|
شبکه ای با مجریان زنی که حتی صورت شان را هم نمی بینید!
|
|
۱۰:۰۹, ۲۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۱ ۲۱:۰۸ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خدا میداند که چه توطئه ای در راه است:
تا كنون شما هیچ شبكه تلوزیونی را ندیده بودید كه در آن مجریان زن با نقاب به اجرای برنامه بپردازند.اما برای اولین بار شبكه مذهبی Awtan اقدام به پخش برنامه ای با مجریانی كاملا پوشیده به همراه نقاب، چادر و دستكش كرده است.به گزارش پارس ناز به نقل از بی بی سی مجریان این شبكه دارای لباس های كاملا پوشیده و اغلب به شكل سیاه رنگ هستند كه حتی صورت های آن ها را نیز می پوشاند.هم چنین در حین اجرای برنامه نیز هیچ كدام از دست اندركاران مرد این شبكه به استادیو وارد نمی شوند.در حال حاضر نزدیك به 60 شبكه مذهبی در خاورمیانه در حال اجرای برنامه هستند ، كه در بعضی از آن ها به زنان اجازه داده می شود به اجرای برنامه بپردازند و در بعضی دیگر نیز اصلا زنان اجازه فعالیت ندارند. [/url] شبكه Awtan در سال 2008 شروع به كار كرد و از ماه گذشته به زنان اجازه داد در صورتی كه نقاب به صورت خود بزنند در برنامه های آن اقدام به اجرا كنند. یكی از مهم ترین مشكلاتی كه این مجریان زن با آن روبه رو هستند برقراری رابطه با مخاطبان خود هستند كه این موضوع به دلیل آن كه صورت آن ها كاملا پوشیده است با دشواری های بیش تری روبه رو است. [url=http://www.irangrand.ir/]![]() الا البرقی یكی از مجریان این شبكه در این باره می گوید: صورت تنها راه برقراری رابطه با دیگران نیست. ما هر روز تماس های زیادی از بینندگان خود از كشورهای مختلف دریافت می كنیم كه ما را تشویق به ادامه این راه می كنند. بعضی از منتقدان معتقدند این شبكه تلوزیونی به دلیل آن كه مجریان خود را مجبور به پوشیدن نقاب می كند در حقیقت در حال محدود كردن آزادی های آن هاست. اما خانم برقی در این باره گفت : هیچ كس مرا به پوشیدن نقاب مجبور نكرده است و من دخترانم را هم كه هر روز برنامه مرا از تلوزیون تماشا می كنند مجبور به پوشیدن نقاب نمی كنم.این هم از برنامه کودک این شبکه:
![]() عصر ایران طی گزارشی اعلام کرد : تمام مجریان این شبکه ی مصری که بعضی از آنها وظیفه ی شاد کردن کودکان و اجرای برنامه برای آنها هستند از میان زنان نقابدار انتخاب می شوند . ابو اسلام احمد عبد الله که رو حانی سلفی مصر است و این شبکه ی تلوزیونی جزو دارایی های اوست پیش بینی نموده است که این شبکه در ماه مبارک رمضان دارای بیشترین مخاطبان و بینندگان شود . او می گوید ایده ی ایجاد چنین شبکه ی ماهواره ای برای زنان نقاب دار برای مبارزه و مقابله با تبعیض علیه آنان ایجاد شده است . نام این شبکه برگرفته از نام زنی مسیحیمصری به اسم ماریا میباشد که پس از اسلام آوردن همسر پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شد . در استودیوی این شبکه ی تلوزیونی مصری تنها زنانی که دارای چنین نقابهایی هستند جلوی دوربین حاضر میشوند و برنامه اجرا می کنند . |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۴۶, ۱۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۱ ۵:۰۰ توسط zahra.shakiba.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام به برادران و خواهران من قصد رنجوندن و آزار کسی رو نداشتم.برادر گرامی،آقای علی الهادی ،شما خودتون این موضوع (اعتبار) رو مطرح کردید و من یه ذره به واقعی بودن عقاید شما شک کردم و فکر کردم که نظر واقعیتون رو نمیگید و به خاطر همین پرسیدم.راستش از تحصیلات شما هم اطلاعی نداشتم .من برای شما و همه ی دوستانی که با شما موافق یا مخالف هستند احترام زیادی قائلم و قصد بی احترامی به هیچ یک از دوستان رو نداشتم. باز هم عذر می خوام و امیدوارم به دل نگرفته باشید .حلال کنید. و با اجازه ی همه ی دوستان میخواستم بگم که به نظر من یکی از دلایلی که خانم ها باید حجاب داشته باشند اینه که تو جامعه حضور موثر داشته باشند.شما کم کم دارید اصل قضیه رو پاک می کنید.منم با حجاب کامل ،کاملا موافقم .اما نه روبنده و ازاین موارد... باز هم عذر میخوام. |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
اصلا چه کاریه مجریه زن بیارن ؟
|
|||
|
|
۳:۳۶, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۱ ۴:۴۶)zahra.shakiba نوشته است:سلام اصلاح شده حرف شما این میشه : یکی از دلایلی که خانم ها باید حجاب داشته باشند اینه که در صورت نیاز تو جامعه حضور موثر داشته باشند. چرا که حرف زدن زن بیش تر از چند کلمه با مرد نامحرم مکروه هست و احکام این جوری کم نداریم. |
|||
|
|
۷:۲۷, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام طاعاتتون قبول حق من اصلاحات شما رو قبول می کنم تا حدودی . اما یه خانم با پوشش کاملا کامل و مناسب مثل چادر(البته من با چشمام دیدم که بعضی از دوستان مانتویی خیلی سنگین تر و با وقار تر از چادری ها رفتار می کنند)،و رعایت احکام دینمون می تونن تو جامعه حضور موثر داشته باشن .چه در صورت نیاز جامعه به حضور خانم ها و چه در صورت نیاز خانم ها به حضور در جامعه.اگر همه ی ما به عقایدمون پایبند باشیم هیچ وقت به گناه آلوده نمی شیم.به کسی بر نخوره اول از همه هم خودمو میگم. التماس دعا |
|||
|
|
۱۰:۲۰, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
اگه لازم بود اسلام میگفت که صورت هم پوشیده باشه.
به این میگن اسلام متری که توش اندازه ریش و نقاب زدن نشانه تدین هست. البته هرکس آزاده هرجور دوست داره بگرده. کفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۱۸/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۱ ۱۴:۰۶ توسط Behnam-Az.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا جای تاسف است برای بعضی دوستان که این قدر افکار افراطی و وهابی مابانه دارن فکر کنم بحث سر میانه روی و افراط باشد نه چیز دیگر (نه رفتارهای تحریک امیز وعشوه گری +حرکات نامناسب+نشان دادن حجم بدن) نقل قول:اصلا چه کاریه مجریه زن بیارن ؟چرا نیارن؟؟؟ مگه نیمی از این جمعیت خانم نیستند!!! از کجا معلوم زن به مجری مرد نگاه انچنانی نکند!!!(ديدن مردان در شبکه هاي ديني بر زنان حرام است! ) جناب "دل خسته" خیلی ببخشیدا شما از کجا مطمئنید که بیننده ای با نگاه گناه به این مجریان نگاه می کند (خدایش از کجا مطمئنید )(بعد از اینکه به شما بگوید افکارتان وهابی مابانه است ناراحت می شوید - افکار وهابی بر اساس حدس و گمان - پاک کردن صورت مسئله-دیگران گناه کار دونستن و خودشونو .....-ظاهر سازی) حتما بعدا هم باید تو اجتماع نیان چون دیگران ممکن است با نظر گناه به انها نگاه کنند و محدود به خانه شوند بعدشهم تو خونه باید شیشه ها مشجر باشه و درها هم شش قفله باشه چون ممکن است .... اصلا بهتر نیست .... به نظر من حجاب مجریان زن ایرانی الگوی مناسبی برای زنان کشور های عربی هست اگر مردم میانه روی می کردن هیچ کس هلاک نمی شد(نقل به مضمون یه حدیث شریف از امام علی علیه السلام) |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
خداییش من صفحه اولو که دیدم ترسیــــــــدم. به نظر من با این کارشون بدتر مردم دین زده میکنند تا ترغیب به دین. خدا هم خودش گفته آشکار بودن گردیه صورت اشکالی نداره. حالا من این همه افراطو نمیدونم تو چیه. خواهشا طرفداریه بی خودی نشه. مگه همین مجریای زنه ما چه مشکلی دارن که باید اینارو سرتر از اونا دونست؟
|
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۱ ۳:۳۶)دل خسته نوشته است:دوست عزیز طرح مکروهات و مستحبات برای مردم عادی و تاکید زیاد روی آن باعث گرفتن نتیجه عکس می شود....(۱۷/مرداد/۹۱ ۴:۴۶)zahra.shakiba نوشته است:سلام ما بسیاری از محرمات و گناهان کبیره شایع در جامعه را ول کنیم و بچسبیم به مکروهات، اصلا مردم عادی از دین زده میشن گران فروشی، کم فروشی، دروغ، غیبت، تهمت، توهین، غرور و .... بسیار در جامعه ما شایع است ما یکی از اینها را هم بتوانیم از زندگی خود و نزدیکانمان دور کنیم، هنر کردیم....... اصلا طرح مکروهات برای ما با این وضع بلا وجه است........ بله اگر کسی انقدر تزکیه نفس کرده باشه که به واقع در ترک محرمات به سطح خوبی رسیده باشه، باید حواسش رو هم به برخی مکروهات که سند روایی داره جمع کنه به عینه دیدم علمایی که بیشتر در بین مردم حضور دارن و از نزدیک با آنها در ارتباط هستن، نه تنها روی مکروهات و مستحبات تاکید نمی کنن، بلکه سعی میکنن احکام دینی را ساده و عادی به مردم معرفی کنن
|
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۱ ۱۴:۲۸)علائم ظهور نوشته است:سلام(۱۸/مرداد/۹۱ ۳:۳۶)دل خسته نوشته است: سلامدوست عزیز طرح مکروهات و مستحبات برای مردم عادی و تاکید زیاد روی آن باعث گرفتن نتیجه عکس می شود.... اول این که بسیاری از این اختلاط ها حرام اندر حرام هستند، مثل شوخی های مجری زن با مهمان مرد و خنده های .... یا مثلا پشت صحنه تقریبا تمام فیلم ها و سریال ها که پر است از عوامل فساد و ..... یا مثلا عشوه های خانم مجری در جلب نظر مخاطب مرد! مکروهات هم شاید در درجه اول نباشند ، اما گاهی اوقات عدم رعایت اونها باعث افتادن به گناه می شه ، لذا شاید نشه اجباری کرد ، اما می شه به صورت مناسب تفکر اصلح رو منتقل کرد!مثلا بریدن نان با چاقو امری مکروه و از بین برنده برکت هست ، لذا می شه خیلی ها رو با همین عنصر برکت جذب کرد. |
|||
|
|
۱:۰۵, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
اگه قرار بود یه کبری و صغری و ننه قمر دیگه بیان هر کدوم اسلام رو به میل شخصی خودشون تفسیر کنن که الان فاتحه تشیع هم خونده شده بود
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 9cfbb54f3f.jpg]](http://www.irangrand.ir/uploads/admin/1390/12/08/6/9cfbb54f3f.jpg)
![[تصویر: b84b06cbdc.jpg]](http://www.irangrand.ir/uploads/admin/1390/12/08/6/b84b06cbdc.jpg)
![[تصویر: 15658691795961023809.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/15658691795961023809.jpg)