|
ماه در آیینه مهر
|
|
۲۳:۵۷, ۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۱ ۰:۱۰ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یا غفار
سلام دوستان،مطالبی که میخوام براتون بنویسم از کتاب ماه در آیینه مهر به تحقیق عبدالامیر فائق،از گروه تحقیق و تالیف دارالصادقین است. این کتاب معرفت شناسی امیرمومنان علیه السلام از نگاه پیامبر صلی الله علیه و آله در کتب اهل سنت است.همه احادیث با متن عربی است ولی من فقط ترجمه های آنها را براتون مینویسم اگر دوست داشتید عربی حدیثی رو داشته باشید میتونید بگید براتون بزارم. شاید ،واقعا شاید به ما کمک کند کمی حضرت علی علیه السلام را بشناسیم. یا حق فضل تو را آب بحر کافی نیست..... 1 .رسول خدا صلی اله علیه وآله فرمود:اگر (درختان)جنگلها همگی قائم باشند و آب دریاها مرکب آن قلم،و تمامی جنیان شمارشگر باشند و همه انسانها نویسنده،هرگز نمیتوانند فضیلتهای علی بن ابی طالب علیه السلام را شمارش کنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۱, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
یا خیر المحسنین
ای علی!هر آنچه را برای خود می خواهم.... 30.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:ای علی!هر آنچه که برای خود دوست می دارم،برای تو نیز همان را دوست دارم و هر آنچه را که دوست نمی دارم،برای تو نیز نمی خواهم. |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
یا منان
ای علی!دنیا نتوانست از قدر تو بکاهد.... 31.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:ای علی!همانا خداوند بلند مرتبه تو را به زینتی آراسته است که هیچ یک از بندگانش را به بدان نیاراسته است،در حالی که هیچ زینتی دوست داشتنی تر از آن نزد او نیست، و آن زهد در دنیاست.پس تو را آنگونه قرار داد که هیچ گاه به چیزی از دنیا آلوده نشدی و دنیا هیچ گاه نتوانست از قدر و ارزش تو بکاهد و نیز محبت مسکینان و فقیران را به تو ارزانی داشت و تو را آنگونه قرار داد که از پیروی آنان خشنود باشی و آنان نیز از اینکه تو را پیشوای خویش قرار داده اند خشنود ساخت. |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۲۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۱ ۹:۰۶ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
یا رضوان
ای علی!بهشت تو زیباتر است.... 32.مالک بن انس می گوید:همراه با پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و علی بن ابیطالب علیه السلام به اطراف مدینه رفته بودیم.از باغی گذشتیم.علی به آن حضرت گفت:ای رسول خدا!چقدر این باغ زیباست!پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود:حدیقتک فی الجنة احسن منها یا علی! ای علی !باغ تو در بهشت بسیار زیباتر از این باغ است. پس از هفت باغ گذشتیم و در هر یک از آنها علی می گفت:ای رسول خدا!این باغ چه زیباست!و پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در پاسخ او می فرمود:ای علی!باغ تو در بهشت از این باغ زیباتر است. |
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
یا غفران
ای علی!تو برگزیده ی منی.... 33.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:ای علی!تو برگزیده و امین من هستی. ای علی!برایت همان را می خواهم که..... 34.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:ای علی!از خداوند هیچ خیری را درخواست نکردم مگر آن که همان خیر را نیز برای تو خواستم واز هیچ شری به او پناه نبردم مگر آن که برای تو نیز از آن شر به خداوند پناهنده شدم. |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
یا ذالمن و البیان
ای علی!تو کنار حوض کوثری.... 35.رسول خدا صلی الله و علیه و آله فرمود:ای علی!در روز جزا عصایی از شاخه های بهشتی است همراه توست که منافقین را با آن عصا از کنار حوض کوثر خواهی راند. |
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
یا کاشف البلایا
ای علی!دوستدارانت در قیامت در امانند.... 36.رسول خدا صلی الله و علیه و آله فرمود:ای علی!هر آنکس که تو را در هنگام زندگانی ام دوست بدارد پس به وظیفه ی خود عمل کرده است و هر کس که پس از من تو را دوست بدارد -در حالی که تو را ندیده باشد-خداوند زندگانی اش را با امنیت و ایمان به پایان می برد و او را در روزی که ترس و وحشتش از همیشه بیشتر خواهد بود و همگان به دنبال پناهگاهی ایمن و استوارند (روز قیامت)از ترس و وحشت آن روز در امان می دارد. |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
یا منتهی الرجایا
ای علی!تو همانند کعبه ای.... 37.رسول خدا صلی الله و علیه و آله فرمود:هان ای علی!(جایگاه تو در میان این امت)همانند جایگاه کعبه است.همگان (برای انجام فریضه ی واجب و عبادت خداوند)به نزد کعبه می روند،اما او به نزد کسی نمی رود.(همان گونه که بر مردم واجب است به کنار کعبه رفته و اعمال عبادی خویش را انجام دهند،بر آنان نیز لازم است که به نزد تو بیایند و نیز همان گونه که کعبه برای انجام واجبات به نزد کسی نمی رود،تو نیز باید برای اعمال ولایت خویش نباید به نزد کسی بروی و خود مردم باید از سر رغبت و ارادت ،ولایتت را بپذیرند.) |
|||
|
|
۰:۵۵, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
یا واهب الهدایا
ای علی!تو راهنمای امتی.... 38.ابن عباس گوید:آن هنگام که آیه ی شریفه ی (انما انت منذر و لکل قوم هاد)بر پیامبر خدا صلی الله و علیه و آله نازل شد،آن حضرت فرمود:من بیم دهنده ی این مردم هستم و علی علیه السلام راهنمای آنان است.و ای علی!پس از من هدایت شوندگان به دست تو هدایت خواهند شد. |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
یا رازق البرایا
علی علیه السلام بهترین یادگار پیامبر .... 39.رسول خدا صلی الله و علیه و آله فرمود:همانا وصی و جانشین من و بهترین کسی که در میان شما با قی می گذارم و آن کسی که وعده های مرا وفا می کند و آنچه را که بر عهده ی من است به مردم پرداخت می کند،علی بن ابی طالب است. |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
یا سامع الشکایا
علی علیه السلام ولی مومنان... 40."بریده"چنین روایت می کند:پیامبر خدا صلی الله علیه و آله دو گروه از مسلمانان را به سوی یمن گسیل داشت.فرماندهی یکی از آن دو گروه را به "علی بن ابی طالب علیه السلام"سپرد و بر گروه دیگر "خالد بن ولید"را فرماندهی داد.سپس فرمود:اگر هر دو گروه با یکدیگر بودند ،"علی "بر تمامی آنها امیر است.پس به سوی یمن شتافتیم و با گروهی از مشرکان یمن-از طایفه ی بنی زید-جنگیدیم و بر آنها پیروز شدیم.گروهی به اسارت درآمدند و غنایمی هم به دست آوردیم.من در دل،علی بن ابی طالب را علیه السلام را خوش نمی داشتم و نسبت به او کینه می ورزیدم. خالد این را دانست.روزی به خالد بن ولید خبر رسید که علی بن ابی طالب از میان غنایم جنگ،سهمی را برای خویش برداشته است.او اعتنایی نکرد.اما پس از آن چند نفر دیگر همین خبر را به خالد دادند.پس به من گفت:می دانی که مردم درباره ی علی چه می گویند.نامه ای به رسول خدا صلی الله و علیه و آله می نویسم و او را از آنچه علی انجام داده است با خبر می کنم.تو نامه را به نزد ایشان ببر.من نیز چنین کردم.پیامبر آن نامه را گرفت ولی همان گونه که پروردگار فرموده بود:"نه چیزی می خواند و نه چیزی می نوشت".پس آن را به کناری نهاد.من شروع به سخن گفتن کردم.مرا عادت بر آن بود که هر گاه سخن می گفتم سرم را به زیر می انداختم و تا آن زمان که سخنم تمام نمی شد به صورت مخاطبم نگاه نمی کردم.پس با رسول خدا صلی الله علیه و آله سخن می گفتم و همان گونه که سرم را به زیر انداخته بودم از علی بد گویی می کردم تا آنکه سخنم تمام شد.سپس به چهره ی رسول خدا صلی الله علیه و آله نگریستم .دیدم که صورت پیامبر چنان از خشم،دگرگون شده که جز در هنگامه ی جنگ با بنی قریظه و بنی نضیر آن را آنگونه خشم آلود ندیده بودم.به آن حضرت عرض کردم:ای رسول خدا!من از خشم و غضبتان به شما پناهنده ام.خودتان مرا با خالد همراه کردید و فرمودید از او فرمان ببرم.من نیز فرمان او بردم و پیام او را به شما رساندم. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:ای بریده!همانا علی سرپرست شماست پس از من است.پس او را دوست داشته باش،چرا که او تنها کاری را انجام میدهدکه (از جانب پروردگار یا من)بدان فرمان داده شده باشد. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در آیینه قرآن | Agha sayyed | 3 | 1,990 |
۲۱/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|