|
هر کس چهل صباح دعای عهد بخواند... پس بیایید...
|
|
۱۶:۱۹, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۱۶:۲۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است:سلام علیک از 29 شعبان إن شاء الله شروع میکنیم همه شما هم بهتر از بنده بلدید در مورد دعای عهد که: از حضرت صادق علیه السلام منقول است: هر که چهل صباح این عهد را بخواند از یاوران قائم ما باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت بمیرد خدا او را از قبر بیرون آورد که در خدمت آن حضرت باشد و حق تعالی به هر کلمه هزار حسنه او را کرامت فرماید هزار گناه از او محو کند حواس طالبان ثبتنام در گردان امام حسن باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باقی دوستان هم هر کس که پایه هست در این طرح إن شاء الله شرکت کنه یک صلوات با عجل فرجهم بزنه زیر این پست |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۱۶, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۲۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۱ ۲۰:۳۰ توسط rastin.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۱۰:۲۰, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من توی مستند آب از آقای ایموتو دیدم وقتی همه با هم در یک زمان تمام تمرکزشونرو روی آب میدادند و دعای خیر میکردند با اینکه همه از فواصل دور و نزدیک بودند ولی اثر بینهایت عجیبی روی آب داشت یه درخواست عاجزانه دارم بعد از اذان صبح اگه شد بلافاصله شروع به خواندن دعای عهد کنید تا تاثیرش 100چندان که چه عرض کنم خدا داند شود صلوات یا الله |
|||
|
|
۵:۱۳, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام جمعه مورخ30/4/91 دعای عهد=1بار صلوات یا الله |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
ایشاا... منم هستم از اولین روز ماه مبارک رمضان از فردا صبح سعی میکنم بعد نماز بخونم تا تاثیر زیاد بشه واینکه دعا کنین: من به خدا و امام زمانم نزدیک بشم احساس میکنم خیلی خیلی فاصله گرفتم . . بعد نماز ،دعا واسه هدایت شدن جوونا و اینکه از گناه دست بکشن یادتون نره.... التماس دعا |
|||
|
|
۵:۱۸, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام شنبه مورخ31/4/91 دعای عهد=2بار صلوات یا الله |
|||
|
|
۵:۲۶, ۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۱ ۵:۲۷ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام یکشنبه مورخ1/5/91 دعای عهد=3بار دوشنبه مورخ2/5/91 دعای عهد=4بار سه شنبه مورخ3/5/91 دعای عهد=5بار چهار شنبه مورخ4/5/91 دعای عهد=6بار پنج شنبه مورخ5/5/91 دعای عهد=7بار جمعه مورخ6/5/91 دعای عهد=8بار شنبه مورخ7/5/91 دعای عهد=9بار یکشنبه مورخ8/5/91 دعای عهد=10بار دوشنبه مورخ9/5/91 دعای عهد=11بار سه شنبه مورخ10/5/91 دعای عهد=12بار چهار شنبه مورخ11/5/91 دعای عهد=13بار پنج شنبه مورخ12/5/91 دعای عهد=14بار جمعه مورخ13/5/91 دعای عهد=15بار شنبه مورخ14/5/91 دعای عهد=16بار یکشنبه مورخ15/5/91 دعای عهد=17بار دوشنبه مورخ16/5/91 دعای عهد=18بار سه شنبه مورخ17/5/91 دعای عهد=19بار چهار شنبه مورخ18/5/91 دعای عهد=20بار صلوات یا الله |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۰:۴۵, ۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
به لطف داداش گلم،علی110،فردا صبح(حدودا 4 ساعت دیگه)ششمین روزیه که دعای عهدو میخونم.
اگه ایشون نبودن،شاید حالا حالاها به این فکر نمی افتادم! واقعا ممنون |
|||
|
|
۸:۴۶, ۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
میگن تا3نشه بازی نشه اینم برای سومین بار
الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم الهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چهل صباح با دعای صباح (ختم گروهی از 20 بهمن تا آغاز سال نو) | nafas | 9 | 4,934 |
۸/فروردین/۹۲ ۱۹:۵۵ آخرین ارسال: nafas |
|