تر شد حتى يك تشكر هم نكرده ام از ايشان..متشكرم
با ختم قرآن هفتگى و كارگاه معنويت جناب دكتر مسنجرب
ا تدبر در قرآن و جملات ناب ائمه و 1000 نكته .. در تاپيكهاى آقاى على ١١٠با دعوتهاى فاطمه خانوم به چله نشينى و دعا و با مراسمهاي به روز با اعياد خانم مهرناز و راستين و پريسان و..
با نكته بينى هاى قرآنى آقاي منتقم زهرا ، خيلى دعا كردم توى مراسم رهبرى با قاريان قرآن در مشهد مقدس حضور داشته باشند و اميدوارم هنوز كه به خواسته اشان برسند.. و شايد هم رسيده باشند..انشاالله

درد و دلى با كربلا و آداب توبه آقاى پارادايزم و چهل روز تا اربعين حسينى با منتظر كوچولو

با ديدن طلوع آفتاب به پيشنهاد آقاى محمد و هدرهاى بى زبان و پركلام و البته حواسمان به ارسالمان باشد

!با داستان نويسي هاى شهداى اقاى مهدى ٥٩ و كلى نوشته هاى ديگر در مورد جانبازانو شهدا كه با حضور خانم سالومه كه سالها فرزند جانباز بوده اند و حالا فرزند شهيد برايم رنگ و بو گرفت معناى ايثار، و تازه ديگر شاد ميشوم از شهادت و از جان گذشتن در راه خدا

با تحليلهاى حقوقى و.. آقاي وحيد١١٠

با پيامكهاى قرآنى آقاى محمدصدرا و خانم يامين و دلنوشته هاى منتظرى چونnetlog و وووو......خيلي زيادن خيلي ... حلالم كنيد

واقعا اين خوبيها و دوستيها رو هر جايي نميشه پيدا كرد مراقب اين محفل باشيد ...من كسيرو توى اين فروم نميشناسم و حتى با كسى به طورپيام خصوصى هم ارتباط نداشتم اما خب گاهى مجازى اما با سوق دادن به سمت دنياى واقعى (مثل تشويق به قرآن و خواندن دعا و..)هم ميشه حق دوستى ناشناخته رو ادا كرد..منم با دعايي كه برايتان ميكنم حق دوستى را ادا ميكنم اصلا دعا خودش يكهو به دل مى ايد..براى دوستى كه اينجا رو به من معرفى كرد هم دعا كنيد..

راستى برنامه ى شعبانيه باشد خواندن دعاي ماه شعبان(هر روز) من از امروز شروع ميكنم با اجازه ى فاطمه خانوم[تصویر: angel.gif][تصویر: angel.gif][تصویر: angel.gif]

به قول آقا سيد
موفق باشيد و خدايي
پ.ن. عاجزانه ميخوام اگر با كلامم خدايي نكرده كسي رو ناراحت كردم ببخشتم خصوصا آقاى على ١١٠ كه حالا حالا بايد دعايشان كنم، بگذاريد پاي دنياي مجاز و نوشتار ناقص من..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، وحید110 ، میلاد.م ، شهرام ، فدک زهرا ، Tolou ، علمدار133 ، Farzaneh ، یا ثارالله ، MESSENGER ، yamin ، MAHDI59 ، محیصا ، بیداری اندیشه ، netlog36 ، saloomeh ، مجید املشی ، ترنم
۱۴:۴۴, ۹/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۱ ۱۵:۲۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #2
آواتار
امروز با علی۱۱۰ تماس گرفتم . معمولا با هم تماس داریم ...

در مورد جریان گاگول . بهش گفتم علی جان مثل اینکه خیلی ها ناراحت شدند از این کلمه بیا یه چیز دیگه جایگزین کن ...

اما داستان گاگول

من و علی اقا با هم مسافرت زیارتی رفتیم و کلی با هم بودیم . کلمه گاگول تکیه کلام علی اقاست . معمولا میگه اخه من گاگول .... منظورشم اینه که من کم کار . من ساده من ...
حالا چرا این رو میگه (با عرض پوزش از علی اقا ) چون باید نفس رو در مراحلی با اجازه و نظارت استاد ذلیل کرد . بحثش مفصله اما اونقدری علی اقا به خودش میگه گاگول که یه بار یکی از دوستا بهش گفت علی تو گه گاگولی دعات مستجابه بیا برو از امام رضا(علیه السلام) فلان چیز رو بخواه به تو میده .

اگثر دوستای ایشون با این کلمه اشنان و تعبیر خاصی داره خودش ازش . حتی مهدی۵۴ خودمون هم کلی با همین کلمه داستان خنده دار ساخت و ما خندیدیم .

حالا این کلام اومده توی دنیای مجازی و از منظور ایشون تا برداشت خواننده خیلی رنگش عوض شده .

دوستان یه خواهشی دارم . صحبت هایی شده و قرار هایی گذاشته شده . علی اقا هم برای خودش دلایلی داره که شاید نشه گفت .
بنابرین دیگه این موضوع رو رها کنید و بزارید چشممون به اینده باشه . ان شا الله علی اقا هم به جای گاگول بنویسه تنبل
و کلا دیگه فراموش کنید موضوع رو . بزارید انرژی و وقتمون روی مسایل دیگری صرف بشه

بازم حرف برای گفتن هست .

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، میلاد.م ، شهرام ، فدک زهرا ، Havbb 110 ، Tolou ، علمدار133 ، Farzaneh ، یا ثارالله ، peimane ، yamin ، MAHDI59 ، فانوس *7* ، fazel ، بیداری اندیشه ، netlog36 ، nafas ، azade ، saloomeh
۱۵:۳۵, ۹/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۱ ۱۵:۵۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #3

بله متوجه هستیم.... البته در ابتدا تشکر میکنم از پیگیری شما و علی آقا.
اینکه آدم باید دست از «من» بودن و «منیت» خودش برداره و به قول عرفا نفس خودش رو از بین ببره! این شکی درش نیست.

ولی دوتا مسئله بود:

اول اینکه آیا آدم این خورد کردن شخصیت خودش رو اجازه داره در حضور دیگران انجام بده؟ شاید اطلاعات بنده ناقصه ولی تا اونجایی که میدونم مومن فقط در خلوت خودش و خدا باید اینطوری زاری بکنه و خودش رو خفیف نشون بده و... (حالا شاید این کلماتی هم که به کار بردم الان مناسب نباشه)

دوم اینکه افرادی که به صورت میهمان میان و میبینن که مثلا ما روی خودمون کلمه ی گاگول رو گذاشتیم...

خب این کلمه در زبان محاوره ای معنی دیگه ای داره!

حضرت یعقوب [تصویر: doa(6).png] وقتی توسط فرزندشون به مصر دعوت شدند به قومشون گفتند که لباسهای زیبا بپوشید و این لباسها رو در بیارید که مبادا از زهد ما برداشت دیگه ای بکنند اهالی اونجا...

در روایت شریفی از حضرت رسول [تصویر: doa(1).png] داریم ((اجتنبوا من مواضع التهم)) یعنی پرهیز کنید از اینکه در موضع اتهام قرار بگیرید ، این فرمایش معصوم هست و صد در صد علی آقا هم قبول داره!

بنابر این شاید این کلمه برای علی آقا و دوستان نزدیکشون معنی خاصی بده ولی برای دیگرانی که با این مفهوم آشنا نیستند معنی دیگه ای میده و مومن لازمه که از این موضع اتهام دوری کنه.

پی نوشت: لفظ تنبل هم بهتر از قبلیه هست! اینم از قابلیت های ورژن جدید علی 110 [تصویر: N_aggressive%20(45).gif]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، علمدار133 ، Tolou ، حسنیه ، یا ثارالله ، peimane ، yamin ، فانوس *7* ، بیداری اندیشه ، netlog36 ، nafas ، محمود ، مجید املشی ، saloomeh
۱۶:۴۶, ۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در مورد کلمه" گاگول" بنده هم اول باهاش مشکل داشتم اما دیدم متن مهمتره.... اصل متنه... نباید در "لفظ" ماند..... بخصوص که بدانی نیت کسی که از این لفظ استفاده میکند خیر است....اما این که برای کاربران تازه وارد بازخورد مناسبی نداره شاید جای تامل داشته باشد که بهتره بزرگترها در موردش تصمیم بگیرندSmile... البته به نظر من اگه کسی متن تاپیکها رو بخونه متوجه میشه که کاربرد این کلمه در این تالار چیه....

اما در مورد

نقل قول:توى فرومهاى معمولى كه برويم يك تاپيكهايي ميبينيم با اين عنوان"يه آرزو كن واسه نفر قبلى" يا "يه دعا كن براى نفر قبلى" طرف دعا ميكند و ميرود آرزو ميكند و ميخندد بعد صفحه را ميبندد و كامپيوترش را خاموش ميكند و همه چى يادش ميرود، اينجا هم يك ماه يك ماه و خورده اى بود همه در تكاپو بودند تا توى گردانهاى مختلف باشند يادتان است كه چه استقبالى بود دقيقا همان موقعها تاپيك ختم قرآنى كه با دو ساعت قرآن خوانى در روز ميشه به كلى بركتها رسيد و حتى دو ساعت از تمام دردها و دنيا فارغ شد و حتاى حتي پاك بودو دعا كردو .... با شركت ٤ نفر! فقط ٤ نفر داشت روزگار ميگذراند!

خيلي خوب است براى هم دعا كنيم من خودم هزاران بار توى عمرم از ديگران طلب دعاى خير كرده ام اما اين تاپيكهاى گردانها كه يك بخشش براى دعاى همديگر سپرى شد مثل همان تاپيك فرومهاى ديگر است كه مثال زدم شما متوجه شديد كه كامپيوتر را خاموش كنيد اين تاپيك محو ميشود براى همين تاپيك " حق الناس براى گردانها " رو راه انداختيد و باز وقتهايي كه از پى هم با استقبال فراوان سپرى شد...عمق و مسئله ى دعا را كه ميدانم همه اتان ميدانيد و روى آن بحثى نيست اما واقعا اين وقت تلف كردن و... نيست!!؟ خب تاپيك التماس دعا رو دريابيد فكر كنم از آقاى سيد محسن، هست، نيست؟

حرفهای شما کاملا بیان کننده وضعیت گردانها نیست....
در مورد این که استقبال بچه ها در ابتدا خیلی بودو بعد کمتر شد حق باشماست... ولی هستند دوستانی که اسامی دوستانشون همیشه همراهشونه... تا اگه موقعیتی پیش اومد تک تک دعا کنند واسشون... چندتا از دوستای خودمن همینطورهستند.... هستند کسانی که مثل روز اول در حق دوستانشان دعا میکنند.... هستند هنوز کسانی که امید دارند به این که انتهای کار این گردانها به همانجایی میرسد که باید برسد....

در مورد"تاپیک التماس دعا" تاجایی که من فهمیدم، مربوط به وقتهایی هستش که نیاز بشتری به دعاکردن دوستان هست... مثل وقتی که مریضی دارید... اما دعاهای ما هر روز داره تکرار میشه... توی هر مکان مقدس تکرار میشه... البته شاید واسه یک نفر 40 نفردیگه دعا نکنند.. شاید دوستان فراموش کرده باشند... شاید تعدادمان از 40 نفر خیلی هم کمتر باشه... ولی همان هم اثر دارد... کما این که اثراتش را همچنان میبینیم...
در مورد تاپیک ختم هفتگی قرآن
توی پاتوق همین تاپیک رو علی آقا توصیه کردند به بچه ها... فکر میکنم چند نفری بعد از اون اضافه شده باشند.... از طرف دیگه شاید برخی دوستان تمایل نداشته باشند که توی اینطور تاپیکها شرکت کنند...بنابراین نمیشه اینها رو کنار هم قرار داد...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، meshkat ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، yamin ، محیصا ، بیداری اندیشه ، netlog36 ، نسیم ، nafas ، mahdy30na ، saloomeh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]