|
نگاهی به سریال های کره ای و اثار انها
|
|
۲۱:۲۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ...
راستش چند وقته که به شدت به تماشای سریال های کره ای علاقه خاصی پیدا کردم. اما نمیدونم واقعا ضرری هم داره یا نه....! البته درسته که او نها مسلمون نیستن و به هر حال مورد هم توی سریال هاشون هست اما رفتار ها و داستان سریال هاشون با فیلم های هالیوود و بالیوود و حتی ایران قابل مقایسه نیست . در واقع دقیقا همون جورری رمانتیکه که من می پسندم. آخه به نظرم خیلی از تفکرات و رفتارهاشون عالیه که نه تو فرهنگ غرب هست و نه تو فرهنگ ایران . برای اینکه منظور من و متوجه بشین خودتون هم باید ببینید. اما من نمیدونستم که این سوال و که دیدن این سریال ها چه تاثیری منفی ممکنه داشته باشه؟ تو کدوم قسمت بپرسم . این بود که اینجا پرسیدم...اگر شما هم نظر بدین ممنون میشم..... ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یه نکته که بی برو برگرد تو همه سریال های کره ای رعایت میشه ، استفاده از خانوم های با چهره بسیار زیباست. که خیلی هم مخاطب جمع می کنه. نمونه ش، "سوسانو" که 99 درصد ایرونی ها برا دیدن اون پای جومونگ می نشستن.
یه جورایی دختر زشت تو فیلماشون پیدا نمیشه. در کل دو نوع فیلم کره ای داریم. یه نوع که دوست داره تاریخ سازی کنه برا کره ای ها ، چون تقریباً تاریخ و گذشته ای ندارن. یه نوع هم که سبک زندگی آمریکایی رو ترویج میده. که توش پر مثلثی و خیانت و از این دست مسخره بازی هستن. که هر دو نوع این فیلم ها ارزش وقت گذاشتن نداره. چیزی جز پوچی نصیبت نمیشه. |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
mpspace : دوست عزیزم . هر کس سلیقه ای داره . سریال های کره ای هم همخونی بیشتری با سلیقه من داره. البته باید این نکته رو بگم من سریال های کره ای که تلویزیون ایران میده منظورم نیست . فرهنگشون هم ازاین نظر به ما شباهت داره که به بزرگتر هاشون خیلی احترام میذارن. و اینکه مثل فیلم و سریال های هالیوود با برهنه کردن زن شورشو در نمیارن. از وقتی که سریال کره ای دیدم وقتی یه صحنه یا مثلا یه موزیک ویدئوی امریکایی میبینم خیلی خیلی لباساشون به نظرم بد میاد. یه نکته ی خوب دیگه ای هم که سریال های کره ای دارن اینه که بیشتر روی دوست داشتن و عشق تمرکز میکنن تا مسائل جنسی و صحنه های تحریک بر انگیز . واقعا آدم وقتی میبینه آرامش بیشتری احساس میکنه.من قبل از سریال های کره ای داشتم یه سریال امریکایی به نام pretty little liars میدیدم . که موضوعش خیلی جذاب بود واقعا هم قشنگ ساختنش اما بین همین موضوع هزارتا چیز دیگه هم به خورد آدم میدادن مثل همجنس گرایی و.... یه خوبی دیگشون هم اینه که روابط آزادانه رو ترویج نمیدن. من فیلم ترستاک و ماجرایی هم خیلی دوست دارم اما متاسفانه فیلم ترسناکا شدن فیلم س.ک.س.ی دیگه نمیشه تماشا کرد. [b]به هر حال خیلی متشکرم که نظرتونو گفتین |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام، دوستان نکته ای که وجود داره اینه که مگه مجبورمون کردن فیلم نگاه کنیم که ناچار باشیم بین فیلم های هالیوودی و هندی و چینی و ژاپنی و ایرانی و .... یکی رو انتخاب کنیم؟ یک پست اینجا قرار میدم که تاثیر فوق العاده ای روی من داشت ...استدعا می کنم با دقت بخونید (البته خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که خوندن بعضی چیزها اجازه خدا رو می طلبه و این اجازه به هرکسی داده نمیشه...حالا هرچقدر هم که آدم سعی کنه!) (۱۱/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۴)مسافر نوشته است: حقیقت چیست؟ لینک تاپیک |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
همین اول بگم قصدم حمایت از سریال های کره ای نیست ولی خوب تاپیک در این مورده و من فقط نظر شخصیم رو میگم:
ببینید دوستان نمیگم سریالهای کره ای هیچ نقصی نداره و کاملا پرفکت و خوبه ولی انصافابعضی نکات خوب هم داره توش که با فرهنگ ما سازگاری داره!همش هم جلف بازی نیست خیلی از مسائل انسانی رو هم مثل کمک به دیگران یا احترامی که به بزرگترهاشون میذارن هم هست که البته جز فرهنگ ایرانی ما هم هست! زمانی که یانگوم رو نشون میداد من فقط اون قسمتهاییش که غذا درست میکرد رو دوست داشتم! الانم خیلی غذای کره ای بلدم دقیقا به سبک خودشون! به نظرم خوبه آدم نکات مثبت هر کشوری یا هر آدمی رو بگیره و ازش استفاده کنه. . مگه مثلا سریال ها یا فیلم های خودمون بدآموزی ندارن؟یا ایرانیها صرفا از بقیه مردم دنیا آدمای بهتری هستند. اتفاقا کره ای ها تو بعضی مسائل خیلی بهتر از فیلمای ایرانی حیا و حرمت رو نگه میدارن. من اگه خودم بچه داشته باشم ترجیح میدم سریال های کره ای رو ببینه تا اینکه یه فیلم ایرانی مستهجنی مثل تهران من حراج یا خون بازی یا پوپک ومش ماشالا و علی سنتوری وامثالهم که دائم به دین و فرهنگ توهین میکنن و روش مواد کشیدن و رابطه های نامشروع رو خیلی در لفافه اما خیلی آشکار تو ضمیر ناخودآگاه هرکسی تاثیر داره رو دارن توجیه و ترویج میکنن رو نگاه کنه. |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۳۲ توسط Tohid_Prince.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۲)FaATeMe نوشته است: همین اول بگم قصدم حمایت از سریال های کره ای نیست ولی خوب تاپیک در این مورده و من فقط نظر شخصیم رو میگم: بت من هم به دیگرون کمک می کنه. اسپایدر من هم به مادربزرگش احترام می ذاشت. اینا میشه دلیل برا پاکی بقیه زوایای فیلم ؟؟ در تعجبم صحبت از ضمیر ناخوداگاه می کنید و انتظار دارید فیلم رو نگاه کنید و نکته های خوب رو بردارید فقط !! |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
گفتم که قصد حمایت ندارم ازین سریالها فقط نظر شخصیم رو گفتم.
انقد دنبال حاشیه نباشید. |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اگه بخوایید به ضمیر نا خود آگاه و اینا گیر بدین خود سریال های ایرانی هم پره
ایرانی و کره ای و افغانی و امریکایی نداره ! 90 درصد فیلم ها ضرر داره ! |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
با سلام
" آخه mahdy30na ی عزیز کسی که فیلمباز و سریالبازه مثل خود من معمولاً تحمل کتاب خوندن نداره این چه پیشنهادیه؟ " ببین خواهر من نمیگم حتما کتاب بخون نه بلکه کتاب جای خودشو داره و فیلم هم جای خودش. تو این زمونه همه میخوان همه چیز راحت باشه واسه همین فیلم میبینن. من نظر خودمو گفتم که کتاب بهتره. تازه همونم یکسری مشکلات خودشو داره مثلا حوصله میخواد و .... . من فقط به عنوان برادر کوچکتر این گروه که خودم علاقه شدید به کتاب خوندن دارم اینو گفتم.تازشم شما هیچوقت از محصولات چند رسانه ای به دید تفریح نگاه نکنین. بقیه مطالب رو بقیه دوستان بهتر گفتن که من تکرار نمیکنم |
|||
|
|
۰:۲۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۷ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ای کاش این همه هزینه که صرف ترجمه و دوبله این سریال های کره ای به درد نخور میشه رو مسئولین بزارن برای ساختن فیلمهای قوی از آثار ادبی ملی مذهبی مثل شاهنامه فردوسی - افسوس که یه سریال جدید کره ای هم داره میاد و بازهم خواهد اومد پشت بندشم ظروف و دفتر و کیف و پوستر و برچسب و ............. هزار کوفت و زهر مار دیگه .
افسوس و صد افسوس از این وضع پریشون هنر بی سر و سامون پر از حرفه دلامون بابا خونه دلم خسته شدم پیر شدم من یه وضعیه که از هر دو جهان سیر شدم من هنر بی در و پیکر ، هنر آدم بی سر ، دلم خونه کمک کن منو فهمیده برادر که دیگر شده ام گیج......... از این حالت پژمرده و پرپر............. این شعر خودم واقعا حرف دلمه دوستان
|
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستان ....باز هم متشکرم. ممنونم که نظر دادید . نظرات همه شما به من کمک کرد. همچنین همه ی نظرات درستن. چون که هیچ چیزی 100% کامل و خوب نیست. اما یه نکته ای که وجود داره اینه که ما به همین بهونه ها که این بده اون خوبه خودمونو فراموش کردیم. واقعا این جمله رو باید طلا بگیرن (( ادب را از که آموختی؟ از بی ادبان)) این نشون میده حتی از نکات منفی هم میشه برداشت مثبت داشت. به نظر من برای برطرف شدن تمام این نقص ها که به صدا و سیما و کلا جامعه مربوط میشه همه ی ما باید از خودمون شروع کنیم. اگر مثبت فکر کنیم ......قطعا به نتایج خوبی میرسیم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |