کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگاهی به سریال های کره ای و اثار انها
۲۱:۲۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام ...
راستش چند وقته که به شدت به تماشای سریال های کره ای علاقه خاصی پیدا کردم. اما نمیدونم واقعا ضرری هم داره یا نه....! البته درسته که او نها مسلمون نیستن و به هر حال مورد هم توی سریال هاشون هست اما رفتار ها و داستان سریال هاشون با فیلم های هالیوود و بالیوود و حتی ایران قابل مقایسه نیست . در واقع دقیقا همون جورری رمانتیکه که من می پسندم. آخه به نظرم خیلی از تفکرات و رفتارهاشون عالیه که نه تو فرهنگ غرب هست و نه تو فرهنگ ایران . برای اینکه منظور من و متوجه بشین خودتون هم باید ببینید. اما من نمیدونستم که این سوال و که دیدن این سریال ها چه تاثیری منفی ممکنه داشته باشه؟ تو کدوم قسمت بپرسم . این بود که اینجا پرسیدم...اگر شما هم نظر بدین ممنون میشم.....Wink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، help me ، mahdy30na ، spaceshi ، جبریل ، Detector ، Behnam-Az ، dinpajoohan ، مهدی2012 ، Justice Bringer ، منتظرمهدی عج ، mofa

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
یه نکته که بی برو برگرد تو همه سریال های کره ای رعایت میشه ، استفاده از خانوم های با چهره بسیار زیباست. که خیلی هم مخاطب جمع می کنه. نمونه ش، "سوسانو" که 99 درصد ایرونی ها برا دیدن اون پای جومونگ می نشستن.
یه جورایی دختر زشت تو فیلماشون پیدا نمیشه.

در کل دو نوع فیلم کره ای داریم. یه نوع که دوست داره تاریخ سازی کنه برا کره ای ها ، چون تقریباً تاریخ و گذشته ای ندارن.
یه نوع هم که سبک زندگی آمریکایی رو ترویج میده. که توش پر مثلثی و خیانت و از این دست مسخره بازی هستن.

که هر دو نوع این فیلم ها ارزش وقت گذاشتن نداره. چیزی جز پوچی نصیبت نمیشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، sogiii ، 872325 ، bagheri4 ، amrtat71
۱۳:۴۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار

mpspace
:

دوست عزیزم . هر کس سلیقه ای داره . سریال های کره ای هم همخونی بیشتری با سلیقه من داره. البته باید این نکته رو بگم من سریال های کره ای که تلویزیون ایران میده منظورم نیست . فرهنگشون هم ازاین نظر به ما شباهت داره که به بزرگتر هاشون خیلی احترام میذارن. و اینکه مثل فیلم و سریال های هالیوود با برهنه کردن زن شورشو در نمیارن. از وقتی که سریال کره ای دیدم وقتی یه صحنه یا مثلا یه موزیک ویدئوی امریکایی میبینم خیلی خیلی لباساشون به نظرم بد میاد. یه نکته ی خوب دیگه ای هم که سریال های کره ای دارن اینه که بیشتر روی دوست داشتن و عشق تمرکز میکنن تا مسائل جنسی و صحنه های تحریک بر انگیز . واقعا آدم وقتی میبینه آرامش بیشتری احساس میکنه.من قبل از سریال های کره ای داشتم یه سریال امریکایی به نام pretty little liars میدیدم . که موضوعش خیلی جذاب بود واقعا هم قشنگ ساختنش اما بین همین موضوع هزارتا چیز دیگه هم به خورد آدم میدادن مثل همجنس گرایی و.... یه خوبی دیگشون هم اینه که روابط آزادانه رو ترویج نمیدن. من فیلم ترستاک و ماجرایی هم خیلی دوست دارم اما متاسفانه فیلم ترسناکا شدن فیلم س.ک.س.ی دیگه نمیشه تماشا کرد.

[b]به هر حال خیلی متشکرم که نظرتونو گفتین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، mofa
۱۳:۵۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام، دوستان نکته ای که وجود داره اینه که مگه مجبورمون کردن فیلم نگاه کنیم که ناچار باشیم بین فیلم های هالیوودی و هندی و چینی و ژاپنی و ایرانی و .... یکی رو انتخاب کنیم؟

یک پست اینجا قرار میدم که تاثیر فوق العاده ای روی من داشت ...استدعا می کنم با دقت بخونید (البته خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که خوندن بعضی چیزها اجازه خدا رو می طلبه و این اجازه به هرکسی داده نمیشه...حالا هرچقدر هم که آدم سعی کنه!)

(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۴)مسافر نوشته است:   حقیقت چیست؟

حقیقت آن است که در طول 24 ساعت شبانه روز، حد متعادلی از خواب، تغذیه و فعالیت کاری یا درسی کافی است. یعنی مثلا با 6-7 ساعت خواب روزانه دیگر نیاز به خواب نیست. با 8 ساعت کار کردن دیگر نیاز به کار کردن نیست. (آن حدی که برای زندگی عادی لازم است، آنقدر که با قناعت پیشگی و دوری از بلند پروازی و چشم و هم چشمی لازم است، کافی است).

خوب با این فرض خواهی نخواهی ساعت هایی ولو اندک در شبانه روز باقی می ماند که انسان نه کاری برای انجام دارد و نیازی به آن. این لحظه، لحظه اهورایی حیات انسان در طول 24 ساعت زندگی روزمره اش است. زمانی که کاری نداری، کسی هم با تو کاری ندارد. گرسنه نیستی. خسته نیستی. حال آماده ای! اما آماده چه؟!

جالب این جاست که انسان از باقی ماندن در این لحظه های خلا، گریزان است. یعنی دنبال چیزی است که این لحظه تنهایی و خلوت را از او بگیرد و "سرگرم" اش کند!

حتی برای از دست دادن این لحظه ها حاضر است هزینه کند. چون در این لحظه ها، به علت خاموش شدن هیاهوهای زندگی روزمره و خوابیدن گرد و غبارها، افکار خطرناکی به ذهن انسان می رسد. افکاری از قبیل: ز کجا آمده ام؟ آمدنم بحر چه بود؟ به کجا می روم؟ آخر ننمایی وطنم! این لحظات مستعد تحقق انسانیت انسان و پیوند او با ابدیت و جاودانگی و حقیقت است و از این رو است که شیطان اینقدر از این لحظات گریزان است.

فلسفه وجودی این همه سرگرمی از فیلم و بازی های رایانه ای و لیگ برتر و سرگرمی های جور واجور هم پرت کردن حواس و گرفتن همین چند دقیقه خلوت و تنهایی از آدمیان است.

اما خدا، یگانه پرورنده آنات لحظات انسان، از آدمیان در این لحظات چه می خواهد؟ تا زمانیکه انسان مشرف به دین حقیقی و نهایی = اسلام، نشده از او تفکر می خواهد. تفکر در خود، در آفرینش در خلقت. و بعد از اقرار انسان به یگانگی او و درک ضرورت دین و ورود به ساحت او، از او عبادت می خواهد. و چقدر عجیب است که ساعت هایی را که شیطان در آرزوی گرفتنشان از آدمی است، خدا می خواهد که انسان انس خویش را با رب اش به یاد آورد و در آغوش امن خویش جایش دهد.
بله در این لحظات است که انسان خود را از تمام آن بت هایی (از بت کار و بت خانواده و بت درس و بت مقام و بت ثروت و بت شهوت و...) که در طول شبانه روز در تکاپوی رسیدن به آن بود، برتر می بیند و خود را در برابر ابدیت و مسیر گنگ پیش رو کوچک و حقیر می یابد و "الله اکبر" برایش تعبیر می شود. که الله=یگانه وجود ابدی، از تو ای انسان و تمام دنیایت و تمام بت هایت بزرگ تر است...

خلاصه آنکه به نظر من اصل موضوع تلاش برای سرگرم شدن است. حال یکی با درس سرش را گرم می کند، یکی با کار، یکی با خانه و زندگی، حتی یکی با عبادت!!! فقط سرگرم شدن مهم است...

اما در این بین انسان به چیزهایی گرایش دارد. این گرایش و علاقه محرک اصلی او برای انجام این امور است. اما چرا؟! چرا من به فلان کار علاقه دارم و تو نداری؟! می گویی خانواده، جامعه، تربیت!؟ پس چرا من و خواهرم که در یک خانواده و یک جامعه، یک تربیت را گرفته ایم این همه گرایش و سلیقه هامان فرق می کند؟!
بهتر که نگاه کنی می فهمی که حتی اینکه به چه چیز علاقه و گرایش داری هم، به این سادگی ها قابل فهم نیست. اراده و مشیت و حکمتی را می بینی و یگانه مدبری که حتی اینکه به چیز علاقه داری را تدبیر کرده است. من خودم را می گویم! با این سابقه خراب و این همه بار گناه، در بین دوستداران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کار می کنم!؟ با این همه افکار مشوش و نفس بیمار، چرا اسم اباعبدالله(علیه السلام) که می آید، دست و پایم شل می شود؟! من که کاری نکرده ام و استحقاقی هم ندارم!!!! پس حساب گرایش و علایق از هر آنچه که هستم جداست... و چقدر ساده لوحانه است که من فکر کنم می دانم که چرا و به چه علت این کارها، از من سر می زند...

لینک تاپیک
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ZaHra_20 ، Tohid_Prince ، سرباز سید علی ، 872325 ، bagheri4 ، آوای انتظار ، Admirer ، amrtat71
۱۴:۱۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
همین اول بگم قصدم حمایت از سریال های کره ای نیست ولی خوب تاپیک در این مورده و من فقط نظر شخصیم رو میگم:
ببینید دوستان نمیگم سریالهای کره ای هیچ نقصی نداره و کاملا پرفکت و خوبه ولی انصافابعضی نکات خوب هم داره توش که با فرهنگ ما سازگاری داره!همش هم جلف بازی نیست خیلی از مسائل انسانی رو هم مثل کمک به دیگران یا احترامی که به بزرگترهاشون میذارن هم هست که البته جز فرهنگ ایرانی ما هم هست!
زمانی که یانگوم رو نشون میداد من فقط اون قسمتهاییش که غذا درست میکرد رو دوست داشتم! الانم خیلی غذای کره ای بلدم دقیقا به سبک خودشون!
به نظرم خوبه آدم نکات مثبت هر کشوری یا هر آدمی رو بگیره و ازش استفاده کنه.
.
مگه مثلا سریال ها یا فیلم های خودمون بدآموزی ندارن؟یا ایرانیها صرفا از بقیه مردم دنیا آدمای بهتری هستند.
اتفاقا کره ای ها تو بعضی مسائل خیلی بهتر از فیلمای ایرانی حیا و حرمت رو نگه میدارن.
من اگه خودم بچه داشته باشم ترجیح میدم سریال های کره ای رو ببینه تا اینکه یه فیلم ایرانی مستهجنی مثل تهران من حراج یا خون بازی یا پوپک ومش ماشالا و علی سنتوری وامثالهم که دائم به دین و فرهنگ توهین میکنن و روش مواد کشیدن و رابطه های نامشروع رو خیلی در لفافه اما خیلی آشکار تو ضمیر ناخودآگاه هرکسی تاثیر داره رو دارن توجیه و ترویج میکنن رو نگاه کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 872325 ، ZaHra_20 ، mofa
۱۴:۳۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۳۲ توسط Tohid_Prince.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۲)FaATeMe نوشته است:  همین اول بگم قصدم حمایت از سریال های کره ای نیست ولی خوب تاپیک در این مورده و من فقط نظر شخصیم رو میگم:
ببینید دوستان نمیگم سریالهای کره ای هیچ نقصی نداره و کاملا پرفکت و خوبه ولی انصافابعضی نکات خوب هم داره توش که با فرهنگ ما سازگاری داره!همش هم جلف بازی نیست خیلی از مسائل انسانی رو هم مثل کمک به دیگران یا احترامی که به بزرگترهاشون میذارن هم هست که البته جز فرهنگ ایرانی ما هم هست!
زمانی که یانگوم رو نشون میداد من فقط اون قسمتهاییش که غذا درست میکرد رو دوست داشتم! الانم خیلی غذای کره ای بلدم دقیقا به سبک خودشون!
به نظرم خوبه آدم نکات مثبت هر کشوری یا هر آدمی رو بگیره و ازش استفاده کنه.
.
مگه مثلا سریال ها یا فیلم های خودمون بدآموزی ندارن؟یا ایرانیها صرفا از بقیه مردم دنیا آدمای بهتری هستند.
اتفاقا کره ای ها تو بعضی مسائل خیلی بهتر از فیلمای ایرانی حیا و حرمت رو نگه میدارن.
من اگه خودم بچه داشته باشم ترجیح میدم سریال های کره ای رو ببینه تا اینکه یه فیلم ایرانی مستهجنی مثل تهران من حراج یا خون بازی یا پوپک ومش ماشالا و علی سنتوری وامثالهم که دائم به دین و فرهنگ توهین میکنن و روش مواد کشیدن و رابطه های نامشروع رو خیلی در لفافه اما خیلی آشکار تو ضمیر ناخودآگاه هرکسی تاثیر داره رو دارن توجیه و ترویج میکنن رو نگاه کنه.

بت من هم به دیگرون کمک می کنه. اسپایدر من هم به مادربزرگش احترام می ذاشت. اینا میشه دلیل برا پاکی بقیه زوایای فیلم ؟؟

در تعجبم صحبت از ضمیر ناخوداگاه می کنید و انتظار دارید فیلم رو نگاه کنید و نکته های خوب رو بردارید فقط !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sogiii ، یا ثارالله ، آوای انتظار ، amrtat71
۱۴:۵۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
گفتم که قصد حمایت ندارم ازین سریالها فقط نظر شخصیم رو گفتم.
انقد دنبال حاشیه نباشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ZaHra_20
۱۵:۴۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
اگه بخوایید به ضمیر نا خود آگاه و اینا گیر بدین خود سریال های ایرانی هم پره
ایرانی و کره ای و افغانی و امریکایی نداره !
90 درصد فیلم ها ضرر داره !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، ZaHra_20
۲۰:۰۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
با سلام

" آخه mahdy30na ی عزیز کسی که فیلمباز و سریالبازه مثل خود من معمولاً تحمل کتاب خوندن نداره این چه پیشنهادیه؟
"
ببین خواهر من نمیگم حتما کتاب بخون
نه بلکه کتاب جای خودشو داره و فیلم هم جای خودش. تو این زمونه همه میخوان همه چیز راحت باشه واسه همین فیلم میبینن.
من نظر خودمو گفتم که کتاب بهتره. تازه همونم یکسری مشکلات خودشو داره مثلا حوصله میخواد و .... .
من فقط به عنوان برادر کوچکتر این گروه که خودم علاقه شدید به کتاب خوندن دارم اینو گفتم.تازشم شما هیچوقت از محصولات چند رسانه ای به دید تفریح نگاه نکنین.
بقیه مطالب رو بقیه دوستان بهتر گفتن که من تکرار نمیکنم

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، ZaHra_20
۰:۲۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۷ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #19
آواتار
ای کاش این همه هزینه که صرف ترجمه و دوبله این سریال های کره ای به درد نخور میشه رو مسئولین بزارن برای ساختن فیلمهای قوی از آثار ادبی ملی مذهبی مثل شاهنامه فردوسی - افسوس که یه سریال جدید کره ای هم داره میاد و بازهم خواهد اومد پشت بندشم ظروف و دفتر و کیف و پوستر و برچسب و ............. هزار کوفت و زهر مار دیگه .
افسوس و صد افسوس از این وضع پریشون
هنر بی سر و سامون پر از حرفه دلامون
بابا خونه دلم خسته شدم پیر شدم من
یه وضعیه که از هر دو جهان سیر شدم من
هنر بی در و پیکر ، هنر آدم بی سر ، دلم خونه کمک کن منو فهمیده برادر که دیگر شده ام گیج.........
از این حالت پژمرده و پرپر.............
این شعر خودم واقعا حرف دلمه دوستان Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Admirer ، ZaHra_20
۲۱:۱۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
دوستان ....باز هم متشکرم. ممنونم که نظر دادید . نظرات همه شما به من کمک کرد. همچنین همه ی نظرات درستن. چون که هیچ چیزی 100% کامل و خوب نیست. اما یه نکته ای که وجود داره اینه که ما به همین بهونه ها که این بده اون خوبه خودمونو فراموش کردیم. واقعا این جمله رو باید طلا بگیرن (( ادب را از که آموختی؟ از بی ادبان)) این نشون میده حتی از نکات منفی هم میشه برداشت مثبت داشت. به نظر من برای برطرف شدن تمام این نقص ها که به صدا و سیما و کلا جامعه مربوط میشه همه ی ما باید از خودمون شروع کنیم. اگر مثبت فکر کنیم ......قطعا به نتایج خوبی میرسیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، mohsen-321
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا