کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 47 رای - 4.23 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی اجمالی کاربران
۱۱:۳۵, ۲۸/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1

سلام
یکی از دوستان خواستار این شده بود که همه اعضای تالار یک جا جمع شوند تا با هم آشنا شوند
ولی مثل این که مورد قبول دوستان واقع نشده بود
من از دوستان و برادران و چشم انتطاران مولا می خوام هر کسی عکس خودشو آپلود کنه و در سایت قرار بده تا لااقل یک شناخت مختصری از چهره هم داشته باشیم
منتطر پیشنهاد های دوستان هستم
به امید ظهور مولامون حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف

فرم کوتاه معرفی:
- نام؟
- سن؟
- وضعیت تحصیلی؟
- وضعیت شغلی؟
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟
- تجربیات؟
- توانایی یا مهارت خاص؟
- میزان تسلط به زبان خارجه؟
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟
- 5 کتاب مورد علاقه؟
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: GreeN.boy ، وحید110 ، bache shiye ، فرهاد ، omid soltani ، EMPERATOR ، خاک ، Sir.Ehsan ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، Amir ، أین المنتظر ، victor ، علیرضا110 ، MAJID.D.H ، saloomeh ، nayeney ، soltanmahmoud ، بهروز ، kahf ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، MohammadSadra ، soldier ، warior ، iman-s ، MiNuTeS ، yamin ، Havbb 110 ، azade ، mohades ، حسن عزتي ، Ramin_Ghn ، فرید ، shafagh_mah ، انتصـار ، ali.khm ، شهیدطیبه واعظی ، taleb ، باهتول ، Dragonborn ، nasimesaba ، منتظر72 ، Farzaneh ، نگار ، یاران مهدی ، محیصا ، ترنم ، black ، nafas ، سرباز سید علی ، zarati313 ، seyed313 ، hesam110 ، s.majid hashemi ، شهرام ، Agha sayyed ، جبریل ، مهدی110 ، m.hossein ، aleerz ، peimane ، *زینب خانوم* ، حسنیه ، seiied ، ztb ، netlog36 ، SARV ، mahdi14 ، AMINI ، Mitsonary ، فدک زهرا ، مهرومه ، Mohammad Trust ، Hadith ، مرغ حق ، mahdi jan ، waterlily ، bahareh ، fatemeh m ، تفکر ، حوریه سادات ، amir11 ، revenger ، بچه شیعه ، rahgozar.f ، shokolat ، moreb ، somayeh ، ضحی ، maryam.f ، مفقود الاثر ، انتخاب ، ساقی ، Anti-satanism ، مجید املشی ، السا ، مسافر ، یاوران مهدی ، یاســین ، كارمند پيمانی ، آشفته ، zryy ، zohur ، ali0077 ، جویای حقیقت ، arman mohseny ، Islam ، Admirer ، فدايي ولايت ، sajad0511 ، مهسا110 ، mahdy30na ، fiftynine ، خیبر110 ، hessam ، آفتاب ، لبخند خدا ، اولولالباب ، مرتاح ، Bahar ، kashkol-ir ، رضوانه ، ســــــاقی ، rezamohammadi ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، رهجو ، Just God ، آیلار ، ahmad1300 ، یا امام رضا ، MohammadMeraj ، قلب ، انصارالمهدی ، صهبا ، ضدایلو ، ali-0110 ، عشقم کربلا ، سرباز منتظر ، میرزا احمد ، ساجد ، آیات ، doostdar.danesh ، soora ، حضرت عشق ، mahpare ، صبا ، hadi22 ، میثم.ح ، | جستجوگر | ، مجتبی110 ، علی امینی ، پارمیس ، حسن.س. ، علی املشی ، Hadiss313 ، fafa* ، غریب ، mason-enemy ، مرتضی اقبالی ، Muhammad-Ali ، vahrakan ، ماحی ، mohammad reza

آغاز صفحه 38 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۳, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #371
آواتار
نقل قول: کاربران گرامی چرا اطلاعات طبقه بندی شده ی شخصی خودتون رو در فضای نت قرار میدید ؟
چون اولا صحت می تونه نداشته باشه Blush
دوما اطلاعات بسیار کم ارزشی هست
سوما شما به محض ورود به اینترنت بدون اینکه کاری بکنید به طور خودکار اطلاعات بسیار مهمتری برای NSA ارسال میشه !
نام و رفتار و کتاب مورد علاقه که در حد هیچه هیچه واقعا Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، ali0077 ، ترنم ، Patriot ، لبخند خدا ، احمدرضا ، fafa* ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، السا ، حضرت عشق ، ریحانه653
۱۷:۰۵, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #372

نقل قول:چون اولا صحت می تونه نداشته باشه [تصویر: blush.png]
دوما اطلاعات بسیار کم ارزشی هست
سوما شما به محض ورود به اینترنت بدون اینکه کاری بکنید به طور خودکار اطلاعات بسیار مهمتری برای NSA ارسال میشه !
نام و رفتار و کتاب مورد علاقه که در حد هیچه هیچه واقعا

برادر گرامی
همه میدونن با سیستمی که توش اطلاعات شخصی هست نباید به نت وصل شد ( بیانیه های وزارت اطلاعات)
اتفاقا بحث علاقه خیلی مهمه ...چون کسی که بتونه رفتار شما پیش بینی بکنه شما رو مدیریت میکنه همون کاری که فیس بوک با کاربرانش میکنه ....حتی وقتی وارد فضای نت میشید وبسایت هایی که چک میکنید هم در NSA ثبت میشه تا مطالبی که حتی به دنبالش میگردین دسته بندی بشه .
یه قانون هست که میگه هر چی ناشناخته تر باشی امنیت بیشتری داری .

در هر صورت من اینجا اطلاعات دقیق خوبی رو از کاربران میبینم ...پستم هم فقط یه تذکر دوستانه بود هر کسی میخواد عمل کنه هر کسی نمیخواد هم نه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Bahar ، ali0077 ، ترنم ، fiftynine ، فیروزه ، لبخند خدا ، 135 ، m.hossein ، آفتاب ، شیدا ، رضوانه ، یاوران مهدی ، fafa* ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، السا ، MohammadSadra ، حضرت عشق ، یا زهرا ، ریحانه653
۹:۴۷, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #373
آواتار
- نام؟ --امید
- سن؟ -- 20
- وضعیت تحصیلی؟ -- فعلا هنوز عمران
- وضعیت شغلی؟ -- دانشجو - کارمند شرکت هواپیمایی
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ مشهد مقدس
- تجربیات؟ ---------------------------------------------------
- توانایی یا مهارت خاص؟ هرکاری که فکر کنی
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ 30%
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ ---- منظور سوال رو نفهمیدم
- 5 کتاب مورد علاقه؟ - ختوم و اذکار - ارتباط با ارواح در عالم رویا - گنج های معنوی
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ - زود رنج - شوخ - اعتماد زود هنگام و ...
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ - فقط پدر و مادر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مهدی2012 ، شیدا ، مجید املشی ، آفتاب ، Farzaneh ، ترنم ، m.hossein ، fiftynine ، mahdy30na ، Agha sayyed ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، السا ، حضرت عشق
۱۳:۲۰, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #374
آواتار
نقل قول: - وضعیت تحصیلی؟دانشجو کارشناسی نرم افزار

نرم افزار نرم افزار... چه خبره این همه نرم افزار؟ بعد چه جوری امید داشته باشیم کار پیدا کنیم.

من مهدی هستم 19 ساله نه دانش آموزم نه دانشجویم فقط بیکار بیکارمBig Grin!

چیه بیکاری خنده داره؟Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، SAViOR ، آفتاب ، ترنم ، احمدرضا ، لبخند خدا ، ali0077 ، وحید110 ، mahdy30na ، Agha sayyed ، yamin ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، السا ، Islam
۰:۰۰, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #375

عرض سلام خدمت دوستان من پیام هستم از کرمانشاه کارشناسی حسابداری میخونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، mahpare ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، SAViOR ، شیدا ، Havbb 110 ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، ali0077 ، وحید110 ، مهدی2012 ، Farzaneh ، fiftynine ، mahdy30na ، ترنم ، سیمرغ ، رضوانه ، عبدالرحمن ، آلاله ، آیلار ، مجنون العباس ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، السا ، Islam
۹:۱۴, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #376
آواتار
(۳۱/شهریور/۹۲ ۰:۰۰)rob_van_dam نوشته است:  عرض سلام خدمت دوستان من پیام هستم از کرمانشاه کارشناسی حسابداری میخونم

آقا پیام گرامی سلام خوش آمدید.

چرا اینقدر کم حرف؟؟؟ بیشتر از خودتون نمی گید؟؟؟

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، شهیدطیبه واعظی ، SAViOR ، boghz ، help me ، مهدی2012 ، لبخند خدا ، mahdy30na ، m1374b ، رضوانه ، عبدالرحمن ، آلاله ، مجنون العباس ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، السا ، حضرت عشق ، Islam
۱۰:۵۱, ۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #377

عرض ادب مجددا
خب بنده 21 سال سن دارم به ورزش علاقه شدیدی دارم و اینکه در حال حاضر تمرکزم روی قوی کردن خودم از لحاظ جسمی و روحی هست بالاخص روحی و امیدوارم در کنار شما عزیزان مطالب زیادی یاد بگیرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، وحید110 ، boghz ، سید ابراهیم ، Mitsonary ، شهیدطیبه واعظی ، help me ، مهدی2012 ، Farzaneh ، لبخند خدا ، fiftynine ، m.hossein ، mahdy30na ، Bahar ، ali0077 ، ترنم ، Admirer ، m1374b ، شیدا ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، رضوانه ، آیلار ، مجنون العباس ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، السا ، حضرت عشق ، Islam
۰:۱۶, ۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۲ ۰:۱۸ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #378

بسم الله الرحمن الرحیم
رضا محمدی هستم 70ی هستم.
استان تهران و متولد ترکمانچای
کارشناسی مهندسی دریا
دریانورد هستم.
تجربه خاصی ندارم.
شناگر آماتور،ناجی غریق درجه 2 ، غواصی 1 ستاره، منجم آماتور ، مکانیک موتور های دیزل بزرگ دریایی و کلیه ماشین آلات فرعی
تقریبا به انگلیسی مسلطم.
وحی،روایت،فلسفه
کتاب مورد علاقه زیاده.متاسفانه قرآن که ازش دوریم، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، رساله توضیح المسائل و کلا کتب صاحب دلان و اهل دل
زود عصبانی میشم، زیاد میخندم، اخلاقم محمدی نیست
حضرت باری تعالی ، کتاب ، دوست خوب ، ساعت مچی و تسبیح
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، شهیدطیبه واعظی ، mahdy30na ، Bahar ، Havbb 110 ، Farzaneh ، fiftynine ، ali0077 ، Asma ، ترنم ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، m1374b ، فرشته مهربون ، شیدا ، Agha sayyed ، مهدی2012 ، یاوران مهدی ، farzad313 ، عبدالرحمن ، رضوانه ، رهجو ، soshiant ، آلاله ، help me ، آیلار ، یاســین ، مجنون العباس ، m.hossein ، حضرت عشق ، Islam
۱۳:۰۵, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱۳:۵۱ توسط m1374b.)
شماره ارسال: #379
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
محمد باغبان خجسته هستم
19ساله از تبریز
دانشجوی حقوق
یک سال رزمی کار کردم.یه ذره هم تنیس بلدم
4ساله به موضوعات مهدویت و آخرالزمان علاقه مند شدمWink

در ضمن اگه دوست داشتین به لینک زیر هم یه سری بزنیدBig Grin
نرم افزار شناخت امام رضا(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، rezamohammadi ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، لبخند خدا ، Asma ، mahdy30na ، Bahar ، شیدا ، fiftynine ، Agha sayyed ، مهدی2012 ، ترنم ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، جویای حقیقت ، رضوانه ، رهجو ، آلاله ، آیلار ، یاســین ، مجنون العباس ، m.hossein ، ali0077 ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، Islam
۱۸:۳۵, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #380
آواتار
سلام
طرح جالب و خوبی هست،چون اینطوری متوجه میشیم میانگین سنی تالار و میزان تحصیلات دوستان چقدر هست و بر اساس اون آدم مطلب میذاره...
حمید
24ساله ، کاردانی اطلاعات نظامی، محب اهلبیت نه شیعه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، Asma ، mahdy30na ، Bahar ، Farzaneh ، شیدا ، Agha sayyed ، مهدی2012 ، ترنم ، ali0077 ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، جویای حقیقت ، fiftynine ، رضوانه ، soshiant ، آلاله ، help me ، آیلار ، یاســین ، مجنون العباس ، رهگذر. ، m.hossein ، m1374b ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، آفتاب ، Islam
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا