۲۴/تیر/۹۱, ۱۰:۳۰
سلام دوستان
طبق معمول صریح و مستقیم به سمت هدف .
از اونجایی که یه مدت هست 2باره مسئله ی حجاب نوع پوشش، برخورد با جوونای مردم به خاطر نوع پوشش و بعد اجتماعی و دینیه این قضیه در کانون قرار گرفته و الان هم به خاطر فصل گرما یه سری چیزهایی رو میبینیم که همیشه نمیبینیم خواستم به حرفم عمل کنم و یه Topic باز کنم .
ولی دیدم به جای اینکه بخوام از شاخه که آسیب شناسی کردن FaceBook هست در ابتدا به این قضیه بپردازیم که چرا با چنین وضعی مواجه هستیم ...
یه سری از دوستان نظرات من رو میدونن در این قضیه
پس من فعلا نظری نمیدم
مشوق و محرک من برای ساختن این Topic این 2Topic هستن ( برای اطلاع دوستان عرض میکنم ).
فیسبوک مخوفترین ماشین جاسوسی جهان است
باز هم تابستان...!!
یه بحث جامع و کامل نیاز هست که متوجه بشیم چرا حجاب و پوشش جوانهای ما چرا به این شکل در اومده ؟
کار از کجا ایراد پیدا کرده ؟
اسمش رو چی میذارید ؟
این از عوارض تهاجم فرهنگی هست و یا بی کفایتی از داخل رو عامل میدونید ؟
فلصفه ی حجاب مورد بحث نیست
اینکه چرا شما چدار میوش و یه کس دیگه نمیپوشه مبحثه
این که چرا تو ایران بی حجاب ها محدود میشن و تو فرانسه با حجاب ها ...
بشتر این بحث متوجه خانوم های محجبه و در پله ای بالاتر خانوم های چادری ما هست ...
منتظر نظرات هستم .
طبق معمول صریح و مستقیم به سمت هدف .
از اونجایی که یه مدت هست 2باره مسئله ی حجاب نوع پوشش، برخورد با جوونای مردم به خاطر نوع پوشش و بعد اجتماعی و دینیه این قضیه در کانون قرار گرفته و الان هم به خاطر فصل گرما یه سری چیزهایی رو میبینیم که همیشه نمیبینیم خواستم به حرفم عمل کنم و یه Topic باز کنم .
نقل قول:
به جای این قضیه در باره یFACEBOOK بهتره روی این کار کنید که چطور تونسته کشف حجاب کنه از خانومهای ایرانی ...
اگه این Topic رو راه نندازید به زودی ( طی 1 2 روز آینده ) خودم زحمتش رو میکشم .
ولی دیدم به جای اینکه بخوام از شاخه که آسیب شناسی کردن FaceBook هست در ابتدا به این قضیه بپردازیم که چرا با چنین وضعی مواجه هستیم ...
یه سری از دوستان نظرات من رو میدونن در این قضیه
پس من فعلا نظری نمیدم
مشوق و محرک من برای ساختن این Topic این 2Topic هستن ( برای اطلاع دوستان عرض میکنم ).
فیسبوک مخوفترین ماشین جاسوسی جهان است
باز هم تابستان...!!
یه بحث جامع و کامل نیاز هست که متوجه بشیم چرا حجاب و پوشش جوانهای ما چرا به این شکل در اومده ؟
کار از کجا ایراد پیدا کرده ؟
اسمش رو چی میذارید ؟
این از عوارض تهاجم فرهنگی هست و یا بی کفایتی از داخل رو عامل میدونید ؟
فلصفه ی حجاب مورد بحث نیست
اینکه چرا شما چدار میوش و یه کس دیگه نمیپوشه مبحثه
این که چرا تو ایران بی حجاب ها محدود میشن و تو فرانسه با حجاب ها ...
بشتر این بحث متوجه خانوم های محجبه و در پله ای بالاتر خانوم های چادری ما هست ...
منتظر نظرات هستم .
![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)

![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)

.....!!!!