|
ماه در آیینه مهر
|
|
۲۳:۵۷, ۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۱ ۰:۱۰ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یا غفار
سلام دوستان،مطالبی که میخوام براتون بنویسم از کتاب ماه در آیینه مهر به تحقیق عبدالامیر فائق،از گروه تحقیق و تالیف دارالصادقین است. این کتاب معرفت شناسی امیرمومنان علیه السلام از نگاه پیامبر صلی الله علیه و آله در کتب اهل سنت است.همه احادیث با متن عربی است ولی من فقط ترجمه های آنها را براتون مینویسم اگر دوست داشتید عربی حدیثی رو داشته باشید میتونید بگید براتون بزارم. شاید ،واقعا شاید به ما کمک کند کمی حضرت علی علیه السلام را بشناسیم. یا حق فضل تو را آب بحر کافی نیست..... 1 .رسول خدا صلی اله علیه وآله فرمود:اگر (درختان)جنگلها همگی قائم باشند و آب دریاها مرکب آن قلم،و تمامی جنیان شمارشگر باشند و همه انسانها نویسنده،هرگز نمیتوانند فضیلتهای علی بن ابی طالب علیه السلام را شمارش کنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۹, ۱۴/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۱ ۱۶:۳۹ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
يا ذالنعمة السابغة
محبت علي عليه السلام قدمها را بر صراط محكم مي كند.... 97.رسول خدا صلي الله و عليه و آله فرمود: (اي علي)!هر كس كه از امت من باشد،اما كينه ي تو را در دل داشته باشد،بر آيين يهوديان و يا نصاري خواهد مرد. |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
يا بديع السموات
بر علي عليه السلام حسد نورزيد.... 98.رسول خدا صلي الله و عليه و آله فرمود:هر آن كس به علي بن ابي طالب حسادت ورزد،به من حسد ورزيده است و هر كس به من حسد ورزد كافر است. |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۱۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
يا جاعل الظلمات
ايمان آورندگان علي عليه السلام را بيش از همه دوست دارند.... 99.رسول خدا صلي الله و عليه و آله فرمود:علي داناترين مردم به خداوند است و آنان كه به" لا اله الا الله" و "محمد رسول الله" ايمان آورده اند،بيش از همه او را دوست مي دارند و بيش از همه او را بزرگ مي شمارند. |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
يا راحم العبرات
اي علي تو وصي من هستي.... 100.رسول خدا صلي الله و عليه و آله فرمود:هان اي علي!تو وزير و كمك كار من (در امر رسالت)و جانشين و وصي من درباره ي مسائل مربوط به خاندانم و اموالم هستي و نيز هر گاه كه در ميان امتم نباشم،تو وزير و جانشين و وصي من در ميان مسلمانان هستي. |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
يا مقيل العثرات
علي عليه السلام رازدار پيامبر است..... 101.سلمان چنين روايت مي كند:از رسول خدا پرسيدم:هر پيامبري وصيي دارد.وصي شما كيست؟فرمود:آيا مي داني وصي موسي كيست؟گفتم :آري!"يوشع بن نون"وصي موسي بوده است.فرمود:چرا؟گفتم:زيرا او دانشمندترين افراد امت او بود. رسول خدا صلي الله و عليه و آله فرمود:پس همانا وصي من و كسي كه رازهايم را مي داند و بهترين كسي كه پس از خود در ميان امت باقي مي گذارم،همان كسي است كه به وعده هايم وفادار است و هر آنچه بر گردن دارم ادا مي كند:علي بن ابي طالب است. |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
يا ساتر العورات
علي عليه السلام بهترين شخص روي زمين..... 102.رسول خدا صلي الله و عليه و آله فرمود:پس از من،بهترين كسي كه روي زمين راه مي رود،علي بن ابي طالب است. |
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
يا محيي الاموات
علي عليه السلام براي پيامبر همچون هارون براي موسي است.... 103.آن گاه كه پيامبر خدا براي جنگ تبوك به همراه سپاه اسلام از مدينه خارج شدند،به علي بن ابي طالب عليه السلام فرمان داد تا در ميان مردمي كه به جنگ نيامده بودند،در مدينه باقي بماند.منافقان از اين دستور رسول خدا سوء استفاده كرده و گفتند:پيامبر و علي از جنگ مي هراسند!اين سخن به علي رسيد و گريه كنان به نزد رسول خدا آمد.پيامبر پرسيدند:اي علي!چرا گريه مي كني؟گفت:مرا در ميان آنان كه به جنگ نيامده اند باقي گذارده ايد. رسول خدا صلي الله و عليه و آله فرمود:آيا خشنود نيستي كه در نزد من همانند هارون براي موسي باشي؟جز آن كه پس از من نبوتي نيست. |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
يا منزل الايات
محبت علي عليه السلام قدمها را بر صراط محكم مي كند.... 104.روزي علي بن ابي طالب عليه السلام بر پيامبر خدا وارد شد.عايشه در نزد پيامبر بود.علي عليه السلام در ميان پيامبر و عايشه نشست.عايشه گفت:آيا جايي جز كنار پاي من نبود؟پيامبر برپشت عايشه زد و فرمود: رسول خدا صلي الله و عليه و آله فرمود:آرام گير!مرا درباره ي برادرم آزار مده.همانا او پيشواي مومنان،سرور مسلمانان و رهبر سپيدرويان در روز قيامت است.او در روز جزا در كنار صراط مي نشيند و دوستانش را به بهشت وارد مي كند و دشمنانش را به دوزخ مي افكند. |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۱۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۱ ۲۰:۵۷ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
يا شديد النقمات
علي عليه السلام برگزيده ي خداست.... 105.عمر بن الخطاب چنين روايت مي كند:رسول خدا صلي الله و عليه و آله فرمود:اگر ايمان تمام اهل آسمانها و زمين را در يك كفه ي ترازوي سنجش بگذارند و ايمان علي بن ابي طالب عليه السلام را در كفه ي ديگر ان قرار دهند،ايمان علي بن ابي طالب بر ايمان تمامي آنان برتري دارد. |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
يا مصور
جايگاه علي عليه السلام را گرامي بدار.... 106.معاذيه غفاريه مي گويد:من مدتها با رسول خدا بودم و با آن حضرت انس داشتم.در سفرها و جنگها با ايشان از مدينه خارج مي شدم و گاه به عيادت بيماران مي رفتم و مجروحين را درمان مي كردم.روزي بر پيامبر خدا در خانه ي عايشه وارد شدم،در حالي كه علي نزد ايشان نبود.از رسول خدا صلي الله و عليه و آله شنيدم كه به عايشه فرمود: رسول خدا صلي الله و عليه و آله فرمود:همانا علي در نزد من دوست داشتني ترين مردان است و پيش من ،از همه گرامي تر است.پس حق او را بشناس و جايگاهش را گرامي بدار. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در آیینه قرآن | Agha sayyed | 3 | 1,995 |
۲۱/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|