کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 47 رای - 4.23 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی اجمالی کاربران
۱۱:۳۵, ۲۸/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1

سلام
یکی از دوستان خواستار این شده بود که همه اعضای تالار یک جا جمع شوند تا با هم آشنا شوند
ولی مثل این که مورد قبول دوستان واقع نشده بود
من از دوستان و برادران و چشم انتطاران مولا می خوام هر کسی عکس خودشو آپلود کنه و در سایت قرار بده تا لااقل یک شناخت مختصری از چهره هم داشته باشیم
منتطر پیشنهاد های دوستان هستم
به امید ظهور مولامون حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف

فرم کوتاه معرفی:
- نام؟
- سن؟
- وضعیت تحصیلی؟
- وضعیت شغلی؟
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟
- تجربیات؟
- توانایی یا مهارت خاص؟
- میزان تسلط به زبان خارجه؟
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟
- 5 کتاب مورد علاقه؟
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: GreeN.boy ، وحید110 ، bache shiye ، فرهاد ، omid soltani ، EMPERATOR ، خاک ، Sir.Ehsan ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، Amir ، أین المنتظر ، victor ، علیرضا110 ، MAJID.D.H ، saloomeh ، nayeney ، soltanmahmoud ، بهروز ، kahf ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، MohammadSadra ، soldier ، warior ، iman-s ، MiNuTeS ، yamin ، Havbb 110 ، azade ، mohades ، حسن عزتي ، Ramin_Ghn ، فرید ، shafagh_mah ، انتصـار ، ali.khm ، شهیدطیبه واعظی ، taleb ، باهتول ، Dragonborn ، nasimesaba ، منتظر72 ، Farzaneh ، نگار ، یاران مهدی ، محیصا ، ترنم ، black ، nafas ، سرباز سید علی ، zarati313 ، seyed313 ، hesam110 ، s.majid hashemi ، شهرام ، Agha sayyed ، جبریل ، مهدی110 ، m.hossein ، aleerz ، peimane ، *زینب خانوم* ، حسنیه ، seiied ، ztb ، netlog36 ، SARV ، mahdi14 ، AMINI ، Mitsonary ، فدک زهرا ، مهرومه ، Mohammad Trust ، Hadith ، مرغ حق ، mahdi jan ، waterlily ، bahareh ، fatemeh m ، تفکر ، حوریه سادات ، amir11 ، revenger ، بچه شیعه ، rahgozar.f ، shokolat ، moreb ، somayeh ، ضحی ، maryam.f ، مفقود الاثر ، انتخاب ، ساقی ، Anti-satanism ، مجید املشی ، السا ، مسافر ، یاوران مهدی ، یاســین ، كارمند پيمانی ، آشفته ، zryy ، zohur ، ali0077 ، جویای حقیقت ، arman mohseny ، Islam ، Admirer ، فدايي ولايت ، sajad0511 ، مهسا110 ، mahdy30na ، fiftynine ، خیبر110 ، hessam ، آفتاب ، لبخند خدا ، اولولالباب ، مرتاح ، Bahar ، kashkol-ir ، رضوانه ، ســــــاقی ، rezamohammadi ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، رهجو ، Just God ، آیلار ، ahmad1300 ، یا امام رضا ، MohammadMeraj ، قلب ، انصارالمهدی ، صهبا ، ضدایلو ، ali-0110 ، عشقم کربلا ، سرباز منتظر ، میرزا احمد ، ساجد ، آیات ، doostdar.danesh ، soora ، حضرت عشق ، mahpare ، صبا ، hadi22 ، میثم.ح ، | جستجوگر | ، مجتبی110 ، علی امینی ، پارمیس ، حسن.س. ، علی املشی ، Hadiss313 ، fafa* ، غریب ، mason-enemy ، مرتضی اقبالی ، Muhammad-Ali ، vahrakan ، ماحی ، mohammad reza

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۶:۲۷, ۱۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #61
آواتار
(۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۴۲)بهزاد بیدار نوشته است:  سلام
اسم من بهزاد 23 سال دارم دانشجوی دکتری

23 سال یک کم عجیب نیست برای دانشجوی دکتری بودن ؟
چند سال جهشی خوندی مگهAngelSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مبينا ، حلما ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، رمز شب ، MohammadSadra ، فدک زهرا ، Dragonborn ، nasimesaba ، بچه شیعه ، آفتاب ، لبخند خدا
۱۴:۱۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #62
آواتار
با سلام....
من اسمم محمدجواده......14 سالمه...بازیسازی میکنم
منتظر!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، ONLY66 ، وحید110 ، mosafer ، boghz ، zarati313 ، یاران مهدی ، Sir.Ehsan ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، حلما ، aybaniz ، رمز شب ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، MohammadSadra ، yamin ، shafagh_mah ، Dragonborn ، nasimesaba ، جبریل ، Farzaneh ، بچه شیعه ، آفتاب ، لبخند خدا
۱۸:۴۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
اینکه آسیر عزیز دوباره پیداش شده باعث خوشحالیه.
امیدوارم دوباره بتونم از نظراتش استفاده کنم.

اگه پایه ای یه تاپیک بزن. درباره ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، MESSENGER ، oO DaViD Oo ، semnani ، MohammadSadra ، shafagh_mah ، nasimesaba ، Farzaneh ، مجید املشی ، آفتاب ، لبخند خدا
۲۲:۵۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۵۵ توسط امیر صالح.)
شماره ارسال: #64
آواتار
به نام نگهدارنده اقا امام زمان بنده خدا هستم که هنوز منیتی نداشته وندارم . نام امیر . سن 29.دارای کارشناسی علوم سیاسی گرایش به هیچ جدایی ندارم همیشه منتظر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ONLY66 ، EMPERATOR ، مبينا ، zarati313 ، یاران مهدی ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، حلما ، aybaniz ، kahf ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، MohammadSadra ، yamin ، shafagh_mah ، جبریل ، كارمند پيمانی ، آفتاب ، لبخند خدا ، fafa*
۰:۵۰, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #65

سلام
شهلا هستم.لیسانس مدیریت دولتی.28 سالمه.مجرد. فوتوشاپ کار ماهری هستم در حد تیم ملی
قربان شما
عزت زیادHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، السا ، مبينا ، ONLY66 ، یاران مهدی ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، aybaniz ، رمز شب ، kahf ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، yamin ، nasimesaba ، جبریل ، Farzaneh ، لبخند خدا ، fafa*
۱۱:۴۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #66
آواتار
سلام خيلي خوشحالم كه با دوستداران حق و حضرت امام مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اشنا ميشم من سارا 23 ساله از كرج هستم دانشجوي عمرا ن و متاهل شيفته و تشنه ي دانستني كه من رو يشتر و بيشتر عبد و بنده كنه !
1سال نميشه كه با فراماسونري اشنا شدم اما چند سالي هست كه اسلام اوردم و اسلام رو با امام حسين شناختم و با تمام وجودم متوجه شدم كه همه روز عاشورا و همه جا كربلاست (يا ابا عبدالله...

هنوز توي كسب تقوا اندر خم يك كوچه ام .... اما هميشه به رحمت پروردگار اميدوارم . دوست دارم با تمام هر انچه دارم و ميتونم براي مقدمات ظهور منجي مون تلاش كنم
تصوير سازيم (نقاشي و پرتره كشيم ) بد نيست با فتو شاپ اشنام و با زبان انگليسي هم در حد گرفتن مفهوم اشنايي دارم در اينده با نرم افزارهاي تخصصي ديگه ي هم اشنا ميشم اشنا به اكثر فيلمهاي تامل بر انگيز هاليوودي منظورم از منظر نقاديه !درحال حاضز هم در حال تحقيق و افزايش اطلاعاتم در امور مذهبي و بعد از اون دشمن شناسي و شناختن فراماسون ها در ايران و در مقامات ارشد اونها و شناسايي اهداف كليدي شون هستم مهمترين دغدغه فكري من تربيت فرزند در اينده ست دلم ميخواد كه فرزندانم رو طوري پرورش بدم كه زير پرچم اسلام دوشادوش ياران امام زمان به مبارزه با هر انچه در جنگ با خداست بجننگند و به منتقم خون امام شهيدمون حسين ابن علي (علیه السلام) ياري برسونند در كسب اين هدف از همه التماس دعا دارم (راستي اگر كسي در مورد بهترين روش تربيت فرزند اسلامي
و خود سازي معرفي كنه تا توي نماشگاه تهيه اش كنم ممنون ميشم )

ميدوننم كه اين امر محقق نميشه مگر تا زماني كه خودم اصلاح بشم و در گروهه بندگانه صالح خدا قرار بگيرم و همينجا از تمام خواهرها و برادرهاي بيدار ميخوام كه هر كدومشون در سپاه ولي عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)قرار گرفتند ما رو از ياد نبرن و شفيعمون باشن (يا مهدي ادركني )
يا علي
اللهم ارزقني شفاعة الحسين يوم الورود و ثبت لي قدم صدق عندك مع الحسين و اصحاب الحسين الذين بذلوا مهجهم دون الحسين عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، وحید110 ، 7parsa4 ، محب الزهرا ، السا ، Irani ، مبينا ، zarati313 ، ONLY66 ، یاران مهدی ، chista3 ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، sarbaz ، semnani ، aybaniz ، رمز شب ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، fardinho ، MohammadSadra ، yamin ، mahdy_mir ، nasimesaba ، ali.khm ، شیدا ، fiftynine ، آفتاب ، لبخند خدا
۲۰:۲۳, ۱۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #67
آواتار
سلام به همگی دوستان و فعالان عرصه ی حق . . . .

امیدوارم که همه بتونیم سهمی هر چند کوچک در جهت بیداری اندیشه در جامعه ی امروز داشته باشیم البته باید

مراقب بود چون تشخیص حقیقت در این فضای تیره و مبهم کاری بس دشوار است تا جایی که برخی می گویند

واقعیت عجیبتر از افسانه است !!!!!!!

جا داره اینجا از کلیه دوستانی که در این عرصه به هر نحوی فعالبت می کنند تشکر کنم و بر خلاف برخی از دوستان

که از فضای این سایت انتقاد می کنند من معتقدم که مطالب واقعا مفیدی هم در خیلی از موارد پیدا میشه که

حداقل در مواردی که پاسخها قانع کننده هم نیستند راهی برای تحقیق بیشتر رو به ادم نشون میده که این هم

خودش ارزشمنده. یعنی من فکر میکنم گاهی باید برخی موضوعات رو به عنوان شروع تلقی کرد . . . .

در مجموع در این چند وقتی که عضو این سایت شده ام مطالب زیادی زمینه ساز تحقیق و تفکر بیشتر

برایم شده اند و از این بابت از همه ی دوستان و به خصوص مدیران ارشد تشکر می کنم .

خوب دیگه فکر کنم زیاد سخنرانی کردم ! Blush

محمد هستم 20 ساله و دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر!

من هم با مستند ظهور با این سایت اشنا شدم و امیدوارم که بتونم خودم رو برای ظهور اماده کنم انشاالله!

بذارید حالا که تعریف کردم یه انتقاد هم بکنم البته ربطی به سایت نداره و شامل همه هم نمیشه ولی خوب

بیشتر یه یه جور گلایه است :

برای چی برخی به طور پیش فرض فکر میکنن که دانشجو غیرت و دغدغه دینی نداره !!!!!!!!!

بابا به خدا اینجری نیست من خودم خیلیا روو میشناسم که اتفاقا جز بچه های درسخون هم هستن و کاری

با بسیج دانشگاه و تشکل های اینجوری هم ندارن ولی اعتقاداتشون و سطح مطالعات دینیشون خیلی بالاست

و به نظر من این دسته از ادم ها اتفاقا تاثیر بیشتری روی بقیه دارن چون قبل از هر چیز یه الگوی واقعی درسی و

رفتاری توی دانشکده هستن. پس خواهشا منصف تر باشید و همه رو با یه چوب نزنید!

در پناه حق . . . .

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، paradise ، ONLY66 ، یاران مهدی ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، aybaniz ، بیداری اندیشه ، rastin ، جوینده حق ، MohammadSadra ، yamin ، shafagh_mah ، mohammad1369 ، nasimesaba ، black ، Mitsonary ، سبز سفید قرمز ، saloomeh ، یاوران مهدی ، كارمند پيمانی ، Havbb 110 ، شیدا ، جویای حقیقت ، آفتاب ، لبخند خدا ، help me ، fafa* ، Islam
۲۱:۰۵, ۱۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۳ ۱:۱۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #68
آواتار
سلام دوستان. جلال رضایی هستم. 17 سالمه. ازمازندران-بابل.رشته ام علوم و معارفه.دعا کنین دانشگاه رضوی مشهد در جوار آقا امام رضا (علیه السلام) قبول شم.ممنون همتون.اگه کمکی باشه در خدمتم.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، ONLY66 ، zarati313 ، یاران مهدی ، وحید110 ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، Ahmad-A.R.M ، semnani ، حلما ، ilidin ، بیداری اندیشه ، saloomeh ، جوینده حق ، MohammadSadra ، ترنم ، yamin ، حسن عزتي ، peimane ، nasimesaba ، جبریل ، black ، ali.khm ، Farzaneh ، كارمند پيمانی ، شیدا ، آفتاب ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، fafa*
۲۲:۱۲, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #69
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

مهدي هستم متولد دي ماه 67(خودتون سن رو حساب كنيد رياضي بلد نيستم:s)
راستي معلم رياضي راهنمايي ام.
كارداني رياضي دارم و ترم 4 مهندسي فناوري اطلاعات.
توي لرستان زندگي ميكنم.
توي انواع نرم افزار ها سرك كشيدم (از paint تا 3d max) عاشق ورزش جودو، يه 3 سالي هست كه ورزش مي كنم
روز اولي كه مي خواستم برم كلاس درس بدم يكي از شاگردا داشت به دوستش مي گفت اين كه خودش بچه استAngelAngelAngel البته هيچكس باور نميكنه كه معلمم ولي چه ميشه كرد الان 2 ساله كه تدريس كردم.
دوستا ديگه اين قسمت رو بي خيال بحث بشيد و فقط خودتون رو معرفي كنيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، ONLY66 ، zarati313 ، یاران مهدی ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، حلما ، MohammadSadra ، بیداری اندیشه ، saloomeh ، جوینده حق ، fardinho ، ترنم ، yamin ، hajiali.m ، فدک زهرا ، taleb ، جبریل ، ali.khm ، Havbb 110 ، یاوران مهدی ، شیدا ، آفتاب ، لبخند خدا ، fafa*
۰:۱۹, ۱۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #70
آواتار
علی هستم. 20 ساله. دانشجوی کاردانی کامپیوتر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، ONLY66 ، وحید110 ، فرهاد ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، حلما ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، MohammadSadra ، ترنم ، yamin ، حسن عزتي ، shafagh_mah ، ali.khm ، farzad313 ، آفتاب ، لبخند خدا ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا