|
نگاهی به سریال های کره ای و اثار انها
|
|
۲۱:۲۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ...
راستش چند وقته که به شدت به تماشای سریال های کره ای علاقه خاصی پیدا کردم. اما نمیدونم واقعا ضرری هم داره یا نه....! البته درسته که او نها مسلمون نیستن و به هر حال مورد هم توی سریال هاشون هست اما رفتار ها و داستان سریال هاشون با فیلم های هالیوود و بالیوود و حتی ایران قابل مقایسه نیست . در واقع دقیقا همون جورری رمانتیکه که من می پسندم. آخه به نظرم خیلی از تفکرات و رفتارهاشون عالیه که نه تو فرهنگ غرب هست و نه تو فرهنگ ایران . برای اینکه منظور من و متوجه بشین خودتون هم باید ببینید. اما من نمیدونستم که این سوال و که دیدن این سریال ها چه تاثیری منفی ممکنه داشته باشه؟ تو کدوم قسمت بپرسم . این بود که اینجا پرسیدم...اگر شما هم نظر بدین ممنون میشم..... ![]() |
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چند مسئله به شکل بسیار بارز در اکثر این سریالها تبلیغ میشود:
1- عقاید منحرفی مثل تناسخ و جادو و پیشگویی، در برخی قسمتها به شکل های مختلف به شکل جدی یا شوخی، 2- نژاد برتر، در تمام سریالها یک شاهزاده یا کسی که والدینش در گذشته شاه بودن و خود فرد تا الان مطلع نبوده قهرمان فیلم هست. 3- تاریخ سازی به وضوح هدف این فیلم ها هست، عقیده افتخار به تاریخی ساختگی در مخاطب ساخته می شود. 4- از خدا نامی برده نمی شود و انسان گرایی ترویج داده می شود، تماما قدرت به دست قهرمان فیلم داده می شود |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مسایل مربوط به شرعیت موضوع را باید بپرسید
اما دیدن این سریالها به نوعی تلقین فرهنگیست که پایه و اساسی ندارد (به لحاظ توحیدی) نوعی وقت تلف کردن و رکود فکریست چون مسایل مورد بحث در این گونه سریالها ارزش فکری فرهنگی علمی و عقیدتی ندارد و بعضا انتشار مطالب ناصحیح و فرهنگ غیر صحیح شرقی و غربیست به هر حال عمر عزیز تر از اینست که بخواهیم بدین گونه مسایل صرفش کنیم در پناه خدا |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
معمولا تو100% سریالهای کره ای مثلث عشقی وجود دارد
که تا اخر سریال هم ادامه داره و رو اعصاب بیننده خیلی اوقات ببننده خودشو جای طرف تصور میکنه وممکنه تو زندگیه واقعی دچار مشکلات عشقی بشه |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نظر من یکی از بترین فیلم سازی ها مال افسانه های کره هست.
واقعا زحمت میشکن. به نظر من ادم میتونه ببینه ولی باید حواسش باشه که عقایدش رو منحرف نکنن. هر کشوری به نفع کشور خودش فیلم میسازه. |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم از نظراتتون بسیار متشکرم. تقریبا تمام چیزهایی که گفتید درست و کامله.خودم هم بهشون فکر کرده بودم. اما من وقتمو به هیچ وجه هدر نمیدم. همون ساعتی که میخوام در طول روز تلویزیون تماشا کنم و استراحت کنم به جاش سریال میبینم باز هم از همتون ممنون
|
|||
|
|
۵:۱۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام و خسته نباشید وقت بخیر از اینکه این سوال رو مطرح کردید لذت بردم ![]() چند نکته تو سریالهای کره ای هستش که : مباحث اعتقادی خلاف بحثهای اسلامی یا حتی مباحث اعتقادی ادیان آسمانی ، بحث فرهنگی رو داریم که اگه توجه کنید میبینید زمین تا اسمون با تمام دنیا فرق دارن ، خودم شخصا از سبکشون خوشم نمیاد خشک هستن . حالا یکسری از دوستان ممکنه با صحبتای من مخالف و یا موافق باشند اما اونی که دوست داره ببینه میبینه. اگه میخواین سریال یا فیلم کره ای ببینین پیشنهاد میکنم به عنوان یک برادر کوچک کتاب بخونین.
|
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۰۳ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۵:۱۷)mahdy30na نوشته است: با سلام و خسته نباشید آخه mahdy30na ی عزیز کسی که فیلمباز و سریالبازه مثل خود من معمولاً تحمل کتاب خوندن نداره این چه پیشنهادیه؟ |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۱ توسط spaceshi.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام!
منتظر بودم یکی بحث این سریال های کره ای رو پیش بکشه! من اصلا قبول ندارم که فرهنگ ما به فرهنگ کره ای ها شباهت داره! و این فقط بهانه ایه تا مسئولان صدا و سیما سر بینندگان تلویزیون رو با سریال های بی محتوای کره ای گرم کنند! البته سریال های خود ما هم زیاد تعریفی نیستن و هر از چند گاهی، چند تا نکته ی مثبت و آموزشی هم تو سریال های ما دیده میشه. حالا از شما دعوت می کنم تا نظر سایت آوینی فیلم، رو درباره ی بمباران تلویزیون ایران توسط سریال های کره ای رو بخونید: نقل قول: تماشای سریال های آمریکایی مثل فرار از زندان و 24 و ... شرف داره به دیدن سریال های بی محتوای کره ای! البته موافق تماشای سریال های آمریکایی هم نیستم! به طور مقایسه ای عرض کردم. |
|||
|
|
|
|
|