|
بیگانگان فضایی،واقعی یا توهم بشر!!
|
|
۲۰:۰۵, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام.
وجود داشتن یا نداشتن فضاییها یکی از بحثهای داغ امروزی شده،بعضی میگن اصلن دروغه،بعضی میگن بشقاب پرنده ها پرندهای سری و مخوف قدرتهای جهانی هستند که در حال آزمایش شدن هستن،بعضی ها میگن بیگانه های دیده شده همون اجنه ها هستن... در این تاپیک با کمک شما قصد داریم داستانها و روایتهای مختلفی که در کتابها،مجلات و اینترنت موجود هست رو بررس کنیم! فقط تورو خدا جواب همیشگی رو ندید که این کار صهیونیستها و فراماسونهاس و...! به جای اینکه یکم روی این موضوع فکر کنیم سریع اونو گردن کسی یا گروه خاصی نندازیم! در پستهای بعدی مطالب رو میزاریم در این پست فعلن مطلبی که در سایت خبری مشرق هست رو قرار میدم و ادامه مطالبی از قرآن و ائمه قرار میدم(که انشاالله بچه هایی که سواد حوزوی دارند وارد بحث بشن و کمک کنند) به گزارش مشرق، بخش علمی سایت ام.اس.ان اخیراً گزارشی تصویری را با عنوان «10 نشانه برای وجود حیات در فضا» منتشر کرد. در این گزارش 10 دستاورد علمی که میتوانند شواهدی مبنی بر وجود حیات و یا انواعی از آن در فضای لایتناهی پیرامون کره زمین باشند معرفی شده است. 1ـ سیگنالهایی از منبع مرموز دانشمندان در سال 2004، منطقهای را در آسمان مورد بررسی قرار دادند که همواره سیگنالهای رادیویی مرموزی را ساطع میکرد. این سیگنالها که توسط برخی واحدهای رادیویی در زمین دریافت شدند، میتوانستند نشانهای از یک حیات فرازمینی باشند که تلاش میکند تا با زمینیها ارتباط برقرار کند. 2ـ خواهران زمین دانشمندان از سال 2001 تاکنون بررسی مجدد یک تئوری را آغاز کردهاند که اثبات میکند کهکشان راه شیری به غیر از کره زمین میزبان صدها هزار سیاره دیگری است که میتوانند از «حیات» میزبانی کنند. 3ـ باکتریهای مشتری طی مطالعاتی که در سال 2001 بر روی سیاره مشتری انجام شد این احتمال قوی بوجود آمد که حلقه قرمز رنگ دور مشتری میتواند در نتیجه نورهای مادون قرمزی باشد که باکتریهای موجود در مشتری پس از یخ زدن از خود ساطع کردهاند. 4ـ گوگرد و آتشفشانی های فعال قمر مشتری در سال 2003، آثاری از گوگرد و یک آتشفشان فعال در قمر اروپای سیاره مشتری بدست آمد. این مسئله نیز احتمال وجود حیات در فضا را تقویت کرد. 5ـ حیات در سیاره ناهید اتمسفر سیاره ناهید نیز میتواند پذیرای گونههایی از حیات باشد. این فرضیه با مطالعاتی که در سال 2002 بر روی اتمسفر سیاره ناهید انجام شد به دست آمد. محققان در اتمسفر ناهید، کربونیل سولفاید کشف کرده بودند. 6ـ میکروب مریخی دانشمندان روسی در سال 2002، میکروبی را کشف کردند که میتواند به طرز شگفت آوری در مقابل تابش های رادیواکتیویته زنده بماند و سالها نیز به حیات خود ادامه دهد. شواهدی وجود دارد که منشا این میکروب، سیاره مریخ است. 7ـ کشف فسیل در شهابسنگ مریخی محققان در سال 1996، نشانههایی از فسیل نانوباکتریها را در یک شهابسنگ مریخی پیدا کردند. این شهابسنگ در قطب جنوب فرود آمده بود. 8ـ این سیگنالهای منظم ناشناس در سال 1977، محققان دانشگاه اهایو در آمریکا، پالسهایی عجیب را از فضا دریافت کردند که معنای آنها نامفهوم بود اما مطالعات نشان میداد که این پالسها و سیگنالها منظم هستند. پالسهای اشاره شده از فاصله 220 میلیون سال نوری به زمین رسیده بودند و این امکان وجود داشت که آنها از طریق یک فرستنده قوی بیگانه ارسال شده باشند. 9ـ کشف گاز متان در مریخ گروههایی از محققین در سال 2004، توانستند در اتمسفر سیاره مریخ، گاز متان کشف کنند. گاز متان یا گاز مرداب، در کره زمین از حیات نشات می گیرد و اساساً نشانهای بر وجود حیات به شمار میرود. 10ـ کشف حیات شیمیایی متابولیک در مریخ تیم هدایت کننده سیارهپیمای وایکینگ در سال 1976 ادعا کرد که مدارکی شیمیایی از وجود حیات در سیاره مریخ را کشف کرده است. این کشف نشان میداد که مواد متابولیکی در خاک مریخ وجود دارند که میتوانند گازهای رادیواکتیو ایجاد کنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۵, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
با سلام و درود فراوان
اول به دوستي كه كتاب هاي دانيكن رو پيش نهاد كرده بود ! من اين كتاب ها رو پيش نهاد نمي كنم چون نويسنده زياد سابقه ي خوبي نداره :دي به طبع اون نوشته هاش هم زياد قابل اعتماد نيست !! بعضي ها شون لو رفته و بعضي هاش رو هم خود دانيكن گفته كه دوري بيش نبوده !! ألبته باز مي گم بعضي إز حرف هاش درسته و بأيد بررسي بشه !!! اما جناب هومن من واقعا إز شما و طرز فكر شما متعجب شدم !!! شما اصلا به حرف هاي من توجه كرديد !!! گفتم بأيد تمام شواهد رو مورد برسي قرار داد ! شما حرف هايي رو كه زديد درست شايد بعضي هارون درست بأشند اما تمدن مايا ها و تقويمشون در قبل إز ميلاد رو مي خواي چه جوري توجيه كنيد !! شكوه موهنجودارو رو در قبل إز ميلاد كه چندين برابر قرون وسطي اروپا است رو چي مي خواي بگي !! و هزار تا چيز ديگه كه اون هايي كه گفتي در برابرش هيچه !! كتاب هايي كه إز كتاب خونه هايي مثل إسكندريه و جندي شاپور باقي مونده رو چه جوري مي خواي ترجيح كني !! خودتون حرف أينشتاين رو مي گيد كه در مورد اينده ي تمدن چي مي گه !! واقعا به نظرت ون علم نمي تونه به اون جا برسه كه انسان سوار سفينه ي فضايي بشه !! تا صد سال پيش انسان فكرش رو نمي كرد كه با بويينگ ٧٤٧ إز اين ور دنيا بره اون ور دنيا !! تا ٢٠٠ سال پيش هنوز ماهيت نور رو نمي دونستند الان أتم رو تو ١٠٠ سال لاشه مي كنند !! تا ٣٠٠ سال پيش زمين مركز جهان بود الان چه طور كهكشان ها تو فضا جولان مي دن ؟؟ دوست عزيز يه ذره مقالات علمي بخونيد تا چشم تون به علم باز بشه !! فقط كافيه قرآن رو إز عمق بخونيدش !!! به قول شما من هم حال و حوصله ي گفتن ندارم و گرنه من هم خيلي چيز ها دارم براي گفتن !! |
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:یه داستان از بخش دانستنیهای همشهری خوندم در مورد فضاییهای در سال 54 در تهران از زبان یک شاهد که خودش دیده بود فضاییها رو داستان رو نقل میکرد پیدا کردم توی نت میزارمش بد نیست...مشکلی نیست. الان من خودم واست 14 داستان از رفت و آمد فامیلی با آدم فضایی ها تعریف می کنم ![]() میگم که مجلات یه چیزی مینویسن که تیراژ بده.زیاد نمیشه، اعتماد کرد. یه سوال: یک عالمی به این وسعت، اصلا عالم نه، همین کهکشان راه شیری رو بگیم کافیه، فقط واسه یه کره زمین و آدماش خلق شده؟ یه جورایی ذهن آدم رو مشغول میکنه. باورش سخته که همسایه نداشته باشیم ![]() اما باور همسایه داشتن هم سخته.
|
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
تمام مطالب نظرات عكس ها و در كل تاپيك رو ميشه در اين بلاگ ديد
ufolove.wordpress.com |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
من حرف شما رو در مورد پیشرفت علم رد نکردم ولی علم بشر به حد اعلای خودش در زمان ظهور میرسه...جوانب چی رو میخواهید بررسی کنید ؟؟ احتمال رفت امد و موجودات فضایی رو زمین ؟!!!! به نظر شما حتی ارزش بحث کردن هم داره .؟؟...قوم مایا با تقویم پیشرفتشون و خیلی چیزای دیگه ..من که منکر نشدم..بوده ولی از بین رفته ...چرا ؟ به خاطر همون جمله خودتون احتمالا رسیدن به بالاترین پیشرفت بشر و نابودی خود بشر به دست خودش ولی این دلیل بر وجود فضاییها نمیشه ...میشه ؟؟ چند خط اول نوشته شما رو همشو میشه تو تمدنهای قبل از این تمدن خلاصه کرد ولی همشون از بین رفتن که حالا بخوایم تقویم مایا رو بکشیم وسط یا کتابهای کتاب خونه اسکندریه ...اینها توجیه خوبی برای فضاییها نیست ....اینها توجیه خوبی برای پیشرفت بشر در سابقه ...حرف انیشتن چه مشکلی داشت من متوجه نشدم ...حرف انیشتن توجیه خوبی برای این بود که بشر در اینده شاید خودشو از بین ببره همونطور که احتمالا در گذشته از بین برده و حالا یک مشت اثار ازشون باقی مونده به اسم تقویم مایا و تمدن موهنجودارو و اتلانتیس ..با این حال من درست متوجه نوشته شما نشدم ..شما دارین فضاییها رو اثبات میکنید...تمدن های پیشین رو اثبات میکنید...رد میکنید.؟؟!!! شما دعا کن انسان به جایی نرسه که همدیگه رو کباب کنه شکوه علم و پیشرفت پیش کش ...دهه شصت که دنیا تا مرز جنگ هسته ای پیش رفت چه تضمینی که این بار این مرز رو رد نکنه ؟!
|
|||
|
۲۰:۰۵, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۱ ۱۶:۱۵)alitalebi نوشته است: تمام مطالب نظرات عكس ها و در كل تاپيك رو ميشه در اين بلاگ ديدبا سلام شاید این وبلاگ هم از منابع و وبسایتهایی که بنده مطلب جمع آوری کردم ایشون هم استفاده کرده باشند! در ضمن بنده که دانشمند نیستم بشینم نظریه بدم در همین حد که بتونم مقالات و داستانهای نقل شده رو یک جا جمع کنم تا هر کس با عقل خودش بشینه تحلیل کنه کافیه! این تاپیک هیچ که موفق نشه همین که این تفکر غلط رو که همه فضاییها اجنه هستن رو تغییر بده کار مهمی انجام داده
|
|||
|
۱۸:۲۹, ۶/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۱ ۱۸:۳۲ توسط A L I.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
آنچه از فضايي ها نمي دانيد
يک دانشمند روسي فرضيه جديدي را ارائه کرده است که برپايه آن بيگانگان فضايي مي توانند بر روي سياراتي که درون سياه چاله هاي عظيم قرار دارند زندگي کنند. پروفسور "ياچسلاف دوکوچائف" از موسسه تحقيقات هسته اي آکادمي علوم روسيه در مسکو معتقد است که در مرکز بعضي از سياه چاله ها منطقه اي است که در آن فضا و زمان مي تواند وجود داشته باشد. اين سياه چاله ها ساختار داخلي پيچيده اي دارند که از فوتونها، ذرات و سياراتي تشکيل شده است. اين منطقه در اطراف يک "تکينگي" (singularity) مي چرخد. تکينگي منطقه اي در يک سياه چاله است که در آن زمان و فضا نامحدود مي شود. سياه چاله ها نيز خط افق دارند. يکي از اين افقها "افق کوشي" نام دارد. به گفته اين دانشمند، افقهاي کوشي داخلي يک سياه چاله يا فضايي که در آن بُعدهاي زمان، فضا و مکان دوباره به عقب باز مي گردند، مي توانند ميزبان ذرات و سيارات باشند. افق "کوشي" برگرفته از نام "آگوستين لويي کوشي" رياضيدان فرانسوي (1857- 1789) است. اين سيارات مي توانند بدون نياز به خارج شدن از سياه چاله، از پروتونها و فوتونهاي نور و گرما و از انرژي تکينگي مرکزي، انرژي بگيرند. اين شرايط براي حيات مناسبند بنابراين بيگانگان فضايي مي توانند در اين منطقه درون سياه چاله ها به صورت خودکفا زندگي کنند. "ياچسلاف دوکوچائف" در اين خصوص گفت: "اين منطقه دروني سياه چاله که توسط دو افقي که از جهان خارجي مي آيند پوشانده مي شود براستي مکان مناسبي است به طوريکه تمدنهاي پيشرفته مي توانند با ايمني کامل داخل يک سياه چاله عظيم مرکز کهکشانها زندگي کنند بدون اينکه از بيرون ديده شوند." در ابتداي سال جاري گروهي از دانشمندان کشف کردند که سياه چاله عظيم مرکز کهکشان "مسيه 87" تقريبا دو برابر بزرگتر از آن چيزي است که تاکنون تصور مي شد. اين کهکشان حدود 50 ميليون سال نوري از ما فاصله دارد. اين ستاره شناسان در اين خصوص توضيح دادند که امکان دارد اين سياه چاله از پيوند صدها سياه چاله کوچکي که در گذشته در هم يکي شده اند به وجود آمده باشد. اين سياه چاله هزار برابر بزرگتر از سياه چاله عظيم مرکزي کهکشان راه شيري است. سياه چاله منطقه اي از فضا است که در آن گرانش به حدي قوي است که همه چيز حتي نور را به درون خود مي کشد. بيگانگان فضايي اصطلاح بيگانگان فضايي را نخستين بار "انريکو فرمي"، فيزيکدان ايتاليايي در سال 1950 ارائه کرد. اين برنده جايزه نوبل فيزيک به خاطر تحقيقاتي که روي نوترونهاي آهسته انجام داد شهرت دارد. وي در تابستان 1950 در لابراتوار "لس آلاموس" تکزاس و در حضور "ادوارد تلر" اين سئوال را طرح کرد: "آنها کجا هستند؟". ادوارد تلر کمي بعد پدر بمب هيدروژني شد. از آن پس اين سئوال به عنوان "پارادکس فرمي" شهرت يافت. تا سال 1950 هيچ تحقيق واقعي از بيگانگان فضايي انجام نشده بود. اولين تبليغات مدرن درباره "يوفو" در 24 ژوئن 1947 آغاز شد. از سال 1960 يعني 10 سال پس از سئوال فرمي، تحقيقات بسياري درباره "اي- تي" (قهرمان فضايي فيلمي با همين نام اثر استيون اسپيلبرگ) انجام شده بود، برخي از تحقيقات در دست انجام بودند و برخي ديگر مراحل آماده سازي را پشت سر مي گذاشتند اما تمام آنها هيچ نتيجه اي در بر نداشتند. انتشار اسناد دولتي درباره بيگانگان فضايي به نظر مي رسد که در طول 60 سال گذشته و با ساخت فيلمهاي متعدد سينمايي در مورد موجودات ناشناخته، تردد بيگانگان فضايي نيز بر روي زمين افزايش يافته است. به طوريکه به تازگي دولتهاي نيوزلند، انگليس و آمريکا اسنادي را در مورد رويت اجرام فضايي بيگانه در آسمان کشورهاي خود در طول 60 سال اخير منتشر کرده اند و هرچند وقت يکبار نيز يک شيء عجيب در آسمان مناطق مختلف دنيا از چين تا مکزيک و از انگليس و آمريکا تا روسيه و ايتاليا ديده مي شود. براي مثال، FBI به تازگي گزارش عجيبي را منتشر کرده است که به نظر مي رسد مي تواند فرود بيگانه هاي فضايي در نيومکزيکو را در سال 1950 به اثبات برساند. پيش از اين دولت انگليس نيز اسنادي را منتشر کرده بود که نشان مي دادند وينستون چرچيل نخست وزير اين کشور در زمان جنگ جهاني دوم دستور داده بود که به منظور جلوگيري از تشويش اذهان عمومي اسناد مربوط به هر نوع احتمال وجود بيگانگان فضايي محرمانه شود. همچنين مدتي قبل، وزارت دفاع نيوزلند اسنادي را درباره يوفوها از 1950 به بعد منتشر کرد و اظهار داشت که بيش از دو هزار سند را درباره برخوردهاي از نزديک با اشکال حيات در سيارات ديگر در سال 2050 منتشر خواهد کرد. هرچند دنياي علم تاکنون هيچ نمونه مستند علمي درباره حضور موجودات فضايي حتي در اشکال ابتدايي آن پيدا نکرده است باوجود اين، تلاش بشر براي رهايي از ترس تنها بودن در جهان همچنان بر انتشار اخباري از اين دست صحه مي گذارد. اين تلاش تا جايي پيش رفته است که سال گذشته سازمان ملل سفيري را به منظور خوشامدگويي به بيگانگان فضايي انتخاب کرد تا در صورت قرارگيري در شرايط ورود بيگانگان فضايي به زمين، فردي براي برقراري ارتباط با آنها در کره خاکي حضور داشته باشد. "گاي کنسولمانگنو" يکي از دانشمندان ارشد واتيکان نيز اعلام کرد که امکان وجود اشکال ماورايي حيات در فضا وجود دارد و کليسا بدون توجه به تعداد دست و پاهاي آنها به اين موجودات خوشامد خواهد گفت و حتي حاضر است آنها را غسل تعميد دهد. پس از اين اظهارات، يک ستاره شناس و استاد دانشگاه هاروارد اعلام کرد که احتمالا ما زمينيها در جهان تنها هستيم و موجودات فضايي وجود ندارند. اظهارات علمي هوارد اسميت استاد برجسته فيزيک نجوم در داشنگاه هاروارد پس از مطالعه بر روي تمام 500 سياره مشابه زمين که تاکنون کشف شده اند ضمن اعلام اينکه به احتمال بسيار زياد ما در جهان تنها هستيم گفت: "شرايط بي نهايت سخت و دماي بسيار بالا حتي در اين سيارات اين فکر را بر مي انگيزند که هيچ اميدي براي يافتن اشکال ديگر حيات هوشمند در جهان وجود ندارد." وي افزود: "ما بررسي کرديم که بخش وسيعي از سيارات و منظومه هاي خورشيدي ديگر به طور بنيادي با سياره و منظومه ما متفاوتند و موانع بسياري در ايجاد حيات به اشکالي که مي شناسيم وجود دارند." ![]() اما اين اظهارات در شرايطي گفته شد که در سال 2009 استفان هاوکينگ فيزيکدان نجوم دانشگاه کمبريج و کاشف سياه چاله ها اعلام کرده بود که تقريبا مطمئن است اشکال بيگانه در بخشهاي ديگر جهان وجود دارند. به اعتقاد اين دانشمند انگليسي، ما بايد از ملاقات با فضاييها دوري کنيم چرا که احتمالا برخورد دوستانه اي با ما نخواهند داشت. اکنون با فرضيه جديد "ياچسلاف دوکوچائف"، هرچند موجودات فضايي مي توانند وجود داشته باشند اما حتي اگر هم بخواهند نمي توانند از محل زندگي خود خارج شوند، چراکه نيروي گرانش سياه چاله ها به حدي زياد است که هيچ چيز امکان خروج از آنها را ندارد و اگر ما روزي تصميم بگيريم براي ملاقات با فضاييها به داخل سياه چاله برويم بعيد است که بتوانيم دوباره به زمين بازگرديم و خاطرات سفر خود را براي همنوعان خود تعريف کنيم. منبع:تبیان |
|||
|
|
۰:۰۷, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
با سلام
یکم اگه دقت کنی میبینی که داروینیست ها البته (داروین ماسون بود) بعد از ناتوانی از پاسخ به اعجاز های مختلف در DNA دست به دامن تخیلی دیگر شده و حالا در حال شاخ و پر دادن به این اراجیف خود هستند ( می گویند DNA را فضایی ها از فلان جا اوردند ) خوب پس خودشون (اون فضایی ها)از کجا امدند راستی این حرف خود نشان دهنده ی نابودی و چرند بودن اراجیف تکامل و جهش و انتخاب طبیعی است چون خود قبول دارند که هوشی پشت پرده است منتهی به بیراهه رفته اند اگه این جوری باشه اره من هم دیروز تو ماه 2_3 تا زامبی و کرکس دیدم هرچی که هر کسی گفت نباید باور کنیم خصوصا که اون ها یهودی و ماسون هم با شن جای خود داره |
|||
|
۳:۰۵, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
ماسونها و یهودی هرچقدر قدرت هم که داشته باشند روی عقل من و شما تاثیری نداره برادر من...
موضوع بحث اینجا ربطی به نظریه داروین نداره! |
|||
|
۳:۳۸, ۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۱ ۳:۴۰ توسط PARADOX.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
فضایی وجود نداره اگه وجود داشت(آن جور که اینها میگن) پس چجوری انسان باهوش ترین مخلوق دنیا است
اینا که پیش رفته ترند میان روی زمین مزرعه ها شکل می کشن و می رن هیچ کس هم نمی تونه رد اونارو بگیره |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| احمدی نژاد؛دروغ یا توهم !!! | صبح صادق | 29 | 7,473 |
۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۰:۰۸ آخرین ارسال: A.E |
|
| آیا سفر فضایی میمون ایرانی واقعی بود؟ | namekarbary | 31 | 22,953 |
۲۶/بهمن/۹۱ ۰:۴۷ آخرین ارسال: وحید110 |
|

![[تصویر: 25321420094518547153141597223851148191.jpg]](http://img.tebyan.net/big/1390/01/25321420094518547153141597223851148191.jpg)