کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقاد های مهم****
۲:۱۰, ۱۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۱۵:۳۸ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام.موضوع این تاپیکو گذاشتم "مهم****" چون مطمئن بودم اگه چیز دیگه ای بذارم،به هیچ وجه شما اینجا نمیومدین
خیلی ها ممکنه از این تاپیک خوششون نیاد.حتی مسئولین سایت و مدیران.چون حرف های من بر علیه خیلی از پست هاییه که خود مدیران اونو نوشتن و یا ازش تشکر کردن.مطمئنم با معترضان زیادی روبرو خواهم شد
به هر حال،هرچی خدا بخواد،همونه

و یک نکته مهم.من هرگز در این تاپیک قصد توهین،اهانت و تفرقه اندازی ندارم.فقط یکسری انتقاد هاییه از بیشتر کاربران و مدیران

میدونم که کامل نیست.اما سعی کزدم به کلیات بپردازم

بذارید مقدمه رو رها کنم و برم سر اصل مطلب
یک کلام،این تالار از مسیر اصلیش خارج شده[/u]
البته اگه بخوام کلی در نظر بگیرم،مختص این تالار نیست،افکار هممون از مسیر اصلی خارج شده
یک ماه سر یک انیمیشن بحث میشه که آیا فراماسونریه یانه؟! سر این بحث میشه که آیا در فریم 2075 از این فیلم،فلان نماد شیطانی پشت فلان شخص بوده یا نه؟
یکی میتونه به من بگه این یعنی چی؟
یک ماه سر این تاپیک بحث میشه : پروژه ای برای خدمت به دجال
در حالی که پست های آخر ربط چندانی به بحث اصلی نداره
نقل قول:مركز خريد هايي كه با طراحي مدرن ساخته ميشن رو كه حتما ديدين ؟
خوب رو سقف بيشتر اين ها يك هرم هست
هيچ راهي براي رفتن به اونجا نيست به جز ....
خوب اگه مستند ظهور رو ديده باشيد ميدونيد كه هرم براي تقويت و توليد انرژي منفي است و اما براي توليد انرژي منفي درون اين هرم ها مرد ها و زن هاي زيادي فعاليت دارند
من دقيق اطلاعاتي ندارم كه چه موقع و به چه صورت راه ميفته ولي يه شب من به يكي از اين مثلث ها نفوذ كردم
اول يه روز مشكوك شدم رفتم راهشو اينقد گشتم پيدا كردم يه 5 دقيقه رفتم رسيدم به يه حفاظ قفل دار كه بسته بود
هيچ راه ديگه نبود ولي يه شب دوباره رفتم راه باز بود !‌ خيلي سخته پيدا كردن راهش باور كنين من بعد چند روز هر روز 5 يا 6 ساعت گشتن پيداش كردم
رفتم يواشكي توشو نگاه كردم با صحنه مستهجني مواجه شدم
حالا ميفهمم كه شهوت و هوس چرا اينقد تو ايران افزايش يافته
ايران داره مثل دبي ميشه
!

مربوط به تاپیک بد حجابی در شهر مقدس قم
نقل قول:[b]سلام دوستان گرامی به نظر شما ایا نباید مسئولین فرهنگی ما بیدار شوند و بفهمند که چه بلایی بر سر جامعه ما می اید با این اوضاع فرهنگی ؟؟؟؟؟؟

خب برادران من،مسئولین فرهنگی چه کارن؟شما ها وقتی نمیتونید چیزیو تغییر بدید،حق ندارید اونو گردن یکی دیگه بندازید
همتون خیلی خوب سخنرانی میکنید،اما موقع عمل که میشه،یا جرئتشو ندارید یا در عین بیکاری،سرتون شلوغ میشه.(البته به خودم هم میگم)
نمونش در تاپیکی که میخواستن به صدا و سیما اعتراض کنن.فکر کنم آخرش هم هیچی به هیچی شد!
تو این تالار(یا حتی تالارهای دیگه،فرقی نداره) به وفور نقد فیلم ها و انیمیشن ها و بازی ها ی خارجی دیده میشه.گفته میشه فلان بازی فراماسونریه،فلان فیلم فلانه!

وقتی ما عرضشو نداریم که یه کاری علیهشون با همون کیفیت تحویل بدیم،پس حق نداریم که از این بحثا بکنیم
هرموقع هرکسی تونست اینکارو بکنه،همون شخص بیاد یه همچین تاپیکی بزنه.

