|
ماه در آیینه مهر
|
|
۲۳:۵۷, ۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۱ ۰:۱۰ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یا غفار
سلام دوستان،مطالبی که میخوام براتون بنویسم از کتاب ماه در آیینه مهر به تحقیق عبدالامیر فائق،از گروه تحقیق و تالیف دارالصادقین است. این کتاب معرفت شناسی امیرمومنان علیه السلام از نگاه پیامبر صلی الله علیه و آله در کتب اهل سنت است.همه احادیث با متن عربی است ولی من فقط ترجمه های آنها را براتون مینویسم اگر دوست داشتید عربی حدیثی رو داشته باشید میتونید بگید براتون بزارم. شاید ،واقعا شاید به ما کمک کند کمی حضرت علی علیه السلام را بشناسیم. یا حق فضل تو را آب بحر کافی نیست..... 1 .رسول خدا صلی اله علیه وآله فرمود:اگر (درختان)جنگلها همگی قائم باشند و آب دریاها مرکب آن قلم،و تمامی جنیان شمارشگر باشند و همه انسانها نویسنده،هرگز نمیتوانند فضیلتهای علی بن ابی طالب علیه السلام را شمارش کنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۶, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یا قادر
می ترسم خدایت خوانند..... 11.جابربن عبدالله انصاری می گوید:آن زمان که علی بن ابی طالب علیه السلام از فتح خیبر بازگشت،پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود: ای علی!اگر از آن نمی هراسیدم که برخی از افراد امت من درباره ی تو سخنی را بگویند که نصرانیان درباره ی عیسی گفته اند(و او را خدای خود دانسته اند) امروز درباره ی تو سخنی می گفتم که از آن پس،از هیچ گروهی از مسلمانان نمی گذشتی،مگر آن که خاک قدمهایت را (به عنوان برکت)برمی داشتند و زیادی آب وضویت را برای شفای بیمارانشان بر می گرفتند! |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یاکریم
علی علیه السلام کعبه امت است..... 12.رسول خدا صلی الله و علیه و آله فرمود:جایگاه علی بن ابی طالب علیه السلام در میان شما همانند جایگاه کعبه است که با پرده ای پوشیده شده_یا همانند کعبه است که همگان آن را می شناسند_نگاه آن عبادت است و حج گذاردن به سوی آن واجب.(همان گونه که بر همگان واجب است تا برای انجام مراسم حج،از شهر و دیار خویش خارج شوند و دور کعبه طواف نمایند و حج بگذارند،واجب است تا برای پذیرش شناخت علی بن ابی طالب علیه السلام به سوی او بشتابند.اینچنین است که،نگاه به چهره ی علی علیه السلام ارزش عبادتی همچون زیارت خانه ی خدا را دارد و پذیرش ولایت او همچون انجام مناسک حج خانه ی خدا بر همگان واجب می باشد.) |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
یا قدیم
علی علیه السلام سوره ی توحید امت است... 13.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:همانا مثل علی بن ابی طالب علیه السلام در میان این امت،همانند سوره ی توحید در قرآن است.(همانگونه که سوره ی توحید در قرآن به عنوان سوره ای شاخص و برتر شناخته می شود،علی بن ابی طالب علیه السلام نیز در میان امت اسلام،نسبت به دیگران،شاخص و برتر است.) |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یا علیم
زندگی و مرگ،همانند پیامبرصلی الله علیه و آله..... 14.رسول خدا فرمود:هر آن کس که دوست دارد همانند من زندگی کند و همانند من بمیرد(بر آیین من زندگی کند و بمیرد) و در بهشتی که خداوند مرا بدان وعده داده جای گیرد_همان بهشتی که پروردگارم درختانش را به دست (قدرت،مهربانی و لطف خود) کاشته است_پس بر او باد به ولایت علی!چرا که علی هرگز شما را از راه هدایت خارج نمی کند و هیچ گاه به گمراهی تان نمی کشاند. |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۱۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۱ ۲۳:۲۵ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
یا مجیب الدعوات
علی علیه السلام دروازه ی شهر حکمت الهی.... 15.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:همانا من شهر حکمت الهی هستم و علی دروازه ی آن شهر است.پس هر آن کس می خواهد به شهر حکمت الهی وارد شود باید از دروازه ی آن بیاید! |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یا رافع الدرجات
علی علیه السلام دروازه ی شهر دانش.... 16.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:همانا من شهر دانش هستم و علی دروازه ی آن شهر است.پس هر آن کس می خواهد به دانشی (که در دست من است)دست یابد،باید تنها از دروازه ی آن درآید! علی علیه السلام دروازه ی شهر بهشتی.... 17.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:همانا من شهر بهشت خداوند هستم و تو ای علی دروازه ی آن شهر هستی!دروغ پنداشته هر آن کس که گمان برد می تواند از راهی دیگر بدان شهر وارد شود! |
|||
|
|
۱۱:۲۷, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
یا ولی الحسنات
علی علیه السلام برادر پیامبر صلی الله علیه و آله.... 18.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:علی دروازه ی (ورود به شهر)مغفرت و بخشش خداوندی است.هر آنکس از آن وارد شود ایمان آورده و هر کس از آن خارج شود،به خدا ایمان نیاورده است. |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
یا غافرالخطیئات
ای علی!هر که تو را دوست بدارد..... 19.رسول خدا صلی الله علی و آله فرمود:ای علی!هر آن کس که گمان می برد مرا دوست دارد،اما کینه ی تو را در دل داشته باشد،دروغ گفته است. هر که تو را دوست داشته باشد،مرا دوست داشته است و هر که مرا دوست بدارد،خداوند نیز او را دوست می دارد و هر که را خداوند دوست داشته باشد،او را به بهشت داخل می کند و هر آن که با تو دشمنی کند،با من دشمنی کرده است و هر که با من دشمنی کند،خداوند دشمن اوست و هر که را خداوند دشمن بدارد،به دوزخ خواهد افکند. |
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
یا معطی المسئلات
هر که با علی علیه السلام باشد پیروز است.... 20.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:ای علی!تو پیشوای امت من و پس از من جانشین من بر آنها هستی.هر آن کس تو را پیروی کند خوش بخت خواهد شد و هر آن کس که از فرمان تو سرپیچی کند بدبخت خواهد شد.هر آن که ولایت تو را بپذیرد سودمند خواهد بود و هر آن که تو را دشمن بدارد زیان کار خواهد شد.آن که خود را با تو همراه کند پیروز است و آن که از تو جدا شود نابود می شود. |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
یا قابل التوبات
علی علیه السلام کشتی نجات امت..... 21.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:هان ای علی!مثل تو و امامان پس از تو در میان این مردم پس از من،همانند کشتی نوح است.هر آن کس بر آن سوار شود،نجات یافته است و هر کس از آن دوری گزیند(در گرداب عذاب الهی)غرق خواهد شد و امامان پس از تو همچون ستارگانند،هر گاه ستاره ای غروب کند،ستاره ای دیگر طلوع می کند تا روز قیامت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در آیینه قرآن | Agha sayyed | 3 | 1,991 |
۲۱/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|