|
حاجات خود را به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بسپاریم
|
|
۱۳:۱۶, ۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۰۱ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- سلام برادران و خواهران بی مقدمه می رم سر اصل مطلب تا به حال شنیدید که فلانی رفت پیش جن گیر یا دعا نویس و امثال آن. حتی در فیلم ها هم مثل مرد دو هزار چهره هم به این اشاره شده بود.در آخرین صورت ، مهران رو با یک جن گیر اشتباه گرفتند و اون یک روح رو احضار کرد. در فیلم ها و جاهای دیگه هم چیز هایی دیدیم. در مستند ظهور هم اشاراتی شده بود. ببینید ، شخص میره پیش جن گیری که بسیار کافره و شخصی نقل می کرد دیدم یک دعا نویس مشهور ، قرآن رو روی نجاست قرار داده بود و روش نشسته بود. اون یکی می گفت قرآن های کوچکی به پاهاش بسته شده بود. و امثال آن کار های ناپسند و کثیف بیاید در باره ی جن ها و ارتباط با آن ها چیزی دیگر را بهتون یاد بدم. میدونید که جن ها هم دچار انحرافاتی که امروز دامن گیر ما شده است هم می شوند مثل یهودیت و مسحیت. مسلمان و مؤمن هم در بینشون هست. شخصی از بزرگان دین می گفت : (جهت یاد آوری : عدد چهل بسیار در اسلام مقدّسه) علمای زیادی شبی چهل بار سوره ی محترمه ی «یس» رو می خوندند ، بعد می دیدند که در اتاق تاریک، نور هایی در گوشه و کنار دیده می شدند. 43000 جن در رکاب بقیّة الله الاعظم(عجّ) (صلوات) خواهند جنگید و چهل و سه هزار ملک. نقل شده که اگه شخصی ، راه خوبی را به پیش بگیره ، جن ها آرزو خواهند کرد که برایش کار کنند. حالا برای این که از بحث زیاد دور نشیم. ببینید یک نفر می گفت در یک مستند مربوط به اینجور بحث ها : یک پیر زن ، چهل ملیون تومن از یک نفر به جیب زده بود به اسم ارتباط با موکلان و جن ها و چمیدونم این بحث ها. طرف حاضر شده اینقدر پول بده که به خواستش برسه. اون یکی می گفت : اون جنگیر (در همون مستند) ، برای هر بار جلسه ، بیشتر از بیست هزار تومن می گرفته. خوب همینجا صبر کنیم چرا به جای این که مثلاً با ویزیت و نسخه ، صد هزار تومن شخص بخواد بده به اینا ، بعدش هم ایمانش نابود خواهد شد و دیگه خدا بهش هیچ فرصتی نمی ده و جن ها هم نمی ذارن و کافر خواهد مرد ، چرا همین رو در راه مهدی (عجّ) خرج نکنه ، بعد از ایشون نخواد؟! حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی(حفظه الله) در یکی از جلسات قبل از سال می گفتند : « بدهی در اوایل مسیر مهدویّت بالا آوردم. رفتم به یکی از انتشاراتی هایی که طلبه ها و قشر خاصی از مردم به آن جا رجوع می کردند. گفتم آقا من یک سری جزوه ی مهدوی تنظیم کردم (خارج از کلمة الحق ها) ، اشکالی نداره بدم شما اینجا بزنید جلو ی چشم باشه ؟ یارو گفت : نه چه اشکالی داره! » می گفتند : « همین جور که داشتم جزوات رو داشتم میذاشتم کنار ، با آقا طی هم کردم : آقا این (مثلاً) صد هزار تومن این فلان این فلان. می دونم آقا جان گرون فروشی هم می کنم ، ولی شما خریدار خوبی هستند و ... » می گفتن: « دادم ، کمتر از دو ماه مشکلم حل شد و از جایی که فکرشو نمی کردم ، پول بدستم اومد و مسأله حل شد. » در قدیم وقتی یک نفر می خواسته روحانی (طلبه ی علم) بشه ، بهش می گفتن : آیا برای شروع فقر آماده ای؟ به زندگی نامه ی کسایی نگاه کنید. اکثر علما فقیر بوده اند. زندگی نامه ی مرحوم قاضی که در نجف دفن شده اند در وادی السلام. در همین کلمة الحق ها ، مشکلاتشون رو امام زمان (عجّ) ببینید چه جوری حل کرده اند. حالا باید ما هم به مراجعین بگیم که راهش جن های شیطانی نیستند ، بلکه ما پدری داریم (به قول حجّت الاسلام رفیعی) بسیار ثروتند و قدرتمند.راه راه اوست. منظورم از این بحث ها این بود. به جای مراجعه به شیاطین ، خرج اون رو با دل و جان برای مهدویّت کنیم و حاجت بگیریم. بقیشو خودتون فکر کنید و بهش برسین یا مهدی مدد (عجّ) (حقیر بی مقدار ، جانثار مهدی)(عجّ) بحث ایمانه... برای حفظ ایمانمون و وفاداری به خدا و عزیزان معصومش (علیه السلام) ، من منظورم از همه ی این ها این بود : اون مثلاً بیست هزار تومن رو آدم ، در راه مهدویّت خرج کنه. مثلاً کاغذ مهدویّتی پخش کنه یا اگه مایه زیاد داره ، جلسه یا هیأت را بندازه و امثال اون. یا حد اقل کاری که می شه کرد ، مثل همون جریان حاج آقا که نقل کردم ، جزوه ها رو قیمت بذاره و امثال اون. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,038 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,856 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,371 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,884 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,354 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,768 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,039 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|