مربوط به تاپیک "پپسی و کوکاکولا را تحریم کنیم!!!"
درسته که شاید خیلی ها اینجا بگن ما نوشابه رو ترک کردیم،اما هنوز خیلی ها هم هستن که میخورن.حتی برای یک بار درماه و تفریحی!
نوشابه های داخی داریم.(اگر چه مواد اولیه همشون از خارج میاد) اما خداییش مزه ی داخلی ها با نوشابه ای مثل کوکاکولا یا پپسی و فانتا قابل مقایسه هست؟! هر موقع تونستیم نوشابه ای با اون کیفیت بزنیم،اونوقت بیایم کوکا کولارو تحریم کنیم.(این قسمت فقط برای مثال بود.)

ما شا الله هزار ماشا الله بچه ها و جوونای ایرانی و بچه های این تالار چنان پتانسیلی دارن که به زور کامپیوترو روشن میکنن،وصل میشن اینترنت،یکی دو ساعت تو تالار هستن و آفلاین میشن و کامپیوترو خاموش میکنن.و دیگه هیچی به هیچی. بزنم به تخته چه پتانسیلی!
ما بعد از سی سال انقلاب هنوز باید غصه اینو بخوریم که چرا آخر هر فیلممون دو تا جوون با هم ازدواج میکنن؟ به نظرم اکثر فیلمهای ایرانی،با صحنه ی ازدواج چند نفر ختم میشه!
ما هنوز وضعمون اینه!
پس حق نداریم اینقدر علیه فیلم های خارجی حرف بزنیم.
ما مردممون رو از دیدن فیلم سینمایی تبدیل شوندگان منع میکنیم در حالی که فیلمی که برای جایگزین پیشنهاد میکنیم،دردسر بزرگه.فیلمی که معلوم نیست چطوری مجوز ارشاد گرفته!

ما حتی مردمو از دیدن فیلم های خوب خودمون هم منع میکنیم.وگرنه چرا از فیلم سینمایی "ملک سلیمان نبی" که اکشن ترین فیلم سینمایی ایرانیه،استقبال زیادی نشده؟!
این که ما هرفیلمی میاد درجا نقدش میکنیم و چند ماه تو کفش میمونیم،نشونه ضعفمونه.نشونه اینه که شکست خوردیم.
خودتون فکر کنید.چه دلیلی داره که در یک قسمت مثلا یک فیلم،یک نماد فراماسونری به کار برده بشه؟ (الان فقط بحث نماد هاست.بحث محتوا چند خط بالا تر شده)
برای اینه که ذهن شما رو مشغول کنن.و هرچی که بیشتر به سمت این نماد ها بری و سعی کنی ازشون بیشتر اطلاعات کسب کنی،بیشتر ذهنت شلوغ میشه.
اینه همون مهندسی معکوسیه که سالهاست داره توسط اونوری ها انجام میشه.و واقعا هم موفق شدن.
نمونه بزرگش در همین تالاره.90 درصد افراد یا بیشتر!
هرچی بیشتر بریم سمتشون،بیشتر شکست خوردیم.
همه میگن که دیگه ول کنید این بحث نماد هارو.از جمله خود استاد رائفی پور.اما در این تالار همچنان ادامه داره

.
و همینجا،میخوام یه گله بزرگی از استاد رائفی پور بکنم

.
قبول دارم که ایشون انسان خوبی هستن و مقدمه این جور کارای خیلی هامون،سخنرانیهای استاد بوده.از جمله من.اما باید باور کنیم که اگه به ایشون،امثالهم و حرفهاشون،کمتر توجه میشد،حالا ما زندگی راحت تری داشتیم.ایشون و امثالهم بودن که باعث شدن تا هر نمادی میبینیم،فوری بریم دنبالش یا به هرچیز و ناچیزی شک کنیم

.
کارمون به جایی کشیده که در تاپیک "پروژه ای برای خدمت به دجال" ،به نشانه الله وسط پرچم کشورمون گیر میدن!
البته شاید خودشون هم از این وضعیت بی خبر باشن! این کار بعضی از کاسه های داغتر از آشه!
میگن ما بَرده ایمو خودنو خبر نداریم.کار کردن و نون در آوردنو جزو بردگی میدونن!

!شاید ادامه داشته باشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، Agha sayyed ، sarallah ، sadegh-a ، میثاق ، فاطمه خانم ، soshiant ، Ahmad-A.R.M ، mhvvhm ، شهرام ، netlog36 ، m.hossein ، نگار ، somayeh ، vahrakan ، mahdi jan ، رنجستان
۱۱:۰۴, ۱۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۱۸:۱۵ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)

گلم ، آقا سَیّد هم با برخی نظراتت موافق است .
متاسفانه دشمن به راحتی با منحرف کردن خط فکری برخی جوانان آنها را به سمت مباحث زودگذر ماسونی و نماد گرایی و .. سوق داده و در این کار هم موفق شده است .
مباحث اینچنینی باید در حد دانستن و هوشیار بودن می بود که اینگونه نشد و دوستان با سپری کردن وقت گرانبهای خود که میتوانند در این زمانها به رشد معنوی و ارتقاء درک دینی خود برسند ، به مباحثه در باب نمادگرایی و ماسون یابی و ... میپردازند ، آنهم بصورت بسیار جدی ، بی نتیجه و سطحی و غیر حرفه ای .
ان شاء الله که دوستان در این روزها و ایام متوجه شده و مسیر مطالعاتی و نوشتاری خود را بررسی نموده و به مباحث خوب برای خدایی شدن بپردازند .

اما در مورد نقد با شما موافق نیستم .
کسی که فیلمی را نقد میکند لزوما خود فیلم ساز نیست اما اطلاعات کامل از فیلم و سینما دارد .
اینکه ما چون نمیتوانیم کاری نماییم پس چیزی هم نگوییم و هرکه هرکاری خواست بکند ، بکند ، اشتباه است .
کسی که بدون دیدن فیلم نقد نماید مطمئناً نقدی بی اعتبار دارد و بی ارزش . اگر دوستی هم توصیه به ندیدن آن مینماید باز بسته به خود ما دارد . اگر پیگیر مباحث سینمایی هستیم باید فیلم را دیده تا خود هم آن را نقد نماییم ، چه بسا نظرمان با نظر دوست مخالفمان کاملا مخالف بود .
صرف شنیدن و قبول کردن خطا است . (البته پیرامون این مسئله .)

بهر حال امید که دوستان قدر فرصتها را بیشتر بدانند و در مسیر خدایی شدن فرصت سوزی ننمایند .

السلام علیکَ یا مولانا یا علی الاکبر (علیه السلام)
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، revenger ، SARV ، میثاق ، ساقی ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، mhvvhm ، somayeh ، vahrakan
۱۱:۲۹, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3

هم باهات موافقم هم مخالف

موافقم بابت اینکه واقعا دیدن فیلم های سینمای هالیوود تاثیر منفیش کمتر از دیدن ...... های سینمای ایرانه.

و از بابت افتضاح کاری مسئولین گرامی

و خودمون

و مخالفم زیرا

نباید از اونور بوم بیوفتیم و همه چیزو رها کنیم
یعنی یکی شاید عشق میکنه با نقد فیلم واستعدادشم داره ما حق نداریم منعش کنیم و همونقدر کارش ارزشمنده که تاپیکهای سنگین مذهبی تالار ارزش داره
به هرحال ما باید قبول کنیم اگه امروز به اینجا رسیدیم یکی از دلایلش تاثیرات پنهان همین فیلمهای داخلی و خارجی رو ناخوداگاه ما بوده
شما فکر میکنید این چیزا تو دین وجود نداره؟
نمونه بارزش نمازه که میگن حتی بدون حضور قلبش هم باید به جا بیاری و روی ادم تاثیر داره
به نظرتون چرا؟
چون ناخوداگاه ما رو تقویت میکنه

یا مثلا ذکر گفتن چه فایده ای داره؟
هی تند تند یه چیزو بگی که چی؟
جوابم اینه که همون تند تند بدون توجه در ناخوداگاه تو ثبت میشه

پس چطور از یک فیلم جذاب و پر از پیام های منفی و فلسفی و... بگذریم؟؟؟؟؟؟

و باز هم مخالفم زیرا مسئولین ما رو نمیشه سر عقل اورد
وگرنه 100 برابر ما خبر نگار و ... هستند که 1000 بار اینا رو شستن پهن کردن ولی چه فایده وقتی طرفت پوست کلفت باشه

و درمورد تولید کالای برابر با کیفیت اونور ابی ها باید بگم بهتره به خودمون یه نگاه بکنید بعد ما رو مقصر بدونید
وقتی مسئولین ملک سلیمان که 5 میلیارد خرجش کردن و... اصلا قشنگ نبود و در حد قیاس با ساخته های غربی نبود اونوقت شما از ما توقع دارید بیاییم فیلم هم سطح با غرب بسازیم؟؟؟؟؟

واقعا میشه؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، میثاق ، Havbb 110 ، Admirer ، mhvvhm ، somayeh
۱۲:۰۴, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:وقتی مسئولین ملک سلیمان که 5 میلیارد خرجش کردن و... اصلا قشنگ نبود و در حد قیاس با ساخته های غربی نبود اونوقت شما از ما توقع دارید بیاییم فیلم هم سطح با غرب بسازیم؟؟؟؟؟
درسته که از نظر شما با ساخته های غربی قابل قیاس نبود.اما خداییش من با ملک سلیمان،بیشتر از هر فیلم دیگه ی ایرانی حال کردم.اکشن ترین فیلم مارو نباید به راحتی زیر سوال ببریم تا خودمون با همین حرفا باعث کم کردن بینندگانش بشیم!
وگرنه 100 برابر ما خبر نگار و ... هستند که 1000 بار اینا رو شستن پهن کردن ولی چه فایده وقتی طرفت پوست کلفت باشه
بازهم شد حرف من.مسئولین چه کارن؟ وقتی دیدیم مسئولینمون اینطورین،چرا خودمون کاری نمیکنیم؟؟؟
مگه تو همین تالار،کم گرافیست و انیمیشن ساز و ... داریم؟
که البته اینهم باز میگرده به حرف من.خیلی خوب حرف میزنیم اما آخرش کاری نمیکنیم.
مثالش همین تاپیک "ایده برای ساخت سایت" که کار خودمه.چون از اسمش معلومه که کار عملیه،تو این همه مدت فقط 4-5 نفر اعلام آمادگی کردن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، somayeh ، vahrakan
۱۲:۵۴, ۱۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۱۳:۰۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #5

[تصویر: 71742946119985696451.png]

اینطور که بنده برداشت کردم از صحبتهای شما ، حرف اصلی شما اینه که تا وقتی که خودمون عمل نمیکنیم نباید حرف بزنیم و در واقع عمل رو بهش کم توجه میکنیم.

در مورد این مطلب (که بسیار هم جای بحث داره) بنده با چند تا از مدیران این تالار صحبت کردم ، حتی خودم مدتی تصمیم گرفتم که دیگه نیام تالار چون واقعا چیزایی که میدونستم باید انجام بدم نسبت به چیزایی که انجام میدادم دو برابر بود! و قسمت عملی کارهای من از قسمت نظری خیلی عقب بود...

ولی با مشورت هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که همین بخش نظری هم جزئی از «عمل» هست!

مثلا در مورد مثال شما ، اگر قرار باشه نوشابه رو تحریم کنیم همین که اینجا بحثش مطرح میشه خودش جزئی از عمل هست و نیت آدم رو درست میکنه. و وقتی آدم نیتش درست شد بقیه ی اعمالش هم درست میشه خود به خود...

در مورد بخش سینما ، فکر میکنم شما خیلی وقته به بخش سینما سر نزدی!!!!

دوره ی نمادیابی های فراماسونری اونجوری در بخش سینما گذشته و ظرفیت بخش سینما به قدری افزایش یافته که بچه ها حلقه ی نقد دسته جمعی و مجله ی بخش سینما و نقدهای استراتژیک و... ارائه میکنند!!
شاید شما چند تا تاپیک قدیمی رو دیدی.... (که قطعا همینطوره مخصوصا در مورد اون تاپیک دجال)

و اما در مورد آقای رائفی پور که بنده از دست شما ناراحت شدم که این حرفو زدید (چون بدون اطلاع این چیزها رو به ایشون نسبت دادید)

من چیزی نمیگم شما برید درباره ی آقای دیوید آیک تحقیق کنید و ببینید اگه آقای رائفی پور اون زمان بحث فراماسونری رو در ایران مطرح نمیکردند چه فاجعه ای رخ میداد.... به قول خود ایشون : یخروجون من دین الله افواجا.... جوونهای هیجان طلب با شنیدن مطالب دیوید آیک کلا زده میشدند از دین و گروه گروه از دین خدا خارج میشدند.

بنابر این بنده طی یه بررسی میدانی به این نتیجه رسیدم اکثر کسانی که اینجور ایرادها رو به آقای رائفی نسبت میدهند از سر ناآگاهی هست و اینکه نمیدونن اصلا این بحث چرا مطرح شد....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، soshiant
۱۳:۰۴, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
لطفا عنوانی مناسب با موضوع تاپیک انتخاب کنید .

