|
معرفی اجمالی کاربران
|
|
۱۱:۳۵, ۲۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از دوستان خواستار این شده بود که همه اعضای تالار یک جا جمع شوند تا با هم آشنا شوند ولی مثل این که مورد قبول دوستان واقع نشده بود من از دوستان و برادران و چشم انتطاران مولا می خوام هر کسی عکس خودشو آپلود کنه و در سایت قرار بده تا لااقل یک شناخت مختصری از چهره هم داشته باشیم منتطر پیشنهاد های دوستان هستم به امید ظهور مولامون حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف فرم کوتاه معرفی: - نام؟ - سن؟ - وضعیت تحصیلی؟ - وضعیت شغلی؟ - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ - تجربیات؟ - توانایی یا مهارت خاص؟ - میزان تسلط به زبان خارجه؟ - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ - 5 کتاب مورد علاقه؟ - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ |
|||
| آغاز صفحه 43 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۱, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #421
|
|||
|
|||
|
- نام؟ جواد - سن؟ 17 - وضعیت تحصیلی دیپلم - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ تبریز - میزان تسلط به زبان خارجه؟ انگلیسی و ترکی استانبولی کامل! یه خورده هم آلمانی! |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۳۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۳ ۱۴:۲۸ توسط صبا.)
شماره ارسال: #422
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان بيدارم
![]() - نام؟ قاسم زاده - سن؟حدود 31 - وضعیت تحصیلی؟دانشجوي كارشناسي ارشد - وضعیت شغلی؟كارمند موسسه آموزش عالي آزاد - زادگاه و محل سکونت فعلی؟تهران - تجربیات؟بدون خدا زندگي معني نداره - توانایی یا مهارت خاص؟قدرت تفهيم مطالب به ديگران رو ميگن كه دارم - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟فعاليتهاي آموزشي رو خيلي دوست دارم - 5 کتاب مورد علاقه؟نيمه تاريك وجود،فلسفه حجاب،حماسه عاشورا - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟منعطف،جنب وجوش فراوان،شوخ طبع،زود رنج،بيشتر منطقي فكر ميكنم تا احساسي - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟خدا،خدا،خدا،خانواده وسلامتي اطلاعات بقيه دوستان هم مطالعه كردم ![]() ![]() ![]() خدا قبول كنه فسيل زنده تالارم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #423
|
|||
|
|||
|
یادش بخیر... !!!
![]() الان معرفی خودم رو خوندم (ص 37) دیدم چقدر عوض شدم... ![]() هی...پیر شدیم رفت ![]() حالا ورژن آپدیت شدم رو میزارم براتون در جریان باشید :نام : علی ![]() سن : متولد 76 وضعیت تحصیلی : سال بعد دیپلم میگیرم (هورا!! )وضعیت شغلی : ![]() زادگاه و محل سکونت فعلی : کرج و قزوین تجربیات : تجربه ی آشنایی با فدایی ولایت رو داشتم که به صورت میانگین برای هفت پشت هر آدمی کافیه !! ![]() ![]() توانایی یا مهارت خاص : مهارت دارم اما خاص نیست. میزان تسلط به زبان خارجه : توی فرم قبلی یادتونه گفتم دارم یاد میگیرم؟ هنوز هم دارم یاد میگیرم ![]() زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه : ادبیات و سینما پنج کتاب مورد علاقه : (در صورت مقایسه با فرم قبلی میتونید تغییر را احساس کنید) 1.قرآن 2.تبیین جهان و انسان 3.دنیای صوفی 4.مفاتیح الحیات 5.تاریخ ایران (چند نسخه مختلفه) پنج خلق و خوی اصلی شخصیتی شما : کم حرف ِ فعال ِ تنبل ِ کرم کتاب ِ شوخ !! پنج چیزی که بدون آنها تحمل زندگی برایتان سخت است : خدا،کامپیوتر،اینترنت،دوستانم و بیداری اندیشه. ( )
|
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۳۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۵ توسط hadi22.)
شماره ارسال: #424
|
|||
|
|||
|
هادی فتاحی
![]() 16 ساله ![]() درحال درس خوندن ![]() رباط کریم ![]() مهارت کمی درآهنگ سازی دارم |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #425
|
|||
|
|||
|
سلام
قبل از هرکاری خودمو معرفی میکنم: نام :محمد حسین وضعیت تحصیلی : سال تحصیلی اینده میرم سوم راهنمایی زادگاه و محل سکونت فعلی :قم میزان تسلط به زبان خارجه :کم،باید برم یاد بگیرم پنج خلق و خوی اصلی شخصیتی شما :کم حرف،بی اراده( )،مهربون،تنبل و... پنج چیزی که بدون آنها تحمل زندگی برایتان سخت است؟خانواده،کتاب،دوستان. چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.. یه سوالم خودم اضافه میکنم چیزهایی که دوست دارم:بحث کردن(البته از اونجایی که سنم قدری پایینه فعلا بیشتر خواننده مطالب هستم) قورمه سبزی کتاب خوندن(مخصوصا زندگینامه بزرگان) و... راستی تالارم داش مرتضی بهم معرفی کرده.
|
|||
|
|
۱:۳۸, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #426
|
|||
|
|||
|
- نام؟ سکینه
- سن؟ 36 - وضعیت تحصیلی؟ تکنولوژی آموزشی - وضعیت شغلی؟ فرهنگی - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ اآبدانان - تجربیات؟ معلمی - توانایی یا مهارت خاص؟ - - میزان تسلط به زبان خارجه؟ ضعیف - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ اهل بیت (علیه السلام) - 5 کتاب مورد علاقه؟ قرآن کریم - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ لجباز-مهربان - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ اهل بیت (علیه السلام)) |
|||
|
|
۱:۲۳, ۲۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۱:۳۳ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #427
|
|||
|
|||
|
- نام؟
امین - سن؟20 - وضعیت تحصیلی؟دانشجو - وضعیت شغلی؟کم و بیش مشغول محل سکونت فعلی؟آبادان - تجربیات؟ زندگیطراحی تا حدودی - میزان تسلط به زبان خارجه؟متوسط رو به بالا |
|||
|
|
۲:۲۰, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #428
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سید حامد هاشمی اهل آدربایجان غربی - ارومیه کارمند شهرداری ارومیه کارشناسی ارشد عمران-سازه, کارشناسی نرم افزار, کارشناسی باستان شناسی متولد 66.6.6 که از جمله لکه های ننگین زندگیمه مدرس گیتار و ساز ترکی علاقمند و محقق آماتور فیزیک کوانتوم و علوم غریبه طراحی وب سایت و برنامه نویسی تحت وب از جمله تفریحاتمه بیشتر استفاده کننده هستم از مطالب تالار |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۲۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۳ ۱۷:۲۷ توسط hadi198160.)
شماره ارسال: #429
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تبریک میگم و سایت شما رو خیلی دوست دارم من هادی هستم. اهل کرمانشاه. امیدوارم لیاقت اینو داشته باشم فعالیت داشته باشم. بیداری اندیشه از سایت های محبوب و پرطرفدار هست. |
|||
|
|
۱:۳۸, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #430
|
|||
|
|||
|
فرم کوتاه معرفی:
- نام؟سید امیرعباس موسوی - سن؟28 - - وضعیت شغلی؟مهندس پرواز - زادگاه و محل سکونت فعلی؟تهران - تجربیات؟آمده ام تایاد بگیرم - - میزان تسلط به زبان خارجه؟عالی - - 5 کتاب مورد علاقه؟قرآن که ان شاالله سرلوحه زندگی همگان ومن جمله من باشد-لهوف سید ابن طاووس-خاک های نرم کوشک - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟آروم وصبور - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟خدا-پرواز -مادرم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

:
زندگی