کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما محتوای دینی سریال های ماه مبارک رمضان چگونه بود؟
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی ضعیف
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تماشای تلویزیون؛سریال های ماه رمضان؛ آری یا خیــر؟
۱۶:۲۶, ۲۸/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۱ ۱۲:۲۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به اینکه در آستانه رسیدن ماه مبارک رمضان هستیم و مطابق سالهای گذشته،تمامی شبکه های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران،برای این ماه مبارک،سریال ها و فیلم های تلویزیونی مختلف و متنوعی در نظر گرفتند،
برآن شدیم تا در یک تاپیک مجزا،به صورت منسجم در این مورد بحث کنیم و وارد نقد و بررسی آنها شویم.

اما قبل از آن،شاید بهتر باشد تا ابتدا،"لــــزوم تماشای برنامه ها و به طور خاص،سریال های تلویزیون" در ماه رمضان و در حالت کلی تر،در همه ی ایّام سال را بررسی کنیم.

***در این مسیر،باید به این سوالات هم پاسخگو باشیم:

-آیا تمامی برنامه های تلویزیون،ارزش وقت گذاشتن دارند؟

-به طور معمول،روزانه چند ساعت از وقتمان را باید به دیدن برنامه های تلویزیون اختصاص دهیم؟

-آیا از تاثیرات مختلف رفتاری و فرهنگی برنامه ها و بالاخص سریالهای بی محتوا،آگاه هستیم؟

-آیا امکان حذف تماشای تلویزیون از برنامه ی روزانه مان وجود دارد؟

-آیا دیدن برنامه های تلویزیون (و در این ماه مبارک،دیدن سریالها)،از نظر علمی و معنوی،مفید فایده هستند؟

-بهتر نیست به جای صرف زمان در پای تلویزیون،به مطالعه کتاب های مفید (و در ماه رمضان،کتب مفید معنوی)،بپردازیم؟

و .... .

[تصویر: 116808_278.jpg]

لازم به ذکر است،تمرکز ما در این تاپیک،بر روی موضوع تلویزیون و برنامه های آن است و در درجه اول به دنبال یافتن کاستی های صدا و سیما نیستیم؛شاید در نتیجه گیری ها،این موضوع هم عنوان شود،اما در اولویت اولیه مباحث ما نیست.

امیدوارم در نهایت با کمک شما همسنگران به یک نتیجه گیری مفید و صحیح و موثر برسیم.
پیشاپیش،از اینکه در انجام مباحث، قوانین تالار و چارچوب های اخلاقی را رعایت می نمائید،صمیمانه سپاسگزارم.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، saloomeh ، rastin ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، blue.blood ، meshkat ، میلاد.م ، aleerz ، yamin ، Tolou ، محب الزهرا ، نسیم ، parisan ، Nmm ، مهرومه ، MOHSEN-Z ، ایمانی ، در جستجوی سختی ، جویای حقیقت ، مسافر ، heaven ، azade ، m.hossein ، ELENOR

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۲, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
عرض سلام خدمت دوستان.

خداییش ماه رمضان باشه،جوون هم باشی،آرزوی خدمت در سپاه امام زمان هم داشته باشی،اونوقت این دقایق نابی که میتونی خودتو به آقا وصل کنی رو پای تلویزیون و فیلم های صد تا یه غازش هدر بدی.
دوستان بنده دو ساله تلویزیون نگاه نکردم و الان هم زنده م و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومده.
خداییش تو ماه مبارک وقتتون رو پای تلویزیون هدر ندید.بعدها موجت حسرتتون میشه.
التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Hadith ، Admirer ، میلاد.م ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، aleerz ، fazel ، Tolou ، جویای حقیقت ، heaven
۱۴:۲۶, ۲۹/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۱ ۱۴:۲۹ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #12
آواتار
با تشکر از ایجاد این تاپیک مهم و ضروری.
وقتی به عقب بر می گردیم و می بینیم خب مثلا من فلان فیلم را دیدم، خب چی شد؟ چه چیزی به من اضافه شد.
خیلی دارم راحت حرف می زنم ... ببینید امسال تا ساعت نه عملا روزه ایم. و خب خیلی ها میگن که بابا الان که روزه ایم نا نداریم تو این گرما حرف بزنیم دیگه چه برسه به عبادت و....
بعد ساعت 9 افطار میشه، هنوز از پای سفره برنخواستیم با مدیریت انقلابی و اسلامی دوستان عزیز با سریال هایی مواجه می شویم افتضاح اندر افتضاح.
بخواهیم سه تایش را هم ببینیم می ره ساعت روی 11 ، 11 هم که دیگه خوابمون و میاد باز روز از نو و روزی از نو.
یعنی عملا تو این ماه هیچ کاری نمی کنیم.
من از بچه های تالار واقعا تعجب میکنم اگر در این موقعیت حساس و واقعا مهم و حیاتی این ماه عزیز بخواهند فرصت محدودشان را سر فیلم های آبکی خرج کنند.
وبا تاکید بیشتر خطابم با دوستانی است که میخواهند در گردان امام حسن بن علی(علیه السلام) شرکت کنند. حقیقتا اگر طالب این هستیم که در این گردان شرکت کنیم باید امسال حداقل رویگردان بشیم از این عامل انحراف.
وقتی مسئول محترم میاید و میگوید نقش اصلی رسانه سرگرم کردن مردم است.... آخر و عاقبتش هم همین می شود.
بابا ما نمی خواهیم سرگرم بشیم، اصلا چرا باید سرگرم بشیم، مگه کار نداریم، وظیفه نداریم، .... همین سرگرمی ها و غفلت هاست که ظهور را به عقب می اندازد.
دیگر خوددانی.... این گوی و این میدان.
خیلی حرف زدم. شرمنده.
یا علی مدد.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، somayeh ، یا ثارالله ، Hadith ، aleerz ، fazel ، meshkat ، Havbb 110 ، saloomeh ، محب الزهرا ، جویای حقیقت ، heaven
۱۱:۱۲, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به لطف خدا نزدیک 8 ماهه که تقریبا تلویزیون نگاه نمیکنم... اون اوایل یه کم سخت بود ... ولی خب انگار کاملا ترک شده...Smile
چند وقت پیش یه چیزی خوندم توی تالار از کتاب نامه های بلوغ آقای صفار هرندی:

(۶/خرداد/۹۰ ۱:۳۶)paradise نوشته است:  پسرم محمد! تو در این ساعت كه ده و بیست دقیقه است ، داری به فیلم كمدی نگاه می كنی و از كلمه رمز « بوی باران می آید ، بد جوری بوی باران می آید » به خنده افتاده ای . و من گریانم كه خنده های من و تو و سرور و ابتهاج ما از چیست ، و سرگرمی های من و ما با چیست ؟
این نكته را می نویسم تا بعد ها برای تو توجهی باشد ، كه مومن عاشق، این قدر فرصت سرگرمی ندارد.
...

"نامه های بلوغ" اثری ارزشمند از استاد علی صفایی حائری

از اون به بعد وقتی میخوام وقتمو پای تلویزیون یا جای دیگه تلف کنم، یاد این جمله میفتم: مومن عاشق اینقدر فرصت سرگرمی ندارد...

میدونم که مومن عاشق نیستم ولی نمیدونم چرا تا وقتی یاد این جمله میفتم، خیلی راحت تر میتونم بگذرم...

به قول جناب سید ابراهیم
نقل قول:اصلا چرا باید سرگرم بشیم، مگه کار نداریم، وظیفه نداریم، .... همین سرگرمی ها و غفلت هاست که ظهور را به عقب می اندازد.

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، محب الزهرا ، aleerz ، meshkat ، سید ابراهیم ، Hadith ، یا ثارالله ، ایمانی ، جویای حقیقت ، heaven ، ترنم
۱۱:۲۳, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام

اومدم بگم که من فلان و بهمان و

ولش کن

بریم عمل کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، aleerz ، نسیم ، سید ابراهیم ، Hadith ، Havbb 110 ، revenger ، یا ثارالله ، ایمانی ، جویای حقیقت ، heaven
۱۲:۲۰, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام
شماها خیلی خوب هستین
من که هنوز تلویزیونو ترک نکردمAngelAngelAngel
سریالهاشو زیاد نمی بینم ولی بعضی از برنامه هاش مثه سمت خدا رو نگاه میکنم چون به دردم میخوره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، Admirer ، محب الزهرا ، سید ابراهیم ، Hadith ، یا ثارالله ، ایمانی ، جویای حقیقت ، heaven
۱۲:۳۳, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام......
من به شخصه فکر نکنم بتونم ترکش کنم....
یکی از معلم هامون هم میگه من سه ساله تلویزیون نگاه نمیکنم....تا دیروز باورنمی کردم.....
آخه چجوری؟؟؟؟؟؟....پس freetime(اوقات فراغت)رو چی کار می کنین....
حوصلتون سر نمیره.....؟؟؟
مخصوصا که دیگه الان این شبکه پویا (پویانمایی)هم تاسیس کردند.....این کارتون های بچه گیامو نشون میده نمیشه ازش گذشت...Big GrinBig GrinBig Grin
یه راه کار هم برای ما بدید......
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Hadith ، یا ثارالله ، جویای حقیقت
۲۲:۳۱, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17

از کی تا حالا صدا و سیمای جمهوری اسلامی اعتیادآور شده که شما عزیزان میخوایید ترکش کنیدBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Admirer ، black ، جویای حقیقت
۲۲:۵۱, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

السلام علیک یا بقیة الله...

(۳۰/تیر/۹۱ ۱۲:۳۳)aleerz نوشته است:  یه راه کار هم برای ما بدید......

سلام
من یه راهکاری پیدا کردم برای ترک برنامه های طنز و سرگرمی تلوزیون

مثلا الان همه نشستن دارن خنده بازان نگاه می کنن تو خونمون
ولی من تا چشمم به دلقک بازی (دلقک فحش نیست.به کسی که مردم رو می خندونه میگن دلقک)
تا چشمم به دلقک بازی اینا میوفته به این فکر می کنم که الان چند تا کودک مسلمون رو دارن تو میانمار می سوزونن
الان دارن به زن های مسلمان...
الان چه تعداد مسلمون درمانده و سرگردون بیابون شدن ، جا ندارن بخوابن ...
الان تن چند تا بچه کوچولو همسن خواهر زادم داره از ترس می لرزه...

بعد من بشینم به این دلقکا نگاه کنم بخندم؟

اگر هم باورش براتون سخت بود دیدن پست اول این لینک میتونه مفید باشه

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Admirer ، Hadith ، ایمانی ، نسیم
۱۲:۲۷, ۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۱ ۱۲:۳۰ توسط ایمانی.)
شماره ارسال: #19

نقل قول:
(درمورد اینکه خانواده رو کنار هم جمع می کنه،ایده ی خوبیه،)

من هم این رو قبول ندارم آخه جمع شدن وقتی من در میان جمعم و چشمم جای دیگر است چه ارزشی داره [/i]تازه به نظر من کانون خانواده رو سرد هم میکنه.

البته نمیشه در مورد تلویزیون قضاوت صفر و بیست داشت یا صفر دو گوش بدیم یا بیست.
بالاخره هم خوبه هم بد، ترک کردنش کار درستی نمیتونه باشه ،آدم رو تا حدودی از عرف جامعه عقب می اندازه .به نظر من افراطه ،و افراط یک گناه کبیره....
ولی پای هر برنامه ای هم نشستن سهل انگاری در عمره مثال واضحش خنده بازار،اگه تنها باشم که شبکه رو عوض میکنم اگه هم نشه حتی اگه اون لحظه بیکار هم باشم حاضر به نگاه کردنش نیستم ،چون واقعا گناه بودن و حرام بودنش رو احساس میکنم ،تمسخر نکوهش شدست...

[b]البته یه موضوع مهم
ای کاش به همه نقطه نقطه زندگیمون این قدر حساس باشیم ،همه جانبه و به همه تفریحات غفلت زا فکر کنم و با اراده قوی ترکش کنیم .

مثلا در دل شب های متبرک رمضان سخن گفتن با محبوب لذت بخش تره؟؟؟یا با یک محب!!!!؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Hadith
۱۳:۴۰, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #20

(۳۱/تیر/۹۱ ۲۲:۵۱)یا ثارالله نوشته است:  بسم الله الرّحمن الرّحیم

السلام علیک یا بقیة الله...

(۳۰/تیر/۹۱ ۱۲:۳۳)aleerz نوشته است:  یه راه کار هم برای ما بدید......

سلام
من یه راهکاری پیدا کردم برای ترک برنامه های طنز و سرگرمی تلوزیون

مثلا الان همه نشستن دارن خنده بازان نگاه می کنن تو خونمون
ولی من تا چشمم به دلقک بازی (دلقک فحش نیست.به کسی که مردم رو می خندونه میگن دلقک)
تا چشمم به دلقک بازی اینا میوفته به این فکر می کنم که الان چند تا کودک مسلمون رو دارن تو میانمار می سوزونن
الان دارن به زن های مسلمان...
الان چه تعداد مسلمون درمانده و سرگردون بیابون شدن ، جا ندارن بخوابن ...
الان تن چند تا بچه کوچولو همسن خواهر زادم داره از ترس می لرزه...

بعد من بشینم به این دلقکا نگاه کنم بخندم؟

اگر هم باورش براتون سخت بود دیدن پست اول این لینک میتونه مفید باشه

یا علی

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
این خوبه که شما به فکر مسلمونا و همنوعان خودتون هستین ؛ اما مسلما با این قدرت کمی که ما داریم ، هیچکاری از دستمون بر نمی یاد . پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان معصوم (علیهم السلام) هم اینجوری که شما هستید ، نبودند .
دوست عزیز :
ما برای مسلمانان میانمار کاری از دستمون بر نمی یاد . اما داخل کشور که فقیر و بدبخت و بیچاره داریم . دلمون باید برای کسائی بسوزه که سال گذشته روزه میگرفتن ؛ اما امسال بخاطر گرونی نمیتونن حتی سحری خودشون رو تامین کنن . اینها هم جزء دردهای ماست . این بودجه ای که داره توی فوتبال خرج میشه ، اینهمه پولی که از بیت المال داره دور ریخته میشه ، اینهاست که آدم رو می رنجونه .
حقیر هم یه چند وقتیه که اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم . اگه دروغ نگم صرفا جهت اطلاع رو نگاه میکنم و اخیرا سریالی که از شبکه 5 تهران که طنز بود و پخش شد رو دیدم .
توی ماه رمضون هم که فقط ماه عسل رو نگاه میکردم و از زندگی دیگران درس زندگی یاد میگرفتم که این برنامه هم به لطف مسئولان بی کفایت صدا و سیما که بخاطر اینکه احسان علیخانی توی برنامه ی شب عیدش یه انتقادی کرده بود ، برنامه رو دادن به یکی مثل علی ضیاء که اصول اولیه ادب رو بلد نیست . کلا اینکه خیلی اهل تلویزیون نیستم و بیشتر وقتم رو یا دارم طراحی میکنم و یا دارم توی تالار میچرخم و یا دارم آموزش کار با نرم افزارها رو دانلود میکنم .
امیدوارم کسی از حقیر ناراحت نشده باشه که اگه شدین ازتون عذرخواهی میکنم .
در پناه الله
یا مهدی مدد[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]