در نظر بگیرید همه تاپیک ها با عنوان مهم
بیا ببین
برای کاربران
فوری
اگه نخونی ...

اونوقت تالار نظمش رو از دست میده

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Mahdy2021 ، Havbb 110 ، revenger ، فدايي ولايت ، Agha sayyed
۱۳:۲۷, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7

(۱۱/تیر/۹۱ ۱۲:۰۴)فدايي ولايت نوشته است:  درسته که از نظر شما با ساخته های غربی قابل قیاس نبود.اما خداییش من با ملک سلیمان،بیشتر از هر فیلم دیگه ی ایرانی حال کردم.اکشن ترین فیلم مارو نباید به راحتی زیر سوال ببریم تا خودمون با همین حرفا باعث کم کردن بینندگانش بشیم!
مگه تو همین تالار،کم گرافیست و انیمیشن ساز و ... داریم؟
که البته اینهم باز میگرده به حرف من.خیلی خوب حرف میزنیم اما آخرش کاری نمیکنیم.
مثالش همین تاپیک "ایده برای ساخت سایت" که کار خودمه.چون از اسمش معلومه که کار عملیه،تو این همه مدت فقط 4-5 نفر اعلام آمادگی کردن!

ببنید دوست عزیز اولا من که با فیلمای ایرانی کلا حال نمیکنم چه ملک سلیمان چه بقیه
البته فیلمهایی مثل نفوذی و اخراجی های 1 و چندتا فیلم انگشت شمار دیگه بودند که کار خوبی از اب درامدن ولی باید اکشن بودن دلیل خوب بودن نیست.
از نظرم اون کارتون بسیار بی کیفیت فرمانروایان الهی از ملک سلیمان بهتر بود چون هم نسبت به اون مفت بود هم محتوی رو به زیبایی به کاراکتر می فهموند هم به جای یه پیامبر اکثر پیامبرای بنی اسرائیل رو معرفی کرد

اینکه گفتید گیر بدیم فلان فیلمو نگاه نکن مردم هم غلطه
کسی که فیلمو نقد میگنه اول از همه خودش دیده و رطب خورده کی کند منع رطب بلکه میگیم اگه نگاه کردید حواستون به این موارد باشه و ضمن اون از اشاعه و نشون دادنشون به کودکان و نوجوانان که ذهن اماده پذیرش دارند جلو گیری کنید

با این مورد شما هم موافقم ما باید کاری انجام بدیم نه در راستای انتقاد و... که وقت تلف کنیه بلکه خودمون وارد صحنه بشیم
و درمورد سایت زدن بیهودست چون ما تا دلت بخوتد سایت مذهبی داریم که یکی توش گمه و نیاز ما تغذیه این سایتهاست که طریق همین تالارهای گفت گو تامین میشه
ما باید مقاله و مستند و .... بسازیم نه سایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۵:۴۵, ۱۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۱۵:۵۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #8
آواتار
میخواستم یه حرفی بزنم .فکر کنم قسمت نبود.
ان شا الله یه فرصت دیگه!
یک ساعت نشستم یه صفحه کامل نوشتم.همش یهو پرید.
دلم میخواد خود کشی کنمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، mahdi jan
۲۲:۳۲, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۱/تیر/۹۱ ۱۵:۴۵)فدايي ولايت نوشته است:  میخواستم یه حرفی بزنم .فکر کنم قسمت نبود.
ان شا الله یه فرصت دیگه!
یک ساعت نشستم یه صفحه کامل نوشتم.همش یهو پرید.
دلم میخواد خود کشی کنمBig Grin

سلام دوست عزیز ....

آی گفتی ....[تصویر: dodgy.gif]
بارها واسه منم این اتفاق افتاده . قبل از اینکه ارسال پاسخ رو بزنی از کل متن یه کپی بگیر که اگر پرید راحت بتونی برگردونی ...[تصویر: wink.gif] ( به کسی نگیا )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، فدايي ولايت ، mahdi jan
۰:۲۳, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:بارها واسه منم این اتفاق افتاده . قبل از اینکه ارسال پاسخ رو بزنی از کل متن یه کپی بگیر که اگر پرید راحت بتونی برگردونی ...[تصویر: wink.gif] ( به کسی نگیا )
خودم هم همیشه کپی میگیرم.اما نمیدونم چی شد که ایندفعه یادم رفت!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا