کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماه در آیینه مهر
۲۳:۵۷, ۹/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۱ ۰:۱۰ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یا غفار
سلام دوستان،مطالبی که میخوام براتون بنویسم از کتاب ماه در آیینه مهر به تحقیق عبدالامیر فائق،از گروه تحقیق و تالیف دارالصادقین است. این کتاب معرفت شناسی امیرمومنان علیه السلام از نگاه پیامبر صلی الله علیه و آله در کتب اهل سنت است.همه احادیث با متن عربی است ولی من فقط ترجمه های آنها را براتون مینویسم اگر دوست داشتید عربی حدیثی رو داشته باشید میتونید بگید براتون بزارم.
شاید ،واقعا شاید به ما کمک کند کمی حضرت علی علیه السلام را بشناسیم.
یا حق

فضل تو را آب بحر کافی نیست.....

1 .رسول خدا صلی اله علیه وآله فرمود:اگر (درختان)جنگلها همگی قائم باشند و آب دریاها مرکب آن قلم،و تمامی جنیان شمارشگر باشند و همه انسانها نویسنده،هرگز نمیتوانند فضیلتهای علی بن ابی طالب علیه السلام را شمارش کنند.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، محب الزهرا ، میلاد.م ، meshkat ، hesam110 ، yamin ، عبدالرحیم ، تفکر ، saloomeh ، Moh3eN-QalaM ، m.hossein ، یا صاحب الزمان ، ats ، بیداری12 ، فاطمه خانم ، شیدا ، دوست خدا ، mahdy30na ، أین المنتظر ، Hadith ، مفقود الاثر ، Agha sayyed ، laanbar1-2-3 ، مجید املشی ، 59-11(یامهدی)

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۱۰, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
یا عالم الخفیات

علی علیه السلام مایه ی امنیت دوستان.....

22.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:هان ای علی!هر آن کس تو را دوست بدارد،در امنیت و ایمان به خدا پیچیده شده است و هر که تو را دشمن بدارد،خداوند او رابه مرگ جاهلیت(در حال کفر)می میراند ولی در روز قیامت همانند مسلمانان از او حساب کشیده می شود.(همچون کافران بر اعتقاد به کفر به پروردگار میمیرد ولی به حسابش همچون مسلمانان رسیدگی می شود.زیرا اعمال و عباداتی که در دنیا انجام داده است،در نزد خدا پذیرفته نخواهد شد.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، hesam110 ، saloomeh ، m.hossein
۱۱:۰۲, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
یا خیر الغافرین

علی علیه السلام رهبر سپید رویان....

23.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:همانه خداوند بلند مرتبه و با شکوه در آن شبی که به معراج برده شدم،سه ویژگی از علی را به من وحی فرمود:همانا او سرور ایمان آورندگان و پیشوای پرهیزگاران و رهبر سپید رویان (در روز قیامت)است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، meshkat ، saloomeh ، m.hossein
۱۴:۴۸, ۲۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۱۶:۵۵ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #23
آواتار
یا خیر الفاتحین

خوشا بر حال دوستان علی علیه السلام.....

24.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:هان ای علی!خوشا بر حال دوستداران تو و آنان که تو را قبول دارند و وای بر آنان که تو را دشمن می دارند و تو را تکذیب می کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، saloomeh ، hesam110 ، m.hossein
۱۷:۰۵, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
یا خیر الناصرین

تاجی از نور بر سر علی علیه السلام.....

25.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:ای علی!آن زمان که روز قیامت فرا رسد،تو را بر استری از نور (به صحرای محشر)می آورند،در حالی که تاجی درخشنده از نور بر سرت گذاشته اند،تاجی که شدت نور آن،چشمان اهل محشر را می آزارد.آنگاه ندایی از جانب پروردگار می رسد که:جانشین محمد رسول الله صلی الله علیه و آله کجاست؟پس تو ای علی!می گویی:من هستم!پس آن منادی می گوید:هر آن کس که تو را دوست دارد به بهشت وارد کن و هر آن کس که تو را دشمن می دارد به دوزخ انداز،که به فرمان آن پادشاه جبران کننده،تو قسمت کننده ی بهشت و دوزخ (در میان مردمان و اهل محشر)هستی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، meshkat ، hesam110 ، m.hossein
۲۳:۲۰, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
یا خیر الحاکمین

ای علی!تو همانند عیسای پیامبری....

26.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:ای علی!همانا مثل تو همانند عیسی -که بر او درود و سلام باد-است.یهودیان با او دشمنی کردند تا آنجا که به مادرش تهمت زدند و نصرانیان او را چنان دوست داشتند که به جایگاهی که در خور او نبود (الوهیت و خداوندی)رساندند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، meshkat ، hesam110 ، m.hossein
۱۱:۴۰, ۲۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۱ ۱۱:۴۱ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #26
آواتار
یا خیرالوارثین

ای علی!من و تو از یک ریشه ایم....

27.رسول خدا صلی الله و علیه و آله فرمود:هان ای علی!مردمان همگی از درختانی جداگانه اند،اما من و تو از یک درختیم.

آنگاه پیامبر صلی الله علیه و آله این آیه را تلاوت فرمود: (مثل ما اهل بیت همچون بهشت است که خداوند در وصفش فرموده است: )و باغهایی از درختان انگور و کشتزلرها و درختان خرماست که برخی از آنها بر یک پایه اند و برخی دیگر پایه ندارند(برخی از درختان دارای تنه هستند و برخی دیگر همچون بوته ها بی تنه هستند،اما شگفتی آن است که)هر دو گونه،از یک آب سیراب می شوند(و پرورش می یابند و ثمر می دهند).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، meshkat ، hesam110 ، ats ، m.hossein
۱۷:۱۹, ۲۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۱ ۱۷:۱۹ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #27
آواتار
یا خیرالحامدین

ای علی!دوستانت در بهشت با تواند.....

28.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: (ای علی!)هر آن کس که تو را دوست بدارد و راه تو را تایید کند،پس هم آنان برادران دینی تواند و در بهشتی (که خداوند برای تو قرار داده)با تو شریک هستند و اما هر آن کس که تو را دشمن بدارد و به تکذیب تو بپردازد،پس بر خداوند است که در روز جزا او را در جایگاه دروغ گویان قرار دهد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، ats ، m.hossein ، meshkat
۲۲:۳۰, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
یا خیر الذاکرین

ای علی!تو سرور همه ای.....

29.رسول خدا صلی الله و علیه و آله فرمود:ای علی!تو سرور مردمان در این دنیا و سرور آنان در آخرت هستی،دوستدار تو دوست من و دوست من دوست خداست و دشمن من دشمن خداست.وای بر آن کس که پس از من کینه ی تو را در دل داشته باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ats ، m.hossein ، hesam110 ، meshkat
۱:۰۷, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۱/تیر/۹۱ ۱۱:۴۰)somayeh نوشته است:  
یا خیرالوارثین

ای علی!من و تو از یک ریشه ایم....

27.رسول خدا صلی الله و علیه و آله فرمود:هان ای علی!مردمان همگی از درختانی جداگانه اند،اما من و تو از یک درختیم.

آنگاه پیامبر صلی الله علیه و آله این آیه را تلاوت فرمود: (مثل ما اهل بیت همچون بهشت است که خداوند در وصفش فرموده است: )و باغهایی از درختان انگور و کشتزلرها و درختان خرماست که برخی از آنها بر یک پایه اند و برخی دیگر پایه ندارند(برخی از درختان دارای تنه هستند و برخی دیگر همچون بوته ها بی تنه هستند،اما شگفتی آن است که)هر دو گونه،از یک آب سیراب می شوند(و پرورش می یابند و ثمر می دهند).

سلام میشه در مورد این مطلب بیشتر توضیح بدین؟
توی کتاب این موارد را توضیح میده؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، m.hossein ، hesam110
۱۲:۲۴, ۲۴/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۱ ۱۲:۵۹ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام میشه در مورد این مطلب بیشتر توضیح بدین؟
توی کتاب این موارد را توضیح میده؟

سلام دوست عزیز

همونطوری که تو پست اول توضیح دادم این نوشته هایی که براتون مینویسم مربوط به یک کتاب کوچک حدیثی است که هم در کتب شیعی وجود دارد وهم در روایات خودمون ،داخل کتاب توضیح نداره من فقط میتونم براتون متن عربی و یا منبع هایی که ذکر کردند بنویسم ،تمام حدیثها که تموم بشه انشاءالله تمام منابع رو هم براتون مینویسم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ats ، m.hossein ، hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]