کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 47 رای - 4.23 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی اجمالی کاربران
۱۱:۳۵, ۲۸/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1

سلام
یکی از دوستان خواستار این شده بود که همه اعضای تالار یک جا جمع شوند تا با هم آشنا شوند
ولی مثل این که مورد قبول دوستان واقع نشده بود
من از دوستان و برادران و چشم انتطاران مولا می خوام هر کسی عکس خودشو آپلود کنه و در سایت قرار بده تا لااقل یک شناخت مختصری از چهره هم داشته باشیم
منتطر پیشنهاد های دوستان هستم
به امید ظهور مولامون حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف

فرم کوتاه معرفی:
- نام؟
- سن؟
- وضعیت تحصیلی؟
- وضعیت شغلی؟
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟
- تجربیات؟
- توانایی یا مهارت خاص؟
- میزان تسلط به زبان خارجه؟
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟
- 5 کتاب مورد علاقه؟
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: GreeN.boy ، وحید110 ، bache shiye ، فرهاد ، omid soltani ، EMPERATOR ، خاک ، Sir.Ehsan ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، Amir ، أین المنتظر ، victor ، علیرضا110 ، MAJID.D.H ، saloomeh ، nayeney ، soltanmahmoud ، بهروز ، kahf ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، MohammadSadra ، soldier ، warior ، iman-s ، MiNuTeS ، yamin ، Havbb 110 ، azade ، mohades ، حسن عزتي ، Ramin_Ghn ، فرید ، shafagh_mah ، انتصـار ، ali.khm ، شهیدطیبه واعظی ، taleb ، باهتول ، Dragonborn ، nasimesaba ، منتظر72 ، Farzaneh ، نگار ، یاران مهدی ، محیصا ، ترنم ، black ، nafas ، سرباز سید علی ، zarati313 ، seyed313 ، hesam110 ، s.majid hashemi ، شهرام ، Agha sayyed ، جبریل ، مهدی110 ، m.hossein ، aleerz ، peimane ، *زینب خانوم* ، حسنیه ، seiied ، ztb ، netlog36 ، SARV ، mahdi14 ، AMINI ، Mitsonary ، فدک زهرا ، مهرومه ، Mohammad Trust ، Hadith ، مرغ حق ، mahdi jan ، waterlily ، bahareh ، fatemeh m ، تفکر ، حوریه سادات ، amir11 ، revenger ، بچه شیعه ، rahgozar.f ، shokolat ، moreb ، somayeh ، ضحی ، maryam.f ، مفقود الاثر ، انتخاب ، ساقی ، Anti-satanism ، مجید املشی ، السا ، مسافر ، یاوران مهدی ، یاســین ، كارمند پيمانی ، آشفته ، zryy ، zohur ، ali0077 ، جویای حقیقت ، arman mohseny ، Islam ، Admirer ، فدايي ولايت ، sajad0511 ، مهسا110 ، mahdy30na ، fiftynine ، خیبر110 ، hessam ، آفتاب ، لبخند خدا ، اولولالباب ، مرتاح ، Bahar ، kashkol-ir ، رضوانه ، ســــــاقی ، rezamohammadi ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، رهجو ، Just God ، آیلار ، ahmad1300 ، یا امام رضا ، MohammadMeraj ، قلب ، انصارالمهدی ، صهبا ، ضدایلو ، ali-0110 ، عشقم کربلا ، سرباز منتظر ، میرزا احمد ، ساجد ، آیات ، doostdar.danesh ، soora ، حضرت عشق ، mahpare ، صبا ، hadi22 ، میثم.ح ، | جستجوگر | ، مجتبی110 ، علی امینی ، پارمیس ، حسن.س. ، علی املشی ، Hadiss313 ، fafa* ، غریب ، mason-enemy ، مرتضی اقبالی ، Muhammad-Ali ، vahrakan ، ماحی ، mohammad reza

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۸, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
به نام خدا

سلام ، من امیر مهدی صفدری سال سوم ریاضی هستم .

به فیزیک ، ریاضی و رمان های کلاسیک و موسیقی کلاسیک ( کلا تمام چیز های کلاسیک رو دوست دارم Blush) و فلسفه علاقمند هستم.

بهترین کتاب هایی که خواندم : قرآن ، نهج البلاغه ، فیزیک مفهومی ( 4 جلد ) و همچنین رمان بابا لنگ درازBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، ONLY66 ، EMPERATOR ، خاک ، MohammadSadra ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، حلما ، kahf ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، fardinho ، ترنم ، MiNuTeS ، yamin ، hajiali.m ، bagheri4 ، فدک زهرا ، یوسف خان ، taleb ، Dragonborn ، nasimesaba ، azade ، Farzaneh ، یاوران مهدی ، آفتاب ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، حضرت عشق ، fafa*
۰:۵۷, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من علیرضا متولد 73/7/11 ساکن تهران(حیف)
بهترین دوران زندگی من در قم گذشت 13 سال تو بهترین شهر جهان زندگی کردم
کلاس دوم ریاضی (به خاطر 11 روز 1 سال عقب افتادیم ← مثل همه ی چیزهای دیگه ) و خرخــــون

الحـــــــــــمد لله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، MohammadSadra ، EMPERATOR ، خاک ، مبينا ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، Ahmad-A.R.M ، semnani ، حلما ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، ترنم ، MiNuTeS ، yamin ، hajiali.m ، bagheri4 ، فدک زهرا ، آرین (الهه.ع) ، یوسف خان ، taleb ، Dragonborn ، nasimesaba ، Farzaneh ، جبریل ، azade ، یاوران مهدی ، fiftynine ، آفتاب ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، حضرت عشق ، | جستجوگر | ، fafa*
۱۲:۳۵, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
سلام دوستان منم حسین طالبی هستم 23 ساله ساکن تهران(اسلامشهر) دانشجوی کارشناسی مکانیک حرارت وسیالات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، MohammadSadra ، EMPERATOR ، خاک ، فرهاد ، fazel ، semnani ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، ترنم ، MiNuTeS ، yamin ، bagheri4 ، فدک زهرا ، آرین (الهه.ع) ، یوسف خان ، Dragonborn ، nasimesaba ، جبریل ، azade ، Farzaneh ، یاوران مهدی ، آفتاب ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، fafa*
۱۳:۰۹, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام به همه دوستان
م.ق هستم ۱۸ ساله. دانش آموز پیش تجربی
از اینکه با این تالار و اعضای خوبش آشنا شدم خیلی خوشحالمShy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، MohammadSadra ، EMPERATOR ، خاک ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، حلما ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، ترنم ، MiNuTeS ، حسن عزتي ، bagheri4 ، فدک زهرا ، آرین (الهه.ع) ، یوسف خان ، Dragonborn ، nasimesaba ، جبریل ، azade ، Farzaneh ، كارمند پيمانی ، آفتاب ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، fafa*
۲۰:۱۷, ۲/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۲۴ توسط خاک.)
شماره ارسال: #45
آواتار
بنام خدا
بنده ی حقیر
سعید عیوضی هستم 22 ساله در سال 90
متولد و ساکن اردبیل
در حال گرفتن کارشناسی مدیریت بازرگانی هستم
کار های گرافیکی دو بعدی و سه بعدی انجام میدم برای تفریح Smile
تدوین حرفه ای بلدم و از جلوه های ویژه ی دیجیتال فیلم ها چیزایی سرم میشه Sleepy
اگه خدا قبول کنه در حال نوشتن رمان حماسی -فانتزی هستم با نام " فرمانروای قلب ها "یا "وارث" که نوشتنش تا به حال 6 سال طول کشیده :s
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mohamad ، ONLY66 ، یاورمهدی ، EMPERATOR ، mosafer ، حلما ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، ترنم ، yamin ، حسن عزتي ، hajiali.m ، فدک زهرا ، آرین (الهه.ع) ، یوسف خان ، taleb ، Dragonborn ، nasimesaba ، جبریل ، azade ، Farzaneh ، مجید املشی ، كارمند پيمانی ، آفتاب ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، | جستجوگر | ، fafa*
۲۰:۴۶, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #46

با عرض سلام خدمت یکایک سروران
بنده بهزاد هستم اهل تبریز روزگارم بد نیست
وبلاگی دارم ذره ای تجربه اشتراکشان میگذارم آنها را با همه :
http://sciencetopic.mihanblog.com/

دنبال حقیقتم بدون تحقیق نمیکنم قضاوتی
میخواهم پیاده کنم شیوه ی راه امامم علی

امیدوارم واقعا اندیشه هایمان بیدار باشد و هیچ گاه درمورد کسی یا چیزی قضاوت بیجا نکنیم
متشکرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، ONLY66 ، یاورمهدی ، boghz ، خاک ، EMPERATOR ، مبينا ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، V-E ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، ترنم ، yamin ، فدک زهرا ، آرین (الهه.ع) ، یوسف خان ، Dragonborn ، nasimesaba ، azade ، Farzaneh ، آفتاب ، لبخند خدا ، یا امام رضا
۲۲:۵۰, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #47

سلام به همه ،
منم مریم هستم 4 روز دیگه 17 سالم تموم میشه میرم تو 18 سال !
سوم دبیرستانی ام ، رشته ریاضی از دبیرستان نمونه دولتی شهید باهنر . اگه خدا بخواد دوست دارم فیزیک اتمی یا صنایع پلیمر رو ادامه بدم . البته اول فیزیک !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، یاورمهدی ، boghz ، خاک ، MohammadSadra ، EMPERATOR ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، ترنم ، yamin ، فدک زهرا ، آرین (الهه.ع) ، یوسف خان ، Dragonborn ، nasimesaba ، azade ، Farzaneh ، آفتاب ، لبخند خدا ، یا امام رضا
۰:۲۷, ۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #48

Angel چه قدر همه باهوشن
خب راستش یکمی خجالت می کشم با این همه بچه های تیزهوش توی یه فروم عضوم ....
هیچی دیگه همین

فقط این که ساجده هستم متولد تیر 64
روزهای زندگیم با درسام کتابام نوشتن چیزهایی که بلدم و بدوبدو برای پیدا کردن حرف های جدید می گذره
و یادم نمیره اگر خوبی کوچکی دارم ثمره ی خون دل اجدادمه که چشم انتظار نسلشون برای تلاش کردن در راه ظهورن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، MohammadSadra ، ONLY66 ، EMPERATOR ، Reality ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، حلما ، V-E ، میثاق ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، ترنم ، yamin ، حسن عزتي ، فدک زهرا ، netlog36 ، آرین (الهه.ع) ، Dragonborn ، nasimesaba ، جبریل ، azade ، Farzaneh ، بچه شیعه ، آفتاب ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، fafa*
۱۰:۲۲, ۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #49

سلام تخلص شعری من مهتابه بعضی وقتا رهگذر 32سالمه کارشناسی ارشد حقوق میخونمBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، MohammadSadra ، ONLY66 ، وحید110 ، مبينا ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، ترنم ، yamin ، bagheri4 ، فدک زهرا ، Dragonborn ، nasimesaba ، جبریل ، azade ، Farzaneh ، آفتاب ، لبخند خدا ، یا امام رضا
۱۱:۵۴, ۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
سلام به همه دوستان
مرجان 26 ساله ساکن تهران (شهریار ) کاردان ICT , ترجمه متن از انگلیسی به فارسیم خوبه اما شنیداری نه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، ONLY66 ، محب الزهرا ، وحید110 ، MohammadSadra ، خاک ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، aybaniz ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، ترنم ، فدک زهرا ، Dragonborn ، nasimesaba ، Farzaneh ، آفتاب ، لبخند خدا ، یا امام رضا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا