|
تماشای تلویزیون؛سریال های ماه رمضان؛ آری یا خیــر؟
|
|
۱۶:۲۶, ۲۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۱ ۱۲:۲۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اینکه در آستانه رسیدن ماه مبارک رمضان هستیم و مطابق سالهای گذشته،تمامی شبکه های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران،برای این ماه مبارک،سریال ها و فیلم های تلویزیونی مختلف و متنوعی در نظر گرفتند، برآن شدیم تا در یک تاپیک مجزا،به صورت منسجم در این مورد بحث کنیم و وارد نقد و بررسی آنها شویم. اما قبل از آن،شاید بهتر باشد تا ابتدا،"لــــزوم تماشای برنامه ها و به طور خاص،سریال های تلویزیون" در ماه رمضان و در حالت کلی تر،در همه ی ایّام سال را بررسی کنیم. ***در این مسیر،باید به این سوالات هم پاسخگو باشیم: -آیا تمامی برنامه های تلویزیون،ارزش وقت گذاشتن دارند؟ -به طور معمول،روزانه چند ساعت از وقتمان را باید به دیدن برنامه های تلویزیون اختصاص دهیم؟ -آیا از تاثیرات مختلف رفتاری و فرهنگی برنامه ها و بالاخص سریالهای بی محتوا،آگاه هستیم؟ -آیا امکان حذف تماشای تلویزیون از برنامه ی روزانه مان وجود دارد؟ -آیا دیدن برنامه های تلویزیون (و در این ماه مبارک،دیدن سریالها)،از نظر علمی و معنوی،مفید فایده هستند؟ -بهتر نیست به جای صرف زمان در پای تلویزیون،به مطالعه کتاب های مفید (و در ماه رمضان،کتب مفید معنوی)،بپردازیم؟ و .... . ![]() لازم به ذکر است،تمرکز ما در این تاپیک،بر روی موضوع تلویزیون و برنامه های آن است و در درجه اول به دنبال یافتن کاستی های صدا و سیما نیستیم؛شاید در نتیجه گیری ها،این موضوع هم عنوان شود،اما در اولویت اولیه مباحث ما نیست. امیدوارم در نهایت با کمک شما همسنگران به یک نتیجه گیری مفید و صحیح و موثر برسیم. پیشاپیش،از اینکه در انجام مباحث، قوانین تالار و چارچوب های اخلاقی را رعایت می نمائید،صمیمانه سپاسگزارم. |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
عرض سلام و احترام و تشکر از سرکار Hadith! در واقع مساله ی اصلی اینه که اصلا آیا باید تلویزیون نگاه کرد یا نه؟ چقدر برنامه های تلویزیون در حرکت ما به سوی معبود تاثیرگذارن؟ آیا تاثیر مثبت دارن؟ حتی در صورت تاثیر مثبت، نمیشه کارهایی رو انتخاب کرد که به طی کردن این مسیر سرعت بیشتری بدن؟ و سوالاتی از این دست! لذا ما فعلا نمی خوایم وارد مقوله ی نقد و بررسی محتوایی برنامه ها ماه رمضان بشیم و می خوایم کمی عقب تر اصلا از لزوم وجود چنین برنامه هایی صحبت کنیم. پیشاپیش از همه ی عزیزان برای شرکت در بحث تشکر می کنم. در پناه حق |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خدایی هر سال نگاه میکنیم آخرشم میگیم چقدر بیخود بودن. که خیلیاشون واقعا بودن.
آخه جنبه ی معنوی و آموزشی درست و حسابی هم ندارن. 2 تاش که اصلا طنزه تو 2 تای دیگه هم وسط سریال معلوم میشه یه نفر شیطانه!!! من که امسال اصلا قصد ندارم پای این تلوزیون بشینم. تنها برنامه بدرد بخورش ماه خداست. |
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۲۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۱ ۹:۱۰ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به عنوان کوچیکترین عضو این مجموعه پیشنهاد میکنم از این وقت کم استفاده کنید حذف کنید تلویزیون که الحمدالله همه هم اعتراف می کنند که هیچ بار مثبتی ندارد برایشان!!!!!!!!
توی این شبها ما سه شب رو داریم که برابره 1000 ماهه یعنی چی ؟؟؟ یعنی 80 سال !!!!!!!!!!!!!!! میتونیم 80 سال خودمونو جلو بندازیم در عبودیت و بندگی بهتره تا قبل از رسیده این شبها تمرین کنیم تا بتونیم بهترین استفاده رو از این شبها و ساعات ببریم . که معصوم علیهم السلام می فرمایند : اگر کسی در ماه رمضان آمرزیده نشود، دیگه امیدی به آمرزشش نیست مگر در عرفه !!! از قدرت و پتانسیل این شبها برای نقد دو ریالهای صدا و سیما استفاده نکنید ! وقت کمه و راه دراز و من الله التوفیق ... |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من4 ماهه اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم یه هرزگاهی فیلم مذهبی توی ماه رمضان پخش میکردن حالا که فیلمهای مذهبیشم تخیلی شده اصلا بدرد نمیخوره
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام، دیدم همه اینجا هم نظر و مخالف تلوزیون هستند ، فکر کردم بد نیست از این دید هم به موضوع تلوزیون و سریال هاش (به قول خانم سالومه دو ریال هاش ) نگاه بشه :بنده در دو حالت تلوزیون نگاه می کنم یکی مشاهده اخبار و یکی بودن در کنار خانواده به بهانه تلوزیون ببینید هممون می دونیم که ارزش وقتمون بخصوص توی ماه مبارک خیلی بیشتر از اینه که تلوزیون ببینیم اما اگر بدونیم که با دیدن یک سریال که نسبت به بقیه یکم با ارزش تر هست ، ارتباطمون با اعضای خونه مستحکم تر میشه فکر می کنم اشکالی نداشته باشه که به اندازه یک ساعت از عبادات و مطالعاتمون و از توی اتاقامون خارج بشیم و به جمع خانواده بپیوندیم ![]() لطفا نظرتون رو در این باره بفرمایید یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۲۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۱ ۲۳:۵۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خانوم یا ثارالله؛
من درمورد اخبار تا حدی باهاتون موافقم،هرچند روزنامه رو جایگزینی برای تلویزیون در زمینه خبری می دونم.(اگرچه ممکنه به سرعت تلویزیون اخبار رو منعکس نکنه!) درمورد اینکه خانواده رو کنار هم جمع می کنه،ایده ی خوبیه،ولی ایده ی بهتر فکر می کنم این باشه که حداقل روزی نیم ساعت اعضای خانواده کنار هم و بدون هیچ رسانه ای،صحبت کنند.این چیزیه که الان شاید خیلی کم شده باشه تو بین خانواده ها،اما واقعاً لازمه؛ اینکه میگم بدون هیچ رسانه ای،چون وجود هر رسانه ای می تونه عاملی باشه برای اینکه هر عضو خانواده تمام ذهن و فکر و حواسش پیش خانواده اش نباشه توی اون ساعات یا دقایق. در آخر هم این صحبت از مرحوم حاج آقا اسماعیل دولابی(رحمة الله علیه) رو براتون میارم: توصیه های حاج محمد اسماعیل دولابی در ماه رمضان شبهای ماه رمضان است، اغلب شما جوان هستید. وضو بگیرید. نماز بخوانید. کم حرف بزنید. کم قصه بگویید. این چیزهایی که در تلویزیون نشان میدهند برای تفریح است یا برای بچهها. شما که روزه دارید کمتر این و آن را گوش دهید. کمی به کارهایتان برسید. - نیم ساعت یا یک ساعت بعد از نماز در سجاده بنشینید و خدا را یاد کنید. افطار که کردید، بدنتان که آرام گرفت، به دعایی، به ثنایی یک دقیقه خدا را یاد کنید. با خودتان خلوت کنید. به قرآن نگاه کنید. با اینکه اصلا ساکت بنشینید. این خیلی قیمتی است. آدم افطار حقیقی را با خدا میکند. افطار حقیقی که خوردن نیست. ابعث حیا، آن افطار است. - نماز پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است. روزه علی(علیه السلام) است. افطار خداست. از افطار بالاتر هم چیزی نیست. علی(علیه السلام) روزه است؛ یعنی هر که علی(علیه السلام) را قبول کند در دنیا کم حرف میزند، آلوده نمیشود. ذکر دنیا را کم میکند ادعایش از بین میرود. هر که پیغمبر را نگاه کند نماز خوانده است. ذکر خدا میگوید، دعا میکند، صلوات میفرستد . همینطور میآید جلو تا خدا را ملاقات میکند و میگوید اشهد، خدا را دیدم. اشهد ان لا اله الا الله میگوید و بالا میرود. لینک تاپیک صحبت هاشون |
|||
|
|
۲:۰۰, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:درمورد اینکه خانواده رو کنار هم جمع می کنه،ایده ی خوبیهبنده مخالفم خانواده ی پدربزرگ پدریم یک خانواده ی نسبتا سنتی هستند. دوتا سالن داره خونشون که یکی برای مهمون هست یکی هم خودشون اکثر مواقع توش هستند و توی اون میخوابن... زمستون بخاری توی هردو هست ولی اکثرا بخاری اون یکی رو فقط روشن میکنن. ولی تلویزیون توی اون یکی اتاق هست که مال مهمونه... باور کنید من هروقت میرم خونشون اینقدر لذت میبرم اینقدر حرفای خوب و جالب میزنیم و اینقدر خوش میگذره که حد نداره... ولی خونه ی اون یکی پدر بزرگم که میریم از ساعت هشت شب که اخبار شبکه ی خبر هست ، ساعت هشت و نیم اخبار شبکه دو ، ساعت 9 اخبار شبکه یک ، ساعت 9 و چهل و پنج دقیقه اخبار استان ، ساعت ده خبر شبکه سه ، ساعت ده و نیم شبکه دو..... خلاصه دائم این تلویزیون روشنه... اصلا من وقتی میرم خونشون فکم درد میگیره از بس خمیازه میکشم.... باور کنید بعد از سلام علیک یه کلمه میپرسند چیکار میکنی منم میگم هیچی :دی مثلا باشگاه بودم.... بعد دیگه هیچی نمیگم تا وقتی که خداحافظی میکنیم... از همون بچگی هم یادمه مادرم میگفت ساکت باش سر و صدا نکن آقاجون میخواد اخبار گوش بده... اخیرا هم که بی بی سی رو نگاه میکنن دیگه ابدا فرصت نمیرسه :دی مثلا داریم حرف میزنیم بعضی وقتها یهو میگن هیسسسسسس هیچی نگو ببینیم این خبر چیه ، ببینیم این قیمت فلان چیز رو وزیر میگه چی.... وقتی هم که فیلم باشه که کلا حرف نباید زد... خلاصه تلویزیون خودش یه مانعی برای گرم شدن کانون خانواده هست.... عید سه سال پیش بعد از ظهر رفتیم خونه داییم وقتی رسیدیم نشستیم پای جومونگ وقتی تموم شد بلند شدیم :دی اصلا کسی حرف نمیزد ، البته داییم هر ده دیقه یه بار یه احوال پرسی مختصر میکرد که حالا یعنی مهمون داره!! :دی زشت نباشه... شنیدم یکی از اساتید تلویزیون ندارند خونشون هرکی هم میره خونشون میگه تلویزیون کو میگه تو اومدی منو ببینی یا تلویزیون؟؟ |
|||
|
|
۴:۰۲, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
مگه هنوز کسی پای تلویزیون هم میشنه
![]() نهایتا پای سفره افطار اگه چیزی باشه میبینیم ، متاسفانه مدیران تلویزیون ایران اینقدر نالایق هستند که اول میاد فیلمی رو میذارن دم افطار که اعصاب خوردی داره ، بعدش که همه از پای سفره بلند شدن و به کار های خودشون مسغول شدند ، تازه یه فیلم طنز! میذاره که شاید ملت یکم بخندند . |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بد نیست نگاهی هم به این مقاله داشته باشیم که از سایت ایرنا پیدا کردم که درمورد یکی از مضرات تماشای تلویزیون بود؛
{به گزارش ايرنا، روزنامه ايتاليايي 'كوريره دلاسرا' روز چهارشنبه با عنوان 'آنهايي كه مي خواهند عمر بيشتري داشته باشند كمتر به تماشاي تلويزيون بنشينند و بيشتر ورزش كنند'، نوشت، نتيجه تحقيقات دانشمندان نشان مي دهد كه عمر انسان با تماشاي تلويزيون كاهش مي يابد. به نوشته اين روزنامه ايتاليايي ، نظريه كاهش عمر انسان با تماشاي تلويزيون در نشريه علمي ' British Journal of Sports Medicine' نيز منتشر شده و از سوي محققان دانشگاه'كوئينسلند' بر روي 11 هزار نفر بالاي 25 سال آزمايش شده است. به عقيده محققان استراليايي يك ساعت تماشاي تلويزيون همانند دود كردن 2 سيگار است و 22 دقيقه از طول عمر انسان مي كاهد.براساس اين تحقيق فردي كه روزانه 6 ساعت تلويزيون تماشا مي كند، پنج سال از عمرش كم مي شود. .. مابقی را در این لینک بخوانید: لینک خبر در ایــــــرنا } |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انیمیشنی که رهبری به تماشای آن نشستند | نرگس مهدوی | 8 | 3,451 |
۴/دی/۹۴ ۲۲:۰۷ آخرین ارسال: A.E |
|
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,358 |
۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|

![[تصویر: 116808_278.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/21/116808_278.jpg)

) نگاه بشه :