|
آسیب شناسی حجاب ...
|
|
۱۰:۳۰, ۲۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۱ ۱۰:۴۰ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
طبق معمول صریح و مستقیم به سمت هدف . از اونجایی که یه مدت هست 2باره مسئله ی حجاب نوع پوشش، برخورد با جوونای مردم به خاطر نوع پوشش و بعد اجتماعی و دینیه این قضیه در کانون قرار گرفته و الان هم به خاطر فصل گرما یه سری چیزهایی رو میبینیم که همیشه نمیبینیم خواستم به حرفم عمل کنم و یه Topic باز کنم . نقل قول: ولی دیدم به جای اینکه بخوام از شاخه که آسیب شناسی کردن FaceBook هست در ابتدا به این قضیه بپردازیم که چرا با چنین وضعی مواجه هستیم ... یه سری از دوستان نظرات من رو میدونن در این قضیه پس من فعلا نظری نمیدم مشوق و محرک من برای ساختن این Topic این 2Topic هستن ( برای اطلاع دوستان عرض میکنم ). فیسبوک مخوفترین ماشین جاسوسی جهان است باز هم تابستان...!! یه بحث جامع و کامل نیاز هست که متوجه بشیم چرا حجاب و پوشش جوانهای ما چرا به این شکل در اومده ؟ کار از کجا ایراد پیدا کرده ؟ اسمش رو چی میذارید ؟ این از عوارض تهاجم فرهنگی هست و یا بی کفایتی از داخل رو عامل میدونید ؟ فلصفه ی حجاب مورد بحث نیست اینکه چرا شما چدار میوش و یه کس دیگه نمیپوشه مبحثه این که چرا تو ایران بی حجاب ها محدود میشن و تو فرانسه با حجاب ها ... بشتر این بحث متوجه خانوم های محجبه و در پله ای بالاتر خانوم های چادری ما هست ... منتظر نظرات هستم . |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با وجود اینکه بارها این بحث رو انجام دادیم من بطور اجمالی در چند مورد دلایل بی حجابی عده ای را در ایران بر میشمارم
1-تبلیغات مسموم صدا و سیما در سریالها-فیلمهای سینمایی و از همه بیشتر در تبلیغات لیبرالی اش 2-تبلیغات در ماهواره 3-تبلیغات در اینترنت 4-شیوع مال حرام در بعضی خانواده ها و آشکار شدن آثار دنیوی آن 5-تباهی اخلاقی بعضی از بزرگتر ها |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اگه بخوایم تاریخی بررسی کنیم
از دوران قاجاریه کشورای غربی حجابو هدف گرفتن چون میدونستن حجاب هنوز توی ایران یه ارزش بزرگ برای زنه و نمیخواستن ارزش باقی بمونه چون از عواقبش خبر داشتن استکبار خیلی کار کرد تا جامعه به اینجا برسه با یکی دوسال این روندو نمیشه درست کرد حداقل یه 50 سالی وقت میبره |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۲۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۱ ۱۷:۴۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
از آخر میگم
وقتی شما میبینی که یک زن دختر 5 سالشو(مثال) مثل ... بیرون میاره در حالی که خودش حجاب درستی داره به این معنی هست که این دختر آینه تمام نمای خودشه و به این شکل بروز کرده وقتی میبینی یک پدر که تمام نوافلشو میخونه(مثال واقعیشو دارم) دختراش در فیس بوووق عکسهای ....شونو قرار داده اند به من میگوید که ایمان ندارد چون غیرت ندارد و وقتی میبینی زن 70 ساله مثل ...ها میاد بیرون نباید از نوه و دخترانش انتظار حجاب داشته باشی فرزندان انعکاس درون والدینند مورد مال حرام با مورد 5 ربط داره در ضمن کسی که نسبت به نوامیس دیگران غیرت ندارد دیگران نیز نسبت به نوامیسش غیرت ندارند(استثناء هم دارد که خیلی کم است) مال حرام نسل امام زمان کش بوجود میآورد مطمئن باشید نسل خطرناکی از افراد بی حجاب بوجود میآید(این خط و این هم نشان) نسل 20 سال دیگه نسل خطرناکی هستند(بعضیاشون) ما خوشبختانه ماهواره نداریم ولی از دور خبردار میشم الان ماهواره از لایه های مختلفی عبور کرده با ورود به دوران تجسم بخشی به شیطان(ترنس مدرن) سیستم رسانه ای دجال پا را فراتر از متلاشی کردن خانواده ها قرار داده(لایه اول) رواج هم جنس بازی که به همین بحث ربط داره ولی قابل باز کردن نیست(لایه دوم) سپس رواج ....(لایه سوم) سپس ...(لایه چهارم) سپس ...(لایه پنجم) سپس ...(لایه ششم) و در آخر ...(لایه هفتم) (5 موردی که نگفتم فسادهایی هستند که پیش بینی خودمه که تا 20 سال آینده نهادینه میشن البته اگر خدای نکرده ظهور اتفاق نیفتد) من وقتی بحث رنگ صورتی رو مطرح کردم با واکنش عجیب کاربران روبرو شدم. ولی شما از لباس های بچگانه تا اسباب بازی ها-کارتون ها-و ... بچه ها که بنگرید متوجه مسائلی خواهید شد. ..... |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۲۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۱ ۹:۲۶ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
الان یه مطلبی رو دارم پیگیری میکنم در مورد خود حجاب و دستوراتش در قرآن
به زودی نتایجی که گرفتم رو در اختیارتون میزارم . |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۲۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
گرچه ماهواره و برنامه های اینترنتی بی تاثیر نیستن اما به نظر من مهمترین عامل سیستم آموزشی کشوره ... بارها گفتم و خواهم گفت . تا زمانی که دختر جامعه ما ندونه برای چی داره چادر میپوشه و تا زمانی که سیستم آموزشی ما تدابیری رو از ابتدا برای این گونه آموزشها نیندیشند همچنان چادری های ما به مرور زمان چادر رو ( تحت فشار رسانه و فرهنگ غرب ) کنار میزارن . چند بار مادر و دختری رو دیدید که مادر حجاب کامل رو رعایت کرده اما دختر بی حجاب داره کنارش راه میره ؟؟؟؟ مهمترین عامل در ابتدا سیستم آموزشی و بعد سیستم ضعیف رسانه ای داخل . فراموش نکنید همون دخترانی که امروز توی این سیستم آموزشی حجاب رو فراموش میکنن میشن مادران آینده این جامعه !!! و همچنان مسئولین ما خواب تشریف دارن !!!!
|
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۲۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶ توسط najmeh.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام عليكم نمي دانم چرا هي تقصيرها را گردن اين و آن مي اندازيم؟؟؟ والا به خدا ما هم در اين جامعه با اين سيستم آموزشي و ... هستيم تو يكي از گرم ترين شهرهاي كشور و با چادر!!! شايد خون ما كم رنگ تر از بقيه است؟؟ ![]() البته من موافقم كه صدا و سيما، اينترنت و ماهواره موثر بوده اند. ولي آيا تا حالا فكر كرده ايد كه در اصل خود آقايان بوده اند كه رواج بي حجابي دادند؟ پدر و همسر بي غيرت، پدر و همسر و برادر هوس باز، آلوده چشم و ... وقتي يكي برگرده و بگه چقدر فلان خانمي خوشگله ( حتي اگر چادري باشد) فكر مي كنيد چه تاثيري روي ذهن و رفتار خواهر و همسرش خواهد گذاشت؟ يا همين دانشگاه هاي مختلط كه شده مسابقه اي براي جلب توجه ديگران چه در خانم ها و چه در آقايان!!! حتي خريد هاي ما هم مي تواند به بي حجابي رونق بدهد. هر چقدر لباس ها و مانتوهاي آن چناني به فروش برسد عرضه اش هم بيشتر مي شود. آهاي آقا شما چند دفعه به خانمتون گفتيد فلان پوشاك متناسب با پوشش اسلامي نيست!! من نمي دانم فقط مي دونم كه خودمون مقصريم. چرا در زمان رضا شاه كه كشف حجاب بود، حجاب طرفدار بيشتري داشت؟ آن موقع كه فضا كاملا محيا بود. نه اين باورهاي ماست كه دچار اشكال شده شايد همگي به حجاب اعتقاد داشته بشيم ولي باور نداريم دنبال راحت طلبي تن پروري و سلب مسئوليتيم. ديگه باور نداريم عالم محضر خداست. ديگه اثر گناه را باور نداريم... بله مشكل خود ماها هستيم. |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۲۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
نجمه منم چادریم
شهرمونم همچین خنک نیست اما من میگم کار که کردن این بود که حتی امتیاز فکر کردن به حجابو از یه دختر دارن میگیرن خیلی تبلیغ کردن خیلی غیرتارو از بین بردن و خیلی کارای دیگه از دخترا ارن امتیاز اختیارو میگیرن نباید بزاریم |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۲۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۱ ۲۲:۴۱ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام رضا (علیه السلام)می فرمایند: إنّ النّاسَ لَو عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لَاتَّبَعُونا؛ اگر مردم زیباییهای سخنان ما را میشناختند، بیشک از ما پیروی میکردند. معانی الأخبار، ص 180 |
|||
|
|
۱:۳۲, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶)najmeh نوشته است: نمي دانم چرا هي تقصيرها را گردن اين و آن مي اندازيم؟؟؟ سلام . دوست عزیز شما هم که به این و اون گیر دادی ؟!!!!! ![]() در ضمن شما قطعا برای خودتون یک الگو و یا چند الگو انتخاب کردید و به این نتیجه رسیدید که چادر بپوشید بهتره ، اما این دلیل نمیشه دختری که تو خانواده مومنی به دنیا نیومده طرز فکر شما رو داشته باشه ...!!! ما اینجا از عموم صحبت میکنیم نه خاص !! به نطر شما در مقابل شما که توی همین سیستم آموزشی چادری شدید چند نفر چادر رو کنار گذاشتن یا حتی بهش فکر هم نکرد ؟ اگر تو یه مدرسه یا دانشگاه عمومی درس میخونید چند نفر مثل شما چادری هستن ؟؟؟ توی سیستم مدیریتی کلان وقتی یک روشی اعمال میشه ، افرادی که توی اون سیستم هستن کمترین تاثیر رو میتونن بزارن ، چون مجبور هستن تابع اون روش باشن در غیر این صورت روشی که استفاده میکنن برای عموم قابل قبول نیست ( سیستم آموزشی و مدرک گرایی ) و بین این افراد کمتر کسی پیدا میشه تا بتونه ثابت کنه روشی که اعمال شده اشتباهه .... اون دختری که از بچگی با پدر و مادر تشریف میبره مهمونیه شبانه ، چه کسی غیر از سیستم آموزشی باید باهاش در مورد نقش حجاب تو زندگیش صحبت کنه ؟؟ و آیا همه خانمها خودشون بیدار میشن و یا احتیاج به تلنگر دارن ؟؟؟ (۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶)najmeh نوشته است: من نمي دانم فقط مي دونم كه خودمون مقصريم. ![]() ![]() ![]() ![]() .....!!!!(۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶)najmeh نوشته است: چرا در زمان رضا شاه كه كشف حجاب بود، حجاب طرفدار بيشتري داشت؟ آن موقع كه فضا كاملا محيا بود. رک به شما جوابتون رو میگم . اون موقع بزرگان مملکت دین مدار نبودن و وقتی بزرگانی همچون شریعتی و ... از دین صحبت میکردن انسان واقعا تشنه جامعه دینی میشد . انقلابی شد و دستاورد ما بعد از 33 سال شد شد دانشگاهها و سیستم آموزشی امروزی ( به عبارتی همون سیستم 33 سال پیش + مقداری سخنان دینی ) که دانشجو به جای تشنه بودن برای جامعه دینی ترجیح میده فرار کنه از جامعه دینی و اما چرا .... چون توی این کتابها بعد از 33 سال هیچ نشانی از دین ندیده و روش زندگی دینی و سیستم مدیریتی دینی و سیستم اقتصادی دینی و ... رو فقط میشه تو سخنرانیهایی که گاها توی دانشگاهها میشه شنید !!!! اما در عمل سیستم مدیریتی پولی و نظام سرمایه داری حاکمه . دقت کنید نه درسش هست و نه عملش !!!!! توی این شرایط پسرش که با یه تیشرت میاد بیرون مشکل پیدا میکنه اونوقت باید چجوری به خانم بفهمونیم شما باید فقط گردی صورتتون مشخص باشه ؟؟؟ آخه با کتابهایی که امثال سروش برای ما نوشتن میشه سیستم دینی رو آموزش داد ؟؟؟؟ یه تخمین بزنید چند دزصد از زمان جوونها تو دانشگاهها سپری میشه و بعدش تخمین بزنید چه تاثیری میتونه داشته باشه ... شاید با این کار به عمق فاجعه پی ببریم . (۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶)najmeh نوشته است: نه اين باورهاي ماست كه دچار اشكال شده شايد همگي به حجاب اعتقاد داشته بشيم ولي باور نداريم دنبال راحت طلبي تن پروري و سلب مسئوليتيم. دوست خوبم به این فکر کنید این باورها از کجا نشات میگیره ؟؟؟ ریشه باورها و تفکرات رو کی و چه کسی به ذهن ما میاره ؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)

.....!!!!