تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نگاهی به سریال های کره ای و اثار انها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام ...
راستش چند وقته که به شدت به تماشای سریال های کره ای علاقه خاصی پیدا کردم. اما نمیدونم واقعا ضرری هم داره یا نه....! البته درسته که او نها مسلمون نیستن و به هر حال مورد هم توی سریال هاشون هست اما رفتار ها و داستان سریال هاشون با فیلم های هالیوود و بالیوود و حتی ایران قابل مقایسه نیست . در واقع دقیقا همون جورری رمانتیکه که من می پسندم. آخه به نظرم خیلی از تفکرات و رفتارهاشون عالیه که نه تو فرهنگ غرب هست و نه تو فرهنگ ایران . برای اینکه منظور من و متوجه بشین خودتون هم باید ببینید. اما من نمیدونستم که این سوال و که دیدن این سریال ها چه تاثیری منفی ممکنه داشته باشه؟ تو کدوم قسمت بپرسم . این بود که اینجا پرسیدم...اگر شما هم نظر بدین ممنون میشم.....Wink
چند مسئله به شکل بسیار بارز در اکثر این سریالها تبلیغ میشود:
1- عقاید منحرفی مثل تناسخ و جادو و پیشگویی، در برخی قسمتها به شکل های مختلف به شکل جدی یا شوخی،
2- نژاد برتر، در تمام سریالها یک شاهزاده یا کسی که والدینش در گذشته شاه بودن و خود فرد تا الان مطلع نبوده قهرمان فیلم هست.
3- تاریخ سازی به وضوح هدف این فیلم ها هست، عقیده افتخار به تاریخی ساختگی در مخاطب ساخته می شود.
4- از خدا نامی برده نمی شود و انسان گرایی ترویج داده می شود، تماما قدرت به دست قهرمان فیلم داده می شود
مسایل مربوط به شرعیت موضوع را باید بپرسید

اما دیدن این سریالها به نوعی تلقین فرهنگیست که پایه و اساسی ندارد (به لحاظ توحیدی)

نوعی وقت تلف کردن و رکود فکریست

چون مسایل مورد بحث در این گونه سریالها ارزش فکری فرهنگی علمی و عقیدتی ندارد و بعضا انتشار مطالب ناصحیح و فرهنگ غیر صحیح شرقی و غربیست

به هر حال عمر عزیز تر از اینست که بخواهیم بدین گونه مسایل صرفش کنیم

در پناه خدا
معمولا تو100% سریالهای کره ای مثلث عشقی وجود دارد

که تا اخر سریال هم ادامه داره و رو اعصاب بیننده
خیلی اوقات ببننده خودشو جای طرف تصور میکنه وممکنه تو

زندگیه واقعی دچار مشکلات عشقی بشه
به نظر من یکی از بترین فیلم سازی ها مال افسانه های کره هست.

واقعا زحمت میشکن.

به نظر من ادم میتونه ببینه ولی باید حواسش باشه که عقایدش رو منحرف نکنن.

هر کشوری به نفع کشور خودش فیلم میسازه.
(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۵۲)وحید110 نوشته است: [ -> ]به هر حال عمر عزیز تر از اینست که بخواهیم بدین گونه مسایل صرفش کنیم
مگه چقدر وقت دارین که میشینین این سریال های چرند و میبینین
من خودم هم بسیار ادم عیاشی هستم (البته اسلامی) ولی اصلا از سریال دیدن لذت نمیبرم عمر ادم رو به شدت تلف میکنه
دوستان عزیزم از نظراتتون بسیار متشکرم. تقریبا تمام چیزهایی که گفتید درست و کامله.خودم هم بهشون فکر کرده بودم. اما من وقتمو به هیچ وجه هدر نمیدم. همون ساعتی که میخوام در طول روز تلویزیون تماشا کنم و استراحت کنم به جاش سریال میبینم باز هم از همتون ممنون
با سلام و خسته نباشید
وقت بخیر
از اینکه این سوال رو مطرح کردید لذت بردمHeart
چند نکته تو سریالهای کره ای هستش که :
مباحث اعتقادی خلاف بحثهای اسلامی یا حتی مباحث اعتقادی ادیان آسمانی ،
بحث فرهنگی رو داریم که اگه توجه کنید میبینید زمین تا اسمون با تمام دنیا فرق دارن ،
خودم شخصا از سبکشون خوشم نمیاد خشک هستن .
حالا یکسری از دوستان ممکنه با صحبتای من مخالف و یا موافق باشند اما اونی که دوست داره ببینه میبینه.
اگه میخواین سریال یا فیلم کره ای ببینین پیشنهاد میکنم به عنوان یک برادر کوچک کتاب بخونین.
(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۵:۱۷)mahdy30na نوشته است: [ -> ]با سلام و خسته نباشید
وقت بخیر
از اینکه این سوال رو مطرح کردید لذت بردمHeart
چند نکته تو سریالهای کره ای هستش که :
مباحث اعتقادی خلاف بحثهای اسلامی یا حتی مباحث اعتقادی ادیان آسمانی ،
بحث فرهنگی رو داریم که اگه توجه کنید میبینید زمین تا اسمون با تمام دنیا فرق دارن ،
خودم شخصا از سبکشون خوشم نمیاد خشک هستن .
حالا یکسری از دوستان ممکنه با صحبتای من مخالف و یا موافق باشند اما اونی که دوست داره ببینه میبینه.
اگه میخواین سریال یا فیلم کره ای ببینین پیشنهاد میکنم به عنوان یک برادر کوچک کتاب بخونین.

آخه mahdy30na ی عزیز کسی که فیلمباز و سریالبازه مثل خود من معمولاً تحمل کتاب خوندن نداره این چه پیشنهادیه؟
سلام!
منتظر بودم یکی بحث این سریال های کره ای رو پیش بکشه!
من اصلا قبول ندارم که فرهنگ ما به فرهنگ کره ای ها شباهت داره!
و این فقط بهانه ایه تا مسئولان صدا و سیما سر بینندگان تلویزیون رو با سریال های بی محتوای کره ای گرم کنند!
البته سریال های خود ما هم زیاد تعریفی نیستن و هر از چند گاهی، چند تا نکته ی مثبت و آموزشی هم تو سریال های ما دیده میشه.

حالا از شما دعوت می کنم تا نظر سایت آوینی فیلم، رو درباره ی بمباران تلویزیون ایران توسط سریال های کره ای رو بخونید:
نقل قول:
آويني فيلم: در سالي كه مزين به شعار توليد ملي است، تصور عام از نحوه تطبيق سازمان صدا و سيما كشور با اين شعار چنين بود كه از اين پس احتمالاً صدا و سيما آنتن پخش خود را بيش از هر چيز در اختيار توليدكنندگان فيلم ها و مجموعه هاي داخلي قرار مي دهد تا با قطع وابستگي از توليدات خارجي ، نان و روزي را به سفره فيلمسازان، تهيه كنندگان و كارگردانان جوان كشورمان سرازير كند اما رسانه ملي در حركتي غير منتظره به تازگي از خريد چند سريال خارجي و نمايش آنها خبر داده است كه در اين ميان اين آثار يك مجموعه انگليسي، يك مجموعه ايتاليايي و باز هم يك سريال از كره جنوبي به چشم مي خورد. در واقع سرمايه هاي ملي يك سازمان ملي نصيب كشورهايي مي شود كه قرابت فرهنگي و حتي سياسي نيز با كشورمان ندارند!

سال ها از زمان پخش سريال هاي كره جنوبي و موفقيتي كه اين سريال ها در غياب آثار مشابه ايراني در كشورمان كسب كردند، مي گذرد. الگوي كره اي يانگوم در شرايطي از طريق تلويزيون به خانه ايراني ها آمد كه رسانه ملي هنوز كه هنوز است طلسم معرفي مفاخر زن كشورمان را چه از طريق فيلم، سريال و حتي مستندات تلويزيوني نشكسته است. به دنبال آن جومونگ، پهلوان، اسطوره و قهرمان تاريخ كره جنوبي نيز در غايت مظلوميت و ناشناخته باقي ماندن مفاخر و قهرمانان تاريخي ايراني چون رستم از طريق تلويزيون، خود را به چهره اي شناخته شده در ميان كودكان و جوانان كشورمان تبديل كرد و سازمان صدا و سيما كه يحتمل چاپ تصوير قهرمانان تاريخ كره جنوبي بر پيراهن جوانان را گواهي بر استقبال شديد مردم از پخش اين سريال مي دانست، شانس خود را در جهت تقويت ذائقه اين قشر از مخاطبان، با سريال هاي كره اي ديگري نيز امتحان كرد. حالا مدت ها از زمان اوج پخش سريال هاي كره اي گذشته است و اين بار صدا و سيما نويد پخش مجموعه كره اي دونگ يي را به مردم داده است.

سريالي تلويزيوني در۶۰ قسمت ۶۰ دقيقه اي كه باز هم قرار است دريچه اي از تاريخ كره جنوبي را به روي مردم كشورمان بگشايد و بعيد نيست كه با موفقيت اين سريال و شخصيت اول آن در نظر مخاطبان ايراني، سفير كره جنوبي بار ديگر اين شخصيت تاريخي كشورش را با يكي از شخصيت هاي بزرگ زن تاريخ كشورمان مقايسه كند چنانچه پيشتر نيز وي جومونگ كره جنوبي را با يكي از شخصيت هاي تاريخ ايران بزرگ مقايسه كرده بود.

الگوي نمايش سريال هاي خارجي در تلويزيون كه از سال هاي دور با اوشين ژاپني آغاز شده، حاكي از اين است كه ملاك صدا و سيما در انتخاب و خريد فيلم و سريال در اكثر مواقع تابع سياست هاي كلي كشور بوده است. تلويزيون ملي كشورمان در اين سال ها آيينه نمايش سريال هاي آلماني، ژاپني و حتي سوريه اي و تركيه اي در بازه هاي زماني مختلف بوده است اما در عين حال همراهان هميشگي رسانه ملي به ياد ندارند كه از كشورهايي چون اتريش، فرانسه يا سوئد در ويترين رسانه ملي سريال ديده باشند.

در واقع تجربه ثابت كرده است كه مسئولان صدا و سيما در اكثر مواقع خريدار محصولات كشورهايي هستند كه با كشورمان كاملاً تيره خوب سياسي نداشته باشند. اما اين بار سريال هاي جديد صدا و سيما محصول كشورهايي چون انگليس، ايتاليا و كره جنوبي است؛ كشورهايي كه رابطه سياسي بديا تيره با ايران دارند و به نظر مي رسد كه اين آثار براي جلب نظر نماينده مسئول خريد صدا و سيما امتيازات ديگري داشته اند. مجموعه انگليسي «غوطه در منجلاب» داستاني افشاگرانه پيرامون نقاط ضعف كابينه نخست وزير انگلستان را دارد و سريال ايتاليايي «كميسر مونتالبانو» نيز همچون سريال هاي جنايي به موضوع مبارزه پليس با مفاسد اجتماعي، مجرمان مربوط به قتل، سرقت، قاچاق مواد مخدر و اسلحه مي پردازد.

در اين بين سريال كره اي «دونگ يي» همچون نمونه هاي ديگر كره اي قرابت بيشتري با برخي ارزش ها در كشورمان دارد اما در هر صورت جزو سريال هاي درجه ۳ دنيا به شمار مي آيد و آيا اين قرابت براي نمايش چنين سريالي كافي است؟ سريال هاي كره اي در مقايسه با ساير توليدات خارجي از قيمت پايين تر و تعداد قسمت هاي بيشتري برخوردار هستند. به گفته كارشناسان، هزينه توليد يك سريال داخلي كه بينندگان رسانه ملي را به مدت يك سال سرگرم كند، به طور ميانگين حدود ۸ ميليارد تومان است؛ رقمي كه مسئولان سازمان صدا و سيما مي توانند با خريد سريال هاي دسته چندم خارجي در آن صرفه جويي كنند. در اين بين سريال هاي ارزان قيمت كره اي كه الگوها و قهرمانان تاريخي خود را به جامعه كشورمان تحميل مي كنند، به دليل تعدد قسمت ها گزينه خوبي براي صدا و سيما به شمار مي آيند اما پس لرزه هاي نمايش آنها در كشور پيشتر با ترجيح كودكانمان به خريد جنگ افزارهاي جومونگي، پوشيدن لباس با طرح شخصيت هاي كره اي و ناشناخته باقي ماندن قهرمانان تاريخي كشورمان در لواي شهرت سربازان جان فداي چشم بادامي تجربه شده است.

از سوي ديگر تجربه ثابت كرده است كه امروز پخش سريال هاي خارجي موجي از مسائل اقتصادي را به دنبال خود راه مي اندازد. در سال هاي گذشته ردپاي شركت هاي تجاري كره جنوبي نيز در نمايش سريال هاي كره اي از تلويزيون ملي ديده مي شد. چنانچه اسپانسر يكي از همين شركت ها بود كه چند سال پيش بازيگر نقش جومونگ را به ايران آورد. در واقع از زماني كه پاي سريال هاي كره اي به كشورمان باز شد، بدون شك بازار فروش محصولات كره اي در كشور نيز تحت تأثير پخش اين سريال ها قرار گرفت و در شرايطي كه شعار سال جاري حمايت از سرمايه ايراني و توليد ملي است، باز هم رسانه ملي عرصه تاخت و تاز سريال هاي كره اي در تلويزيون مي شود تا بازار محصولات داخلي نيز از اين اقدام بي تأثير نماند. در اين بين جاي سؤال است كه چرا صدا و سيما از كشورهايي چون روسيه يا مصر كه در ساخت سريال هاي تلويزيوني تبحر دارند و نيز شبكه المنار كه سريال هاي لبناني پخش مي كند تاكنون سريالي خريداري نكرده است.

صدا و سيما در شرايطي اقدام به خريد سريال هاي خارجي و به خصوص سريال كره اي مي كند كه مرتضي ميرباقري، معاون سيما پيشتر با حضور در تلويزيون در خصوص ارائه سفارش به كره جنوبي براي ساخت سريال هايي با رويكرد ايراني ابراز تمايل كرده بود و اين در حالي است كه برنامه سازها و توليد كننده هاي بسياري در كشورمان در تمناي تحقق شعار حمايت از توليد ملي و در نتيجه حمايت صدا و سيما از ساخت و توليد سريال هاي تلويزيوني هستند.

منبع: http://avinyfilm.ir/main/index.php?Page=...ID=1730824

تماشای سریال های آمریکایی مثل فرار از زندان و 24 و ... شرف داره به دیدن سریال های بی محتوای کره ای!

البته موافق تماشای سریال های آمریکایی هم نیستم! به طور مقایسه ای عرض کردم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع